AZONNAL ELVIHETŐ CITROËN MODELLEK

KÉSZLETAJÁNLAT

CITROËN C3 AKÁR 300 000 FT,

CITROËN C3 AIRCROSS AKÁR 400 000 FT

CITROËN C4 AKÁR 400 000 FT

CITROËN C5 AIRCROSS AKÁR 500 000 FT KÉSZLETKEDVEZMÉNNYEL!*

Magánszemélyeknek az autókat akár 5 év garanciával,  100.000 km futáskorláttal kínáljuk, további feltételek teljesülése esetén**


 

c3CITROËN C3

Karakteres városi autó

Fedezze fel a Citroën C3-at, a sokoldalú, kényelmes és stílusos városi autót! A 97 féle külső személyre szabási kombinációnak köszönhetően keresve sem talál majd még egy olyan C3-at, mint az Öné.

EGYEDI DESIGN

Új orr-rész

A Citroën C3 harmonikus sziluettje robusztus és dinamikus karaktert takar. A nagy kerekeken nyugvó, magas, vízszintes motorháztető magabiztos megjelenést kölcsönöz a járműnek. Az oldalsó Airbump®-betétek a karosszéria védelme mellett a stílusosabb megjelenésben is szerepet játszanak.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Új Advanced Comfort® ülések

A Citroën C3 kimagasló komfortszintjéről a Citroën Advanced Comfort® program gondoskodik. A fedélzeti kényelemhez nagyban hozzájárulnak a tekintélyes méretű Advanced Comfort ülések.
További részletek - Citroën C3 Ajánlatkérés a modellre

 

c3_aircross
CITROËN C3 AIRCROSS SUV

Az ideális városi és szabadidős suv

A Citroën C3 Aircross felsőbb osztályba lépett, és a megújult orr-rész, az új C oszlop díszítések és az Advanced Comfort üléseknek köszönhető fokozott fedélzeti komfort révén még karakteresebb lett.

A sokoldalú, jól variálható és kompakt Citroën C3 Aircross egy rendkívül praktikus SUV.

KARAKTERESEBB STÍLUS

Még gazdagabb személyre szabási kínálat

A C3 Aircross teljes egészében megújult orr-része a korábbi modellváltozathoz képest most még karakteresebb és tekintélyparancsolóbb. A külső személyre szabási lehetőségek száma is megugrott: mostantól összesen 70 külső kombináció áll rendelkezésre, amihez két új keréktárcsa is társul.

Belül pedig 4 más-más karakterű beltérhangulat közül lehet választani.

FOKOZOTT KÉNYELEM

Kényelmes suv az aktív élethez

A márka a Citroën Advanced Comfort® program keretében fokozottan gondoskodik a jó közérzetről és hogy gépjárműveiben maximálisan otthon érezzük magunkat.

A C3 Aircross egy aktív életmódhoz tervezett ultrakényelmes SUV: a változatlan variálhatóság, helykínálat és fényviszonyok mellett a Citroën C5 Aircross SUV-n bevezetett Advanced Comfort üléseknek hála mostantól még nagyobb kényelemben lehet részünk.

További részletek - Citroën C3 Aircross Ajánlatkérés a modellre

 

c4CITROËN C4

Fedezze fel a Citroën új kompakt ötajtósát! Bármelyik motorváltozat mellett dönt, kényelem, design és praktikus megoldások tekintetében teljesen azonos színvonalra számíthat.

ÚJ GENERÁCIÓS ÖTAJTÓS

Újragondolt stílus

A nagy kerekek, a megemelt hasmagasság és a lendületes vonalvezetés miatt az a benyomásunk, hogy az új Citroën C4 szinte ugrásra kész. Az áramvonalas sziluett impozáns méretekkel társul. A jármű orr-része a márka új stílusjegyeit viseli: a krómozott márkajel szárai egészen a két szinten elhelyezett, 100%-ban LED-es fényszórókig húzódnak.

MINDENRE KITERJEDŐ KÉNYELEM

Innovatív megoldások

A Citroën Advanced Comfort® program előnyei az új C4 belterében hatványozottan érvényesülnek. A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztés hatékonyan szűri az úthibákat. Az ülések egy fotel kényelmével szolgálnak. Az utasok örömére ötletes tárolóhelyeket alakítottak ki. A hátsó utasok számára is bőséges térdtér áll rendelkezésre. És a lapos csomagtérküszöbnek köszönhetően a csomagtartóba is könnyű bepakolni.
További részletek - Citroën C4 Ajánlatkérés a modellre

 

c5_aircrossCITROËN C5 AIRCROSS

A kényelem, helykínálat és variálhatóság tekintetében etalonnak számító Citroën C5 Aircross határozottabb és előkelőbb stílust ölt magára.
A modell plug-in hibrid és belső égésű motorral szerelt változatban is létezik.

MODERN ÉS DINAMIKUS STÍLUS

Tekintélyparancsolóbb karakter

A Citroën C5 Aircross karakteresebb és dinamikusabb stílusra váltott. Ennek eredményeképp tekintélyparancsolóbb és elegánsabb lett a megjelenése.

A kifinomult színeknek és anyagoknak köszönhetően pedig még kényelmesebbnek és tágasabbnak hat az autó beltere.

FEDÉLZETI KÉNYELEM

A szegmens legkényelmesebb és legjobban variálható SUV modellje

A Citroën C5 Aircross helykínálatával, variálhatóságával és a kompakt SUV-k szegmensében egyedülálló kényelmével hívja fel magára a figyelmet.

Egyben a márka szaktudásán és innovációin nyugvó Citroën Advanced Comfort® program előnyeiből is részesül.

 

További részletek - Citroën C5 Airross Ajánlatkérés a modellre

 

Érdeklődjön kollégáinknál az elérhető modellekről!

Kereskedésünk elérhetőségei
Érdeklődjön

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek