Új PEUGEOT e-2008 SUV

Uje2008

 

VEZETÉSI ÉLMÉNY

/image/89/3/peugeot-2008-1906pc-121.612893.jpg

A tisztán elektromos üzemmód új élményekkel szolgál:

 • 310 km hatótávolság (WLTP – Tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a WLTP hitelesítés folyamatban. Az akkumulátorok hatótávolsága a tényleges használati körülményektől (éghajlati viszonyok, vezetési stílus stb.) függően változhat.)
 • Nyugodt, kényelmes vezetés
 • Dinamikus gyorsulás az azonnal rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően
 • Csendes működés
 • Zéró CO2-kibocsátás

MEGTAKARÍTÁS

Az alábbiaknak köszönhetően jelentős megtakarításokat érhet el:

 • A hagyományos üzemanyagokhoz képest alacsonyabb energiaköltség
 • Ritkább karbantartás, alacsony fenntartási költség
 • Akár 1 500 000 Ft értékű állami támogatás (A kormányzati „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatása” c. pályázat útján elérhető állami támogatás mértéke a gépjármű vásárlásának időpontjában érvényes bruttó vételár 21%-a, de legfeljebb 1.500.000 Ft. A támogatás pályázat útján vehető igénybe és azt az Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézménye, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. bírálja el. A pályázat eredményéért nem vállalunk felelősséget. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekért keresse fel a www.e-mobi.hu vagy a www.kormany.hu weboldalakat, illetve keresse a Peugeot márkakereskedéseinket)
 • ECO üzemmód a maximális hatótávolságért

ÚJFAJTA KÖZLEKEDÉS

Az új PEUGEOT e-2008 több szempontból is megkönnyíti az életét:

 • Gyors és magától értetődő feltöltés
 • A töltöttségi szint és hatótáv felügyelete a MyPeugeot® alkalmazás segítségével
 • Behajtás korlátozott forgalmú zónákba (a helyi szabályozástól függően)
 • Díjmentes parkolás bizonyos területekeni (a helyi szabályozástól függően)

DESIGN

/image/88/6/peugeot-2008-1906pc-117.612886.jpg

Az új PEUGEOT e-2008 SUV ugyanolyan karakteres, áramvonalas és lehengerlő külsővel rendelkezik, mint a hagyományos változat. Az elektromos meghajtásra különleges dizájnelemek hívják fel a figyelmet.

Az új PEUGEOT e-2008 kompakt SUV-n a karosszéria színére fújt hűtőmaszk, dikroikus márkaembléma és az elektromos meghajtást jelző „e” felirat található.
Az utastérben exkluzív Gréval-szürke Alcantara© kárpitozást (változattól függően rendelkezésre álló felszerelés) találunk.

MEGHAJTÁS – ELEKTROMOS MOTOR

A 100 kW (136 LE) teljesítményű motor a rögtön rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak köszönhetően azonnali gyorsulást, valamint a dinamikus és csendes vezetés (mindvégig ura kell hogy maradjon a gépjárműnek és fokozottan kell figyelnie a teljesen hangtalan gépjárművekhez nem szokott külső környezetre) élményét képes nyújtani.

NAGY KAPACITÁSÚ AKKUMULÁTOR

Az új PEUGEOT 2008 kompakt SUV elektromos változata egy nagy kapacitású (50 kWh) akkumulátorral van felszerelve, melyet úgy helyeztek el, hogy se az utastéri helykínálat, se a csomagtartó mérete ne szenvedjen csorbát.
Teljesen feltöltött akkumulátorral a WLTP szabvány szerint 310 km-t (NEDC ciklus szerint 400 km. Tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a WLTP hitelesítés folyamatban. Az akkumulátorok hatótávolsága a tényleges használati körülményektől (éghajlati viszonyok, vezetési stílus stb.) függően változhat.) lehet megtenni úgy, hogy közben egyáltalán nincs CO2-kibocsátás.
Az akkumulátorra 8 év vagy 160 000 km garancia van, 70% töltőkapacitás erejéig.

3 VEZETÉSI MÓD

A különböző vezetési módoknak köszönhetően a vezető igényeihez és a menetkörülményekhez lehet igazítani a vezetési paramétereket:

Sport: a teljesítményt és az intenzív érzeteket előnyben részesítő üzemmód maximális teljesítménnyel és nyomatékkal. Álló helyzetből ilyenkor 100 km/h sebességre 8,5 másodperc alatt gyorsul.
Normál: a mindennapos használathoz leginkább megfelelő, maximális kényelmet nyújtó vezetési mód.
Eco: használatával csökkenthető a fogyasztás és növelhető a megtehető hatótávolság.

2 FÉKEZÉSI MÓD

A vezető a „Brake” funkció (motorfék) aktiválásával a fékpedál lenyomása nélkül is le tudja lassítani a gépjárművet úgy, hogy közben az akkumulátort is tölti.

A modellen kétféle fékezési mód közül lehet választani:

Mérsékelt erősségű: a belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez hasonló élménnyel
Fokozott: egypedálos üzem, amikor a gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.

TÖLTÉS – EGYSZERŰ ÉS GYORS

/image/88/9/peugeot-2008-1906pc-123.612889.jpg

A maximális elektromos hatótávolság (310 km WLTP (NEDC ciklus szerint km. Tájékoztató jeleggel közölt becsült adatok, a hitelesítés folyamatban) szerint), biztosítása érdekében többféle töltés – otthoni vagy nyilvános töltőállomás – közül választhat.

Az új PEUGEOT e-2008-ban a multimédiás rendszer képernyőjén vagy a MyPeugeot® mobil alkalmazáson keresztül időzített töltés beprogramozására is lehetőség van. A töltés elindítása és megállítása, valamint a töltési szint ellenőrzése bármikor kezdeményezhető.

OTTHONI TÖLTÉS HÁLÓZATRÓL

Az új PEUGEOT e-2008 SUV az autóhoz kapott standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról vagy – a teljes feltöltést 16 óra alatt biztosító – Green Up™ megerősített csatlakozóról tölthető fel.

OTTHONI GYORSTÖLTÉS

Új PEUGEOT e-2008 SUV-ját gyorsabban is feltöltheti a speciális fali töltőegységről: a 11 kW-os háromfázisú Wallbox segítségéve a teljes feltöltés mindössze 5 óra 15 percet vesz igénybe.

NYILVÁNOS TÖLTŐPONTOK

Az akkumulátor aktív folyadékhűtésének köszönhetően lehetőség van 100 kW-os töltők használatára, így 30 perc (a töltési idő a töltőoszlop típusától és teljesítményétől, a külső hőmérsékletétől is függ) alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el.

3D i-COCKPIT

A kisméretű kormányt, 10” HD kapacitív érintképernyőt és személyre szabható 3D digitális műszercsoportot magában foglaló új PEUGEOT 3D i-Cockpit® ergonomikus és felhasználóbarát vezetőhelyet kínál. Az érintőképernyőn a vezetés szempontjából valamennyi fontos információ elérhető. Ezen felül az elektromos vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információk a vezető közvetlen látóterében, a 3D digitális műszeregységen – holografikusan kivetítve – is kijelzésre kerülnek:

Vezetési mód: Eco / Normál / Sport
Akkumulátor töltöttségi szint
High-tech animációk a hajtáslánc működésének valós idejű illusztrálására

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS – IRÁNYÍTSA AUTÓJÁT OKOSTELEFONJÁRÓL

A MyPeugeot® (célországtól függően) alkalmazással bárhol és bármikor megtekintheti a következő információkat:

 • Hatótávolság
 • A töltés előrehaladása
 • Fogyasztási statisztikák

Az alkalmazáson keresztül a gépjármű bizonyos funkciói távolról is irányíthatók:

– A töltés indítása, leállítása és programozása,
– Az utastér előfűtésének vagy -hűtésének beállítása: Ez a funkció lehetővé teszi a fűtés vagy a légkondicionáló beprogramozását a megfelelő utastéri hőmérséklet elérése érdekében, és ha mindez töltés közben történik, az akkumulátor is később merül le.

Érdekli az új Peugeot e-2008?
Keresse kollégáinkat, hogy elsőkézből értesüljön a legújabb információkról és lehetőségekről legújabb modellek kapcsán!

szfv_kapcsolatfelvetel  BP_kapcsolatfelvetel_egyeztetes

Érdeklődjön

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek