Hírek

SsangYong Tivoli

Tivoli_Interior
2015 tavaszán érkezik a SsangYong újdonsága.

A Ssangyong bejelentette, hogy a jövő év elején debütáló, vadonatúj B-szegmensű SUV modelljét Ssangyong Tivoli néven hozza forgalomba.
Az új Tivoli modell gyártása 2015. januárjában indul a koreai piacra, míg az európai vásárlóknak  szánt első darabok várhatóan alig pár hónappal később, már márciusban legördülnek a gyártósorról.
A Ssangyong a bejelentéssel egyidejűleg 3 új ízelítő képet is közzétett a Tivoli modellről, melyek már a gyártásra kész változat vonalait mutatják.

Az új modellhez a Ssangyong vadonatúj 1,6 literes benzines és dízel erőforrásokat fejlesztett, melyek 6 fokozatú manuális illetve szintén 6 sebességes automata váltóval és természetesen fejlett összkerék-hajtással is rendelhetőek lesznek.

A Ssangyong Tivoli a kategóriájában elérhető legmodernebb technológiát kapja (távolságtartó tempomat, sávelhagyás-ellenőrző rendszer, start-stop elektronika, kulcsnélküli indítás, állítható színvilágú LED műszeregység, szellőztethető vezetőülés stb.).

A modell a Ssangyong hat évtizedes 4×4 hagyományainak megfelelően természetesen a versenytársaihoz viszonyítva is kiemelkedő terepjáró képességekkel és robosztus, elnyűhetetlen hajtáslánccal készül és a tervek szerint már jövő januártól rendelhető lesz a hazai Ssangyong márkakereskedésekben is.

A Ssangyong a hazai autópiac egyik legdinamikusabban növekvő márkájaként idén közel 70%-kal növelte eladásait 2013-hoz képest.

SsangYong