Citroën haszongépjárművel NHP segítségével

Citroen_NHP
Érdeklődjön

NEMZETI HITELPROGRAM | NHP FIX 2,5% FIX KAMATOZÁSSAL

Válasszon Citroën modelleket a Merkantil Bank 2,5%-os fix ügyleti kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízingfinanszírozásának igénybevételével!

A forint alapú, zártvégű pénzügyi lízingfinanszírozás igénybevételével akár évi 2,5%-os fix ügyleti kamatozású finanszírozással viheti el vállalkozása új CITROËN-haszongépjárművet.

Okos és biztonságos megoldás, amellyel fellendítheti vállalkozását:

– Rendkívül kedvező költségek mellett racionális döntés a vállalkozás számára
– Kedvező, akár 2,5%-os fix ügyleti kamatozású
– Forint alapú finanszírozás
– Gyors és egyszerű ügymenet

Finanszírozási feltételek:

– kizárólag belföldi székhelyű KKV-k számára
– Önerő: minimum a bruttó vételár 20%-a
– Futamidő: 36-96 hónap
– Finanszírozási mód: zártvégű pénzügyi lízing
– Devizanem: magyar forint
– Egyéb díjak: lízingbeadó részéről nem kerül felszámításra, de a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személynek fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) a Finanszírozó jogosult tovább hárítani
– Havi egyenletes fizetési ütemezés
– Díjfizetés csoportos beszedési megbízással
– Finanszírozott összeg: minimum 3 000 000 Ft
– Teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása szükséges, melynek biztosítottja, illetve társbiztosítottja a Finanszírozó.

A tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket az Merkantil Bank hivatalos honlapján találhat. Az ajánlat visszavonásig érvényes.


*A jelenlegi finanszírozási ajánlat az MNB NHP Fix keretében belföldi székhelyű kis- és közép vállalatok számára érhető el forint alapú, évi 2,5%-os mértékű fix ügyleti kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A konstrukció során a minimális finanszírozott összeg 3 millió forint, míg a választható futamidő minimum 36 maximum 96 hónap lehet. A finanszírozást a Citroën magyarországi hivatalos márkafinanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. Az NHP Fix részleteiről a MNB és a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján is tájékozódhat. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték.

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Érdeklődjön!