Bérautó

A Fábián Kft. budaörsi kereskedése lehetőséget biztosít autóbérlésre. A bérautó szolgáltatást saját gépjárműflottánkból biztosítjuk ügyfeleink részére, így bármilyen helyzetben legyen szüksége autóra, készen állunk rá, hogy megoldást nyújtsunk.

Bérelhet közép- és felső kategóriás gépjárműveket magán vagy üzleti célra, rövid vagy hosszú távra. Igény szerint haszongépjárművet is tudunk biztosítani vállalkozása számára, erre kérje egyedi ajánlatunkat!

Rövid távú bérlés

Rövid távra napi bérleti díjas konstrukcióban adunk bérbe gépjárműveket. Igénybe veheti szolgáltatásunkat, ha néhány napra bérelne autót, vagy szervizben hagyja nálunk az autóját egy hosszabb, több napos javításra és helyette van szüksége gépjárműre.

Ha Assistance vagy kibővített garancia szolgáltatása nincs, a javítás ideje alatt így sem marad autó nélkül, telephelyeinken a rendelkezésre álló autók közül kedvező áron bérelhet járművet a szükséges időre.

Tartós bérlet

Hosszabb időre, 30 napon túli időtartamra kétheti vagy havidíjas konstrukcióban tudunk bérautót biztosítani. A tartós bérlet kiváló megoldás vállalkozásának, ha nem szeretne saját céges autót fenntartani vagy flottát kezeltetni.

Vállalkozása számára pénzügyi előnyökkel is járhat az autóbérlés, hiszen annak költségeit elszámolhatja. Vállalkozó, céges partnereink számára akár több éves bérleti konstrukcióra is kedvező árat tudunk biztosítani.

Tartós bérlet esetén listaárainknál kedvezményesebb lehet a tarifa a bérbe adott autó típusától, kategóriájától, korától és futott kilométereinek számától függően.

Kérje ajánlatunkat akár magánszemélyként, akár cégként autóbérlésre! Igényeinek megfelelően testre szabott, egyéni árkalkulációt biztosítunk a gépjárműbérlésre az Önnek leginkább megfelelő feltételekkel.