Citroen_fertotlenites

Citroën fertőtlenítési csomagok

A Citroën számára az Ön mobilitási szabadsága éppoly fontos, mint Ön és utasai biztonsága és jó egészsége. Autózzon tovább tiszta, fertőtlenített gépjárművel! Felkészült márkaszervizeink a Citroën márkaszabványok szigorú betartásával járnak el, és kizárólag az európai normák szerint minősített, kiváló minőségű fertőtlenítőszereket és hatóanyagokat használnak.

 
GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS – BELSŐ & KÜLSŐ

Cit_Fertotlenito_Ajandek_Webkep_750x564

AJÁNDÉKBA*

Bármely bruttó 100.000 Ft értékű szervizbeavatkozás esetén ajándék gépjárműfertőtlenítés szolgáltatás biztosítunk Önnek.

A manuálisan végzett külső & belső fertőtlenítő és tisztító eljárást védőruházatban és szigorú előírások betartásával végezzük, az autót a beavatkozás alatt elkülönítjük.

Csak jeleznie kell a munkafelvevőnek, hogy igényt tart a szolgáltatásra.

 
Cit_Fertotlenito_9900Ft_Webkep_750x564

 

GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS – BELSŐ & KÜLSŐ

9900 Ft*

A 17 pontos, manuálisan végzett belső & külső fertőtlenítő eljárásunk Önt és utasait is védi. A beavatkozást a Citroën Márka előírások alapján, védőruházatban, és szigorú előírások betartásával végezzük. Kizárólag az európai normák szerint minősített, kiváló minőségű fertőtlenítőszereket és hatóanyagokat használunk az eljárás során.

Rendelje meg még ma!

 

A Citroën ügyel a részletekre!

Márkakereskedéseink és márkaszervizeink által bevezetett megelőző intézkedéseinkről és további hasznos információkról itt olvashat.

* Az ajánlatok 2020. május 20-tól visszavonásig vehetők igénybe a hivatalos magyarországi Citroën márkaszervizekben. A szintén a csomag részét képező klímatisztítás egy gyári fertőtlenítő spray-vel végzett beavatkozás. A C Automobil Import Kft. fenntarja magának a jogot az ajánlatok módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak.

A tájékoztatás nem teljeskörű. A szolgáltatások részleteiről és igénybevételi feltételeiről a Citroën márkaszervizekben kaphat tájékoztatást. Az ajánlatok  más akcióval, kedvezménnyel, ajánlattal vagy hűségakcióval össze nem vonhatók.

Érdeklődjön

Budaörs

Cím: 2040 Budaörs, Garibaldi utca 1
Telefon: +36 23 802 822
Fax: +36 23 802 820
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek