Opel Adam

Opel Adam

A háromféle formatervezési világot nyújtó Opel Adam igazi városi autó! Kényelmes, alacsony a fogyasztása, és rendkívül jól megy.

Ár: 3 840 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken


 

SZÁLLJ BE, ÉS ÉREZD A KÜLÖNBSÉGET!

Atletikus, erős és impulzív. Most személyessé teheted izmos és dinamikus designját

 

RENDKÍVÜLI A BELSEJE.

Az ADAM nem csak kívülről néz ki jól – a belseje is stílusos és ikonikus érzést kelt. Az ADAM fő tervezőjeként mindent pontosan úgy kapsz meg, ahogy csak szeretnéd.

 

A TE SZEMÉLYISÉGED. A TE STÍLUSOD.

Az ADAM nem olyan, mint a többi autó: az ADAM egyéniség! Mi teszi olyan különlegessé? A számtalan testreszabási lehetőség. A személyiségednek tökéletesen megfelelő ADAM modellt rakhatsz össze.

 

CSILLAGOK A FEDÉLZETEN.

Vágytál valaha csillagos égre? Az ADAM valóra váltja. Csak kapcsold be a világító tetőkárpitot, és kigyúlnak a csillagok!

 

BELSŐ VILÁGÍTÁS.

Többszínű belső világítás csomag segítségével kísérletezgethetsz az autó hangulatvilágításával. Nyolc különböző szín közül választhatsz.

KÖNNYŰ PARKOLÁS.

A fejlett parkolóasszisztens felismeri a parkolóhelyet, és kiszámítja a tökéletes manővert. Csak kapcsolj előre- vagy hátramenetbe az útmutatásai szerint, adj gázt és fékezz.

 

MELLETTED ÁLLUNK.

Az oldalsó holttérfigyelő ultrahanggal pásztázza a teret az autó oldalánál és hátuljánál. Villogó fény figyelmeztet a veszélyre az adott oldali külső tükörben.

 

LÁTNI ÉS LÁTSZANI.

LED-es nappali menetfények és hátsó lámpáknemcsak biztonságosabbá teszi a közlekedést, hanem jól is mutatnak. A szegmensben elsők, és nagyon energiahatékonyak.

 

KÖNNYŰ KERÉKPÁRSZÁLLÍTÁS.

A hátsó lökhárítóba beépített FlexFix®kerékpárszállítót csak akkor kell kihúzni, ha fel akarod szerelni kerékpárodat az autód hátuljára. FlexFix® rendszerrel akár 30 kg-os kerékpár is szállítható. Kérd az opcionális FlexFix® adaptert egy második, legfeljebb 20 kilós bringa szállításához. Még ha meg is vagy pakolva biciklikkel, akkor is hozzáférsz a csomagtartóhoz a FlexFix® és az adapter egyszerű félrehajtásával. Természetesen továbbra is használhatod a fejlett parkolóasszisztens 2 rendszert a parkoláshoz – a hátsó érzékelők tökéletesen működőképesek maradnak.

 

MELEGEDJ FEL.

Győzd le a fagyot az ADAM Téli csomagjával, amely az első üléseket vagy a kormánykereket fűti – vagy mindkettőt. Az egész rendszert te irányítod egy egyszerű kapcsolóval a műszerfalon.

 

A MŰVÉSZET OTTHONA.

Az ADAM ülései roppant kényelmesek, és természetesen testre szabhatók. Válassz a sokféle mesés bőrből és szövetből.

 

TE DÖNTÖD EL, MILYEN IDŐ LEGYEN.

Mindenki szereti a napsütést, ezért opcionális panoráma napfénytetőt kérhetsz ADAM-edhez. A több fénytől még nagyobbnak és világosabbnak érezni az autó barátságos belsejét.

 

VÁLASSZ TELJESÍTMÉNYT.

Az ADAM takarékos motorok remek választékát kínálja, például hatékony mesterműveket: a háromhengeres 1.0 ECOTEC közvetlen befecskendezésű Turbo motort 66 kW (90 LE)¹ vagy 85 kW (115 LE)² teljesítménnyel és az 1.4 LPG³ ecoFLEX változatot hosszú és rövid távokhoz. Az ecoFLEX technológia csomag pedig csökkenti a fogyasztást, a költségeket és a CO2-kibocsátást a start/stop rendszer és egy sor egyéb zöld technika használatával.
1 Fogyasztás (l/100 km): városban 5,3-5,4, városon kívül 3,8, vegyes használatban 4,3-4,4; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 100-101. B-A hatékonysági osztály
2 Fogyasztás (l/100 km): városban 5,8–6,0, városon kívül 4,0–4,2, vegyes használatban 4,7–4,9; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 108–112. C hatékonysági osztály
3 Fogyasztás (l/100 km): városban 8,6–8,7 (7,1), városon kívül 5,5 (4,4), vegyes használatban 6,6–6,7 (5,4); CO2 -kibocsátás (g/km): vegyes használatban 108–109 (124–125). C-B hatékonysági osztály
Ezek előzetes értékek.
(A 715/2007/EK rendelet szerint)

 

GYORS FOKOZATVÁLTÁSOK.

Az ADAM öt- és hatfokozatú manuális vagy ötfokozatú Easytronic® 3.0 sebességváltót kínál, amely az automatikus váltó kényelmét a manuális váltó hatékonyságával ötvözi.

 

VEZESS A VÁROSBAN.

Szeretnél kis sebességnél könnyebben kormányozni? A City mód rásegít a kormányzásra. Csak billentsd át a kapcsolót, és élvezd a tökéletes autózást.

Opel OnStar


Ajánlatot kérek