Kedves érdeklődő! Ajánlatunk 2020-06-03. dátummal került fel az oldalra és már nem érvényes.
Aktuális ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

Elektromos Peugeot modellek

Váltson a zéró szén-dioxid kibocsátás világába a Peugeot elektromos autóival. Elektromos modelljeink, a rendkívül kompakt városi kisautótól, a családi autón át a funkcionális haszonjárművekig terjed és a legváltozatosabb igényeknek is megfelelnek.

A 100 százalékig elektromos Peugeot járművek az innovatív formatervet kitűnő környezetvédelmmel és csúcstechnikával ötvözik.

/image/46/1/peugeot-208-1902hm103-newcrop.611461.jpg

Gazdaságos, könnyű kezelni és környezetbarát. Ezek a fő jellemzői a tisztán elektromos Peugeot modelleknek. 

ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNY

A csendes meghajtásnak és a csökkentett vibrációnak köszönhetően egy újfajta élményben lesz része. Ráadásul az elektromos autók azonnali gázreakciója és a folyamatos gyorsítása  mindenkinek mosolyt csal az arcára. 

A Peugeot elektromos autói zérő CO2 kibocsátást és akár 340 km-es hatótávot (WLTP) biztosítanak.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Az elektromos autózás több szempontból is megkönnyíti az életét; Gyors és magától értetődő feltöltés és többféle töltési megoldás is elérhető.

A töltöttségi szint és hatótáv felügyelete a MyPeugeot alkalmazás segítségével.

Fedezze fel modelljeinket!

 Új e-2008, elektromos SUV

/image/46/8/peugeot-2008-1906pc-117.555484.43.611468.jpg

A Peugeot új elektromos SUV-je  az erőt és a sportosságot sugalló külső megjelenéssel érkezik és megkapta a Peugeot 3D i-Cockpit rendszert is. Fedezze fel az e-mobilitást az új e-2008 SUV segítségével.

Tovább az e-2008 modellhez Ajánlatkérés Tesztvezetés jelentkezés

Új e-208, elektromos városi autó

/image/46/2/peugeot-208-1902hm101-newcrop.611462.jpg

A városi autó újragondolva; elektromos meghajtással és lenyűgöző modern megjelenéssel. Az új Peugeot e-208 másik újdonsága a 3D  i-Cockpit® műszerfal, mely  a hologrammos kivetítőnek köszönhetően új vezetési élményt nyújt.

Tovább az e-208 modellhez Ajánlatkérés Tesztvezetés jelentkezés

FELTÖLTÉS

Hogyan tudja tölteni elektromos autóját?

A Peugeot elektromos autóihoz számos töltési opció rendelkezésre áll az otthoni megoldásoktól a nyilvános töltőoszlopokig. Mindegyiket könnyen, egyszerűen és magától értetődően  tudja majd használni.

Töltés otthon vagy az irodában

Praktikus, környezetbarát megoldás a mindennapokban. Többféle töltési megoldás is létezik:

  • Használhatja a hagyományos konnektort (3,3 kW, 8A)  
  • Választhatja a megerősített Green’up® aljzatot (3,3 kW 14A), amely rövidebb töltési időt kínál.
  • Vagy vásárolhat egy fali töltőt is (Wallbox – falra szerelhető doboz, de igény esetén oszlopra is felszerelhető, ha kinti parkolója van) (6,6 kW 32A), így az autó teljes feltöltése csupűn 8 órát igényel, amely a megfelelő kábellel 5 órára csökkenthető.

/image/47/4/peugeot-208-2019-017-fr.611474.jpg

Nyilvános töltőszlopok

A hagyományos benzinkutak mintájára, az elektromos autókhoz is elérhető  egy folyamatosan bővülő töltőhálózat. Már ma is több, mint 225 000 töltőpont érhető el Európában.

A töltés gyorsításához válassza az autóinkkal kompatibilis gyorstöltő pontokat. A nyilvános gyorstöltőkről akár 30 perc alatt feltöltheti az akkumulátorokat 80%-os szintre.

/image/46/0/peugeot-208-1902hm002.611460.jpg

Tippek a környezetbarát vezetéshez

A környezetbarát vezetési stílussal energiát takaríthat meg, így növelve autója hatótávolságát. Vezetés közben kerülje a gyakori hirtelen lassításokat és az élénk gyorsításokat. 

“Brake” üzemmód

Az fékpedál folyamatos használata helyett, használja a motorféket “Brake” módban, az így felszabaduló energiával pedig tölteni tudja az akkumulátort. 

“Eco” üzemmód

Elektromos autóink “eco” módban a motor teljesítményének csökkentésével energiát spórol. Az üzemmódot városba ajánljuk.

Előmelegítés és hűtés 

Amikor autója egy töltőhöz csatlakozik, az előfűtés vagy előhűtés funkcióval hatékonyan növelheti autója hatótávolságát, mert az akkumulátor enerigáját nem az utastér fűtésre vagy hűtésre kell  fordítani az út elején. 

Ellenőrizze gumiját

A gumi ellenőrzése minden meghajtás esetén fontos, hiszen a jól beállított guminyomás és a jó mintázat nagyobb biztonságot és kisebb fogyasztást eredményez. 

ELŐNYÖK

ADÓKEDVEZMÉNY

Az elektromos autók után nem kell regisztrációs adót, átírási illetéket és gépjárműadót fizetni. Nem kell cégautó adót fizetni, illetve lízingszerződéssel vásárolt e-autó után az ÁFA visszaigényelhető.

INGYENES PARKOLÁS

A legtöbb hazai nagyvárosban jelenleg ingyenes a parkolás, amennyiben az autó zöld rendszámmal rendelkezik. 

ZÖLD RENDSZÁM

A zöld rendszámmal ellátott autóval mentesülhetünk bizonyos védett övezetek behajtási díja alól.

ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNY

A csendes meghajtásnak és a csökkentett vibrációnak köszönhetően egy újfajta élményben lesz része. Ráadásul az elektromos autók azonnali gázreakciója és a folyamatos gyorsítása  mindenkinek mosolyt csal az arcára. 

A Peugeot elektromos autói zérő CO2 kibocsátást és akár 340 km-es hatótávot (WLTP) biztosítanak.

MEGTAKARÍTÁS

Az autó teljes ára nem csupán a vételárból, hanem az üzemanyag (áram, benzin vagy dízel), a biztosítás és a karbantartások költségéből áll össze. A Peugeot elektromos autói átlagos használat mellett 40%-kal kisebb üzemanyag költséggel és 30%-kal alacsonyabb karbantartási  díjakkal számolhat. 

Továbbá az autó megvásárlását az állam is támogatja.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Az elektromos autózás több szempontból is megkönnyíti az életét; Gyors és magától értetődő feltöltés és többféle töltési megoldás is elérhető.

A töltöttségi szint és hatótáv felügyelete a MyPeugeot alkalmazás segítségével

További kérdések az elektromos autózásról

Az elektromos autók hatékonyabbak, mint a belső égésűek?

Igen, az elektromos meghajtás hatásfoka sokkal magasabb. Ugyanazt a sebességet tudják elérni, mint hagyományos társaik, miközben egy új kényelmi szintet képviselnek az alacsonyabb zaj és a kisebb vibrációnak köszönhetően.  Ráadásul a fékezés közben felszabaduló energiát is felhasználja a rendszer.

Az elektromos autók drágábbak, mint a hagyományos autók?

A vásárlás pillanatában igen, azonban az autó ára a teljes életciklusa alatt felmerülő költségek összességét jelenti; ebbe beletartozik az üzemanyag, a biztosítás és a karbantartás díjai is. Ha így vizsgáljuk, akkor az elektromos autó gazdaságosabb, mint egy benzin vagy dízelautó. Egy elektromos autó átlagosan 40%-ot takarít meg a fogyasztáson és 30%-ot a karbantartási költségeken.

Az elektromos autók valóban tisztábban üzemelnek?

A legfontosabb tényező, hogy az elektromos autónak nincs helyi szintű szén-dioxid kibocsátása. A másik fontos dolog, hogy  az akkumulátor előállítása során keletkező szén-dioxid többlet már 2 év alatt megtérülhet. Ráadásul az akkumulátorotok élettartamát növelő  megoldások fejlesztése folyamatosan zajlik. Tehát ha mindent figyelembe veszünk, akkor középtávon az elektromos autó valóban tisztább megoldást nyújtanak.

Érdeklődjön

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek