opel_astra_4_ajtos

Opel Astra 4 ajtós

Az Opel Astra 4 ajtós modellje hat az érzékekre. Csinos vonalai kiemelkedő teljesítményről árulkodnak. Tökéletesen megy a sűrű forgalmú városokban, de kiváló országúti közlekedésre is.
A négyajtós Opel Astra gyorsasága azonban nem jelenti azt, hogy kirívóan sokat fogyasztana, és hogy erőteljesen szennyezné a környezetet. Épp ellenkezőleg: ez a modell bebizonyította, hogy megteremthető az egészséges harmónia, a lendületes teljesítmény, az üzemanyag takarékosság és az alacsony károsanyag-kibocsátás között.

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Opel_Astra_Sedan_Enjoy

ELEGÁNS KÜLSŐ.

Lekerekített idomok, klasszikus arányok és markáns megjelenés vonzó ötvözete.

KÉNYELMES BELSŐ TÉR.

Üdvözöljük a sofőrorientált, ergonomikus vezetőülésben. A minőségi anyaghasználat és a szakszerű kivitelezés stílusos légkört teremt.

ENGEDJE BE A NAPFÉNYT!

A csúsztatható és dönthető elektromos üveg napfénytető1 extra fényforrásként világít, a beépített napellenző pedig véd a napsugárzástól. (1 Külön rendelhető)

ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓRENDSZER +.

Az optimális látás érdekében az AFL+1 a különböző fény- és időjárási viszonyokhoz igazítja a bi-xenon fényszórót, a többi vezető elvakítása nélkül. (1 Külön rendelhető)

Az AFL+ folyamatosan ellenőriz minden releváns vezetési adatot, és automatikusan beállítja a bi-xenon fényszórókat. A jármű elektronikája és érzékelői kiszámítják a sebességet és a kormányzási szöget, további érzékelők pedig a fény- és időjárási viszonyokat értékelik.

Az AFL+ optimális látást biztosít:
• utcasarkoknál és kanyarokban
• országúton és erdei utakon
• szembejövő forgalom esetén
• városokban, megvilágítva a járdát és a kerékpársávot
• parkolóhelyre be- és kiálláskor

KÖNNYŰ PARKOLÁS.

Ultrahanggal érzékeli az akadályokat a jármű előtt és mögött. Az Astra parkolóradarja1 ütemesen sípoló hanggal jelzi a távolságot. (1 Külön rendelhető)

ÜLÉSKOMFORT.

Extra hosszú állíthatóság és AGR-tanúsítványú, ergonomikus ülések1 teszik pihentetővé a hosszú utat. (1 Külön rendelhető)
Ergonomikus vezetőoldali/utasoldali AGR-ülés a német AGR (Egészséges Hát Munkacsoport) – ergonómiai kiválósági központ – tanúsításával. A sokféleképpen beállítható, deréktámaszos és üléspárna-hosszabbítós AGR sportülésekkel Ön egyedi kényelmi igényeinek megfelelően tökéletesre finomhangolhatja üléspozícióját. Kapható csak a vezetőnek, illetve a vezetőnek és az első utasnak is.

MELENGETŐ KÉNYELEM.

A külön rendelhető fűtött kormánykerék1 a luxus érzetét biztosítja. Sofőr és utas egyaránt élvezheti az ülésfűtés kényelmét. (1 Külön rendelhető)

VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ KLÍMÁT.

A kétzónás elektronikus klímaszabályzónak1 köszönhetően a sofőr és az első utas külön választhatja ki a számára megfelelő hőmérsékletet. (1 Külön rendelhető.)

ELEKTROMOS KÉZIFÉK.

A nyomógombos elektromos kézifék1 helyet hagy a plusz tárolórekesznek, az integrált visszagurulás-gátló1 pedig meredek lejtőn biztosít. (1 Bizonyos hajtásláncokkal kapható.)

NAVI 950 INTELLILINK.

A csúcstechnikájú infotainment rendszer1 az IntelliLink valamennyi funkcióján felül dinamikusan navigál egész Európában, az úti cél hangutasításos megadásával. (1 Külön rendelhető.)
A Navi 950 IntelliLink infotainment rendszer a következő funkciókat tartalmazza:
• Beágyazott navigációs rendszer 2D és 3D térképekkel.
• Hétcolos színes információs kijelző
• Telefon-kivetítés IntelliLinken keresztül
• Telefonkihangosítás
• CD lejátszás, aux-in, MP3 lejátszás USB-ről
• Bluetooth®1-csatlakozás
• Kormánykerékre telepített kezelőszervek
• Hat prémium hangszóró
• Hangfelismerés
• Médialejátszás (vezetés közben letiltva)

1 A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett márkája.

CD 600 INTELLILINK.

A CD 600 IntelliLink1 integrálja okostelefonját – autóján keresztül telefonálhat vagy hallgathat zenét, akár hangvezérléssel is. Tökéletes választás a könnyű csatlakoztathatósághoz és CD lejátszáshoz. (1 Külön rendelhető.)
Az Astra IntelliLink legfontosabb jellemzői:
• Telefon-kivetítés IntelliLinken keresztül
• Integrált CD-lejátszó
• Bluetooth®1-kapcsolat a zeneadatfolyam-lejátszáshoz és a telefonkihangosításhoz
• Aux-in és USB univerzális eszközökhöz
• Hétcolos színes kijelző
• Hangvezérlés a telefonáláshoz, a zenelejátszáshoz és a navigáláshoz.
• SMS-felolvasás
• Képnézegetés USB-ről

1A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett márkája

JOBB CSATLAKOZÁS.

Az Astra infotainment-rendszerei gondoskodnak a kapcsolatteremtésről, a szórakoztatásról és a helyes irányról. USB és Bluetooth® útján kapcsolódhat a digitális világhoz.

VÁLASSZON TELJESÍTMÉNYT.

Dízel-, benzin- vagy gázüzemű motorok, 81 kW-tól (110 LE) 103 kW (140 LE) teljesítményig. Hatfokozatú manuális és rendkívül sima működésű automatikus sebességváltó.
Fogyasztás (l/100 km): városban 3,9–9,9, városon kívül 3,5–5,8, vegyes használatban 3,6–7,3; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 94–172.

1.4 LPG: üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városban 10,0–10,5 (7,6–7,9), városon kívül 6,2–6,7 (5,0–5,4), vegyes használatban 7,6–8,1 (5,9–6,3); CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 123–131 (137–146). LPG üzemmód (benzines üzemmód).

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).

KAPCSOLJON FEL!

Az Astra váltói közt megtalálja, amit szeretne. Válasszon kézi váltót akár Start/Stop rendszerrel, vagy hatsebességes automatát.

START/STOP RENDSZER.

A motor megálláskori leállítása nulla károsanyag-kibocsátást jelent, amikor jelzőlámpáknál, vagy bárhol máshol megállunk. A kuplung felengedésekor a motor automatikusan újraindul. (1 Csak meghatározott motorokkal elérhető.)

WATT-LENGŐKAROS FELFÜGGESZTÉS.

Az Astra Watt-lengőkaros felfüggesztése könnyed, biztonságos vezethetőséget és remek autózástbiztosít. (1 Bizonyos hajtásláncokkal kapható.)

Opel_Adam_Sedan_raktarkeszlet

ctc_aktualis_arlista_opel ctc_katalogus

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel Opel márkakereskedésünket.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel és az Opel Fábián az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel  és a Fábián Kft. fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedésünkben tájékozódhat.


Ajánlatot kérek