Isuzu D-Max

Isuzu_D-Max_ismerje_meg_a_modellt
Érdeklődjön

 

Robosztus, időtálló megjelenés, mégis stílusos és vonzó. Sportos külső, pazar belső tér, 7 év/ 160.000 km kiterjesztett garancia és 3,5 tonna vontatási kapacitás. Ez az új ISUZU D-Max. 

cta_arajanlat   cta_arlista_letoltese   cta_bovebben_a_modellrol

Gazdaságos, hatékony, megbízható és örökéletű. Az ISUZU, a világ legnagyobb haszongépjármű gyártójaként a D-Max-ban egyesíti mindazt a tudást, amelyre a majd egy évszázados teherautó gyártás során szert tett. A kapcsolható összkerékhajtás, az erőteljes és takarékos dízelmotor, a kiemelkedő terhelhetőség és vontatási kapacitás nálunk hagyomány.

Az új ISUZU D-Max ízig-vérig japán pick-up, melynek minden részlete a precizitást és pontosságot hirdeti. Erő, stílus és technológia különös összetétele, melyre bármilyen körülmények között számíthat. Úttalan utakon, hegyeken, völgyeken keresztül. Ahogyan az ISUZU haszongépjárműveket, úgy az új D-Max-ot is kemény munkára építették. A kapcsolható összkerékhajtás, valamint a kimagaslóan jó tereptulajdonságainak köszönhetően kevés olyan hely van, ahová az új ISUZU D-Max nem képes eljutni.

Belső

A kényelem helye

Az új ISUZU D-Max utaskabinjának tervezése még a legkülönlegesebb elvárásoknak is megfelel. Az újonnan tervezett műszerfal a legmodernebb elektro-lumineszcens kijelzőkkel felszerelve a magabiztosságot sugallja, és az új ergonomikus ülésekkel együtt új dimenzióba emeli az utasok kényelmét.

Az ISUZU D-Max utaskabinjának elrendezését az esztétikai tervezés két egyszerű alapelvére építették: kényelem és kezelhetőség. Olyan felszereltséggel, mint akár az egyérintős ablakemelő, elektromos, behajtható, fűthető tükrök, a távirányítású központi zár, a multi információs kijelzővel szerelt fedélzeti komputer, a kormányról vezérelhető audio rendszer, az elektromosan állítható vezetőülés, az első ülésfűtések biztosítják azt, hogy a megtett út kényelmes és balesetmentes legyen.

A nyolc hanszórós (LS, LS PLus) prémium audio rendszer, a térhatású hangszórók, az állítható kormány, a manuális vagy automata légkondicionáló, a bőr belső, a sebességtartó automatika, a multimédiás fejegység (LS Plus), a navigáció* mind az utasok és a vezető kényelmét szolgálják, hogy az utazás hosszú távon is élvezetes és pihentető legyen.
*opcionálisan rendelhető

Motor

Az ISUZU dízelmotorok egyik ékköve a D-Max erejét biztosító 1.9 lökettérfogatú motor.

Biztonság

Számtalan megoldás, melyek mind az autó növelt biztonságát szolgálják. Ilyen az alváz energiaelnyelő kialakítása, az utas- és vezetőoldali, valamint az oldal- és függöny légzsákok. Továbbá az aktív ütközésvédelem részét képezi a blokkolás gátló (ABS), a menetstabilzátor (ESC), a kipörgés gátló (TSC), az elektromos fékerő elosztó rendszer (EBD), a fék asszisztens (BA) mely minden ISUZU D-Max esetében alap felszereltség.

Változatok

Szimpla kabin, nyújtott kabin, dupla kabin? Válassza ki, hogy melyik lenne a legjobb választás!

Isuzu D-Max – szimpla kabin >>>

Isuzu D-Max – nyújtott kabin >>>

Isuzu D-Max – dupla kabin >>>

 

Felkeltettük érdeklődését? Próbálja ki tesztvezetésen az Isuzu modelleket vagy kérjen árajánlatot!

ctc_tesztvezetes  cta_arajanlat

Az Isuzu D-Max vegyes fogyasztása 7-7,8 l/100 km, CO2 kibocsátása: 183-205 g/km


 

További információk a garanciáról:

ISUZU D-Max sztenderd gyári garancia tájékoztató 2017. január gyártási hónaptól

ISUZU D-Max sztenderd Kiterjeszett Garancia Program tájékoztató (gyári garancián felül)

ISUZU D-Max Opcionális garancia hosszabbítási tájékoztató

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Érdeklődjön!