Kedves érdeklődő! Ajánlatunk 2017-09-05. dátummal került fel az oldalra és már nem érvényes.
Aktuális ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

Megérkezett a C3 Aircross

Citroen_C3_Aircross
Érdeklődjön

Az új C3 Aircross új generációs kompakt szabadidő-autó, mely markáns küllemével és tekintélyes belméretével erőt és frissességet sugároz. 

ÚJ GENERÁCIÓS SUV

 
Az új Citroën C3 Aircross egy 4,15 m hosszú kompakt SUV, mely erőt, eredetiséget és frissességet sugárzó fellépésével hívja fel magára a figyelmet. 

Az új Citroën modellekre jellemző egyedi felépítés fémjelzi, és a biztonságérzetet nyújtó, masszív SUV-k valamennyi attribútumával rendelkezik: 
megemelt hasmagasság és vezetési pozíció, hangsúlyos első és hátsó lökhárítóbetétek, nagyméretű kerekek és sárvédő-szélesítések. 

 Új C3 Aircross hamarosan a Fábián Autónál

KÖNNYEDÉN MINDEN TEREPEN : GRIP CONTROL LEJTMENET-SZABÁLYOZÓ FUNKCIÓVAL

A minden körülmények között optimális meghajtást biztosító Grip Control® rendszer  az ötféle üzemmódon keresztül minden helyzetben nagyobb biztonságot garantál. Az automatikus működésű Standard üzemmód mellett a Homok, Terep, Havas út és ESP OFF üzemmódok választhatók.

A Grip Control® rendszerhez kapcsolódó lejtmenet-szabályozó funkció meredek lejtőn is képes alacsony sebességen tartani a gépkocsit. Segít megőrizni a menetpályát és megakadályozni a gépjármű megcsúszását, amikor lejtőn lefelé halad. Ezzel az új funkcióval tökéletesen a vezető uralma alatt tartható az új C3 Aircross. 

TOP REAR VISION TOLATÓKAMERA

A Top Rear Vision tolatókamera a tájékozódást és a parkolási manőverek megkönnyítését szolgálja. 
Hátramenetbe kapcsoláskor a gépkocsi mögötti terület 180°-os rekonstruált képe megjelenik a 7” érintőképernyőn. Az észlelt akadályok távolságától függően különböző színű jelölések segítik a tájékozódást. 

 

C3_Aircross_belso

TÁGAS & JÓL VARIÁLHATÓ

Az utasokat nagyméretű, kényelmes ülések, kivételes helykínálat, tágas lábtér, rendkívüli variálhatóság (két részben csúsztatható üléspad, az első utasülés asztalka helyzetbe állítását követően 2,40 m hosszú rakodófelület) és rekordméretű csomagtartó (410–520 l) várja. 

A jó közérzethez a fényben fürdő utastér is hozzátartozik – erről a nagyméretű panoráma napfénytető gondoskodik.

ROBUSZTUS, BIZTONSÁGÉRZETET NYÚJTÓ MEGJELENÉS

Az új Citroën C3 Aircross egyedi felépítésével, elevenségével és biztonságérzetet nyújtó megjelenésével egy pillanat alatt leveszi az embert a lábáról. 

Az egyszerre kompakt és magas külső (4,15 m hosszú, 1,76 m széles, 1,64 m magas) szép arányokat mutat, és ráirányítja a figyelmet a lendületes, letisztult vonalvezetésre.

Az új Citroën C3 Aircross megjelenésére nézve kifejezetten robusztus, első és hátsó világítótestei tiszteletet parancsolnak, a kiegyensúlyozott, vízszintes tagolásnak hála mégis minden agresszivitást nélkülöz.

Az új C3 Aircross elején a két szinten elrendezett jellegzetes Citroën-fényforrások köszönnek vissza, melyek kifejezőbbé teszik a jármű orr-részét, és a márka legújabb modelljeire jellemző világítótestekkel szolgálnak. 
A felső sorban a LED-es nappali menetjelző lámpákat az autó teljes szélességében dupla krómléc köti össze a márkajellel. 

90-FÉLE KOMBINÁCIÓ : LEGYEN MERÉSZ !

Az új Citroën C3 Aircross stílusát és személyiségét az is alapvetően meghatározza, hogy minél hívebben szeretné tükrözni tulajdonosa egyéniségét. 
A tető színe mellett egy hozzá illő színcsomagot is választhatunk. A sziluett különböző pontjain – tetőcsomagtartó rudak, hátsó háromszögablak, tükörházak, első fényszórókeretek, kerékközép-szegélyek – megjelenő dinamikus színfoltok sajátos ritmust adnak az SUV stílusának. 

A saját stílus kialakításához a C3 Aircross a külső személyre szabási lehetőségek gazdag választékát kínálja. A legkülönfélébb kontraszthatások érhetők el a kilencvenféle kombinációval, melyek között mindenki megtalálhatja a saját vérmérsékletének és ízlésének megfelelőt: 

  • 8 karosszériaszín (Natural White, Ink Black, Misty Grey, Cosmic Silver, Passion Red, Breathing Blue, Homokszín, Spicy Orange) 
  • 4 tetőszín a kéttónusú változatokhoz (Ink Black, Natural White, Spicy Orange vagy Homokszín – célországtól függően) 
  • 4 színcsomag (narancs, szürke, fehér és fekete).

Az ügyfelek szabadon kísérletezhetnek a hagyományos árnyalatok feldobásával vagy éppen az erős kontrasztok enyhítésével. A kerekekre nézve pedig stílusos 16” dísztárcsák és 16” vagy 17” gyémántfényű alumínium keréktárcsák közül válogathatnak.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

A Citroën Advanced Comfort® programnak megfelelően az új C3 Aircross a helykínálat, a variálhatóság és a csomagtér-kapacitás terén is újat tud nyújtani:

  • magas felépítésének köszönhetően a C3 Aircross a szegmens legnagyobb helykínálatával és kivételes komfortszinttel rendelkezik: az öt ülőhelyhez egytől-egyig méretes láb- és fejtér tartozik. Az első és hátsó fejtér tekintetében a C3 Aircross kategóriagyőztes (Best in class).
  • a C3 Aircross variálhatóság tekintetében is megelőzi a társait: a dönthető háttámlákkal felszerelt, 2:1 arányban osztott hátsó üléspad két része minden nehézség nélkül – 150 mm-es távon – külön-külön is csúsztatható. Az első utasülés összecsukásával hosszú tárgyak szállítására is lehetőség van. A maximális rakodóhossz így egy mozdulattal 2,4 méteresre növelhető
  • a csomagoknak is bőven jut hely, hiszen a C3 Aircross a kategória legnagyobb csomagtartójával rendelkezik. A széles csomagtérfedél, a nagy nyílási szög és az alacsony csomagtérküszöb pedig külön megkönnyítik a bepakolást. A 410 literes alapméret a csúsztatható üléspadnak köszönhetően (maximálisan előretolt helyzetben) 520 literesre növelhető. 

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Az új C3 Aircross napfényes utasterében uralkodó barátságos légkör a jó közérzet és a felfrissülés forrása.

A méretes oldalablakok minden irányban kiváló kilátást és remek fényviszonyokat biztosítanak. A nyitható panoráma üvegtetőn keresztül akadálytalan kilátás nyílik az égre.

A B kategóriájú SUV-k családjában egyedülálló, elektromos vezérlésű, szakaszosan nyíló berendezés belülről közel 1 m hosszú üvegfelületet jelent, mely sötétítővel és egy LED-es fénysorral van felszerelve. 
Az utastér fényviszonyai a hátsó üléssorban elhelyezett napellenzőkkel is változtathatók.

HASZNOS TECHNOLÓGIÁK

Új Citroen C3 Aircross headup displayHEAD-UP DISPLAY

A vezetéshez hasznos információk a vezető látóterében jelennek meg. Az elrejthető lemezre vetített színes kijelzés jóvoltából a különböző adatok (sebesség, sebességkorlátozó és -szabályozó információi) folyamatosan elérhetők úgy, hogy közben a vezető mindvégig az úton tarthatja a szemét.

Új Citroen C3 AircrossVEZETÉK NÉLKÜLI OKOSTELEFON-TÖLTÉS

Ez az innovatív berendezés számos okostelefon vagy más Qi szabványú eszköz indukciós töltését teszi lehetővé a középkonzolban e célból kialakított tárolórekeszbe integrált töltőállomásnak köszönhetően. Nincs többé szükség a fizikailag és esztétikailag is zavaró kábelekre. A vezeték nélküli áramátvitel a mágneses indukció elvén alapul. 

VEZETÉST SEGÍTŐ BERENDEZÉSEK

NYUGALOM ÉS BIZTONSÁG

Az új C3 Aircrossban  kiemelt szerep jut a biztonságos és nyugodt vezetést garantáló intuitív technológiáknak, melyek számtalan vezetéssegítő és biztonsági felszerelés formájában szolgálják az egyszerűbb és biztonságosabb közlekedést.

  • PARK ASSIST
  • ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓ: az adaptív fényszóró a biztonságos éjszakai vezetést szolgálja azáltal, hogy a forgalmi és fényviszonyoktól függően automatikusan átvált országúti fényről tompított fényszórókra
  • SEBESSÉGTÁBLA-FELISMERŐ RENDSZER: a berendezés kijelzi a műszercsoporton a sebességkorlátozásra vonatkozó információkat a vezetőnek. Az érték elmentésével felülírható a sebességszabályozó, illetve -korlátozó eredetileg beprogramozott értéke
  • ACTIVE SAFETY BRAKE: a vizuális és hangjelzést is alkalmazó automata vészfékező rendszer az elölről bekövetkező ütközések elkerülése érdekében lefékezi a gépjárművet a vezető helyett. A szélvédő felső részén elhelyezett kamera érzékeli az akadályokat (például egy álló vagy azonos irányba haladó járművet), az érzékelő pedig 5–85 km/h sebességtartományban ütközés veszélye esetén automatikusan működésbe hozza a vészféket. A rendszer mozdulatlan akadályok esetén 80 km/h sebességig, gyalogos észlelése esetén 60 km/h sebességig működőképes

C3_Aircross_Active_Safety_Brake

KONNEKTIVITÁS

MIRROR SCREEN

Jó lenne meghallgatni egy számot az okostelefonról? Meg kellene nézni az útvonalat? Az opcióként rendelhető Mirror Screen jóvoltából mindezt könnyen és biztonságosan megteheti, akár vezetés közben is. Az okostelefon alkalmazásai megjelennek a jármű 7 colos érintőképernyőjén. A Mirror Screen Apple CarPlayTM és MirrorLink ® protokollal működik*. Hát nem praktikus?

* KIZÁRÓLAG a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM, illetve az Android Auto (2016 VÉGÉN JELENIK MEG) által hitelesített alkalmazások működnek majd A jármű leállított állapotában és menet közben, esettől függően. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az ön okostelefonján elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM vagy az Android Auto által hitelesített, azonos alkalmazást . A Mirror Screen funkció a MirrorLink® (a MirrorLink®-kel kompatibilis Android, BlackBerry és Windows Phone) eszközökkel, vagy az Apple CarPlayTM-mel (iOS-es telefonok) illetve az Android Auto-val (androidos telefonok) működik, amennyiben ön rendelkezik a szolgáltatóhoz való internethozzáférést is tartalmazó telefonelőfizetéssel.

CONNECT NAV

Ezen az érintőtechnológiás, új 3D navigációs rendszeren (az iPadekhez hasonlóan) két ujjal is lehet zoomolni, a tökéletesített térképadatbázisnak köszönhetően pedig a navigáció is hatékonyabb.

HATÉKONY ERŐFORRÁSOK

Az új C3 Aircross kínálatában számos takarékos és hatékony legújabb generációs motort találunk. A kompakt SUV ideális partnerként egyformán jó szolgálatot tesz a mindennapi városi utak és a hétvégi kiruccanások, illetve hosszabb nyaralások során. 

A kínálatában szereplő háromhengeres 82 és 110 lóerős PureTech motorok a legújabb technológiákkal büszkélkedhetnek: gyors reakcióidő és visszafogott fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás jellemző rájuk. 

A 100 és 120 lóerős BlueHDi motorok szintén környezetkímélők és takarékosak, és élvezetes vezetést biztosítanak.

 

Felkeltettük érdeklődését? Keresse kollégáinkat további információkért!

Almási Zoltán  +36 22 303 406 | Pálosi Zoltán +36 22 303 406

 

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Érdeklődjön!