Új Peugeot 208

Peugeot_208
Érdeklődjön

ELLENÁLLHATATLAN DESIGN

/image/39/8/peugeot-208-1902hm004.570398.jpg 

fedezze_fel_a-modellt

SPORTOS ÉS ÉRZÉKI DESIGN

Az új PEUGEOT 208 erős egyénisége első pillantásra szembeötlik. Az alacsony karosszéria, a hosszú motorháztető és a lágyan ívelt formák sportos karaktert eredményeznek. A friss, élénk színeknek köszönhetően az új 208-on azonnal megakad a szemünk. A modellt még jobban kiemelik a Black Diamond tető (változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) , a fényes fekete kerékdobok és ablakszegélyek (a GT Line és GT változaton szériafelszereltség) , valamint a díszbetétekkel ellátott gyémántcsiszolt keréktárcsák (a GT Line és GT változaton szériafelszereltség).

MERÉSZ ÉS VAGÁNY

Az új PEUGEOT 208 expresszív orrának meghatározó elemei a nagy krómozott hűtőrács (Változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés) a három fénykarmot magukban foglaló full LED-es (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) fényszórók és az éjjel-nappal világító LED-es nappali menetfény (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés), melyek modern megjelenést és átható tekintetet kölcsönöznek az autónak. Az elegáns hátsó részt a fényes fekete csík (Változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés)választja ketté, melyet a oroszlánkarmot mintázó – éjjel-nappal világító – full LED-es lámpák (Változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés)foglalnak keretbe.

VEZETŐHELY – ÚJ GENERÁCIÓS TECHNOLÓGIA

/image/41/3/peugeot-208-1902styp300-shr.570413.jpg

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Az autó belterében várja a legújabb generációs 3D PEUGEOT i-Cockpit (Változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés). Tapasztalja meg a gyors és intuitív vezetés élményét a beépített kapcsolókkal ellátott kompakt kormány (Változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés), a tetszés szerint konfigurálható 3D digitális műszeregység (Változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés), a nagy felbontású 10” érintőképernyő (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) és a 7 billenőkapcsoló (A repülés világából ismert impulzusos kapcsolók (Toggle switches) jóvoltából. A még modernebb kinézet érdekében személyre szabhatja a belső hangulatot is a 8 színt megjelenítő LED világítás (Változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés) segítségével.

/image/40/0/peugeot-p21-lifestlye-2-4331.570400.jpg

Fejlett csatlakoztatási szolgáltatások

– Bízza rá magát a TomTom® navigációs rendszerére, kedvenc alkalmazásai igénybevételéhez pedig használja a Mirror Screen Triple Play (Kizárólag az Android Auto, az Apple CarPlayTM, illetve a MirrorLink® támogatású alkalmazások működnek majd a jármű leállított  állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő Android Auto, Apple CarPlayTM vagy MirrorLink® alkalmazásokra. A Mirror Screen funkció az Android Auto (androidos telefonok esetén), az Apple CarPlayTM (iOS rendszerű telefonok) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis androidos telefonok) technológiát használja, amennyiben a felhasználó internet-hozzáférést is tartalmazó mobilelőfizetéssel rendelkezik. Bővebb tájékoztatás a márkakereskedőknél.) funkciót.

– Az ADML PROXIMITY (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) funkció a szabad kezes indítás mellett a gépjárműhöz közeledve automatikus kireteszelést, a PEUGEOT 208-tól távolodva pedig automatikus reteszelést biztosít, amit hangjelzés igazol vissza. Ha a kulcsot magánál tartja, a gépkocsi zárásakor a kilincsekhez sem kell nyúlnia.

– Az e-208 esetében a MyPeugeot alkalmazással kommunikálhat az autóval: Nyomon követheti az akkumulátor töltésszintjét, az aktuális hatótávolságot, a teljes feltöltésig hátralevő időt stb (A MyPeugeot funkciói régiónként eltérhet.)

Lépések az önvezető autó felé

Az új PEUGEOT 208 gazdagon fel van szerelve biztonságot nyújtó, intelligens vezetéstámogató rendszerekkel. Olyan vezetéssegítő funkciók állnak rendelkezésére, mint a PEUGEOT Drive Assist (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés):

– Sávtartó assisztens, sávon belüli helyzet kiválasztásával
– Táblafelismerés
– A sebesség és a követési távolság szabályozása

A parkoláshoz pedig többek között az autót automatikusan beparkoló Full Park Assist (Aktív parkolóradar párhuzamos és merőleges parkoláshoz – Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) nyújt segítséget.

MOTORKÍNÁLAT – ÉLJE ÁT A VÁLASZTÁS SZABADSÁGÁT

/image/40/6/peugeot-208-1902hm100.570406.jpg

Új moduláris és hatékony platform

Az új 208 a moduláris, többféle hajtáslánccal is társítható új CMP (Common Modular Platform: Közös moduláris platform)/eCMP(Efficient Modular Platform: Hatékony moduláris platform) platformra épült, így szabadon választhat a hagyományos belső égésű (benzines/dízel) és az elektromos motorok között.

Az autót emellett kimagasló teljesítmény és színvonalas szolgáltatások jellemzik: a kiváló úttartás, az optimális tömeg, a könnyű kormányozhatóság és a kitűnő zaj- és hőkomfort igazán élvezetes vezetést garantál.

/image/40/1/bonus-p21-inter-gtline-modele.570401.jpg

Belsőégésű motorok

Intenzív vezetési élmények várják a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is teljesítő, új generációs, nagy teljesítményű benzin- és dízelmotorok jóvoltából:

– PureTech
– BlueHDi

Az optimalizált fogyasztású takarékosabb motorokat egytől egyig Stop & Start rendszerrel szereljük.

/image/40/2/peugeot-208-1902hm102.570402.jpg

Elektromos hajtás

A teljes csend és nyugalom (Mindvégig uralnia kell a gépjárművet, és fokozottan kell figyelnie a teljesen hangtalan gépjárművekhez nem szokott külső környezetre) mellett intenzív vezetési élményre számíthat:

– 100 kW-os (136 LE) villanymotor
– Gyors reakciók a 260 Nm nyomatéknak köszönhetően

Hatótávolság (tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a hitelesítés folyamatban): max. 340 km (WLTP / A WLTP eljárás alapján megadott adatok. 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás, a CO2-kibocsátás és a gépjármű hatótávolságának mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A tisztán elektromos autók WLTP eljárás szerint mért hatótávolsága gyakran alatta marad a régebbi NEDC eljárás alapján becsültnek. Az itt feltüntetett értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek. Bővebb információért forduljon márkakereskedéseinkhez!) / max. 450 km (NEDC).

 

szfv_idopont_egyeztetes       bp_idopont_egyeztetes

contacme tesztvezetes_jelentkezes fedezze_fel_a-modellt


Új  Peugeot e-208

 

ELŐNYÖK | ELEKTROMOS HAJTÁS

Új Peugeot e-208

Vezetési élmény

A tisztán elektromos üzemmód új élményekkel szolgál Önnek:

– Nyugodt, kényelmes vezetés
– Dinamikus gyorsulás az azonnal rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően
– Csendes működés
– Zéró CO2-kibocsátás

 fedezze_fel_a-modellt

Takarékoskodjon!

Az alábbiaknak köszönhetően jelentős megtakarításokat érhet el:

– A hagyományos üzemanyagokhoz képest alacsonyabb energiaköltség
– Ritkább karbantartás, alacsony fenntartási költség
– Akár 1 500 000 Ft értékű állami támogatás (A kormányzati „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatása” c. pályázat útján elérhető állami támogatás mértéke a gépjármű vásárlásának időpontjában érvényes bruttó vételár 21%-a, de legfeljebb 1.500.000 Ft. A támogatás pályázat útján vehető igénybe és azt az Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézménye, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. bírálja el. A pályázat eredményéért nem vállalunk felelősséget. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekért keresse fel a www.e-mobi.hu vagy a www.kormany.hu weboldalakat, illetve keresse a Peugeot márkakereskedéseinket)
– ECO üzemmód a maximális hatótávolságért

Újfajta mobilitás

Az új PEUGEOT e-208 több szempontból is megkönnyíti az életét:

– Gyors és magától értetődő feltöltés
– A töltöttségi szint és hatótáv felügyelete a MyPeugeot alkalmazás segítségével
– Behajtás korlátozott forgalmú zónákba (a helyi szabályozástól függően)
– Díjmentes parkolás bizonyos területeken (a helyi szabályozástól függően)

ELEGÁNS DESIGN

/image/42/4/peugeot-208-1902hm003.570424.jpg

A vonzó e-208-ban minden megvan, amire szüksége lehet. A modell csúcstechnológiát és korszerűséget tükröző, exkluzív vonásaival hívja fel magára a figyelmet.

e-MOTION e-208

Az új PEUGEOT e-208 megkülönböztető jegyei: különleges felületkezelésű feliratok és emblémák, a karosszéria színére fújt hűtőrács, fényes fekete kerékdobok, aerodinamikai betétekkel (Változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés) ellátott 17” gyémántcsiszolt alumínium keréktárcsák, kifinomult Alcantara© szövetkárpit (Változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés). Ön és utasai kényelme érdekében a helykínálat is változatlan.

TISZTÁN ELEKTROMOS MOTOR

/image/43/4/peugeot-208-2019-450-fr.570434.jpg

Új elektromos motorkínálat

A 100 kW-os (136 LE) motornak és a 0 km/h-tól rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak köszönhetően a teljes csönd és kényelem (Mindvégig ura kell, hogy maradjon azonban a gépjárműnek, és fokozottan kell figyelnie a teljesen hangtalan gépjárművekhez nem szokott külső környezetre) mellett intenzív vezetési élményre számíthat.

Hatékony akkumulátor

Az új e-CMP villamos moduláris platformot úgy alakították ki, hogy képes legyen egy nagy kapacitással (50 kWh) bíró, nagy feszültségű akkumulátor befogadására, és közben az utastéri helykínálat és a csomagtartó-kapacitás se szenvedjen csorbát. 8 évre vagy 160 000 km-re szóló garancia van az akkumulátorra, 70% töltőkapacitás erejéig.

Vezetési módok

Az új PEUGEOT e-208 városi villanyautóként háromféle vezetési módot kínál:

– Eco: olyan beállításokat alkalmaz, melyek segítségével maximalizálható a hatótávolság
– Normál: optimális kényelem a mindennapos használat során
– Sport: a teljesítményt és az intenzív gyorsulást előnyben részesítő üzemmód (0–100 km/h 8,1 s alatt)

Fékezési módok

A modellen kétféle fékezési mód közül lehet választani:

– Mérsékelt erősségű: a belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez hasonló élménnyel
– Fokozott: egypedálos üzem, amikor a gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.

TÖLTÉS |EGYSZERŰ ÉS GYORS

/image/42/8/peugeot-208-1902hm002.570428.jpg

A maximális elektromos hatótávolság (340 km (WLTP – A WLTP eljárás alapján megadott adatok. 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás, a CO2-kibocsátás és a gépjármű hatótávolságának mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A tisztán elektromos autók WLTP eljárás szerint mért hatótávolsága gyakran alattta marad a régebbi NEDC eljárás alapján becsültnek. Az itt feltüntetett értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez!

CO2-kibocsátás vegyes ciklusban, menet közben: 0 g) / 450 km (NEDC), biztosítása érdekében többféle töltés – otthoni vagy nyilvános töltőállomás – közül választhat.

Az új PEUGEOT e-208-ban a multimédiás rendszer képernyőjén vagy a MyPeugeot® mobil alkalmazáson keresztül időzített töltés beprogramozására is lehetőség van. A töltés elindítása és megállítása, valamint a töltési szint ellenőrzése bármikor kezdeményezhető.

Otthoni töltés hálózatról

Az e-208 a gépkocsihoz kapott standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról vagy – a teljes feltöltést 16 óra alatt biztosító – Green Up™ megerősített csatlakozóról tölthető fel.

Otthoni gyorstöltés

Töltse e-208-asát gyorsabban és teljes biztonságban speciális fali töltőegységről: a 22 kW-os Wallboxszal a teljes feltöltés mindössze 5 órát vesz igénybe.

Akkumulátortöltés nyilvános töltőoszlopról

Az akkumulátor hőszabályozásának köszönhetően lehetőség van 100 kW-os töltők használatára, így 30 perc (A töltési idő a töltőoszlop típusától és teljesítményétől, a külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől is függ) alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el.

VEZETŐHELY |A FELVILLANYOZÓ 3D PEUGEOT i-Cockpit®

/image/43/6/peugeot-208-1902styp301-shr.570436.jpg

A vezetési információk a digitális 3D műszeregységen könnyen elérhető formában, hologramszerűen kerülnek kivetítésre, de az érintőképernyő is kijelzi őket, hogy a vezető minél inkább a vezetési élményre koncentrálhasson.

– Vezetési mód: Eco / Normál / Sport
– Akkumulátor töltöttségi szint
– High-tech animációk a hajtáslánc működésének valós idejű illusztrálására

AZ ELEKTROMOSSÁG ELŐNYEI

/image/43/1/peugeot-208-1902styp200-showroom.570431.jpg

A tisztán elektromos hajtás újfajta mobilitást és számos előnyt kínál:

– Felvillanyozó, ugyanakkor nyugodt vezetés
– Kimagasló akusztikai komfort
– Zéró károsanyag-kibocsátás
– Egyszerű használat és optimális hatótávolság
– Állami támogatás a vételárra (“A kormányzati „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatása” c. pályázat útján elérhető állami támogatás mértéke a gépjármű vásárlásának időpontjában érvényes bruttó vételár 21%-a, de legfeljebb 1.500.000 Ft. A támogatás pályázat útján vehető igénybe és azt az Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézménye, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. bírálja el. A pályázat eredményéért nem vállalunk felelősséget. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekért keresse fel a www.e-mobi.hu vagy a www.kormany.hu weboldalakat, illetve keresse a Peugeot márkakereskedéseinket)
– Zöld rendszám

és még sorolhatnánk…

 

szfv_idopont_egyeztetes       bp_idopont_egyeztetes 

contacme tesztvezetes_jelentkezes  fedezze_fel_a-modellt

 


 

*ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS

WLTP-értékek(1): Az adatok jóváhagyása folyamatban

(1) A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabvány szerinti értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az új európai menetciklusban mért értékeknél. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez!

NEDC-értékek (2): Az adatok jóváhagyása folyamatban

(2) Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az új WLTP szabvány (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása) szerint kerültek megállapításra, majd a kapott adatokat az egyes gépjárművek összehasonlíthatósága érdekében átváltottuk NEDC-értékekre. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! Az értékek nem veszik figyelembe a használati feltételeket, a vezetési stílust, a felszereléseket és az opciókat, és a gumiabroncs típusától függően is változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokról bővebb információt a márkakereskedésekben.

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Érdeklődjön!