Hírek

ÚJ CITROËN C-ELYSEE

MEGÉRKEZETT MAGYARORSZÁGRA AZ ÚJ CITROËN C-ELYSEE

A megújult Citroën C-Elysée már Magyarországon is kapható. A C-Elysée megjelenése elegánsabb lett: új frontrészt, 3D hatású hátsó lámpákat, új dísztárcsát, egy új 16” méretű könnyűfém keréktárcsát, valamint két új karosszériaszínt kapott. A kényelméért és térkínálatáért kedvelt modell technológiai tartalma is fejlődött.

KOMPAKT SZEDÁN VONZÓ STÍLUSSAL ÉS MAGAS HASZNÁLATI ÉRTÉKKEL

A Citroën C-Elysée frontrésze teljesen megújult. Az új lökhárítónak köszönhetően magára ölti a márka új stílusát és még jobban kifejezésre jut robusztussága és szélessége.

Az új hűtőrács beleolvad a fényszórókba, amelyek szintén megújultak. A hűtőráccsal egységet képező fényszórók szélesebbnek mutatják az autót. A hatást tovább fokozza az alsó, horizontális légbeömlő, amelynek szélein új megjelenésű ködfényszórókat találunk, amelyek felett helyet kaptak a LED-es nappali menetfények.

Az új C-Elysée is megkapta az új Citroën modellekre jellemző 3D hatású hátsó világítótesteket, amelyek szélesebbnek és elegánsabbnak mutatják az autót. Az oldalnézetet tekintve az új 16”-os „3D” dísztárcsák és az ugyanekkora méretű „San Diego” könnyűfém keréktárcsák jelentenek újdonságot. A karosszéria két új fényezést kaphat, az egyik a C4 Picassón megismert Lazuli kék, a másik az Artense szürke.

Belül új, a felszereltségi szinthez igazodó, új műszerfali betéteket találunk az utas előtt. A műszerfal úgy módosult, hogy fogadni tudja az új, opcióként rendelhető, 7”méretű érintőképernyőt. A műszerpanel is megváltozott, jelzései látványosabbak és áttekinthetőbbek lettek.

A C-ELYSÉE ÉS A CITROËN ADVANCED COMFORT® PROGRAM

A Citroën mindig is élen járt az autó által biztosított utazási kényelem terén. A kényelem fogalma fontos megkülönböztető elemmé vált. Ma a Citroën Advanced Comfort® programon keresztül még világosabban kirajzolódik a Citroën utazási kényelemre irányuló törekvése.

A Citroën Advanced Comfort®  program elsődleges célja, hogy a testi és lelki jó közérzetet szolgáló innovatív és intelligens technológiai megoldásokat kínáljon. A program négy alappillérét a zavaró rezgések kiszűrése (futómű, ülések, zajszigetelés), a praktikusan kialakított, tágas és világos utastér, a felesleges információk száműzése, valamint a mindennapi használat megkönnyítését célzó technológiák alkalmazása jelenti.

A kényelméről és tágasságáról ismert C-Elysée kiváló úttartással rendelkezik és az útminőségtől függetlenül kellemes menetkomfortot nyújt. A finom rugózás mellett a jól formázott, kényelmes ülések fokozzák a vezető és az utasok komfortérzetét. Kompakt külső méretei ellenére a hátsó lábtere az eggyel nagyobb kategóriára jellemző méretű, csomagtere nem kevesebb, mint 506 literes.

MODERN TECHNOLÓGIA

A robusztus és kényelmes limuzin technológiai tartalma is megújult: megjelent kínálatában a színes érintőképernyő és az új generációs navigációs rendszer. Az opcióként rendelhető 7’’-os érintőképernyővel könnyebb a rádió használata. Az új érintőképernyős egység magában foglalja a telefon- és a multimédia funkciókat is. A Mirror Screen (Android Auto & CarplayTM) rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonon található, kompatibilis alkalmazások elérését.  Az opcióként elérhető navigációs rendszer 2 ujjas zoomolást és frissített térképadatbázist kínál. Az európai nagyvárosok és épületeik 3D-ben is megjeleníthetők az érintőképenyőn. Az útelágazásoknál könnyen értelmezhető nyílrendszer segíti a megfelelő sáv könnyebb kiválasztását.

A megújult C-Elysée modern és takarékos motorkínálattal rendelkezik. A benzinmotor-választékban megtaláljuk a manuális sebességváltóval szerelt 1.2 literes PureTech 82-t, valamint az 1.6 literes VTi 115-öt, amely az 5 fokozatú manuális sebességváltó mellett EAT6 6 fokozatú automata sebességváltóval is elérhető. Az 1.6 literes BlueHDi dízelmotor 100 LE-s változatban rendelhető.

Ajánlatért kérjük keresse kollégáinkat!

 

Citroen