új Peugeot 3008 hybrid

Fedezze fel a 3008 SUV plug-in hibrid motorral felszerelt változatát!

Kérjen tesztvezetést vagy állítsa össze az Önnek tetsző konfigurációt online! A HYBRID4 (kizárólag GT változaton) (összkerék-meghajtás, 300 LE) és HYBRID (Allure kiviteli szinttől) (kétkerék-meghajtás, 225 LE) változatban is rendelkezésre álló SUV számos előnyt kínál.

ELŐNYÖK – PLUG-IN HIBRID: TÖBBFÉLE MEGHAJTÁS

VEZETÉSI ÉLMÉNY

A plug-in hibrid technológiának köszönhetően választhat a hagyományos és a 100%-ban elektromos meghajtás között. Tisztán elektromos üzemmódban új élményekben lehet része:

 • Elektromos üzemmódban WLTP (HYBRID4 verzió esetén. A hatótávolság 56-59 km közötti az opcionális felszereltségtől függően) szerinti 59 km-es hatótáv
 • Simább, gördülékenyebb működés, kevesebb vibráció
 • Azonnali gyorsulás a rögtön rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően
 • Csendes működés

TAKARÉKOSSÁG

Jelentős megtakarítások a használat során:

 • Átlag 40%-os üzemanyag-megtakarítás (HYBRID4 verzió esetén. A Kombinált átlagfogyasztás 1,3-1.4 l/100 km, az opcionális felszereltségektől függően)
 • Zöld rendszámra jogosult
 • Elektromos üzemmódban zéró CO2-kibocsátás
 • 8 évre vagy 160 000 km-re szóló garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra 70% töltőkapacitás erejéig

EGYSZERŰSÉG

Felhasználóbarát funkciók:

 • Egyszerű, magától értetődő feltöltés 7 óra (A teljes feltöltés ideje a szériában kínált 3,7 kW-os töltővel hagyományos aljzatról (8 A, 220 V)) alatt
 • Teljes feltöltés gyors-töltéssel mindössze 2 óra (Wallbox fali töltőről (32 A) az opciós 7,4 kW-os töltővel) alatt
 • Valós idejű vezetési információk
 • Távolból történő vezérlés a MyPeugeot® alkalmazással (Távolról is vezérelhető funkciók, pl. töltésszint, az utastér előfűtése és -hűtése, vezetési statisztikák stb. Az alkalmazás funkciói régiónként eltérhet)

DESIGN – IHLETETT STÍLUS

Hagyja, hogy elbűvöljék az új PEUGEOT 3008 SUV korszerű, élenjáró technológiákban és sajátos stílusjegyekben bővelkedő HYBRID (Kétkerék-meghajtás, 225 LE, Allure kiviteli szinttől) és HYBRID4 (Négykerék-meghajtás, 300 LE, kizárólag a GT változaton) változatai.

Peugeot3008Hybrid_2

EXKLUZÍV ALCANTARA® ÜLÉSEK

A PEUGEOT 3008 SUV HYBRID (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) és HYBRID4 változatok ülései exkluzív Gréval-szürke Alcantara® kárpittal vannak bevonva.

 

 

 

Peugeot3008Hybrid_3

 

ELEKTROMOS ÜZEMMÓD JELZÉS

Az elektromos üzemmódban való közlekedést a szélvédő felső részén automatikusan bekapcsolódó, kék színű, kívülről is látható LED jelzi, ami megkönnyíti a zöld üzemmód egyértelmű azonosítását olyan helyeken, ahová csak elektromos üzemmódban lehet behajtani.

 

 

Peugeot3008Hybrid_4

 

 

HYBRID FELIRAT

A PEUGEOT 3008 SUV-on diszkrét „HYBRID” (Kétkerék-meghajtás, 225 LE, Allure kiviteli szinttől), illetve „HYBRID4” (Négykerék-meghajtás, 300 LE, kizárólag a GT Line változaton) felirat utal a plug-in hibrid technológiára.

 

 

 

MOTOR – PLUG-IN HIBRID TECHNOLÓGIA 

Peugeot3008Hybrid_5

LÍTIUM-ION AKKUMULÁTOR (300V)

A 13,2 kWh kapacitású akkumulátor tisztán elektromos üzemmódban mért hatótávolsága a HYBRID4 változatnál a WLTP szabvány szerint 59 km (HYBRID4 verzió esetén. A hatótáv 56-59 km között alakul az opciós felszereltségektől függően) (NEDC szerint 69 km – HYBRID4 verzió esetén. A hatótáv 66-69 km között alakul az opciós felszereltségektől függően). A nagyfeszültségű akkumulátor a második sor ülései alatt kapott helyet, így nem foglal helyet a csomagtérből.

Az “e-SAVE” funkció lehetővé teszi, hogy a vezető elektromos energiát tartalékoljon és menet közben bármikor felhasználhasson. A tartalékenergiával 10 km, 20 km vagy a teljes feltöltésnek megfelelő elektromos hatótáv biztosítható.

Peugeot3008Hybrid_6

TÖLTHETŐ HIBRID MOTOR

A még intenzívebb vezetési élmény érdekében a PEUGEOT 3008 SUV HYBRID4 (A motorok együttes teljesítménye: 300 LE) (4×4) és HYBRID (A motorok együttes teljesítménye: 225 LE) változatban is rendelkezésre áll. Ez az alábbi motorok társítását jelenti:

Egy 200 LE/147 kW-os PureTech benzinmotor (HYBRID4), ill. egy 180 LE/132 kW-os PureTech benzinmotor (HYBRID), és két 110 LE/80 kW-os villanymotor (HYBRID4), ill. egy villanymotor (HYBRID).

HYBRID4: NÉGYKERÉK-MEGHAJTÁS

Peugeot3008Hybrid_7

 

A PEUGEOT 3008 SUV 4×4 változatban is kapható. A négykerék-meghajtás nehéz terepen (vizes, havas, jeges, sáros úton) optimálisabb meghajtást biztosít.

A belső égésű motor és a – jármű első, ill. hátsó részében elhelyezett – két villanymotor együttes használatával összesen 300 LE teljesítmény áll rendelkezésre.

A teljesítményigénytől és az akkumulátorszinttől függően a négykerék-meghajtás tisztán elektromos üzemmódban is használható.

 

VEZETÉSI MÓD

Elektromos: tisztán elektromos hajtás (Indításkor az elektromos üzemmód kapcsol be) 135 km/h sebességig,

Hybrid: optimális energiafelhasználás az elektromos és a hagyományos meghajtás felváltott használatával.

SPORT: maximális teljesítmény a rendelkezésre álló energia (belső égésű + villanymotor) mozgósításával.

4WD (Kizárólag HYBRID4 változat esetén): négykerék-meghajtás, a belső égésű és a villanymotorok összteljesítménye 300 LE.

FÉKEZÉSKOR VISSZANYERT ENERGIA

Peugeot3008Hybrid_9A fékrendszer fékezéskor vagy a gázpedál felengedésekor energiát termel vissza (ez az energia a belső égésű motoroknál általában elvész).

Ezzel részben újratölthető a nagyfeszültségű akkumulátor, és nő a tisztán elektromos üzemmódban megtehető távolság.

 

CO2-KIBOCSÁTÁS

Peugeot3008Hybrid_10A PEUGEOT 3008 SUV plug-in hibrid motorjával kevesebb mint 29 g/km-re (WLTP) (HYBRID4 verzió esetén. Az opciós felszereltségektől függően) csökkenthető a CO2-kibocsátás.

Tisztán elektromos üzemmódban közlekedve egyáltalán nincs szén-dioxid-kibocsátás.

 

 

 

ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

A PEUGEOT 3008 SUV HYBRID4 üzemanyag-fogyasztása vegyes használatban 1.3-1.4 l/100km (WLTP – HYBRID4 verzió esetén. Az opciós felszereltségektől függően). Ez átlagosan 40% megtakarítást jelent hagyományos meghajtású (dízel- vagy benzinmotor) 3008 SUV-hez képest.

ÚJ E-EAT8 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

Peugeot3008Hybrid_11Az új 8 fokozatú e-EAT8 (Electric Efficient Automatic Transmission) automata sebességváltót kifejezetten a hibrid változatokhoz fejlesztették.

A maximális nyomaték 360 Nm, ennek is köszönhető az élvezetes vezetés.

 

 

TÖLTÉS – GYORS ÉS EGYSZERŰ

Peugeot3008Hybrid_12A töltőnyílás a bal hátsó sárvédőn helyezkedik el. A töltőkábelt a csomagtérpadló alatt kialakított helyen tárolhatjuk, így nem foglal helyet a csomagtérből.

A tisztán elektromos üzemmódhoz tartozó maximális hatótávolság (a HYBRID4 esetében 59km WLTP – HYBRID4 változat esetén. A hatótávolság 56-59 km közötti az opciós felszereltségtől függően) biztosításához fel kell tölteni az akkumulátort.

Az áramforrásra való csatlakozást követően különböző színek jelzik, hogy hol tart a töltés.

A töltési idő a töltőoszlop és a töltő teljesítményétől függ.

OTTHON TÖLTÉS HÁLÓZATRÓL

A gépjárműhöz szériában kínált standard töltővel (3,7 kW-os töltőkábel (Mode 2, Type 2)) a teljes töltöttségi szint elérésének maximális ideje:

 • 7 óra hagyományos aljzatról (8 A, 220 V)
 • 4 óra Green’up® típusú erősített csatllakozóról (14 A, 220 V)

OTTHONI GYORSTÖLTÉS

Az opcionálisan elérhető 7.4 kW-os töltő (Opciós 7.4kW-os töltő) és háztartásában telepített Wallbox esetén (Részletek a kereskedésekben) akár 2 óra alatt teljesen feltöltheti az akkumulátort.

NYILVÁNOS TÖLTŐOSZLOPRÓL

Folyamatosan bővülő hazai és nemzetközi töltőállomás (Normál vagy gyorstöltő állomások) hálózat várja, ahol részben vagy teljesen feltölthető az akkumulátor.

VEZETŐHELY – A PLUG-IN HIBRID VÁLTOZATOKHOZ TERVEZETT I-COCKPIT®

Peugeot3008Hybrid_13

A plug-in hibrid PEUGEOT 3008 SUV-on kínált PEUGEOT i-Cockpit®-ban a kiválasztott vezetési információk a vezető látóterében jelennek meg. A műszeregység folyamatosan kijelzi:

 • A vezetési mód: Electric, Sport, Hybrid, 4WD (Kizárólag a HYBRID4 változaton.)
 • Az elektromos hatótávot
 • A tartályban lévő üzemanyaggal még megtehető távolságot
 • A teljesítménymérőt, mely az energiafelhasználás (ECO – ECO: a leginkább energiatakarékos vezetés, POWER – POWER: maximális teljesítmény, CHARGE – CHARGE: energia-visszatermelés / az akkumulátor részleges töltése) mellett a belső égésű motor újbóli beindítását is jelzi

A nagy felbontású 8” kapacitív érintőképernyőről érhetők el a beállítási lehetőségek (Például az akkumulátortöltésre vonatkozó beállítások) és a plug-in hibrid PEUGEOT 3008 SUV vezetéssel kapcsolatos információi:

 • Elektromos töltőállomások helye és az aktuális elektromos hatótáv (A navigációs rendszeren keresztül)
 • Energiaáramlási diagramok a hibrid rendszer üzemállapotának szemléltetésére
 • Fogyasztási statisztikák az elektromos és a hagyományos fogyasztás elkülönítésével
 • Töltési beállítások
 • Az e-Save funkció aktiválása

Érdekli a Peugeot 3008 SUV Hybrid?
Keresse kollégáinkat, hogy elsőkézből értesüljön a legújabb információkról és lehetőségekről legújabb modellek kapcsán!

Kapcsolatfelvétel budapesti kereskedésünkkel Kapcsolatfelvétel székesfehérvári kereskedésünkkel
Érdeklődjön

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek