Isuzu D-Max nyújtott kabin

Megállíthatatlanul fejlődik az ISUZU japán autóipari vállalat, ami 1916-os megalapulásától napjainkig számos sikermodell megálmodója volt. A márka ma ismert nevét egy japán folyóról kapta. Az ISUZU jelentése: „ötven csengőcske”.

Ár: 5 949 000 Ft-tól
Bruttó ár: 7 555 230 Ft

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Etalon született

Gazdaságos, hatékony, megbízható és örökéletű. Az ISUZU, a világ legnagyobb haszongépjármű gyártójaként a D-Max-ban egyesíti mindazt a tudást, amelyre a majd egy évszázados teherautó gyártás során szert tett. A kapcsolható összkerékhajtás, az erőteljes és takarékos dízelmotor, a kiemelkedő terhelhetőség és vontatási kapacitás nálunk hagyomány.

Az új ISUZU D-Max ízig-vérig japán pick-up, melynek minden részlete a precizitást és pontosságot hirdeti. Erő, stílus és technológia különös összetétele, melyre bármilyen körülmények között számíthat. Úttalan utakon, hegyeken, völgyeken keresztül.

Robosztus, időt álló megjelenés, mégis stílusos és vonzó. Sportos külső, pazar belső tér. Ez az új ISUZU D-Max. Ahogyan az ISUZU haszongépjárműveket, úgy az új D-Max-ot is kemény munkára építették. A kapcsolható összkerékhajtás, valamint a kimagaslóan jó tereptulajdonságainak köszönhetően kevés olyan hely van, ahová az új ISUZU D-Max nem képes eljutni. Ha stílusos és kemény munkaerőre van szüksége, az ISUZU D-Max a legjobb választás.

Igazi kihívást jelentő feladat erős, nagy teljesítményű ugyanakkor környezetbarát, takarékos járművet építeni. Az ISUZU mérnökeinek mégis sikerült. Az erő alacsony fogyasztással párosul. Az új ISUZU D-Max kedvező légellenállású, köszönhetően különleges “ék” alakú kialakításának, így a fogyasztás mellett a széndioxid kibocsátása is kedvezőbb.
Az új ISUZU D-Max minden tekintetben felkavarja maga körül az állóvizet. Megnyerő formájával, kimagasló teljesítményével új korszakot nyit a pick-upok történetében. Tegye próbára Ön is, nem fog csalódni.

 

Belső | A kényelem helye

Az új ISUZU D-Max utaskabinjának tervezése még a legkülönlegesebb elvárásoknak is megfelel. Az újonnan tervezett műszerfal a legmodernebb elektro-lumineszcens kijelzőkkel felszerelve a magabiztosságot sugallja, és az új ergonomikus ülésekkel együtt új dimenzióba emeli az utasok kényelmét.
Az ISUZU D-Max utaskabinjának elrendezését az esztétikai tervezés két egyszerű alapelvére építették: kényelem és kezelhetőség. Olyan felszereltséggel, mint akár az egyérintős ablakemelő, elektromos, behajtható, fűthető tükrök, a távirányítású központi zár, a multi információs kijelzővel szerelt fedélzeti komputer, a kormányról vezérelhető audio rendszer, az elektromosan állítható vezetőülés, az első ülésfűtések biztosítják azt, hogy a megtett út kényelmes és balesetmentes legyen.

A nyolc hanszórós (LS, LS PLus) prémium audio rendszer, a térhatású hangszórók, az állítható kormány, a manuális vagy automata légkondicionáló, a bőr belső, a sebességtartó automatika, a multimédiás fejegység (LS Plus), a navigáció* mind az utasok és a vezető kényelmét szolgálják, hogy az utazás hosszú távon is élvezetes és pihentető legyen.
*opcionálisan rendelhető

A biztonságos és tágas utastér kategóriájának egyik legvonzóbb járművévé lépteti elő az ISUZU D-Max-ot. Az utasok biztonságát az ajtókba épített oldalirányú ütközésvédelem mellett a hárompontos biztonsági övek és légzsákok biztosítják. A kabinban kizárólag a kényelem és az alacsony zajszint az uralkodó.

 

Biztonság

Számtalan megoldás, melyek mind az autó növelt biztonságát szolgálják. Ilyen az alváz energiaelnyelő kialakítása, az utas- és vezetőoldali, valamint az oldal- és függöny légzsákok. Továbbá az aktív ütközésvédelem részét képezi a blokkolás gátló (ABS), a menetstabilzátor (ESC), a kipörgés gátló (TSC), az elektromos fékerő elosztó rendszer (EBD), a fék asszisztens (BA) mely minden ISUZU D-Max esetében alap felszereltség.

 

Isuzu_D-Max_biztonsagElektrolumineszcens kijelzők a jobb láthatóság érdekében.

 

 

 

Isuzu_D-Max_biztonsagNappali menetfény (DRL) – biztonságosabb közlekedés.

 

 

 

Isuzu_D-Max_biztonsagVezető oldali elektromos becsípődés gátló expressz le- és fel funkcióval
(csak a vezető oldalán)

 

 

Isuzu_D-Max_biztonsag6 légzsák. Vezető és utasoldali-, valamint függöny- és oldallégzsák, az utasok védelme érdekében.

 

 

 

Isuzu D-MaxBlokkolás gátló (ABS),
Hegymenet asszisztens (HSA),
Lejtmenet asszisztens (HDC),
Elektromos fékerő elosztó (EBD),
Menetstabilizátor (ESC),
Kipörgés gátló (TCS),
Fék asszisztens (BA)
a stabil menettulajdonságok és a könnyű kezelhetőség érdekében.

Motor

A világszerte több mint 25 millió példányban értékesített ISUZU dízelmotorok egyik ékköve a D-Max erejét biztosító 1.9 lökettérfogatú motor. A mesterien kialakított kétlépcsős turbófeltöltővel szerelt motor a közel egy évszázados ISUZU mérnöki tapasztalat minden tudását magában rejti, így tovább öregbíti a méltán híres ISUZU dízelmotorok hírnevét. Így hát érthető, hogy több, elismert, nagy múltú autógyár miért az ISUZU dízelmotorjai által kínált minőséget választja.

Isuzu_D-Max1.9L turbódízel,soros 4 hengeres,
DOHC, RZ4E-TC- HI,
360 Nm,
120kW (164LE)

 

Isuzu_D-MaxKombinált fogaskerekes és lánchajtásos vezérmű.
Karbantartásmentes, hosszú élettartam.
Alacsonyabb szervizelési költségek.

 

 

Isuzu_D-MaxGörgős szelephimbák, csöndesebb motor, alacsonyabb kopás, hosszabb élettartam.

 

 

 

Isuzu_D-MaxAlacsony súrlódású, kopásálló, öntött hengerhüvelyek mely kitűnő tartósságot biztosít, hogy minél tovább szolgálja Önt.

 

 

 

Isuzu_D-MaxPolimer bevonat a dugattyú szoknya részén, a hidegindításkori kopás csökkentése érdekében.

 

 

 

Isuzu_D-MaxFelszereltségtől függetlenül egyértelmű visszajelzés a részecske szűrő (DPD) állapotairól.
A könnyebb kezelhetőség érdekében.


Ajánlatot kérek