Új Peugeot Rifter

Peugeot_Rifter
Érdeklődjön

 

Kompromisszumot nem ismerő megjelenés | STÍLUS VÁROSBAN ÉS AZON KÍVÜL

Az egyszerre elegáns, robusztus, dinamikus és erős új PEUGEOT RIFTER a variálhatóság mintaképe. A magas és rövid motorháztetőnek, valamint a megemelt hasmagasságnak köszönhetően a modell SUV-s stílusjegyeket is hordoz. A LED-es DRL (LED-es DRL lámpák: fénydiódás nappali menetfény (Daytime Running Lamp); változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés.) lámpák és a függőleges hűtőrács pedig még jobban kiemelik az autó kiegyensúlyozott, kompakt és dinamikus sziluettjét.

/image/59/4/peugeot-rifter-2018-128-fr.467594.jpg

/image/60/5/peugeot-rifter-2018-084-fr.467605.jpgUTÁNOZHATATLAN PEUGEOT STÍLUS

A nagy örökség büszke megjelenítése. Az orr-része és hátsó lámpái a legújabb PEUGEOT modellekre jellemző stílusjegyeket hordozza, így az új PEUGEOT Rifter a márka újabb ikonikus modelljeként lép fel. Előkelő sziluettjével és letisztult vonalaival az új PEUGEOT RIFTER csak úgy vonzza a tekintetet. Az alumíniumszürke lökhárító betét (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés), a 17’’ gyémántcsiszolt alufelnik (változattól függően opció vagy nem rendelhető), a tetőcsomagtartó rudak, a fekete sárvédő-szélesítések és védőcsíkok tovább erősítik az új RIFTER egyedi stílusát.

 

MINDEN HELYZETRE KÉSZEN | PEUGEOT i-COCKPIT®, ULTRAMODERN VEZETŐHELY

A PEUGEOT i-Cockpit® (A 8) a központi kezelőszervekkel ellátott kompakt kormány, a magasra helyezett műszeregység és a kapacitív típusú 8” érintőképernyő (változattól függően széria-, opció vagy nem rendelhető felszerelés) jóvoltából lendületes és ösztönös vezetést garantál. Az Advanced Grip Control (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés) lejtmenet-szabályozó funkciója meredek lejtőn is alacsony szinten tartja a gépkocsi sebességét.

/image/60/2/peugeot-rifter-2018-075-fr.467602.jpg

PEUGEOT i-COCKPIT®, ULTRAMODERN VEZETŐHELY

A PEUGEOT i-Cockpit® (A 8) a központi kezelőszervekkel ellátott kompakt kormány, a magasra helyezett műszeregység és a kapacitív típusú 8” érintőképernyő (változattól függően széria-, opció vagy nem rendelhető felszerelés) jóvoltából lendületes és ösztönös vezetést garantál. Az Advanced Grip Control (változattól függően opció- vagy nem rendelhető felszerelés) lejtmenet-szabályozó funkciója meredek lejtőn is alacsony szinten tartja a gépkocsi sebességét.

FELSZABADULT VEZETÉS ÚJ GENERÁCIÓS MOTOROK SEGÍTSÉGÉVEL

Fedezd fel az egyedülálló vezetési élményt. Az új PEUGEOT RIFTER innovatív motorjai, az új generációs BlueHDi dízel erőforrások, a PureTech benzinmotorok a gazdaságosság jegyében nagyon alacsony fogyasztásúak, a 8 fokozatú EAT8 automata váltó pedig gyors és finom fokozatváltásokat tesz lehetővé, és garantáltan mindig a megfelelő fokozatot kapcsolja.


1Jelen ajánlat és finanszírozási ajánlat 2018. október 22-től visszavonásig, új Peugeot Rifter Access PureTech 110 S&S modell esetén készletlistáról történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A kedvezményes ajánlat keretében meghirdetett 35 000 Ft-os havidíj 5 315 000 Ft kedvezményes bruttó vételár mellett, 2 656 500 Ft önerő befizetésével, 84 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű, pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli. Az akció keretében meghirdetett 3,01%-os induló THM tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével került meghatározásra, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás forint alapú, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Merkantil Bank honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén.
Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték.

A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. és a Fábián Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedéseinkben.

*Minden 2018. október 10. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített, új Peugeot Rifter személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

A Peugeot Rifter kombinált átlagfogyasztása: 4,3–5,8 l/100 km, CO2-kibocsátása: 113–131 g/km.

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Érdeklődjön!