Kedves érdeklődő! Ajánlatunk 2018-10-30. dátummal került fel az oldalra és már nem érvényes.
Aktuális ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

ÚJ CITROËN BERLINGO

Citroen_Berlingo
Érdeklődjön

Megérkezett a kompakt egyterű kategória megteremtőjeként számon tartott új Berlingo. Az új Citroën Berlingo megőrzi elődei erényeit, és a folyamatos megújulás jegyében még modernebb formát ölt. Az új Citroën Berlingo merész és újító szellemű választ ad a design, a variálhatóság és a funkcionalitás kérdéseire. Az új Citroën Berlingo döntős a 2019-es Európa legjobb autóvétele választáson (European AutoBest 2019 Finalist).

A család új barátja most 5 év garanciával**

5 215 000 Ft-tól elérhető*.

Akár az alábbi extra felszereltségekkel*

  • Kétféle méret, 5 vagy 7 üléssel
  • Számos vezetéstámogató rendszerrel
  • 8”-os érintőképernyővel, Mirror Screen funkcióval
  • Ötletes rakódóhelyekkel, Modutop® rendszerrel
  • 3 különálló és összecsukható hátsó üléssel
  • Nyitható csomagtérablakkal

*A bruttó 5 215 000 Ft-os ár a Citroën Berlingo PureTech 110 S&S Live M hosszúságú változatára vonatkozik. A modell vegyes fogyasztása 6,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 130 g/ km. Feltüntetett termékelőnyök szériafelszereltségek, vagy felár ellenében rendelhetők a hirdetett modellhez. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. és a Fábián Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát.

**Minden 2018. 10. 22. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën Berlingo személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az Essential Drive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Érdeklődjön!