Citroën C4, ë-C4, C4 x és ë-C4 x modellek finanszírozással

Válassza a C4, Ë-C4 és C4 X, Ë-C4 X modellekre a Citroën Finanszírozást!

Akár ha egy kicsi hiányzik, akár nagyobb összegre van szüksége a vágyott Citroën modell megszerzéséhez. Ajánlatunk keretében akár már 0% THM finanszírozás érhető el rövid futamidőre, de amennyiben nagyobb finanszírozási igénye merül fel vagy hosszabb futamidőt választana, kedvező havidíjjal kínálunk 9%-os THM mellett.

 

Az ajánlat feltételei:

·      Finanszírozható gépjárművek köre: Citroën C4 és Ë-C4, C4 X és Ë-C4 X modellek.

.       Forintalapú finanszírozás

·      THM: 0,0% – 9,0 % (fix kamatozással)

·      Ügyfélkör: kizárólag magánszemély ügyfelek

·      Finanszírozási forma: zártvégű pénzügyi lízing

·      Kamatozás módja: fix kamatozás

CITROËN C4 ÉS Ë-C4

A nagy kerekek, a megemelt hasmagasság és a lendületes vonalvezetés miatt az a benyomásunk, hogy a Citroën C4 szinte ugrásra kész. Az áramvonalas sziluett impozáns méretekkel társul. A jármű orr-része a márka új stílusjegyeit viseli: a krómozott márkajel szárai egészen a két szinten elhelyezett, 100%-ban LED-es fényszórókig húzódnak.

Innovatív megoldások

A Citroën Advanced Comfort® program előnyei a  C4 belterében hatványozottan érvényesülnek. A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztés hatékonyan szűri az úthibákat. Az ülések egy fotel kényelmével szolgálnak. Az utasok örömére ötletes tárolóhelyeket alakítottak ki. A hátsó utasok számára is bőséges térdtér áll rendelkezésre. És a lapos csomagtérküszöbnek köszönhetően a csomagtartóba is könnyű bepakolni.
Ajánlatkérés

C4 X ÉS Ë-C4 X ELECTRIC

Fedezze fel a Citroën C4 X-et, melynek sziluettjében egy elegáns fastback, egy időtlen stílusú négyajtós és egy határozott fellépésű SUV egyesül! A modell elektromos változatban is kapható.

Orr-rész és jellegzetes Citroën-lámpatestek

A magas, vízszintes motorháztetőt helyenként bemélyedések tarkítják, a jellegzetes krómozott márkajel szárai pedig egészen a karosszéria széléig húzódnak. Ott a két szinten elhelyezett, Citroën LED Vision technológiát alkalmazó első fényszórókban folytatódnak. Az utóbbiak a jármű high-tech jellegét erősítik, és maximális láthatóságot biztosítanak.
Az új Citroën C4 X és ë-C4 X Electric fedélzetén a vezető és utasai a Citroën Advanced Comfort programnak köszönhetően páratlan kényelemben, nyugalomban és térélményben részesülhetnek.
Ajánlatkérés
Érdeklődjön

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek