Hírek

SPACETOURER HYPHEN KONCEPCIÓAUTÓ

CITROËN FELTEKERI A HANGERŐT!

A SpaceTourer bemutatásával egy időben a CITROËN, a «HYPHEN HYPHEN» electropop formációval együttműködve, egy életteli és színes 4×4–es koncepcióváltozattal is előáll.
Az optimizmustól és energiától vibráló SpaceTourer HYPHEN lesz a CITROËN genfi slágere.

A CITROËN SpaceTourer HYPHEN friss és színes terepes külsőt kapott, amely határok nélküli utazásra csábít. Nevéhez hűen (Hyphen = kötőjel) összeköti a családokat és a baráti társaságokat, az egyterűeket és az SUV-kat, a városokat és a végtelen utakat… A fedélzetén minden lehetséges. Nincs olyan társaság, vagy család, amelyet ne tudna elcsábítani egy kalandokkal teli utazásra.

Nem meglepő, hogy a márka a népszerű francia HYPHEN HYPHEN együttest kérte fel, hogy kísérje a koncepcióautó kommunikációját. A nizzai fiatalokból álló formáció a 2016-os francia könnyűzenei díj egyik várományosa és az elektropop stílus egyik legnépszerűbb képviselője.

A szériamodell jellemzőit hangsúlyozó CITROËN SpaceTourer HYPHEN koncepció fő jegyei:

– ENERGIÁVAL TELI DESIGN,

– PEZSDÍTŐ HANGULATÚ UTASTÉR,

– TÖKÉLETESÍTETT MENETKÉPESSÉGEK.

ENERGIÁVAL TELI DESIGN

A CITROËN SpaceTourer HYPHEN SUV jegyekkel ruházza fel az alapjául szolgáló modell stílusát: szélesített lökhárító, kerékjárat-borítások, az AIRCROSS koncepció által inspirált alsó karosszériavédő elemek. Ezeknek a Moondust Dark színre fényezett karosszéria-elemeknek az optikai hatását tovább fokozzák az anodizált narancs- színű díszítések.

Az emelt hasmagasságú SpaceTourer HYPHEN koncepció könnyűfém keréktárcsái 19” méretűek. Az autó terepjáró tulajdonságait a gumiabroncsokon található 5 db elasztomer pánt hangsúlyozza, amelyek az optimális tapadást sugallják.

Ezek a pántok a lökhárítókon is visszaköszönnek, de ezúttal anodizált alumíniumból, tovább fokozva a karosszéria robusztus jellegét.

A friss és finom zöld árnyalatú fényezés amellett, hogy a formák lendületét fokozza, utalás a természetre is.

A SpaceTourer HYPHEN sokkal több, mint személyszállító, a fedélzetén utazni nem mindennapi közösségi élményt jelent! Ez egy külön életforma, amelyben a jókedv, az energia, az öröm és a szabadság közös nevezőre kerülnek.

PEZSDÍTŐ HANGULATÚ UTASTÉR

Amint kinyitjuk a tolóajtót, egy vibráló atmoszférájú, színes utastér tárul fel előttünk.

Rengeteg grafikus elem gazdagítja az utasteret kezdve a tetőkárpittól, az ajtókárpitokon át az ülésekkel és a középkonzollal bezárólag.

Minden egyes ülés más és más színezést kapott, mindegyiken egyedi színkombinációt, vagy színátmenetet találunk. Az ülések alsó része „víz zöld” Nappa bőrből készült, narancssárga szegélyvarrással, míg a felső rész anyaga szövet, amelynek a színe ülésenként eltérő. A belső tér hangulata energiával tölti fel az utasokat. A kényelmet a kiváló zajszigetelés és a vastag és puha gyapjúszőnyegek fokozzák.

A tető és a műszerfal különleges szövetbevonatot kapott, amely tökéletesen harmonizál az ülések színével és grafikájával. A nagyméretű üvegtető természetes fénnyel árasztja el az utasteret.

TÖKÉLETESÍTETT MENETKÉPESSÉGEK

Az emelt hasmagasságú SpaceTourer HYPHEN mozgatásáról egy BlueHDi 150 S&S dízelmotor gondoskodik, amelyhez manuális, 6 fokozatú sebességváltó kapcsolódik. A koncepcióautó kapcsolható összkerékhajtását az Automobiles Dangel fejlesztette ki. A hajtáslánc a 4×4-esek terepképességeit kombinálja a SpaceTourer szériamodell kiváló úttartásával és praktikumával.

Bemutató a Genfi Autószalonon, a márka standján, március 1-én, 9h30-kor a HYPHEN HYPHEN együttes társaságában.

Citroen