CITROËN JUMPER készletakció

Jumper_keszletakcio
Érdeklődjön

Válasszon akciós készletlistán szereplő modelljeink közül, kérjen ajánlatot még ma!
Amennyiben nem találja az igényeinek megfelelő modellt listánkban, más változatot keres, lépjen kapcsolatba márkakereskedésünkkel!

ctc_nezze_meg_a_keszletlistat ctc_szekesfehervari_szalon

CITROËN JUMPER

Jumper

Főbb felszereltségek:

  • manuális klíma
  • tempomat
  • ködfényszóró
  • rádió/Bluetooth közös felszereltség
  • 3 személyes

Használja ki az NHP Fix finanszírozásban rejlő lehetőséget 2,5% fix kamatozással!  cta_tovabb_a_reszletekhez 


1 Az ajánlat 2019. június 1-jétől visszavonásig vagy a készlet erejéig, a magyarországi akciós készletlistán elérhető új Citroën Jumper modellre megkötött adásvételi szerződésekre érvényes. A nettó 2 259 100 Ft-os kedvezmény az új Citroën Jumper Comfort Heavy 35 L4H2 2.0 BlueHDi 130, megerősített felfüggesztésű, manuális klímával, tempomattal, ködfényszóróval, rádióval és Bluetooth kihangosítóval felszerelt változatára vonatkozik. A feltüntetett kedvezmény általános forgalmi adót nem tartalmazó, nettó kedvezmény, amely az árlistában feltüntetett nettó listaárból kerül levonásra. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, kizárólag az akciós készletlista erejéig érvényes és a listaárból levonandó, maximális kedvezményt jelenti. A feltüntetett kedvezmény az új Citroën Jumper modell konkrét felszereltségű verzióinak megvásárlása esetén elérhető Az ajánlatban kínált új Citroën Jumper vegyes fogyasztása 6,4 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása 164 g/km.

Az akciós ajánlatok kizárólag jogi személyek részére érvényesek. A kedvezmény teszt- és használt gépkocsi vásárlására nem, kizárólag az akciós készletlistáról történő vásárlásra vonatkozik. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. és a Fábián Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció megváltoztatásának és visszavonásának jogát. Részletekért érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedésünkben.

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Érdeklődjön!