Nyestriasztó

Szereti az állatokat, de elege van a hívatlan „vendégek” okozta kárból?

Már mindent kipróbált, hogy távol tartsa a nyesteket, akik merő kíváncsiságból „kóstolgatják” féltve őrzött autója motorterében az elektromos kábeleket?

Szeretné őket humánus megoldással minél távol tartani?

A PSA konszern nyestriasztóját a motortérben kell elhelyeznie. Aktív és intenzív speciális, a nyestek számára „veszélyes ellenség” illattal, parfümkoncentrátummal működő, gazdaságos termék legalább 6 hónapon át bocsát ki illatanyagot.

Cikkszáma: 1667302980

Bruttó ügyfélár:  8 300 Ft

Fontos tudnia, hogy a nyestek, nagyon rafináltak, megjelölik a területüket! Ezért rendkívül fontos, hogy a hatákonyság növelése érdekében, a  termék használata előtt a védendő területet illatjel-tisztítóval lekezeljék, mellyel a nyest szagának nyomai könnyedén eltávolíthatók (a jelentős kockázatot magában rejtő motormosás helyett).

Cikkszáma: 1667302880

Bruttó ügyfélár:  6 200 Ft

Rendelje meg a terméket nálunk még ma, és tartsa a hívatlan vendégeket minél távolabb!

Mivel a szag eltüntetésére irányuló tisztítás elvégzése és a termék előírás szerinti elhelyezése sem ellenőrizhető, a forgalmazott termék hatékonyságáért nem tudunk garanciát vállalni. Ajánlásunk a  pozitív ügyfél-tapasztalatokon és visszajelzéseken alapul. Kérjük, hogy csak abban az esetben vásárolja meg a terméket, ha elfogadja, hogy a 100%-os védelmet nem tudjuk garantálni Önnek, ahogy ez pl. a szúnyog, kullancs és egyéb riasztószerek esetében sem lehetséges.

Érdeklődjön

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek