Citroen C4 Cactus

A Citroën bemutatja új kompakt modelljét, a megújult C4 Cactust. A modell gyökeres átalakuláson ment át: az alkalmazott technológiák és a motorkínálat terén lépést tart a kategória elvárásaival, ugyanakkor egyedi karakterével és rendkívüli kényelmével továbbra is kitűnik társai közül.
A progresszív hidraulikával ellátott komfortfutóművel (PHC®) és Advanced Comfort párnázott ülésekkel rendelkező ultrakényelmes 5 ajtós 2018 első negyedévében garantáltan új színt fog hozni ebbe a nem túl változatos kategóriába!

Ár: 5 425 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

KÜLSŐ DESIGN

Az új C4 Cactus eredeti megoldásaival valósággal felpezsdíti a kompakt ötajtósok piacát. Egy tömbből faragott, letisztult sziluettjén visszaköszönnek a márkától megszokott különleges vizuális elemek, mint pl. az ajtók alsó részére átköltöztetett Airbump® betétek, a 360°-ban körbefutó ablakfelület, a „lebegő” tető, a két szinten elhelyezett első lámpák vagy a nagyméretű, 3D hatású ledes hátsó fényforrások.

Az új C4 Cactus a kilenc karosszériaszínnek és a rafinált színfoltokkal operáló négy színcsomagnak köszönhetően összesen 31 féle külső személyre szabási kombinációt kínál.

AZ ULTRAKÉNYELMES ÖTAJTÓS

Az új Citroën C4 Cactus a Citroën Advanced Comfort® program szempontjából is mérföldkőnek számít. Európában ugyanis az új C4 Cactuson találkozhatunk először a progresszív hidraulikával ellátott komfortfutóművel (Progressive Hydraulic Cushions® – PHC) és a világpremiernek számító Advanced Comfort párnázott ülésekkel. Az eredmény a Citroëntől megszokott egyedülálló menetkényelem.
Könnyű és stresszmentes vezetést és utazást biztosít a 12 vezetéssegítő rendszer és a fejlett csatlakoztatási technológia is.

EGYEDI KARAKTER, MERÉSZ DESIGN
Az új Citroën C4 Cactust organikus, áramvonalas design és az egyedi karaktert hangsúlyozó erőteljes grafikai elemek jellemzik:

 • A 360°-ban körbefutó üvegfelületektől lebegni látszik a tető.
 • Az új C4 Cactus oldalnézetből különösen áramvonalasnak hat: az autó a dinamikusabb megjelenés és a karosszéria optimális védelme érdekében – különösen, ami a városi környezetet illeti – kerékdobvédőkkel és az ajtók alsó részén a korábbiaknál keskenyebb, új Airbump® betétekkel szerelkezett fel.

A kompakt méretek és a nagy tengelytáv jóvoltából az autót országúton és városban egyaránt dinamikus és fürge viselkedés jellemzi, ugyanakkor a szegmensben elvárt helykínálat sem szenved csorbát.

Szélesebbnek hat a megújult orr-rész, melyen a márkajelet magában foglaló hűtőrács egészen az új ledes nappali lámpákig húzódik. A keskeny fényszórókat csillogó fekete betétek emelik ki, a karosszéria színére fújt lökhárítónak pedig dinamikusabb megjelenést kölcsönöznek az oldalsó légbeömlők.

Hátul a karosszériával megegyező színű, letisztult vonalú csomagtérfedelet új 3D hatású ledes lámpák díszítik, melyek finom metszésükkel szélesebbnek tüntetik fel az autót, és modernebb megjelenést biztosítanak.

EGYEDI KIALAKÍTÁS ÉS ELEGANCIA
Az új C4 Cactus 31 féle külső személyre szabási kombinációt kínál:

 • 9 karosszériaszín
  4 trendi színcsomag: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White és Anodised Deep Red. A művészien adagolt kontrasztszínek az első ajtók alján, az Airbump® betéteknél és az első lökhárító alsó részén hívják fel magukra a figyelmet.

A többféle színben elérhető, gyémántcsiszolt kivitelben is kapható könnyűfém keréktárcsák további személyre szabási lehetőségeket kínálnak.

1 AUTÓ, 5 STÍLUSVILÁG

A beltérben alkalmazott anyagok látványra és tapintásra is kellemesek: elég, ha csak az üléskárpitokkal harmonizáló, finom textúrájú műszerfalborításra gondolunk. Az utastér személyre szabásához ötféle elegáns és meleg hangulatú stílusvilágot kínál az új C4 Cactus:

HYPE RED

A Hype Red kivitel* igazi felső kategóriás megközelítést képvisel: ezt sötétpiros alcantaracsíkkal feldobott bézs színű nappabőr/szövet ülésekkel, sötétpiros műszerfallal, valamint bézs színű könyöklőkkel, ajtóbehúzókkal és kesztyűtartópántokkal éri el. * opció

HYPE GREY

A Hype Grey kivitel* a szemcsés bőrrel bevont fekete ülésekkel, valamint a szürke műszerfallal, könyöklőkkel, ajtóbehúzókkal és kesztyűtartópántokkal már a luxuskategória felé kacsintgat. * opció

WILD GREY

A Wild Grey kivitel* élénkebb, dinamikusabb összhatást biztosít: a szürke Silica szövetkárpit ülések tetején halványszürke a csík, a műszerfal, a könyöklők, az ajtóbehúzók és a kesztyűtartópántok pedig szintén szürke színűek. * opció

METROPOLITAN RED

A Metropolitan Red kivitel* világos színeivel és kifinomult anyagaival a tágas utastér mellett teszi le a voksát. Az üléseket bézs színű Silica szövetkárpit borítja, a háttámla tetején sötétpiros csíkkal, a műszerfal szintén sötétpiros, míg a könyöklők és ajtóbehúzók, valamint a Top Box kesztyűtartó pántjai bézs árnyalatúak. * opció

SZÉRIAKIVITEL

A szériakivitelt letisztult, visszafogott dizájn jellemzi: a szürke műszerfalhoz, könyöklőkhöz és ajtópántokhoz szürke Mica Grey szövet üléskárpitok társulnak.

 

TÁGAS BELSŐ

Visszafogott külső méreteivel (4,17 m hosszú, 1,71 m széles) az új C4 Cactus tökéletesen hozza a kategória alapvető értékeit: a nagy helykínálatot és a városi, városkörnyéki és országúti környezetben egyaránt megnyilvánuló sokoldalúságot.

 • Hosszúság: 4170 mm
 • Szélesség: 1714/1979 mm
 • Magasság: 1480 mm
 • Csomagtartó mérete: 0,348/0,358 m3

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Hagyományaihoz híven a Citroën folyamatos újításokkal igyekszik tökéletesíteni az autózás kényelmét. A C4 Cactusban ülve a kényelem korábban nem tapasztalt dimenzióit fedezhetjük fel.
Európában az új C4 Cactusban jelenik meg először a komfortfutómű progresszív hidraulikával (Progressive Hydraulic Cushions® – PHC), melynek köszönhetően a nagyközönség is megtapasztalhatja az ún. repülő szőnyeg hatást.
Emellett világpremiernek számítanak az Advanced Comfort párnázott ülések, melyek egyedülálló utazási és menetkényelmet biztosítanak.
Az új C4 Cactus egy ultrakényelmes 5 ajtós, mely teljesen egyedi karakterével garantáltan fel fogja pezsdíteni a kompakt autók piacát.

KOMFORTFUTÓMŰ PROGRESSZÍV HIDRAULIKÁVAL (PHC®)
A progresszív hidraulikával ellátott komfortfutómű (Progressive Hydraulic Cushions® – PHC) hatékonyan szűri, illetve elnyeli az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit, és olyan érzést kelt, mintha egy repülő szőnyegen utaznánk. Az autót egyedülállóan dinamikus viselkedés jellemzi, és a karosszériakilengésektől sem kell tartani.
A rendszer működési elve rendkívül egyszerű. Míg egy hagyományos felfüggesztés egy lengéscsillapítóból, egy rugóból és egy mechanikus ütközőből áll, addig a Citroën által kifejlesztett rendszerbe két hidraulikus ütközőelem van beépítve a két végállásnál, a ki- és berugózott állapotnak megfelelően.

ADVANCED COMFORT PÁRNÁZOTT ÜLÉSEK*

Az innovatív kialakítású párnázott ülések a nagy sűrűségű belső magnak és a speciálisan strukturált, vastagabb felületi szivacsrétegnek köszönhetően még puhábbak és stabilabbak.
A speciális kiképzés a széles és már ránézésre is kényelmes párnázott ülésekkel párosulva rövid és hosszú utakon is kiváló menetkényelmet és kifogástalan testtartást biztosít. *opció

HŐVÉDŐ PANORÁMA ÜVEGTETŐ

Az új Citroën C4 Cactus a hővédő panoráma üvegtetőnek köszönhetően valamennyi utas számára világos utasteret, kellemes közérzetet és a tágasság érzését biztosítja. A speciális kiképzésű hővédő üveg hatékonyan szűri a napfényt, kívül tartja a meleget, és védelmet nyújt az UV-sugarak ellen.
A különleges technológia jóvoltából nincs szükség külön árnyékolóra, hang- és hőszigetelés szempontjából pedig ez a tető is ugyanazt nyújtja mint a hagyományos üvegtetők.

HANGSZIGETELÉS

Az akusztikus komfort a menetkényelem fontos összetevője. Az új C4 Cactusban kiemelt figyelmet fordítottak a hangszigetelésre: vastagabb ablaküvegek, speciális bevonatú hátsó ablakok, új tömítések az összes nyílászáró körül, hangszigetelt szélvédő, vastagabb szigetelőréteg a motortér és az utastér között, valamint a padlónál.
Az új C4 Cactus így kiválóan szűri a zajokat.

HASZNOS ÉS ÖTLETES TÁROLÓHELYEK
Az új C4 Cactusban az utastér különböző pontjain számtalan ötletes és funkcionális tárolóhely került elhelyezésre:

 • Az egyik tárolóhelyen egy USB-port mellett tarthatja okostelefonját.
 • Szögletes formájából adódóan a csomagtartó különösen jól kihasználható, és a 2:1 arányban osztott hátsó üléspad lehajtásával 358 literes kapacitása 1170 literre növelhető.
 • A műszerfal utasoldali részén, a vezető által is könnyen elérhető helyen egy Top Box névre hallgató, nagyméretű zárható kesztyűtartó, alatta pedig egy csúszásgátlóval ellátott, méretes aprócikktároló került kialakításra.

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK

Az új C4 Cactus 12-féle* vezetést segítő eszközt kínál, melyek megnyugtatóbbá, biztonságosabbá teszik a mindennapi vezetést, segítve elkerülni a kialvatlanságból vagy apró figyelmetlenségekből származó esetleges baleseteket.

Kétféle intuitív internetalapú szolgáltatást kínál a rendszer, az egyik a CITROËN Connect Nav, a másik a Mirror Screen funkció (Android Auto, Apple Car Play™, MirrorLink®). *változattól függően

Active Safety Brake

Az elölről bekövetkező ütközések elkerülése érdekében 5 km/h sebesség fölött lefékezi a gépjárművet a vezető helyett. *változattól függően

Éberségfigyelő rendszer
65 km/h sebesség fölött elemzi a menetpálya útburkolati jelekhez képest mutatott eltéréseit, és a vezetői figyelem lankadása esetén riasztást küld.*változattól függően

 • Sebességtábla felismerő rendszer sebességajánlással
 • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • Coffee Break Alert rendszert
 • Fáradtságérzékelő rendszer
 • Holttérfigyelő rendszer
 • Park assist
 • Tolatókamera
 • Kulcs nélküli nyitás és indítás
 • Visszagurulásgátló
 • Grip Control

 

INTUITÍV INTERNETALAPÚ SZOLGÁLTATÁSOK

Android Auto, Apple CarPlay™ és MirrorLink® protokollal működő Mirror Screen funkció*

Az új Citroën C4 Cactus kínálatában szereplő USB-s Mirror Screen funkcióval okostelefonunk képernyőjét a gépjármű érintőképernyőjére másolhatjuk.
Így elérhetővé válik az okostelefon multimédia-tartalma, és a telefont, valamint a funkcióval kompatibilis alkalmazásokat közvetlenül az érintőképernyőről vezérelhetjük. Egyes telefonoknál az alkalmazások vezérlése a hangfelismerő funkció jóvoltából hangvezérléssel is történhet.
A Mirror Screen funkció Android Auto, Apple CarPlay™ és MirrorLink® protokollal működik. *változattól függően rendelhető opció

CITROËN Connect Nav*

Kapacitív típusú 7” érintőképernyővel kiegészülő 3D navigációs rendszer. *változattól függően rendelhető, széria vagy opció

MOTORKÍNÁLAT KÖRNYEZETKÍMÉLŐ  TULAJDONSÁGOK ÉS VEZETÉSI ÉLMÉNY

A könnyű padlólemez és a legújabb generációs motorok házasításának köszönhetően fokozott mozgékonyság, dinamikusabb gyorsítások és előzések, valamint intenzívebb vezetési élmény jellemzi az autót. Az Év Motorjának választott legújabb generációs PureTech benzinmotorok és a BlueHDi dízelmotorok a nitrogén-oxid-kibocsátás és a fogyasztás csökkentését előíró Euro 6 környezetvédelmi normának is megfelelnek.

A PureTech 110 S&S motorhoz kapcsolódó EAT6 sebességváltó gyors váltásokat és gördülékeny, élvezetes használatot biztosít.

 

Figyelem! A gyártó a változó EU környezetvédelmi előírások miatt a rendelhető motorválasztékot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja. Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!

    ctc_muszaki_adatlap


Ajánlatot kérek