Citroën Berlingo Furgon készletakció

Berlingo_furgon_keszletakcio
Érdeklődjön

Válasszon akciós készletlistán szereplő modelljeink közül és kérjen ajánlatot még ma!
Amennyiben nem találja az igényeinek megfelelő modellt listánkban, más változatot keres, lépjen kapcsolatba márkakereskedésünkkel!

ctc_nezze_meg_a_keszletlistat ctc_szekesfehervari_szalon

ÚJ BERLINGO CLUB M 1.6 BLUEHDI 100 S&S EMELT TERHELHETŐSÉG

Citroen-Berlingo-Van-Trades-Van-of-the-year-2019

Főbb felszereltségek:

  • manuális klíma
  • rádió
  • Bluetooth kihangosító
  • tempomat
  • elektromos kézifék
  • utasoldali légzsák
  • kétszemélyes Extenso üléspad

Használja ki az NHP Fix finanszírozásban rejlő lehetőséget 2,5% fix kamatozással!  cta_tovabb_a_reszletekhez 


* Az ajánlat 2019. június 1-jétől visszavonásig vagy a készlet erejéig, a magyarországi akciós készletlistán elérhető új Citroën Berlingo Furgon modellre megkötött adásvételi szerződésekre érvényes. A bruttó 1 628 648 Ft-os kedvezmény az új Citroën Berlingo Furgon Club M 1.6 BlueHDi 100, emelt terhelhetőségű, utasoldali légzsákkal és Extenso üléspaddal felszerelt változatára vonatkozik. A feltüntetett kedvezmény általános forgalmi adót tartalmazó, bruttó kedvezmény, amely az árlistában feltüntetett bruttó listaárból kerül levonásra. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze és kizárólag az akciós készletlista erejéig érvényes és a listaárból levonandó, maximális kedvezményt foglalja magában. A feltüntetett kedvezmény az új Citroën Berlingo Furgon modell konkrét felszereltségű verzióinak megvásárlása esetén elérhető. Az akciós ajánlatok kizárólag jogi személyek részére érvényesek. A kedvezmény teszt- és használt gépkocsi vásárlására nem, kizárólag az akciós készletlistáról történő vásárlásra vonatkozik. A képek illusztrációk. A C Automobil Import Kft. és a Fábián Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről kérjük, érdeklődjön a Citroën márkakereskedésünkben! Az ajánlatban kínált új Citroën Berlingo Furgon vegyes fogyasztása az NEDC szabvány szerint 4,2 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása 109 g/km.

A jelenlegi finanszírozási ajánlat az MNB NHP Fix keretében belföldi székhelyű kis- és közép vállalatok számára érhető el forint alapú, évi 2,5%-os mértékű fix ügyleti kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A konstrukció során a minimális finanszírozott összeg 3 millió forint, míg a választható futamidő minimum 36 maximum 96 hónap lehet. A finanszírozást a Citroën magyarországi hivatalos márkafinanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. Az NHP Fix részleteiről a MNB és a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján is tájékozódhat. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték.

** 2018. 10. 01. után minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Citroën Berlingo tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. Az akció készletlistáról vagy gyártásból történő megrendelésre egyaránt vonatkozik. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, a CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott, kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia a szerződésben megjelölt, korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szerviz- és Garanciafüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedésekben.

***Az új Citroën Berlingo Furgon megnyerte a Nemzetközi Év Haszonjárműve 2019 díjat (International Van of the Year 2019).

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Érdeklődjön!