5 ajtós Peugeot 208 akció

Peugeot_208
Érdeklődjön

PEUGEOT 208 – 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

Peugeot 208 Active 1.2 PureTech 68 LE, 5 ajtós modell már 3 390 000 Ft-tól***

 

208 Active+ opciós csomag most csak 150 000 Ft felárért

Az akciós csomag tartalma:

– Bőrbevonatú kormánykerék 
– Sötétített hátsó szélvédő és oldalüvegezés
– Elektromosan behajtható tükrök
– Tolatóradar
– Tolatókamera
– Fűthető első ülések

Az Active+ akció a fenti opciókkal felszerelt Active változatokra érvényes, használtautó beszámítás esetén, a gyártási kapacitások függvényében. Részletekről érdeklődjön a Márkakereskedéseinkben.

FIATALOS DESIGN

A Peugeot 208 egy kifinomult stílusú, remek személyiséggel megáldott városi kisautó amely elegánsan sportos kontúrjaival, dinamikus arányaival (csökkentett túlnyúlások, kompakt magasság) és króm ablakkereteivel (felszereltségi szinttől függően) és hangsúlyos oldalsó éleivel hódít.

SPORTOS ÉS ELEGÁNS STÍLUS

Az első lökhárítók vonala tagolt, precíz és robusztus. A krómozott díszléccel ellátott szélesebb hűtőmaszkteljesen belesimul a lökhárítóba.

Az első rész további meghatározó eleme a kettős árnyalatú fényszóró (alapfelszereltséghez tartoznak a második felszereltségi szinttől) amelynek fekete, krómozott maszkja határozottabb megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világítás teszi teljessé (alapfelszereltséghez tartoznak a második felszereltségi szinttől).

PEZSDÍTŐ MEGJELENÉS

Hátul a lámpák és azok új, fénydiódás, 3D hatású, karomszerű megjelenése (100% LED technológia) ragadja magával a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.

FRISS, MODERN SZÍNEK

A PEUGEOT 208 karosszériaszíneinek kínálata (opál színek, metál- és gyöngyházfényezés)  tizenháromféle színből áll; a gazdag és változatos kínálat tökéletesen tükrözi az ügyfelek egyre nagyobb igényét arra, hogy egyedi autót birtokoljanak.

Az Orange POWER metáfényezés dinamizmust, fiatalosságot és frissességet áraszt. Élénk ragyogása a fényben érvényesül igazán, a trendi és vidám, ragyogó szín még feltűnőbbé teszi az autót.

TEXTURÁLT MATTFÉNYEZÉS

Az új Peugeot 208 két rendkívül innovatív texturált fényezést is kínál. Az ICE Grey és az ICE Silver elnevezésű festések a selyemfényű valamint a matt fényezés legjobb tulajdonságait egyesítik magukban.

Ezek az új fejlesztések nem csak jobban kihangsúlyozzák az autó dinamikus vonalait, de az enyhén szemcsés textúrának köszönhetően feltűnő, egyedi és robosztus megjelenést is kölcsönöznek az új PEUGEOT 208-nak.

A klasszikus matt festékeknél keményebb és könnyebben ápolható texturált mattfényezés rendkívül ellenálló a mikrokarcolásokkal szemben és jól bírja a gyakori autómosást is, legyen szó kézi, vagy gépi tisztításról. (FIGYELEM! A texturált fényezésű autókat nem szabad waxolni!)

DESIGN CSOMAGOK

Az új PEUGEOT 208 minden ízében modern autó. A modell gazdag alap és felárért igényelhető felszereléseken kívül számos üde megoldást is kínál az egyediségének kidomborításához (a második felszereltségi szinttől igényelhető).

Ezek a csomagok a fényes fekete eleganciát (légbeömlő-keret, külső tükrök, ködlámpa foglalatok) ötvözik a jellegzetes színekkel (a választott csomag színében) (“EQUALIZER” hűtőrács 3D hatású színes gravírozással, színes PEUGEOT felirat elöl és hátul, fényes fekete ködlámpa-díszítés lézergravírozott színes szegéllyel).

– Színes betéteivel a LIME Yellow csomag is határozott, modern és cool.

– A MENTHOL White csomag hűvösen fehér árnyalatával sportos és elegáns hangulatot kölcsönöz az autónak. 

FELNIK

 

Az új keréktárcsák kínálata a 15’’-os Bore dísztárcsáktól az új 16’’-os Titane alufelniken át az Allure felszereltség «Oxygene Technical Grey » 17 colos könnyűfém kerekekig terjed. A választékban többféle 16 és 17 colos könnyűfém keréktárcsa szerepel, valamennyi exkluzív megjelenésű: színezett, magasfényű, vagy gyémánthatású fényezésből adódóan egyedi, illetve lézergravírozott.

cta_arlista_letoltese   cta_arajanlat   ctc_tesztvezetes

 


 

1Jelen ajánlat a 2018. április 1-től visszavonásig érvényes, amely időszak alatt megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 208 vásárlása esetén, amennyiben az új Peugeot 208 vásárlása használtautó-beszámítással történik. A hirdetésben szereplő bruttó 3 390 000 Ft indulóár a 208 Active 1.2 PureTech 68 LE motorral felszerelt, 5 ajtós változatára vonatkozik. A kedvezményes indulóár teszt és használt Peugeot 208 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. és a Fábián Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedéseinkben.
* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 208 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimumszerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

A Peugeot 208 Active 1.2 PureTech 68 LE kombinált átlagfogyasztása: 4,5 l/100km; CO2 kibocsátása: 104 g/km

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Érdeklődjön!