Kedves érdeklődő! Ajánlatunk 2019-12-13. dátummal került fel az oldalra és már nem érvényes.
Aktuális ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

Új Peugeot 2008

Fedezze fel az új Peugeot 2008 SUV-t.

A lehengerlő stílusú, sokoldalú kompakt SUV,  az innovatív 3D PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából egyedülálló vezetési élményt, élen járó technológiai megoldásokat, valamint nagyteljesítményű és hatékony belső égésű, illetve elektromos motorokat kínál.

DESIGN – SUV, AMI LÁZBA HOZ

Peugeot2008_1

Fedezze fel a modellt! Kérjen ajánlatot kollégáinktól!

Az egyszerre áramvonalas és erőt sugárzó megjelenésű új PEUGEOT 2008 SUV szemernyi kétséget sem hagy a modell teljesítménye és hatékonysága felől. A modell jellegzetes elemei az expresszív orr-rész, a vízszintes motorháztető és a megemelt hasmagasság. Az autó hátulját kettészelő fényes fekete sáv, a hátsó spoiler és a krómozott kipufogóvégek (kiviteli szinttől és motortól függően rendelhető felszerelés) tovább erősítik a jármű sportos és határozott karakterét.

PEUGEOT_CMARK01_2019_2008_114_DI790_SKK01

MINDEN ÍZÉBEN TÖKÉLETES

A legnagyobb pontossággal és igényességgel megtervezett részleteknek köszönhetően a jármű még elegánsabb és funkcionálisabb lett. A három karmot formázó full LED-es fényszórók (Full LED: energiatakarékos és erősebb fényű fénykibocsátó diódák. Változattól függően rendelhető.) és a márkánál megszokott LED-es hátsó lámpák elöl-hátul modern, high-tech lámpatestekkel szolgálnak.

MÉG TÖBB LEHETŐSÉG

A tekintélyes és variálható csomagtartó (Csomagtartó kapacitás=434 l (VDA) mely a hátsó üléstémlák lehajtásával 1044 literre növelhető), valamint a lehajtható hátsó üléspad jóvoltából a PEUGEOT 2008 kompakt SUV komoly rakodókapacitással büszkélkedhet. A csomagtartó csomagtérszőnyeg fölött mért térfogata az elektromos verziónál is változatlan.

3D I-COCKPIT – TÖBB ÉLMÉNY

PEUGEOT_CMARK01_2019_2008_439_DI790_SKK01

Élvezze az egyedülálló vezetési élményt az ergonomikusan kialakított PEUGEOT i-Cockpit® 3D (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) jóvoltából, mely kisméretű kormányt, 10” HD kapacitív érintőképernyőt (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) és személyre szabható 3D digitális műszeregységet (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) kínál. Az olyan intelligens technológiák mellett, mint a Mirror Screen (A szériában kínált Mirror Screen funkció segítségével az okostelefon alkalmazásai az érintőképernyőre tükrözhetők. Kizárólag az Android Auto, az Apple CarPlayTM, illetve a MirrorLink® támogatású alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő Android Auto, Apple CarPlayTM vagy MirrorLink® alkalmazásokra. A Mirror Screen funkció az Android Auto (androidos telefonok esetén), az Apple CarPlay™ (iOS rendszerű telefonok) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis androidos telefonok) technológiát használja, amennyiben a felhasználó internet-hozzáférést is tartalmazó mobil-előfizetéssel rendelkezik. További információt országa PEUGEOT honlapján talál.) és a vezeték nélküli telefontöltés (opciós felszerelés), a szabad kezes nyitás és indítás funkció (szabad kezes nyitó- és indítórendszer (ADML). Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.) is rendelkezésre áll: az ajtók nyitásához és zárásához elég, ha a kulccsal a zsebünkben az autóhoz közelítünk vagy eltávolodunk tőle.

PEUGEOT_CMARK01_2019_2008_114_DI790_SKK01

LUXUS KÉNYELEM

Az üléseket nemes anyagok, például Alcantara® vagy bőrkárpit (Bőr és egyéb anyagok: a bőrkárpitról bővebben lásd a kereskedésekben vagy országa PEUGEOT honlapján elérhető műszaki adatokat. Kiviteli szinttől függően rendelhető opciós felszerelés.) is boríthatják. Az első ülések egyes változatokon fűthetők (kiviteli szinttől függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés). A vezetőülés kiviteltől függően masszázsfunkcióval (kiviteli szinttől függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) rendelkezhet, és elektromosan állítható (kiviteli szinttől függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés).

NAPFÉNYTETŐ & FOCAL® HIFIRENDSZER

A kényelemhez és a térélményhez a bőséges hátsó helykínálat is hozzájárul, a spoilertetőről és a Focal® hifirendszerről (kiviteli szinttől és motortól függően rendelhető felszerelés) nem is beszélve.

MOTOROK – VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

Engedjen a vágyainak és éljen a választás szabadságával.
– Ha az elektromos változatot választja, a zöld rendszám számos előnyt kínál Önnek. A 100 kW-os (136 LE) villanymotorral felszerelt új PEUGEOT e-2008 SUV rendkívül sokoldalú: városban kompakt és fürge, országúton energikus és biztonságos.
– Ha a hagyományos modell mellett dönt, Stop&Start rendszerrel felszerelt, nagyteljesítményű és hatékony Euro6 motorok széles választéka áll rendelkezésre: PureTech benzin vagy BlueHDi dízelmotort – például a sportosabb vezetési stílushoz ajánlott 155 lóerős PureTech motort – egyaránt választhat.
A még gördülékenyebb és gyorsabb váltások érdekében válassza a Quickshift technológiájú (gyors ésfinom sebességváltásokat lehetővé tevő technológia) EAT8 automata sebességváltót (Efficient Automatic Transmission 8: 8 fokozatú automata sebességváltó kormánynál elhelyezett kapcsolókkal és elektromos impulzusos kapcsolókarral. Motortől függően rendelhető felszerelés.).

TECHNOLÓGIA – JÖVŐÁLLÓ SUV | NAGYOBB MOZGÁSTÉR

Nincs többé akadály, merjen új utakon járni.
A PEUGEOT 2008 SUV tapadási jellemzőit mindig az adott útviszonyokhoz igazíthatja: válassza az Advanced Grip Control (továbbfejleszett kipörgésgátló. Kiviteli szinttől függően rendelhető opciós felszerelés) funkció által kínált három mód – homokos, sáros vagy havas út – valamelyikét. A Hill Assist Descent Control (HADC: lejtmenet-szabályozó. Kiviteli szinttől függően rendelhető opciós felszerelés) funkció segítségével meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

Peugeot2008_5

ÉLVEZZE A FÉLAUTONÓM VEZETÉS ÖRÖMÉT

Az új PEUGEOT 2008 kompakt SUV olyan újgenerációs technológiákkal van ellátva, mint a PEUGEOT Drive Assist Plus (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés), mely félautonóm vezetést tesz lehetővé. A sáv közepén tartó asszisztenst (a rendszer a sávon belül automatikusan a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet) és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatot (az első lökhárító közepén elhelyezett radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével működő rendszer) segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja.

Érdekli az új Peugeot 2008?
Keresse kollégáinkat, hogy elsőkézből értesüljön a legújabb információkról és lehetőségekről legújabb modellek kapcsán!

Kapcsolatfelvétel budapesti kereskedésünkkel Kapcsolatfelvétel székesfehérvári kereskedésünkkel
Érdeklődjön

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek