Citroën C3 Aircross SUV és Citroën C5 Aircross SUV készletakció

Citroën C3 Aircross SUV kiforrott egyéniség: töretlen dinamizmusával és modern megjelenésével hívja fel magára a figyelmet.

Az új Citroën C5 Aircross SUV beltere példátlanul kényelmes, tágas, még a leghosszabb utazások is tökéletes nyugalomban telnek.
A modellekhez a Citroën akár 5 év garanciát biztosít, 100.000 km futáskorláttal. Csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**.

 

Kattintson a készletlistára! Kérjen ajánlatot!

C3 Aircross SUV megy egy hegyről lefelé

ÚJ C3 AIRCROSS SUV

Határozott egyéniség

A magas és vízszintes motorháztetőről, erőteljes idomairól és számtalan karosszériavédő eleméről azonnal felismerhető Citroën C3 Aircross szemernyi kétséget sem hagy afelől, hogy egy kompakt SUV-val van dolgunk.

Tágas és funkcionális utastér

Magas felépítésének és ügyes kialakításának köszönhetően a Citroën C3 Aircross kívülről rendkívül kompakt, belül viszont a kategória egyik legnagyobb helykínálatával és kivételes komfortszinttel büszkélkedhet.

Praktikus megoldások

A Citroën C3 Aircross a 2:1 arányban osztott üléspadnak köszönhetően egyedülállóan jól variálható. A bepakolást a széles csomagtérajtó és az alacsony küszöb is megkönnyíti.

Ötletes tárolóhelyek

A Citroën C3 Aircross középkonzolja az elöl és hátul ülők számára is hozzáférhető, két pohártartót is magában foglal. A műszerfal alsó részén kialakított tárolóhelyek és az első ülések háttámláján kialakított zsebek szintén sok tárgyat elnyelnek.

Hatékony motorok

Visszafogott fogyasztású és CO2-kibocsátású PureTech benzinmotorok, illetve az Euro 6 normáknak megfelelő BlueHDi dízelmotorok közül választhatunk a Citroën C3 Aircross kínálatából.

Ismerje meg a Citroën C3 Aircross modellt!

kék C5 aircross SUV megy egy hegyi úton

ÚJ C5 AIRCROSS SUV

Kivételes menetkomfort

A világon egyedül a Citroën által kínált Citroën Advanced Comfort® felfüggesztés egyedülálló menetkényelmet biztosít az új Citroën C5 Aircrossnak. Az innovatív rendszer hatékonyan szűri, illetve elnyeli az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit, és olyan érzést kelt, mintha egy repülőszőnyegen utaznánk.

Kényelem mindenkinek

Három teljes értékű hátsó ülésével az új Citroën C5 Aircross kiemelkedik a szegmensből. Az ülések egyforma szélesek, így a középső utas ugyanolyan kényelmesen utazhat, mint a mellette ülők.

Fokozott védőburokhatás

A kiváló hangszigetelésnek hála a gördülési és aerodinamikai zajokat szinte teljes egészében sikerült kiszűrni.

Egyedülálló variálhatóság

Az új Citroën C5 Aircross három különálló, dönthető háttámlával ellátott, sínen csúszó és összecsukható hátsó üléssel rendelkezik.

Hatalmas csomagtartó

Az új Citroen C5 Aircross rekordméretű csomagtartóval rendelkezik: a hagyományos változatnál a csomagtartó térfogata 580–720 l, lehajtott második sori ülésekkel pedig 1630 l.

Ismerje meg a Citroën C5 Aircross modellt!
Érdeklődjön

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek