Kedves érdeklődő! Ajánlatunk 2023-02-21. dátummal került fel az oldalra és már nem érvényes.
Aktuális ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

AZONNAL ELVIHETŐ CITROËN MODELLEK

KÉSZLETAJÁNLAT

CITROËN C3 AKÁR 6 945 000 Ft-tól,

CITROËN C3 AIRCROSS

CITROËN C4 AKÁR 8 885 000 F-tól

CITROËN C5 AIRCROSS 

Magánszemélyeknek az autókat akár 5 év garanciával,  100.000 km futáskorláttal kínáljuk, további feltételek teljesülése esetén3


 

c3CITROËN C3

Karakteres városi autó

Fedezze fel a Citroën C3-at, a sokoldalú, kényelmes és stílusos városi autót! A 97 féle külső személyre szabási kombinációnak köszönhetően keresve sem talál majd még egy olyan C3-at, mint az Öné.

EGYEDI DESIGN

Új orr-rész

A Citroën C3 harmonikus sziluettje robusztus és dinamikus karaktert takar. A nagy kerekeken nyugvó, magas, vízszintes motorháztető magabiztos megjelenést kölcsönöz a járműnek. Az oldalsó Airbump®-betétek a karosszéria védelme mellett a stílusosabb megjelenésben is szerepet játszanak.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Új Advanced Comfort® ülések

A Citroën C3 kimagasló komfortszintjéről a Citroën Advanced Comfort® program gondoskodik. A fedélzeti kényelemhez nagyban hozzájárulnak a tekintélyes méretű Advanced Comfort ülések.
További részletek - Citroën C3 Ajánlatkérés a modellre

 

c3_aircross
CITROËN C3 AIRCROSS SUV

Az ideális városi és szabadidős suv

A Citroën C3 Aircross felsőbb osztályba lépett, és a megújult orr-rész, az új C oszlop díszítések és az Advanced Comfort üléseknek köszönhető fokozott fedélzeti komfort révén még karakteresebb lett.

A sokoldalú, jól variálható és kompakt Citroën C3 Aircross egy rendkívül praktikus SUV.

KARAKTERESEBB STÍLUS

Még gazdagabb személyre szabási kínálat

A C3 Aircross teljes egészében megújult orr-része a korábbi modellváltozathoz képest most még karakteresebb és tekintélyparancsolóbb. A külső személyre szabási lehetőségek száma is megugrott: mostantól összesen 70 külső kombináció áll rendelkezésre, amihez két új keréktárcsa is társul.

Belül pedig 4 más-más karakterű beltérhangulat közül lehet választani.

FOKOZOTT KÉNYELEM

Kényelmes suv az aktív élethez

A márka a Citroën Advanced Comfort® program keretében fokozottan gondoskodik a jó közérzetről és hogy gépjárműveiben maximálisan otthon érezzük magunkat.

A C3 Aircross egy aktív életmódhoz tervezett ultrakényelmes SUV: a változatlan variálhatóság, helykínálat és fényviszonyok mellett a Citroën C5 Aircross SUV-n bevezetett Advanced Comfort üléseknek hála mostantól még nagyobb kényelemben lehet részünk.

További részletek - Citroën C3 Aircross Ajánlatkérés a modellre

 

c4CITROËN C4

Fedezze fel a Citroën új kompakt ötajtósát! Bármelyik motorváltozat mellett dönt, kényelem, design és praktikus megoldások tekintetében teljesen azonos színvonalra számíthat.

ÚJ GENERÁCIÓS ÖTAJTÓS

Újragondolt stílus

A nagy kerekek, a megemelt hasmagasság és a lendületes vonalvezetés miatt az a benyomásunk, hogy az új Citroën C4 szinte ugrásra kész. Az áramvonalas sziluett impozáns méretekkel társul. A jármű orr-része a márka új stílusjegyeit viseli: a krómozott márkajel szárai egészen a két szinten elhelyezett, 100%-ban LED-es fényszórókig húzódnak.

MINDENRE KITERJEDŐ KÉNYELEM

Innovatív megoldások

A Citroën Advanced Comfort® program előnyei az új C4 belterében hatványozottan érvényesülnek. A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztés hatékonyan szűri az úthibákat. Az ülések egy fotel kényelmével szolgálnak. Az utasok örömére ötletes tárolóhelyeket alakítottak ki. A hátsó utasok számára is bőséges térdtér áll rendelkezésre. És a lapos csomagtérküszöbnek köszönhetően a csomagtartóba is könnyű bepakolni.
További részletek - Citroën C4 Ajánlatkérés a modellre

 

c5_aircrossCITROËN C5 AIRCROSS

A kényelem, helykínálat és variálhatóság tekintetében etalonnak számító Citroën C5 Aircross határozottabb és előkelőbb stílust ölt magára.
A modell plug-in hibrid és belső égésű motorral szerelt változatban is létezik.

MODERN ÉS DINAMIKUS STÍLUS

Tekintélyparancsolóbb karakter

A Citroën C5 Aircross karakteresebb és dinamikusabb stílusra váltott. Ennek eredményeképp tekintélyparancsolóbb és elegánsabb lett a megjelenése.

A kifinomult színeknek és anyagoknak köszönhetően pedig még kényelmesebbnek és tágasabbnak hat az autó beltere.

FEDÉLZETI KÉNYELEM

A szegmens legkényelmesebb és legjobban variálható SUV modellje

A Citroën C5 Aircross helykínálatával, variálhatóságával és a kompakt SUV-k szegmensében egyedülálló kényelmével hívja fel magára a figyelmet.

Egyben a márka szaktudásán és innovációin nyugvó Citroën Advanced Comfort® program előnyeiből is részesül.

 

További részletek - Citroën C5 Airross Ajánlatkérés a modellre

 

VÁLASSZON CITROËNT KÉSZLETRŐL,  AKÁR 0% THM FINANSZÍROZÁSSAL1!

Többrétű megoldással szolgálunk annak érdekében, hogy Ön vadonatúj Citroën személygépjárműveink vezetésének élményét mielőbb élvezhesse.

Válassza egyedülálló készlet ajánlatunk keretében, egyes azonnal elérhető autóinkra a Citroën FInanszírozást! Akár ha egy kicsi hiányzik, akár nagyobb összegre van szüksége avágyott Citroën modell megszerzéséhez. Ajánlatunk keretében akár már 0% THM finanszírozás érhető el rövid futamidőre, de amennyiben nagyobb finanszírozási igénye merül fel vagy hosszabb futamidőt választana, kedvező havidíjjal kínálunk 9%-os THM mellett.

 

Az ajánlat feltételei:

·      Finanszírozható gépjárművek köre: Citroën C3 és C3 Aircross, Citroën C4, Citroën C5 Aircross, Citroën C5X, – kizárólag az ezen a listán szereplő, készleten lévő modellek.

.       Forintalapú finanszírozás

·      THM: 0,0% – 9,0 % (fix kamatozással)

·      Ügyfélkör: kizárólag magánszemély ügyfelek

·      Finanszírozási forma: zártvégű pénzügyi lízing

·      Kamatozás módja: fix kamatozás

Érdeklődjön kollégáinknál az elérhető modellekről!

Kereskedésünk elérhetőségei
Érdeklődjön

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek