Citroën C4 SpaceTourer akció

Citroen_C4_Spacetourer_keszletmodellek
Érdeklődjön

NE VÁRJON HOLNAPIG! RENDELJE MEG MOST!
5 ÉS 7 SZEMÉLYES EGYTERŰ MODELLEK HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL

A CITROËN márka szaktudásának és kreativitásának legjavát magukban hordozó C4 Spacetourer modellek korszerű és innovatív családi autók. Tágas belterük, nagy csomagtartójuk, sokoldalú variálhatóságuk, mellett most számos extrát is kínálnak verhetetlen áron. Intelligens vezetést segítő rendszerek támogatják az örömteli vezetést, a CITROËN ADVANCED COMFORT® program jóvoltából pedig minden utas élvezheti a számtalan részletre kiterjedő kényelmet.

Május hónapban akár 1.8 millió Ft kedvezménnyel ajánljuk egyes gazdagon felszerelt 5 személyes C4 Space Tourer és 7 személyes Grand C4 SpaceTourer modellünket a rendkívüli készletlistán szereplő személyautók erejéig.

Válasszon a listából, és keresse székesfehérvári márkakereskedésünket!  ctc_szekesfehervari_szalon 

 

Grand_C4_Spacetourer

Grand C4 SpaceTourer – 7 személyes

Csomagtérpadlóba süllyeszthető ülésekkel a harmadik sorban

Bemutatunk néhány példát az azonnal elvihető számos extrával felszerelt modellekből:

Grand C4 Spacetourer FEEL BlueHDi 130 S&S – akár 2.020.000 Ft-os kedvezménnyel

Grand C4 Spacetourer LIVE BlueHDi 130 S&S – akár 2.000.000 Ft-os kedvezménnyel

Lépjen kapcsolatba márkakereskedésünkkel mielőbb!

ctc_nezze_meg_a_keszletlistat  ctc_ismerje_meg_a_modellt  ctc_tesztvezetes_jelentkezes  ctc_email

 

C4_Spacetourer

C4 SpaceTourer – 5 személyes

Bemutatunk néhány példát az azonnal elvihető számos extrával felszerelt modellekből:

C4 SpaceTourer 5 személyes FEEL BlueHDi 130 S&S – akár 1.760.000 Ft-os kedvezménnyel

C4 SpaceTourer 5 személyes LIVE BlueHDi 130 S&S – akár 1.810.000 Ft-os kedvezménnyel

Lépjen kapcsolatba márkakereskedésünkkel mielőbb!

ctc_nezze_meg_a_keszletlistat  ctc_ismerje_meg_a_modellt  ctc_tesztvezetes_jelentkezes  ctc_email

 

Mivel az akció csak a készlet erejéig él, ezért a készleten még szabadon elérhető gépjárművek száma napról napra csökkenhet. Amennyiben valamely gépjármű felkeltette érdeklődését, javasoljuk, mihamarabb vegye fel a kapcsolatot márkakereskedésünkkel, aki látja a készlet alakulását. Amennyiben online ajánlatot kér a márkakereskedésünktől, kérjük jelezze felénk azokat az alvázszámokat, amelyek érdekesek lehetnek Önnek. A képek illusztrációk.

 


* Jelen ajánlat 2019.05.07-től 2019.06.30-ig, vagy visszavonásig, a zárt akciós készletlistán szereplő alvázszámú modellekhez vehető igénybe visszaigazolt megrendelés esetén. A feltüntetett ajánlat semmilyen más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható, a +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás nem vonatkozik rá, ebből következően az akcióval érintett gépjárművekre a gyártó 2 éves szerződéses jótállást vállal. Kiterjesztett jótállás vásárolható az akcióval érintett gépjárművekhez, kérjük, a részletekért, keresse a márkakereskedőjét. Ez az akció már legyártott, konkrét alvázszámú gépjárművekre vonatkozik, a listán felsorolt gépjármű bármely magyarországi Citroen márkakereskedésben megvásárolható. A kép illusztráció. A hirdetésben szereplő C4 SpaceTourer és Grand C4 SpaceTourer modellek vegyes fogyasztása sorrendben: 4.0-5.2 l/km, 4.1 l/km. CO2-kibocsátásuk: 106-119 g/km, 109 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. és a Fábián Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésünkhöz!

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Érdeklődjön!