Kedves érdeklődő! Ajánlatunk 2020-06-16. dátummal került fel az oldalra és már nem érvényes.
Aktuális ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

PEUGEOT PLUG-IN HYBRID MODELLEK

Fedezze fel a PEUGEOT plug-in hibridek nyújtotta új vezetési élményt. Kapcsoljon tisztán elektromos üzemmódba és élvezze az 50 km-es hatótáv nyújtotta előnyöket városban. Hosszú utakon pedig a benzinmotornak köszönhetően nem kell aggódnia az akkumulátor lemerülése miatt . Plug-in hibrid modelljeink kompromisszumok nélkül ötvözik az innovatív designt, a környezetbarát technológiát és a kimagasló kényelmet. Válasszon ízlésének megfelelően elegáns limuzint, praktikus kombit vagy trendi SUV-t.

A plug-in hibrid technológia előnyei

/image/63/5/peugeot-508phev-2019-009-fr.574635.jpg

Élvezze a Peugeot plug-in hibrid modellek minden előnyét.

Vezetési élmény

Sokoldalú használat és a 100% elektromos hajtás nyújtotta új élmények: 

 • elektromos üzemmódban (tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a WLTP hitelesítés folyamatban. A hatótávolság a tényleges használati körülményektől (éghajlati viszonyok, vezetési stílus stb.) függően változhat.) 50 km-es hatótáv,
 • sima, gördülékeny vezetés, kevesebb vibráció,
 • dinamikus gyorsulás az azonnal rendelkezésre álló nyomaték,
 • csendes működés.

Takarékosság

Jelentős megtakarítások a használat során:

 • átlag 40%-os üzemanyag-megtakarítás (átlagfogyasztás = 2,2 l/100 km. Tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a WLTP hitelesítés folyamatban.),
 • zöld rendszám,
 • elektromos üzemmód,
 • alacsonyabb fenntartási költségek

Egyszerű használat

Felhasználóbarát funkciók:

 • egyszerű töltés,
 • teljes feltöltés kevesebb mint 2 óra (az opciós 7,4 kW-os töltővel a teljes feltöltés Wallbox használata esetén (32 A)) alatt,
 • valós idejű vezetési információk,
 • hosszú utak során is teljes szabadság a hagyományos meghajtásnak köszönhetően.

Ismerje meg plug-in hibrid kínálatunkat

 
 

/image/63/6/peugeot-3008phev-hy4-2019-002-fr.574636.jpg

Fedezze fel a PEUGEOT 3008 SUV HYBRID és HYBRID4 verzióját.

Plug-in hibrid kínálatunk SUV tagját valódi kalandorokhoz terveztük, ezért a hagyományos kétkerékhajtás mellett összkerékhajtással is választhatja a jobb úttartás és terepképesség érdekében.

Tovább a modellhez

/image/63/7/peugeot-508phev-2019-002-fr.574637.jpg

Fedezze fel a PEUGEOT 508 HYBRID prémium limuzint.

Sportos és elegáns megjelenésével az új 508 HYBRID limuzin valódi társa lesz a mindennapokban. Váltson 100% elektromos üzemmódra városban, és használja a benzinmotor előnyeit hosszabb útjai során.

Tovább a modellhez

/image/63/8/peugeot-508phev-sw-2019-005-fr.574638.jpg

Ismerje meg a PEUGEOT 508 SW HYBRID prémium kombit

A sportos formatervet, a csúcsminőségű kényelmet és a kombik helykínálatát ötvözi a környezetbarát működéssel. Élvezze a nagy csomagtartó és az elektromos üzemmód előnyeit minden alkalommal.

Tovább a modellhez

Plug-in hibrid motor | Hatékonyság és Technológia

/image/63/4/peugeot-508phev-1809tech-316.574634.jpg

Lítium-ion akkumulátor

A rendszer lelke a lítium-ion technológiával készült nagyfeszültségű akkumulátor, mellyel az autó tisztán elektromos üzemmódban nagyobb távolságot is képes megtenni; WLTP (Tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a WLTP hitelesítés folyamatban. A hatótávolság a tényleges használati körülményektől (éghajlati viszonyok, vezetési stílus stb.) függően változhat szabvány szerint 40 km-t (NEDC szerint 50 km). Az akkumulátor a második sor ülései alatt kapott helyet, hogy a csomagtartó kapacitása változatlan maradhasson.

Az „e-SAVE” funkció lehetővé teszi, hogy a vezető elektromos energiát tartalékoljon (A tartalékenergiával 10 km, 20 km vagy a teljes feltöltésnek megfelelő elektromos hatótáv biztosítható), melyet menet közben szükség szerint bármikor felhasználhat. 

Motor

A  plug-in hibrid rendszer egy benzinmotort,  kiviteltől függően egy- vagy két (A 3008 Hybrid4 esetén) elektromotort és egy akkumulátort tartalmaz. A hajtáslánchoz kapcsolódik az új 8 sebességes e-EAT8 automata sebességváltó.

A PEUGEOT 3008 SUV összkerékhajtással is választható.

Vezetési módok

Tapasztalja meg két világ előnyeinek találkozását, melyeket 4 speciális üzemmódban használhat ki.

ELEKTROMOS

Ez az alapértelmezett üzemmód (Feltöltött akkumulátor melletti indítás esetén) a Peugeot plug-in hibrid modelleknél. Előnye, hogy 100% elektromos módban tud közlekedni, ameddig az akkumulátor kapacitás ezt engedi. Csendes és környezetbarát működés, valamint a zéró CO2 kibocsátás jellemzi.

HYBRID

A HYBRID üzemmód a vezetési stílusához és az útviszonyokhoz igazítja az elektromos- illetve a benzinmotor használatát, így  az autó szabadon  kapcsolhat a két meghajtás között az optimális fogyasztás és hatótávolság elérése érdekében. 

SPORT

Használja ki a plug-in hibrid hajtáslánc legnagyobb nyomatékát és teljesítményét. Például a Peugeot 3008 HYBRID4 SUV kombinált teljesítménye 300 LE.

KOMFORT

A HYBRID üzemmódot társítja az aktív felfüggesztés nyújtotta kényelemmel és még jobb tapadással.

Plug-in hibrid technológia

Regeneratív fékrendszer

Nyerjen vissza energiát a Peugeot plug-in hibrid modelljeivel. A regeneratív féknek köszönhetően a fékezés vagy lassítás közben felszabaduló energiát a rendszer visszatáplálja (átlagosan a fékezési energia 90%-át tudja visszatáplálni) az akkumulátorba, ezzel növelve a hatótávolságot. 

C02 kibocsátás

A plug-in hibrid technológiával kevesebb mint 49 g/km-re (WLTP)(tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a WLTP hitelesítés folyamatban) csökkenthető a CO2-kibocsátás. Tisztán elektromos üzemmódban közlekedve egyáltalán nincs szén-dioxid-kibocsátás.

Üzemanyag fogyasztás

Az átlagfogyasztás 2,2 l/100 km (WLTP)(Tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a WLTP hitelesítés folyamatban), amely akár 40%-os csökkenést is jelenthet egy hagyományos benzinmotorhoz képest.

Feltöltés

/image/64/3/peugeot-508phev-1809pb-002.574643.jpg

A Peugeot plug-in hibrid modelleket  úgy terveztük, hogy kényelmesen és egyszerűen tudja feltölteni otthonában, munkahelyén vagy nyilvános töltőoszlopokról. 
A töltőnyílás a bal hátsó sárvédőn helyezkedik el. A töltőkábelt pedig a csomagtérpadló alatt kialakított helyen tárolhatja, így nem foglal plusz helyet a csomagtérből.

A töltőnyílást üdvözlőfénnyel láttuk el  és a töltés állapotára vonatkozó információkkal is szolgál. A töltés megkezdésekor automatikusan reteszelődik az aljzat, így azt nem lehet kihúzni a nyílásból. A töltési idő a töltőoszlop és a töltő (a szériában kínált töltő teljesítménye 3,7 kW, az opciósé 7,4 kW.) teljesítményétől függ.

Otthoni töltés  

Töltse autóját otthonában vagy munkahelyén. A  teljes töltöttségi szint elérésének maximális ideje:

– 7 óra hagyományos aljzatról (8 A, 220 V) standard töltőkábellel
– 4 óra Green’up® típusú megerősített csatlakozóról (14 A, 220 V) standard töltőkábellel
– 1 óra 45 perc az opciós (7,4 kW-os töltő és Mode 3 kábel (opció)) 7,4 kW-os töltővel és Wallbox segítségével.

Nyilvános töltőoszlopok

Autója akkumulátorát a nyilvános töltőoszlopok egyikén is feltöltheti részben vagy egészben. A folyamatosan növekvő hálózatba jelenleg sok magyarországi és több ezer európai állomás tartozik, melyek megtalálásában az autó navigációs rendszere nyújt segítséget.

VEZETÉSI TANÁCSOK

Folyamatos haladás

Ahhoz, hogy csökkentse a felesleges energiafelhasználást, vezetés közben kerülje a gyakori és hirtelen gyorsításokat, fékezéseket. Autópályán is érdemes lassabban mennie, mivel nagyobb sebességnél – a légellenállás miatt – növekszik a fogyasztást és csökken a hatótávolság. 

Motorfék

A fékpedál helyett – amennyiben a forgalmi szituáció engedi – használjon motorféket, amely a regeneratív fékrendszer miatt hatékonyabb a hagyományos autókénál és a felszabaduló energia tölti az akkumulátort is.

Előfűtés és hűtés

Míg autóját tölti, az előre beállított hőmérsékletre fűtheti vagy hűtheti az utasteret. Ezzel csökkentheti az indulás után felhasznált energiamennyiséget és nem veszít hatótávolságot.

Kerekek karbantartása

Rendkívül fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze a gumik állapotát. Ugyanis az elkopott futófelület vagy a nem megfelelő keréknyomás növeli a balesetek kockázatát, és fogyasztásnövekedést okoz, ami csökkenti az elektromos üzemmódban megtehető távolságot.

Takarékosság

Előnyök a mindennapi használat során

Egy Peugeot Hybird vásárlása azt jelenti, hogy a használatból fakadó előnyökön felül, anyagi előnyöket is élvezhet. Nincs regisztrációs adó, átírási illeték vagy gépjárműadó. A zöld rendszámmal bizonyos városokban ingyen parkolhat, de számos más előnyt is élvezhet (2019. szeptember 1-i állapot szerint).

További kérdése van?

Plug-in hibrid vagy elektromos: melyiket válasszam?

Valójában a hibridek nem jobbak vagy rosszabbak az elektromos autóknál. A két környezetbarát megoldás közül azt érdemes választani, amelyik jobban illik a vezetési szokásaihoz és igényeihez. 
Egy elektromos autó jobb választás lehet, ha jellemzően városban közlekedik.
Viszont ha gyakran tesz meg hosszabb utakat, akkor a plug-in hibrid technológia előnyösebb megoldás lehet.Ekkor a  100% elektromos üzemmód (városban) és hibrid üzemmód (városon kívül) közül választhat az út típusától függően. 

Hogyan működik egy plug-in hibrid rendszer?

A Peugeot plug-in hibrid technológiája egy autóban egyesíti a hagyományos és elektromos hajtás előnyeit. A rendszer két erőforrást használ; egy benzinmotort és – típustól függően – egy vagy két elektromotort. A elektromos meghajtáshoz szükséges energiát egy akkumulátor tárolja, amelyet külső forrásból (konnektor, töltőoszlop) tud tölteni. Így az autó képes akár 50 km-t megtenni tisztán elektromos üzemben,  a hagyományos  hibridek 2-3 km-vel szemben.

Az úttípustól és vezetési stílusához igazodva többféle meghajtási mód közül választhat; hybrid, elektromos vagy sport.

Fontos a CO2 kibocsátás és fogyasztás?

Az akkumulátornak köszönhetően, egy plug-in hibrid modell akár 50 km-t is képes megtenni tisztán elektromos üzemmódban CO2 kibocsátás nélkül. Válassza az Elektromos módot városi környezetben és a Hybrid üzemmódot városon kívül, hogy optimalizálni tudja a fogyasztást és a hatótávolságot, valamint ezzel párhuzamosan csökkentse a CO2 kibocsátást is.

Érdeklődjön

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek