C3 Aircross SUV készletakció

A Citroën C3 AIRCROSS SUV új generációs kényelmes és kompakt szabadidő-autó, mely markáns küllemével és tágas belsejével erőt és frissességet sugároz.

C3AC_modellkep

Bruttó: 250 000 Ft kedvezménnyel

Az ellenállhatatlan Citroën C3 Aircross készletlistán szereplő modelljei most akár azonnal elvihetők!

Válasszon a készletlistáról és kérjen ajánlatot még ma!

Nézze meg a készletlistát

CITROËN C3 AIRCROSS FEEL felszereltségéből egy kis ízelítő:

  • Bőrbevonatú kormánykerék
  • LED-es nappali menetfény
  • 6 hangszórós, kormányról vezérelhető rádió
  • Bluetooth telefonkihangosító, USB- és Jack csatlakozó
  • 7″-os érintőképernyő
  • Fűthető visszapillantótükrök
Nézze meg a modellt Tesztvezetés Ajánlatot kérek

Jelen készletakciós ajánlat 2020.04.24-től visszavonásig él, a zárt akciós készletlistán szereplő C3 Aircross modellhez vehető igénybe visszaigazolt megrendelés esetén, az akcióban részt vevő márkakereskedésünkben. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel (pl. flottakedvezménnyel) nem vonható össze (kivéve kedvezményes finanszírozást és a +3 év EssentialDrive kiterjesztett garanciát), a feltüntetett kedvezményes ár a meghatározott modell konkrét felszereltségű verziójának megvásárlása esetén elérhető és kizárólag az akciós készletlistán lévő gépjárműre érvényes, az akciós készlet erejéig. C3 Aircross modellek vegyes fogyasztása: 4.8-5,7 l/km. CO2-kibocsátása: 111-131 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű, a feltüntetett opciók listája elírást tartalmazhat és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésünkhöz!

Mivel az akció csak a készlet erejéig él, ezért a készleten még szabadon elérhető gépjárművek száma napról napra csökkenhet. Amennyiben valamely gépjármű felkeltette érdeklődését, javasoljuk, mihamarabb vegye fel a kapcsolatot márkakereskedésünkkel, aki látja a készlet alakulását. Amennyiben online ajánlatot kér a márkakereskedésünktől, kérjük, jelezze felé azokat az alvázszámokat, amelyek érdekesek lehetnek Önnek.

* Minden 2020. 01. 10. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Új Citroën személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.** A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Érdeklődjön

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek