citroen-c4-cactus

Citroen C4 Cactus

A megújult, friss, dinamikus Citroën C4 Cactus a ma kérdéseire válaszol. Milyen egy mai korszerű autó? Hogyan lehet egy új formavilágot friss ötletekkel szerethetővé és emberközelivé tenni? Hogyan hozhatóak össze ízlésesen a funkcionális design elemek a kényelmi egységekkel?

Ár: 3 590 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Új formavilág, friss ötletek! A kényelem jegyében tervezett, merész és modern C4 Cactus a Citroën új stratégiájának első gyümölcse.

 

AIRBUMP®

“Az okos telefonunkat védjük, az autónkat nem?”
-Mark Lloyd, C4 Cactus vezető Designer

Az Airbump® az esztétikum és a praktikum sikeres találkozása. A világújdonságként bevezetett védőelemek puha felülete megóvja az autót a mindennapokban előforduló kisebb sérülésektől, és meghatározó szerepet játszik a CITROËN C4 CACTUS egyedi formavilágának megteremtésében is.Mi a titka? A hőre lágyuló poliuteránból készült, puha felületben található levegőkapszulák csökkentik az ütközések erejét és elnyelik a kisebb koccanásokat.A védőelemek nem igényelnek különleges karbantartást, ugyanakkor közvetlenül hozzájárulnak a fenntartási költségek csökkentéséhez.

 

VILÁGÍTÓTESTEK

Az orr-rész jellegzetességét a LED-es nappali fény határozza meg, amely kiemeli a Airbump® elemekbe épített fényszórók finoman megrajzolt vonalát. A 3D hatású hátsú lámpák még jobban hangsúlyozzák az autó egyedi formavilágát.

 

MERÉSZ EGYÉNISÉG

A Citroën C4 CACTUS konkrét funkcióval bíró dizájnelemekkel fejezi ki merész egyéniségét. Ezek közé tartoznak a stílusos és praktikus tetőcsomagtartó rudak és a kisebb koccanásokkal szemben védelmet nyújtó Airbump® betétek.

 

KÉNYELEM

C4 Cactus – a mindennapok megkönnyítésére tervezve. Kanapészerű első ülés, tágas, könnyen hozzáférhető rakodóhelyek, barátságos, tágas utastér… C4 Cactus – élmény, ami megosztható.

 

TOP BOX : HATALMAS KESZTYŰTARTÓ, UTAZÓLÁDA STÍLUSBAN

A Citroën C4 Cactusban közvetlenül a műszerfal tetejéről nyílik az utazóládát idéző, tágas kesztyűtartó. Ezt a kialakítást az Airbag In Roof technológia, az utasoldali légzsák tetőbe építése tette lehetővé.
Hatalmas rakodóhelyet kínál (8,5 liter), így ön a keze ügyében tárolhatja személyes dolgait.

 

KANAPÉSZERŰ ÜLÉSEK

A Citroën C4 Cactus kanapészerű első üléssora az otthon kényelmét idézi fel. Hát, érezze otthon magát és guruljon!

 

PANORÁMA ÜVEGTETŐ : FÉNY ÉS VÉDELEM

Kizárólag a CITROËN C4 CACTUS-hoz rendelhető a hővédelemmel ellátott nagyméretű panoráma üvegtető, melyen keresztül a káros sugaraktól megszűrt fény árad be az utastérbe.

 

BELSŐ SZÍNVILÁG

Háromféle színösszeállításból választhatjuk ki az üléshuzatok árnyalatát: Ambiance Stone Grey, Pack Purple Inside és Pack Habana inside – egymáshoz illő színeivel mindhárom tökéletesen harmonizál az utastér stílusával.

 

AZ UTAZÓTÁSKÁK VILÁGA

A Citroën C4 Cactus kifinomult formatervéhez hozzátartoznak az utazás témakörét idéző részletek, a leplezetlen kikacsintás az utazótáskák világára.
Ennek legszembetűnőbben megnyilvánulásai: az ajtókilincsek bőr behúzói és az utazóláda stílusú Top Box kesztyűtartó, illetve a háromféle belső színösszeállítás (Stone Grey, Pack Purple Inside és Pack Habana Inside) üléshuzata és műszerfal borítása.

 

MÉRETEK

KOMFORTÉRZET: A C4 CACTUS OPTIMÁLIS ARÁNYAI A VEZETÉS ÉS AZ UTAZÁS KÉNYELMÉT SZOLGÁLJÁK

A mindössze 4,16 m hosszú Citroën C4 Cactus tengelytávolsága 2,60 m (a Citroën C4-ével azonos), kompaktabb méretei ellenére mégis nagyobb a helykínálata. Ez a következőkből adódik:

  • Kényelmes, tágas utastér (a lábtér nagysága például megegyezik a Citroën C4-ével),
  • Nagyméretű, 358 literes csomagtartó,
  • Aerodinamikai szempontból előnyös, mindössze 1,48 m-es magasság,
  • Csökkentett túlnyúlások, a sarkokra került kerekekkel.

MOTOROK

A C4 Cactushoz kínált legújabb generációs, kis lökettérfogatú motorok megfelelnek a majdani Euro 6 előírásoknak (stop-start rendszerrel felszerelt PureTech benzines és BlueHDi dízelmotorok), korszerűek, hatékonyak és keveset fogyasztanak.

PURETECH

A 3 hengeres PureTech motor kapta a 2015-ös Év Motorja díjat

VTi 82, 1,2 literes, háromhengeres PureTech szívómotorral és központi közvetlen befecskendezéses turbófeltöltővel és vezérelt töltésű ikerturbóval (VTT) ellátott PureTech e-THP 110 turbómotorral is rendelhető a C4 Cactus.

BLUEHDI

A BlueHDi 100 motor egy újabb lépés a tisztább dízelek felé: CO2-kibocsátása rendkívül alacsony (82g/km), fogyasztása mértéktartó (3.1 l/100km).

A Citroën C4 Cactus számos technológiai újítást vet be az ön kényelme és biztonsága érdekében.

 

FUTÓMŰ

Akárcsak a márka többi gépkocsijánál, a CITROËN C4 CACTUS futóművének kialakításakor a fő szempont a maximális vezetési kényelem biztosítása volt.
Az 1. padlólemezre épült CITROËN C4 CACTUS könnyebb, mint a CITROËN C4 (-200 kg). A futóművét is ennek megfelelően sikerült kialakítani. Az elöl ál-McPherson típusú futóművel, hátul deformálódó kereszttartóval rendelkező CITROËN C4 CACTUS így könnyebb lengéscsillapítókat, rugókat és stabilizátorrudat kapott.

 

100%-BAN DIGITÁLIS ÉS 100%-BAN INTUITÍV

A Citroën C4 Cactus összes kezelőszervét egyetlen képernyőre csoportosították. A szériában kínált, 7 érintőgombbal ellátott, 7″-os kijelzőn keresztül egyetlen gombnyomással hozzáférhetünk az autó összes funkciójához. Az ösztönös használatra építő, egyszerűen kezelhető, 100%-ban digitális kijelzőn keresztül az összes funkció vezérelhető.

 

PARK ASSIST

A gondtalan parkolás érdekében a Park Assist először automatikusan parkolóhelyet keres, majd segít leparkolni a Citroën C4 Cactust. Önnek csak a gáz- és fékpedált kell kezelnie.

 

CSÖKKENTETT KÖLTSÉGEK

CO2-kibocsátás

A Citroën C4 Cactus 200 kg-mal könnyebb, mint a C4.
Ez a súlycsökkenés a Citroën tudatos választásainak következménye:

  • Kompakt és könnyű padlólemez,
  • Legújabb generációs, kis lökettérfogatú motorok,
  • Könnyebb elemek alkalmazása: alumínium motorháztető, kibillenthető hátsó ablakok stb.

A súlycsökkenéshez hozzájárultak az olyan innovatív megoldások is, mint az árnyékoló használatát kiküszöbölő fény- és hővédő panoráma üvegtető, valamint a Magic Wash ablakmosó rendszer.

Alacsonyabb fenntartási költségek

A Citroën C4 Cactus fenntartási költségét összességében közel 20 százalékkal sikerült leszorítani a kompakt kategória többi szedánjáéhoz képest.

Alacsony fogyasztás

Az alacsony fogyasztás (a BlueHDi 100 dízelváltozat CO2-kibocsátása mindössze 82 g/km, fogyasztása 3,1 l/100 km, a benzines változat CO2-emissziója kevesebb, mint 100 g/km) üzemanyag-megtakarítást eredményez.

TOLATÓKAMERA

A parkolás gyerekjáték a tolatókamerával, amely a 7″-os érintőképernyőn jeleníti meg a parkolási manővereket.

 

VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ RENDSZER

A Hill Assist visszagurulás-gátló rendszer két másodpercig automatikusan lefékezve tartja az autót, így az a 3 százalékosnál meredekebb emelkedőn is könnyen elindul, nem kell tartani a visszagurulás veszélyétől.

 

STATIKUS KANYARVILÁGÍTÁS

A statikus kanyarvilágítás egy kiegészítő fénysávval megvilágítja a kanyar belső ívét, így növeli a láthatóságot és a biztonságot.

 

AKÁR 5 ÉV* GARANCIA 100.000 KM FUTÁSKORLÁTTAL

*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C4 Cactus személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

cta_arlista_letoltese  ctc_katalogus  ctc_muszaki_adatlap  ctc_tartozekkatalogus

cactus_akcio

 

Még több élmény, még több egyediség, még több dizájn!

A Citroën páratlan crossovere különleges megoldásokkal teszi szebbé az életed: Airbump® oldalelemek a karosszéria védelméért, 7”-os intuitív érintoképernyő az egyszerű kezelhetőségért, PureTech és BlueHDi motorok a gazdaságos üzemeltetésért.

ctc_tesztvezetes

 

*Az ajánlat a 2017. július 27-től megkötött adásvételi szerződésekre érvényes, visszavonásig, használt autó beszámítása és új Citroën C4 Cactus PureTech 82 Live változat vásárlása esetén. Az ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a Citroën és a Fábián Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. Az akció részleteiről, kérjük, érdeklődjön a Citroën márkakereskedésünkben. A Citroën C4 Cactus PureTech 82 Live vegyes fogyasztása 4,6 l/100 km, CO2-kibocsátása 107 g/km.


Ajánlatot kérek