Peugeot 308 GT

Jó hírünk van a Peugeot 308-as rajongóinak, hiszen ez a modell két GT-változattal is bővült. Az 5 ajtós tipikus városi autó, míg a kombi karosszériás kifejezetten családi, hétvégi járműnek számít.
A Peugeot 308 GT megjelenése stílusteremtő. Az a design és formavilág, ami ezt az autót jellemzi, túlmutat az eddigi Peugeot-modelleken. Sportos, dinamikus, ugyanakkor letisztult formavilágával mindenki közel érezheti magához a járművet.

A kedvezményes árról és a részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

PEUGEOT 308 - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

Ár: 7 895 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek


Peugeot 308 GT jellemzői

  • Visszaköszön a francia versenyautók világából hagyományosan ismert Bleu Magnetic szín
  • Elöl 7 mm-rel, hátul 10 mm-rel alacsonyabbra ültetett modell
  • Az ÚJ 308 GT benzines és dízel motorjai a rugalmas és a sportos vezetési stílust egyaránt lehetővé teszik
  • Magasságban és mélységben állítható, perforált bőrrel bevont, kompakt kormány, amelyre szintén felkerült a GT embléma.

A Peugeot 308 GT minden szegletében megmutatkozik az a pontosság és az a kiváló minőség, ami tovább emeli, pedig még nem is beszéltünk az ergonomikus „i-Cokcpit”-ről, azaz az innovatív vezetőhely különlegességéről és az általa nyújtott újszerű és jövőbe mutató vezetési élményről.

Akinek fontos a gyorsaság és a kényelem, akinek számít, hogy még a perforált bőrrel bevont kormánykerék magasságát és mélységét is saját maga állíthatja be, annak nem kérdés, hogy a Peugeot 308 5 ajtós GT modelljét kell választania!

 

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Ajánlatot kérek