Opel_Astra_Sports_Tourer

Opel Astra Sports Tourer

Próbálja ki az Opel Astra Sports Tourert tágas csomagterével és intelligens, elektromos, kéz nélkül működtethető csomagtérajtójával.

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

ÜLJÖN BE ÉS LAZÍTSON.

Az Astra Sports Tourert az Ön kényelmére terveztük. Tágas, prémium belső tere új szintet jelent a kompakt osztályban.

TUDJON ÉLNI!

1630 literes, tágas csomagtere és az intelligens, elektromos, láblengetéssel nyitható csomagtérajtó igazi vezéregyéniséggé teszik a Sports Tourert.
A fűthető hátsó ülések és egyéb innovatív wellness jellemzők luxust csempésznek mindennapjainkba.(1)

(1) Külön rendelhető a Dynamic és Innovation változathoz. Nem kapható Selection és Enjoy változatokhoz.

JELLEGZETES LED FÉNYSZÓRÓ.

Az egyedi, jellegzetes Opel ‘szárny’ motívumú ledes hátsó lámpa (1) és nappali menetfény stílusossá és jól láthatóvá
teszi az autót. (1 Külön rendelhető.)

JELLEGZETES KERÉKTÁRCSÁK.

Autója körvonalai vonzzák a tekintetet, a gumiabroncsok pedig magukért beszélnek. Hangsúlyozza ki Astra Sports Tourerének erőteljes kiállását: válasszon a 16, 17 és 18 colos könnyűfém keréktárcsák közül.

NAP ÉS FRISS LEVEGŐ.

Élvezze a friss levegőt gombnyomásra! A nagy, elektromos üveg napfénytető¹beépített szélterelője megvédi a huzattól, az árnyékoló pedig kizárja a hőséget. (1 Külön rendelhető.)

SPORTOS ÉS DINAMIKUS FORMATERVEZÉS.

A jármű belsejéhez és külsejéhez kialakított OPC Line sport csomag dinamikus, prémium megjelenést kölcsönöz az Astrának, a csúcsminőségű anyagokat tökéletes formatervezéssel ötvözve.

A jármű belsejéhez kialakított OPC Line sport csomag külön rendelhető extraként is kapható.

Az OPC Line belső sport csomag (1) tartalma:

  • Lapított aljú kormánykerék
  • Könnyűfém sportpedálok
  • Fekete tetőkárpit
  • Sport kapcsoló

(¹)Nem kapható CNG-vel, napfénytetővel vagy alapszintű benzinmotorral. Csak fedélzeti navigációs rendszerrel és első kamerával együtt kapható.

A FEKETE GYÖNYÖRŰ.

Tegye Astráját még karakteresebbé fekete külső extrákkal. Az új fekete tető csomag magára vonja a figyelmet stílusos fekete tetejével és különleges formatervezési részleteivel.

Az új fekete tető csomaggal(¹) Ön kitűnik a tömegből. A kéttónusú formatervezési jellemzők magukra vonják a figyelmet, és különleges megjelenésűvé teszik Astráját.

A fekete tető csomag tartalma:

– Stílusos fekete tetőszín
– Színben hozzá illő fekete tükörházak
– Lenyűgöző fekete 17 colos könnyűfém keréktárcsák
– Két különböző 18 colos keréktárcsastílus, külön rendelhető

(¹)Nem kapható Indigo kék, Magnetic ezüst és Emerald zöld színekhez.

KÉNYELMES ÜLÉS – HÁTFÁJÁS NÉLKÜL.

Növelje kényelmét a több irányban állítható, masszírozás és szellőztetés funkcióval rendelkező ergonomikus Active első ülésekkel (1.)

A széleskörűen beállítható deréktámasszal és üléspárna-hosszabbítással is ellátott ergonomikus Active vezetőülésen és első ülésen (1) finomhangolhatja kedvenc üléspozícióját. Csempésszen egy kis luxust a mindennapjaiba a wellness ülés beépített masszázs- és szellőztető funkciójával, valamint a személyes beállításokat tároló memóriájával. (1 Külön rendelhető Enjoy esetén, alapfelszereltség Dynamic és Innovation esetén.)

INTELLIGENS CSOMAGTÉRAJTÓ.

Az intelligens, elektromos, kéz nélkül működtethető csomagtérajtóval (¹) élvezet lesz a Sports Tourer be- és kirakodása.
Önnek csak el kell húznia lábát a hátsó lökhárító alatt a csomagtérajtó kinyitásához vagy bezárásához. Ezenkívül működtethető a csomagtérajtó, a vezetőoldali ajtó vagy a kulcs gombjának megnyomásával is. (1 Alapfelszereltség az Innovation esetén. Külön rendelhető a Dynamic változathoz. Nem kapható Selection és Enjoy változatokhoz.)

INTELLILUX LED® MATRIX FÉNYSZÓRÓ.

Az osztályelső IntelliLux LED® mátrix fényszóró (¹) biztosítja a megfelelő látást távfénnyel anélkül, hogy zavarná a többi járművezetőt. (¹ Külön rendelhető.)
Az IntelliLux LED® mátrix fényszóró automatikusan állítja be magát, így mások zavarása nélkül közlekedhetünk távolsági fényszóróval.

Az Opel intelligens technikát fog munkára mindenütt, ahol számít:
• A fényszóró 16 különböző LED-elemből áll
• Egyes ledek lekapcsolásával reagál más járművekre
• A távfény sosem vakít
• A kanyarfény tovább növeli a biztonságot
• Optimális világítás minden helyzetben
• Az éjszakai vezetés biztonságosabb és sokkal nyugalmasabb
• Kimagasló megbízhatóság, maximális élettartam

SOKOLDALÚ BIZTONSÁG.

Az Opel Eye (1) tartalma:
• Jelzőtábla-figyelő
• Követésitávolság-jelző
• Ráfutásra figyelmeztető
• Automatikus városi vészfékezéssel
• Aktív sávtartó asszisztens

(¹ Külön rendelhető.)

Jelzőtábla-figyelő: ez a továbbfejlesztett jelzőtábla-felismerő rendszer kijelzi a sebességkorlátozásokat és egyéb közlekedési jelzéseket, és még az időszakos elektronikus jelzéseket is felismeri.

Követésitávolság-jelző: méri a távolságot az elöl haladó járműtől, és figyelmezteti a vezetőt, ha kritikussá válik a távköz.

Ráfutásra-figyelmeztető: automatikus vészfékezés figyelmeztet, ha fennáll a frontális ütközés veszélye. 60 km/h sebességig a rendszer automatikus fékezést is kezdeményez.

Aktív sávtartó asszisztens: figyelmeztet és gyengéden visszanyomja a kormánykereket, ha a vezető akaratlanul kisodródik a sávjából.

KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS.

A kulcs nélküli nyitás és indítás (¹) felismeri a kulcsot és kinyitja az autót, ha közel érünk. Kulcs nélkül indítani és leállítani egy gombnyomással lehet. (¹ Külön rendelhető.)

KÖNNYŰ PARKOLÁS.

Parkolás profiknak: a centire tökéletes parkolás gyorsabb a kormányzást nem igénylő továbbfejlesztett parkolóasszisztenssel
és tolatókamerával (1). (1 Külön rendelhető.)

IGAZGATÓHOZ ILLŐ VELE UTAZNI.

Az adaptív sebességtartó (1) a teljes sebességtartományban működik, így stresszmentes vezetési élményt biztosít. (1 Külön rendelhető.)
Az adaptív sebességtartó képes 30 km/h és 180 km/h között automatikusan gyorsítani vagy lassítani. Érzékeli az elöl haladó autó helyzetét, és megtartja a biztonságos távolságot.

A teljes sebességtartományban használható adaptív sebességtartó (²) képes teljesen megállítani az autót, és megállás után is működik. Torlódásokhoz és dugókhoz tervezték. (² Csak a kijelölt motorokkal és sebességváltókkal kapható.)
FŰTHETŐ ÜLÉSEK ÉS KORMÁNYKERÉK.

Fűthető első és hátsó ülés, ezen kívül fűthető kormánykerék  (¹) melegít fel gyorsan a hideg reggeleken. (¹ Külön rendelhető.)

ELEKTROMOS KÉZIFÉK.

Induláskor automatikusan kiold. Továbbá helyet szabadít fel a kényelmes felső kategóriás középkonzolnak és a kartámasznak.

EXTRA KÖNNYŰ RAKODÁS.

A nagy csomagtér (540-1630 l) és a fűthető hátsó ülések gondoskodnak a kényelemről a hosszú utakon, míg az osztott hátsó ülés One Touch Fold gyorskioldó gombja több lehetőséget visz a hétköznapokba.
A 40/20/40 (¹) arányban osztott hátsó ülés külön rendelhető. Ha egyszerűségre törekszik, alapfelszerelés az egyérintéses, 60/40 arányban osztott ülés. Mindkettőhöz jár One Touch Fold gyorskioldó gomb.

MINDIG JÓ ÚTON JÁR.

Kapjon hajszálpontos útmutatást a beépített, úttörő csatlakozási lehetőségeket kínáló Navi 4.0 IntelliLink¹ vagy Navi 900 IntelliLink (¹)navigációs infotainment rendszertől.
A Navi 4.0 IntelliLink (¹) a következő funkciókat tartalmazza:
• Beépített navigációs rendszer 2D és 3D nézetekkel
• Továbbfejlesztett forgalmi szolgáltatás
• Egysoros vagy strukturált úticél-megadás
• Hétcolos színes érintőképernyő
• Bluetooth® interfész mobiltelefon-kihangosításhoz, zeneadatfolyam-lejátszáshoz és a telefonkönyvhöz való hozzáféréshez2
• AM/FM rádió funkció
• Videólejátszás USB-ről (2)
• Kompatibilis az Apple CarPlay™ (3) és Android Auto™(4) rendszerekkel

A Navi 900 IntelliLink1 a Navi 4.0 IntelliLink funkcióin felül a következő funkciókat tartalmazza:
• Nyolccolos színes érintőképernyő2
• Hangvezérlés
• 4,2 colos színes kijelző a műszerfali kijelzőn (csak a Dynamic és INNOVATION változatokhoz kapható)
• Cápauszony-antenna
• Külön rendelhető CD-lejátszó
• Áruház az alkalmazások letöltéséhez5
• SMS-felolvasás és -válasz

(1 Külön rendelhető / 2 A kompatibilitás és bizonyos funkciók az Ön készülékétől és operációs rendszer verziójától függően eltérőek lehetnek. 3 Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra. / 4 Az Android a Google Inc. védjegye. Az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra.)

Az 5 SHOP csak akkor elérhető, ha az Ön járműve OnStarral van felszerelve

KATEGÓRIAELSŐ CSATLAKOZÁS AZ INTELLILINKKEL.

Csatlakozzon könnyedén, és beszéljen szabadon a sokoldalú R 4.0 IntelliLink (1) multimédia rendszerrel, amely kompatibilis a Google Android Auto™ (2) rendszerével és az Apple CarPlay™ (3) rendszerével.
Az R 4.0 IntelliLink (1) a következő funkciókat tartalmazza:
• Hétcolos színes érintőképernyő
• Kompatibilis az Apple CarPlay™ (¹) és az Android Auto™ (²) rendszerekkel
• Bluetooth®-kapcsolat mobiltelefon-kihangosításhoz, zeneadatfolyam-lejátszáshoz és a telefonkönyvhöz való hozzáféréshez (³)
• AM/FM rádió funkció
• Fénykép- és videólejátszás USB-ről (³)

(¹ Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra. / ² Az Android a Google Inc. védjegye. Az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra. / ³ Csak kompatibilis készülékekkel használható)

EGYSZERŰEN OKOS.

Az R300 BT sokkal több egy rádiónál. Bluetooth® a telefonkihangosításhoz és zeneadatfolyam-lejátszáshoz, a digitális világhoz pedig az USB csatlakozóval csatlakozhat.

CSATLAKOZÁS AZ UTASOKNAK.

A hátul utazóknak két USB csatlakozóaljzat áll rendelkezésükre, így nem kell vitázniuk egy fölött!

ÚJ GENERÁCIÓS, ENERGIKUS MOTOROK.

Sportos, sima és érzékeny. Válasszon az akár 147 kW (200 LE) (1) teljesítményű benzinmotorok vagy az akár 110 kW (150 LE) teljesítményű dízelváltozatok közül, vagy a CNG változatot 81 kW (110 LE) teljesítménnyel a maximális üzemanyag-takarékosság érdekében.

(1 Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városban: 8,5-8,7, városon kívül: 5,0-5,6, vegyes használatban: 6,3-6,7; CO2 -kibocsátás (g/km): 144-154. A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).

KAPCSOLJON FEL!

Az Astra sebességváltók választéka minden ízlést képes kielégíteni. Válasszon az öt- vagy hatfokozatú manuális sebességváltók, vagy a simán váltó hatfokozatú automatikus változat közül.

Az öt- vagy hatfokozatú manuális sebességváltók rendkívül simán és precízen működnek. Válassza hatfokozatú automata váltónkat, ha kényelmes, hatékony autózásra vágyik – különösen start/stop rendszerrel kombinálva.

VÁLASSZON DINAMIKUSABB VEZETÉSI MÓDOT.

A Sport-kapcsoló élénkebbé teszi a gázpedál reakcióját és a kormányzást.

CSÖKKENTSE FOGYASZTÁSÁT AZ ECOTEC®-KEL.

Az ECOTEC® technika csökkenti a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Az ECOTEC® Drive Assist pedig segít optimális hatékonysággal vezetni.

WATT LENGŐKAROS FELFÜGGESZTÉS.

Az Astra Sports Tourer Watt lengőkaros felfüggesztése könnyed, biztonságos vezethetőséget biztosít. Mindent összevetve, kiválóan vezethető.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.
A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel Opel márkakereskedésünket.
A leírások és képek az alapfelszereltség részét nem képező, külön rendelhető felszereléseket tartalmazhatnak. A jelen katalógus adatai a nyomdába kerülés időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy a formatervezést vagy a felszereltséget módosítsuk. A bemutatott színek eltérhetnek a tényleges színektől. A képeken látható opcionális felszerelések felár ellenében kaphatók. Gépjárműveink elérhetősége, a különböző műszaki megoldások és felszereltségek eltérhetnek, vagy csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár ellenében kaphatók. Járműveink felszereltségére vonatkozó pontos tájékoztatásért keresse fel Opel márkakereskedésünket.

*A fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozóan említett adatok meghatározása a NEDC rendeleteknek megfelelően (715/2007/EK és 692/2008/EK rendeletek, azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján) történt, ami lehetővé teszi az összehasonlíthatóságot más járművekkel. 2017. 09. 01-től bizonyos új járművek fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó értékeinek meghatározása az új, világszerte összehangolt könnyű jármű vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében. Kérjük vegye fel a kapcsolatot márkakereskedésünkkel a legfrissebb információkért, és ellenőrizze, hogy változtak-e az értékek.

**A fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a világszerte összehangolt könnyű jármű vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 1153/2017/EK és 1151/2017/EK rendeleteknek megfelelően.
További információért látogasson el az opel.hu/wltp oldalra.

Az értékek nem veszik figyelembe a használatot, a vezetési körülményeket, a felszereltséget vagy az opcionális felszereltséget, és eltérhetnek az abroncsok formátumától függően. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető “Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról” című útmutatót.

***H gáz, m3/100 km.

****A BlueInjection technikával felszerelt járműveket rendszeresen újra kell tölteni AdBlue®-adalékkal a javasolt szervizintervallumok között is. A fedélzeti számítógépbe épített jelző figyelmezteti, ha fel kell töltenie. További információkat a www.opel.hu oldalon találhat. */**/***/****

ctc_aktualis_arlista_opel ctc_katalogus


Ajánlatot kérek