ÚJ CITROËN C4 WINTER PLUS

CITROËN C4 ÉS Ë-C4

Speciális széria

7 év vagy 150 000 km garanciával* 
A szériában fűthető első ülést és fűthető szélvédőt, valamint metálfényt tartalmazó C4 Winter Plus speciális széria 130 LE benzines, 6 sebességes manuális váltós változata már 8 800 000 Ft-ért az öné lehet!**

Speciális széria ajándék extrákkal

A kétféle motorizációval és kétféle váltóval rendelhető új Citroën C4 Winter Plus speciális széria elegáns, visszafogott Urban Grey beltérhangulata a kényelemre helyezi a hangsúlyt:
az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően olyan otthonosan érezzük magunkat benne,
mint a saját nappalinkban.

A modell megvásárlásához válassza a kedvező, akár 3,99% THM-től elérhető akciós finanszírozást*.

Ajánlatkérés

ÚJ GENERÁCIÓS ÖTAJTÓS

 Újragondolt stílus 

A nagy kerekek, a megemelt hasmagasság és a lendületes vonalvezetés miatt az a benyomásunk, hogy a Citroën C4 szinte ugrásra kész. Az áramvonalas sziluett impozáns méretekkel társul. A jármű orr-része a márka új stílusjegyeit viseli: a krómozott márkajel szárai egészen a két szinten elhelyezett, 100%-ban LED-es fényszórókig húzódnak.

RENDKÍVÜL KIFEJEZŐ ORR-RÉSZ

A magas, szoborszerű motorháztető energikus és határozott stílust kölcsönöz a C4-nek, illetve ë-C4-nek. Az orr-rész a márka új stílusjegyeit viseli: V alakban elhelyezett lámpatestek, két szinten helyet foglaló fényszórók és az orr két széléig húzódó krómozott márkajel. Az új designnak köszönhetően még jobban érvényesül a nappali lámpáknál, a 3 modulból álló fényszóróknál és a LED-es ködlámpáknál alkalmazott 100% Citroën LED Vision technológia.

ÁRAMVONALAS SZILUETT

A C4 és ë-C4 áramvonalas sziluettjében az impozáns méretek az ötajtósok finom vonalaival és az SUV-k sportos karakterével párosulnak. A nagy átmérőjű kerekek lendületes vonalakkal megrajzolt, ugyanakkor robusztus karosszériát hordoznak.

DINAMIKUS ÉS ROBUSZTUS HÁTSÓ RÉSZ

A hátsó rész dinamikus és robusztus járműről árulkodik. A döntött hátsó szélvédő a kimondottan eredeti függőleges csomagtérfedéllel és az áramvonalas spoilerrel kupés jelleget kölcsönöznek a járműnek. Akárcsak elöl, hátul is V alakban elhelyezett LED-es lámpatesteket találunk.

31 KOMBINÁCIÓ

A Citroën a személyre szabási lehetőségek gazdag tárházát kínálja. Kezdjük az új C4 színeivel! A jármű külsejét illetően 7 karosszériaszín és 5 színcsomag közül választhat, ami összesen 31 kombinációt jelent. Természetesen a beltér is személyre szabható: a választék 5 beltérhangulatot tartalmaz.

7 KAROSSZÉRIASZÍN

Válassza az Önhöz illő karosszériaszínt! Ez lehet egy visszafogottabb hófehér, Perla Nera fekete, acélszürke vagy platinaszürke. Ha viszont valami elevenebbre vágyik, válasszon merészebb és élénkebb színeket! Ilyenek az elixírvörös és az izlandi kék.

5 SZÍNCSOMAG

Fényes ezüstszürke, fényes fekete, eloxált mélyvörös, eloxált bronz vagy csak az ë-C4-hez kínált eloxált kék: a színfoltok a ködfényszórókat és az Airbump® betéteket keretezik. Válassza az Önnek tetszőt!

MINDENRE KITERJEDŐ KÉNYELEM

 Innovatív megoldások

A Citroën Advanced Comfort® program előnyei a  C4 belterében hatványozottan érvényesülnek. A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztés hatékonyan szűri az úthibákat. Az ülések egy fotel kényelmével szolgálnak. Az utasok örömére ötletes tárolóhelyeket alakítottak ki. A hátsó utasok számára is bőséges térdtér áll rendelkezésre. És a lapos csomagtérküszöbnek köszönhetően a csomagtartóba is könnyű bepakolni.

ŐSZI FINANSZÍROZÁSI AKCIÓ

CITROËN MODELLEK AKÁR 3,99% THM-TŐL***

Válassza új Citroën modelljéhez az akár 3,99 % THM -től elérhető, forint alapú, fix kamatozású nyílt és zártvégű pénzügyi lízing akciós finanszírozást.

 

Önrész: minimum 20%

Futamidő: 12-84 hónap

Finanszírozási forma: Zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing (az utóbbit kizárólag vállalkozások vehetik igénybe)

Kamatozás módja: fix kamatozás

Finanszírozható ügyfelek: Természetes személyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások

A finanszírozás a következő modellekre és felszereltségi szintekre vehető igénybe: Citroën C3 City Plus felszereltség, C3 AirCross minden felszereltségi szint, C4 Winter Plus és MAX felszereltség, ë-C4 Electric modellek, C4 X Plus és MAX  felszereltség, ë-C4 X Electric, C5 AirCross minden  felszereltségi szint,, C5 X minden felszereltségi szint

 

Egyedi, személyre szabott ajánlatokkal, részletekkel márkakereskedésünk áll rendelkezésére. Keressen bennünket bizalommal!

Érdeklődjön

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek