Kedves érdeklődő! Ajánlatunk 2016-10-22. dátummal került fel az oldalra és már nem érvényes.
Aktuális ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

Megérkezett az új Peugeot 3008 SUV!

peugeot_3008_
Érdeklődjön

PEUGEOT 3008 – 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

Az új PEUGEOT 3008 SUV felfedi stílusát és erőteljes jellegét. Szemet gyönyörködtető design, mely eleganciát és karaktert sugároz. Az autó belső tere látványos utazás a technológia és érzékek világába.

DESIGN

3008_desing

HATÉKONY ÉS KIFINOMULT

Pontosan ezt a szabadidő-autót várta, amelyben az egyéniség és a robusztusság tökéletes egyensúlya testesül meg.
Az orr-részt a krómberakásos hűtőmaszk határozza meg, amelyet közrefognak a finom és átható tekintetet kölcsönző halogénlámpák, vagy választhatja a ragadozó tekintetükkel magukkal ragadó full LED-es fényszórókat is (opcióként kizárólag az Allure felszereltségi szinten), sakktáblaszerű krómdíszítéses hűtőmaszkkal. A lendületes és dinamikus vonalakat a kerékív feletti krómbetét hangsúlyozza (széria, egyes változatokhoz nem rendelhető), amely a rozsdamentes acélból készült tetőív-díszcsíkban folytatódik.

HATÁROZOTT EGYÉNISÉG

p_1

A csillogó Fekete Gyémánt fényezésű tető (opció, egyes változatokhoz nem rendelhető) kifinomult és markáns jelleggel ruházza fel az autó külsejét. Ezt a hatást fokozza az ultramodern stílusú csomagtérajtó fekete díszsávja, amely magába foglalja az éjjel-nappal világító, piros opál színű, három karmot formázó fénydiódás lámpákat.

BÁMULATOS BELSŐ STÍLUS

p_2

Az új PEUGEOT 3008 szabadidő-autóba beszállva egy izgalmas világba érkezünk. A PEUGEOT 3008 új Peugeot i-Cockpit® vezetőhelye invitálja önt, hogy fedezze fel az utastér 100 százalékig digitális világát, amely a kisméretű, funkciógombokkal ellátott, kormány felett magasan elhelyezkedő, személyre szabható digitális kijelzőből és egy 8 collos (változattól függően széria) kapacitív érintőképernyőből áll.

i-COCKPIT® AMPLIFY

p_3

Bízza a belső tér kényelmét egy tehetséges karmesterre, az érzékek bevonásában mesteri i-Cockpit® Amplify-ra (ez az opció kizárólag Allure felszereltségi szinthez rendelhető).
Válassza ki (lehetőleg a jármű teljesen leállított állapotában) a tetszése szerinti belső hangulatot a « Boost » illetve a « Relax » módok közül. Élvezze a finom Scentys illatokat; állítsa be (lehetőleg a jármű teljesen leállított állapotában) tetszése szerint a hangulatvilágítások erősségét és a képernyő színeit. Lazítson és kényeztesse magát a nyolcpontos masszírozó ülésekben (ez az opció kizárólag Allure felszereltségi szinthez rendelhető) kényelmesen elhelyezkedve.

KIFINOMULT RÉSZLETEK

p_4

Ebben az autóban minden részletet a fokozott kényelem jegyében terveztek meg. A legfontosabb kényelmi funkciókat, a rádiót, a klímaberendezést, a navigációt, a jármű beállításait, a telefont és a mobilalkalmazásokat elegáns, krómozott billenőkapcsolókkal (változattól függően széria) kezelhetjük, amelyek kialakítását a repülőgépek ihlették.

MODULARITÁS

p_5

A « Magic Flat » rendszer és a 2/3-1/3 arányban osztottan lehajtható üléspad lehetőségeit kihasználva ön igénye szerint alakíthatja az utasteret, ha tágasabb helyre van szüksége. Helyezze el a csomagjait tetszése szerint a kétféle pozícióban állítható, csúsztatható padlónak köszönhetően.
Az utasülést lehajtva hosszú tárgyakat is szállíthatunk az autóban.

KERÉKTÁRCSÁK

p_6

Tegye fel az i-re a pontot: válasszon az ötféle dísztárcsa és a 17, 18, illetve 19 colos festett vagy kéttónusú, gyémánthatású felnik közül.

VEZETÉSI ÉLMÉNY

AUTOMATIKUS VÉSZFÉKEZŐ

Az automatikus vészfékező (változattól függően rendelhető, széria vagy opció)  (automatikus fékezés várható ütközés esetén kis menetsebességen) a városi közlekedésben kis sebességnél bekövetkező koccanásokat segít elkerülni, illetve az ütközés erejét csökkenti olyan esetekben, amikor a vezető nem reagál (30 km/h sebesség alatt).
A szélvédő felső részén található, rövid hatótávolságú lézeres detektor érzékeli az előttünk álló, vagy velünk egy irányban lassan haladó járművet (ugyanabban a sávban). A sebességet csökkentve (az automatikus fékezés sebessége elérheti a 10 m/s-t) teljesen elkerülhetővé teszi az ütközést, vagy csökkenti annak súlyosságát. 15 km/h sebesség alatt a rendszer akár állóra is fékezheti az autót, elkerülve ezáltal az előtte haladó járművel való koccanást.

ADAPTÍV TEMPOMAT MEGÁLLÁS FUNKCIÓVAL

Az első lökhárító középső részébe egy 150 m hatótávolságú radar van beépítve. 30 km/h és 180 km/h között a Megállás funkcióval kiegészülő adaptív tempomat (ACC Stop) (csak Allure felszereltségi szinthez rendelhető opció) kétféle feladatot lát el:

  • automatikusan a vezető által beprogramozott utazósebességen tartja a gépjárművet,
  • automatikusan kiigazítja a gépkocsi és az előtte haladó gépjármű közötti követési távolságot (az előre beállított szintnek – messzi, normál, közeli – megfelelően).

A rendszer érzékeli, ha a gépjármű előtt ugyanabba az irányba egy másik autó is halad. Az állandó követési távolság biztosítása érdekében automatikusan az elöl haladó jármű sebességéhez igazítja a gépkocsi sebességét: a motorfék és a fékrendszer segítségével (a féklámpák bekapcsolása mellett) lelassítja vagy akár teljesen meg is állítja az autót.

ADVANCED GRIP CONTROL

p_7

Az új PEUGEOT 3008 SUV szívesen merészkedik úttalan utakra is a továbbfejlesztett kipörgésgátlónak (opció, egyes változatokba nem rendelhető) (Advanced Grip Control) köszönhetően. A középkonzolon elhelyezett kapcsolóval kiválasztott üzemmód a legnehezebb útviszonyokhoz is alkalmazkodik. Különösen hasznos funkció a Hill Assist Descent Control*, amellyel a legmeredekebb lejtőn sem kell tartania attól, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás.

KORLÁTLAN ONLINE KAPCSOLATTARTÁS

p_8

A Mirror Screen funkciónak (széria vagy opció, illetve egyes változatokba nem rendelhető – indukciós feltöltés a Qi szabvánnyal kompatibilis berendezésekhez) köszönhetően mobiltelefonja képernyőjét kivetítheti a 8 colos érintőképernyőre, és ezen keresztül használhatja az Apple CarPlayTM, a MirrorLink® illetve az Android Auto* kompatibilis alkalmazásokat*. A mobiltelefon vezeték nélkül (széria vagy opció, illetve egyes változatokba nem rendelhető – indukciós feltöltés a Qi szabvánnyal kompatibilis berendezésekhez) feltölthető.

* KIZÁRÓLAG a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM, illetve az Android Auto (2016 VÉGÉN JELENIK MEG) által hitelesített alkalmazások működnek majd A jármű leállított állapotában és menet közben, esettől függően. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az ön okostelefonján elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM vagy az Android Auto által hitelesített, azonos alkalmazást . A Mirror Screen funkció a MirrorLink® (a MirrorLink®-kel kompatibilis Android, BlackBerry és Windows Phone) eszközökkel, vagy az Apple CarPlayTM-mel (iOS-es telefonok) illetve az Android Auto-val (androidos telefonok) működik, amennyiben ön rendelkezik a szolgáltatóhoz való internethozzáférést is tartalmazó telefonelőfizetéssel.

SZÁLLJON BE, ÉS KEZDŐDHET AZ EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNY

p_9

Adja át magát az utazás élményének, amelyről a páratlan úttartás és a lenyűgöző akusztikai komfort gondoskodik. A hatalmas nyitható panorámatetőn (opció, egyes változatokba nem rendelhető) át beáradó fényben, a körülölelő ülésekben kényelmesen elhelyezkedve élvezze, ahogy kedvenc zenéje kimagaslóan élethű hangzásban szétárad az utastérben a Premium FOCAL® hifi rendszerből (opció, egyes változatokba nem rendelhető) – ahogy azt a francia high-end hangzás jeles képviselője megálmodta.

TECHNOLÓGIA

MOTOROK

p_10

Az új PEUGEOT 3008 SUV kínálatában a kategória leghatékonyabb BlueHDI és PureTech Euro6 (2017 májusi gyártástól) motorjai találhatók meg.

MINTEGY VARÁZSÜTÉSRE

p_11

Tele van a keze? Sebaj, nincs is rá szüksége, elég egy lábmozdulat a lökhárító alatt, és a csomagtér-ajtó (opció, egyes változatokba nem rendelhető) magától felnyílik. Ugye, mennyivel könnyebb így az élet?

VILÁGÍTÁS
A halogén fényszórók átható vadmacska-tekintetet kölcsönöznek az első résznek, melyet tovább fokozhatnak az Allure felszereltségi szinthez rendelhető full LED fényszórók.
A hátsó fénydiódás lámpák a PEUGEOT oly jellegzetes, éjjel-nappal azonnal felismerhető, három karomból álló fényjelzését rejtik.

MŰSZAKI ADATOK

MÉRETEK

peugeot_3008_layout14-6-68597-81395-11

MOTOROK

PureTech TECHNOLÓGIA

A 3008 kínálatában szereplő háromhengeres PureTech Euro6 (2017. májusi gyártástól) benzinmotorok tömegét és méreteit csökkentették, ami nagyobb hatásfokot eredményezett. Az egyszerre megbízható és strapabíró motorokat kimagasló vezetési élmény és csúcsteljesítmény jellemzi. Az 1,2 l PureTech 130 S&S típus az Év motorja 2016 címmel büszkélkedhet a kategóriájában. Opcióként az új hatfokozatú automata váltóval is rendelhető majd.

BlueHDi TECHNOLÓGIA

A 3008 kínálatában található BlueHDi Euro6 dízelmotorok kiemelkedő teljesítményükkel és mértéktartó fogyasztásukkal tűnnek ki. Egyedülálló módon ötvözik az SCR (Selective Catalytic Reduction) technikát és az adalékolt részecskeszűrőt (FAP). Ennek köszönhetően csökkentik az üzemanyag-fogyasztást, CO2-kibocsátásuk kilométerenként 103-124 gramm között mozog, és akár 90 százalékkal csökkentik a nitrogén-oxidok kibocsátását, az apró részecskéket pedig szinte teljes mértékben (99,9 százalékban) kiszűrik.

ÚJ EAT6 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

p_12

Az új PEUGEOT 3008 1,2L PureTech 130, 1,6L THP 165, 1,6L BlueHDi 120 et 2,0L BlueHDi 180 változatait 6 fokozatú automata váltóval látták el, mely csökkenti a fogyasztást és fokozza a vezetés élményét.
Ez a váltó Quickshift technológiával rendelkezik, melynek előnye:
• a gyors és észrevétlen fokozatváltás
• szükség esetén több fokozatnyi ugrás.
Hatásfoka (energetikai hatékonysága) mindamellett szinte azonos a mechanikus sebességváltóéval, mégpedig a következőknek köszönhetően:
• csökkentett belső súrlódás
• csúsztatások elkerülése érdekében szükség esetén bármikor áthidalható nyomatékváltó.

ÚJ PADLÓLEMEZ

p_13

Az új EMP2 padlólemeznek és a modell elismert dinamikai tulajdonságainak köszönhetően az új PEUGEOT 3008 a kényelem és az úttartás olyan szintézisét teremti meg, amely teljesen egyedülálló a C szegmens szabadidőautói között. A futóműveket az egyes motorizációk sajátosságaihoz igazították, hogy az autó-út kapcsolat valamennyi változatban méltó legyen a márka hírnevéhez. Az új padlólemez a tömegcsökkentés jótékony spirálhatásán keresztül a fogyasztás mérsékléséhez, valamint a passzív biztonság és a menetteljesítmény növeléséhez is hozzájárul.

Felkeltettük érdeklődését? Próbálja ki tesztvezetésen új modellünket vagy kérjen árajánlatot!

ctc_tesztvezetes  cta_arajanlat  cta_arlista_letoltese  cta_bovebben_a_modellrol


* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 3008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimumszerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Peugeot 3008 SUV vegyes fogyasztása: 4-4,8 l/100 km; CO2 kibocsátás: 103-124 g/km.

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Érdeklődjön!