Kedves érdeklődő! Ajánlatunk 2019-07-24. dátummal került fel az oldalra és már nem érvényes.
Aktuális ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

Ssangyong_Korando

Új Korando

A Korando városi terepjáró 2019-re teljesen átalakult. Ennek keretében teljesen új, modern külső dizájnt, letisztult, prémium minőségű és tágas utasteret, kibővített vezetéstámogató és biztonsági rendszereket kapott. Az autó teljesen új külsőjét úgy alakították ki, hogy a lehető legjobban kihangsúlyozza a benne rejlő erőt. Ezt segíti a jellegzetes új hűtőrács és az első fényszórók kialakítása is. 

Az új Korando városi terepjárót olyan, aktív életmódot folytató felhasználóknak ajánljuk, akiknek megbízható autóra van szükségük a mindennapok nyüzsgésében. A Korando kategóriaelső, tágas utastere öt felnőtt számára is kényelmes, méretes csomagtartójában pedig elfér az összes szabadidőfelszerelés és mindennapos használati tárgy.

A korábbi modellnél hosszabb, szélesebb és alacsonyabb karosszériával az új Korando 4 410 mm hosszú, 1 830 mm széles, 1 675 mm magas. A nagyobb menetkényelem érdekében tengelytávja pedig 2 650 mm-re nőtt. Csomagterének térfogata 551 litertől (felhajtott hátsó ülésekkel) 1 248 literig (lehajtott hátsó ülések) terjed.

carousel

A technológiailag megvalósítható összes legújabb funkciót és – vezetőoldali térdlégzsákot is magában foglaló – többszörös légzsákrendszert tartalmazó passzív és aktív vezetéstámogató rendszerek átfogó készletének köszönhetően a Korando kategóriája egyik legbiztonságosabb autója. A Korando fejlett rendszerei olyan funkciókat nyújtanak, mint az autonóm vészfékrendszer (AEBS), sávtartóasszisztens, ütközésmegelőző biztonsági rendszer, követési távolság betartására figyelmeztető rendszer, intelligens és adaptív tempomat valamint távolsági fényszóró asszisztens.

 • Fejlett vezetőtámogatás és biztonsági rendszer (ADAS)
 • Fejlett vészfékrendszer (AEBS) kamerával és radarral
 • Sávtartóasszisztens
 • Az autó előtti jármű indítására figyelmeztető rendszer
 • Távolsági fényszóró asszisztens
 • Biztonságos követési távolságra figyelmeztető rendszer
 • Vezető éberségét figyelő rendszer
 • Intelligens és adaptív tempomat
 • Holttérfigyelő, sávtartóasszisztens és a jármű mögötti forgalomra figyelmeztető funkció – automatikus fékezéssel
 • Apple CarPlay
 • Google Android Auto
 • Műszerfali navigációs térkép könnyíti a tájékozódást
 • A műszerfali képernyő grafikai, szöveges és hangüzenetei a vezető preferenciái szerint állíthatók be

Teljesítmény

Az új, 1,5 literes benzines GDI-turbómotor lökettérfogata 1 497 cm3, maximális teljesítménye 163 lóerő 5 500-as fordulatszámon, maximális nyomatéka 280 Nm 1 500 és 4 500 közötti fordulatszám tartományban, CO2-kibocsátása pedig 146 g/km.

A rendkívül gazdaságos, erős és tiszta 1,6 literes dízelmotor lökettérfogata 1 597 cm3, maximális teljesítménye 136 lóerő 4 000-es fordulatszámon, maximális nyomatéka 342 Nm 1 500-as fordulatszámon (automata váltós modell esetében), CO2-kibocsátása 115 g/km.

Maximális vontatási kapacitása 2 tonna. Mindkét erőforrás elérhető két- és összkerékhajtású kivitelben, automatikus stop-start funkcióval, hatfokozatos kézi és hatfokozatos AISIN automata sebességváltóval.

Új szint az autózásban

A vadonatúj KORANDO nem követésre termett, diktálja az irányt. Önálló stílusa robbanékonyságot és modern értékeket sugároz, mindenütt kiemelkedik a tömegből. Egyediség, erő, technológia. A KORANDO három szóban.

Fedezze fel az új Korandot!

A stílusos és jellegzetes KORANDO valódi crossover, amely egyesíti magában a SUV-ok és a szedánok legjobb tulajdonságait, ezáltal nyújtva a praktikum és a kényelem tökéletes egyensúlyát. Élvonalbeli biztonsági és kényelmi technológiák kísérik útján, így minden megtett kilométer pihentető és gondtalan lesz.

carousel

Amiről a belseje mesél

Az új Korando belterét a legfrissebb divat és a kiemelkedő minőségű kidolgozás határozza meg. A fémes felületek, a nagy LCD-kijelzők, az elegáns hangulatfények és a finom bőrülések mind hozzájárulnak az ölelő érzéshez. Stílus és technológia ritkán látott együttese ez, egy olyan autó beltere, amelyet arra terveztek, hogy örömet okozzon és kényeztesse vezetőjét.

Sokoldalúság mindenekelőtt

A vérében van a sokoldalúság, így a Korando épp olyan jól használható városban, mint hétvégi kiruccanások alkalmával, és most először 1,5 literes benzines GDI-turbómotorral, valamint 1,6 literes dízelmotorral is elérhető.

A beltér szépségei

Az új Korando már ECO felszereltségi szinttől a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, 8″ Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszerrel van felszerelve, mely Andriod Auto & CarPlay kompatibilis. Magasabb felszereltségi szinteken elérhető a 9″-es érintőképernyős fejegység is, mely teljes Európai Unióra kiterjedő navigációs szoftverrel is rendelkezik.

carouselA Korando csomagtere mindent visz

Nyújtsa ki a tagjait és helyezkedjen el kényelmesen a Korando tágas belterében! A vadonatúj Korandóban a vezető és az utasok igényeit is számításba vették – az elülső ülések deréktámasszal, a hátsók pedig 85 cm-es lábtérrel rendelkeznek. Az 551 literes csomagtérben jut hely mindennek, bárhova is induljon. A távirányítású csomagtérajtó önműködően nyílik, amikor a vezető okoskulcsa kellően közel van, így akkor is ki tudja nyitni a csomagtartót, ha mindkét keze tele van.

Lendületes vezetés

A Korando vadonatúj 1,5 literes benzines GDI-turbómotorral és 1,6 literes dízelmotorral is választható, így a maximális üzemanyag-hatékonyság és a vezetői élmény típustól függetlenül garantált. 2 tonnáig* terjedő vontatási kapacitásával és meggyőző AWD (összkerékhajtás) rendszerével a Korando bizonytalan vezetési körülmények között is garantálja a biztonságot – legyen szó akár a gyerekek reggeli fuvarozásáról egy esős napon, vagy egy hétvégi tengerparti lakókocsis kirándulásról. Az innovatív gyártási technológiák eredményeként és a puha, csendes futás érdekében az új Korando a magas szintű zaj- és rezgésvédelmi (NVH) követelményeket is kielégíti. *Csak dízel AT esetén

Korando biztonság

A vadonatúj Korando jól néz ki és jól is kezelhető, de ez még nem minden – ez egyben a valaha gyártott legbiztonságosabb és legerősebb Korando is. A biztonság már az alapoktól kezdve beépül a járműbe: osztályában az egyik legjobb alvázzal rendelkezik, amely 74%-ban nagy szilárdságú acélból készül. A járművet 6 légzsákból álló védelmi rendszerrel is felszereltük – ennek részei a vezető- és utasoldali, valamint az oldal- és függönylégzsákok.

carousel

Biztonságból is 5-ös!

Az új Korando tervezésének fundamentumát az utasok biztonsága és kényelme jelentette. Ennek eredményeként az új modell remekül szerepelt a legszigorúbb európai autós biztonságtechnikai intézet tesztjén, kiérdemelve az 5 csillagos NCAP minősítést.

 

Fedezze fel a modellt! Próbálja ki - vigye el tesztvezetésre! Kérjen ajánlatot!
Érdeklődjön

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek