Opel Cascada

Opel Cascada

Az Opel Cascada tagadhatatlanul „Opel”. Az inkább hűvösebb, klasszikus elegancia a sportos vonalvezetéssel, a mesterien formált külsővel harmonikusan találkozik.

Ár: 8 575 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Opel_Cascada_Cosmo

DUPLA ADAG KLASSZIKUS ELEGANCIA.

Az Opel Cascada megjelenése nyitott és csukott állapotban is ragyogó. A letisztult vonalak az elegancia és stílus iránti teljes elkötelezettséget tükrözik. Elölről összetéveszthetetlenül Opel, minden részletében tovább finomítva.

A TÖKÉLETESSÉG ÉRZÉSE.

A Cascada minőségi anyagokból – például prémium Morrocana bőrből – készül, egymásba átfolyó felületekkel.

NAPSÜTÉS MÁSODPERCEK ALATT.

A tető lenyitása mindössze 17 másodpercig tart, akár 50 km/h sebességnél is. A tető prémium minőségű szövetből készült, fűthető hátsó üvegablakkal, és leeresztésekor teljesen eltűnik.
Működtetése ösztönösen egyszerű. A belső kezelőkapcsoló a középkonzol alsó részén található. A kulcsról vezérelhető távirányítás minden Cascada modell alapfelszereltségéhez tartozik.

Az autó biztonsági rendszere a teljes járművet és annak tartalmát védi. A járműbe történő bármely behatolási kísérlet hatására villogni kezdenek a lámpák és a riasztó hangjelzést ad.

A MÉLYBEN REJLŐ ERŐ.

Az Opel Cascada extra karosszéria-keresztmerevítőkkel megerősített, merev biztonsági szerkezettel, plusz az ütközés erejét elnyelő és a terhelést elosztó szerkezeti elemekkel öleli Önt körül.
A kecses szélvédőoszlopok melegen préseltek, és az ajtók alá nyúló kemény, görgőzött acél merevítőrudakat rejtenek.

Hátul a bukócsövek a hátsó szerkezet legerősebb részéhez vannak rögzítve. Ha valaha szüksége lenne rájuk, egy szempillantásnál rövidebb idő alatt készen állnak megvédeni Önt.

KIFINOMULT MEGOLDÁSOK.

A teljes méretű frontlégzsákok a túlméretes oldallégzsákokkal kombinálva tökéletes összhangban működnek a többi biztonsági berendezéssel a maximális hatékonyságú védelem érdekében.

További megoldások tartják Önt biztonságosan az optimálisan védett helyzetben, és védik a sérülések ellen:
• Kettős biztonsági öv előfeszítők
• Ülésvázak és tartók
• Aktív fejtámlák
• Pedálkioldó rendszer

TŰNJÖN KI KÖRNYEZETÉBŐL.

Exkluzív “Pull Me Over piros” színével a Cascada Supreme egyértelműen kitűnik a tömegből, a fekete akusztikus tető pedig még drámaibbá teszi a megjelenését.

Az új Cascada Supreme a következő színekben kapható:
• “Pull Me Over piros”
• “Summit fehér”
• “Mineral fekete”

KIMAGASLÓ ELEGANCIA.

A részletek vonják magukra a figyelmet. A Cascada Supreme esetében a lenyűgöző, fekete fényezésű elemek, amelyek tökéletesen illenek a fekete belső térhez.

Gyönyörű fekete fényezésű részletek többek között:
• Fekete tükörházak
• Fekete hűtőrács
• Fekete ködlámpabetétek
• Fekete keretek

KIMAGASLÓ MÉRET ÉS MEGJELENÉS.

Egy kimagasló autónak kimagasló keréktárcsaszettre van szüksége, ezért Cascadáját20 colos csillogó fekete könnyűfém keréktárcsákkal szereltük fel.

KIMAGASLÓAN KÉNYELMES ÜLÉSEK.

Kényeztesse magát kimagasló minőségű ülésekkel! A Cascada Supreme modellben Ön és utasai teljes mértékben kiélvezhetik a fekete bőr ergonomikus Active sportüléseket.

A német ergonómiai kiválósági központ által exkluzívan ajánlott vezetőoldali/utasoldali ergonomikus Active első ülések. Az ülések jellemzői:
• Beállítási lehetőségek széles tartománya
• Deréktámasz
• Meghosszabbítható ülőfelület

SUPREME VARRATOK.

Az exkluzív piros díszvarrás ékes bizonyítéka annak, hogy milyen aprólékos figyelmet fordítottunk a Cascada Supreme modellre, amely így valóban inspiráló élményt nyújt.

Az exkluzív piros díszvarrás a Cascada Supreme egész belső terében megtalálható, többek között:
• Ajtóbetétek
• Műszerfal
• Ülések

INTELLIGENS VILÁGÍTÁS.

A jó látási viszonyok létfontosságúak a közlekedés biztonságához. Az adaptív fényszórórendszert (AFL+)1 az egyik legfejlettebb fényszórórendszernek tartják. (1 Csak a Kilátás és világítás csomaggal kapható.)
Az AFL+1 mindig optimális látási viszonyokat biztosít. A jármű elektronikai berendezései és érzékelői folyamatosan sebesség- és kormányzási adatokkal látják el a rendszert. További érzékelők értékelik a fény- és időjárási viszonyokat, valamint figyelemmel kísérik a jármű előtt haladó és a szembejövő forgalmat.

Az AFL+ számos fejlett funkciója közé tartozik például az automatikus távolsági fényszóró2, amely automatikusan állítja át a halogén fényszórókat távolsági fényről tompított fényre. (1 Csak a Prémium fényszórócsomaggal kapható./2 Csak a Kilátás és világítás csomaggal kapható.)

KAMERAALAPÚ VEZETŐTÁMOGATÁS.

Az Opel Cascada Opel Eye1 kamerarendszere a nyugodtabb vezetést szolgálja. (1 A vezetőtámogató csomag része)

  • Jelzőtábla-felismerő1: megjeleníti a sebességhatárokat és egyéb közlekedési táblákat.
  • Sávelhagyás-jelző1: figyelmezteti a vezetőt, ha kisodródik a sávból.
  • Követésitávolság-jelző1: méri a távolságot az elöl haladó járműtől, és figyelmeztet, ha kritikussá válik a távköz.
  • Ráfutásra figyelmeztető1: hangjelzéssel figyelmeztet és piros fényjelzést jelenít meg a látómezőben, ha elöl túl közel kerül egy akadály.
  • Oldalsó holttérfigyelő: ellenőrzi, hogy van-e akadályt jelentő gépjármű a belső vagy a külső sávban. (1 A vezetőtámogató csomag része. Csak a Kilátás és világítás csomaggal kombinálva kapható. )

BIZTONSÁGOS PARKOLÁS.

Kihívást jelentő parkolási helyzetekben a tolatókamera és a fejlett parkolóasszisztens (1) segít. (1 Csak Körkörös védelem csomaggal kapható.)
A tolatókamera 130 fokos látószögével tisztán mutatja a jármű mögötti területet. A hátramenetbe kapcsolás hatására aktiválódik a kamera, melynek képe a színes információs kijelzőn jelenik meg.

A fejlett parkolóasszisztens (1) hatékonyan figyelmeztet a parkolást akadályozó tényezőkre. Egyszerűen kiszámítja a szükséges kormánymozgásokat, és grafikusan megjeleníti őket a központi kijelzőn. (1 Csak Perimeter Protection csomaggal kapható.)

SZELLŐZTETHETŐ, ELEKTROMOSAN ÁLLÍTHATÓ ERGONOMIKUS ÜLÉSEK.

A minősített, több irányba állítható ergonomikus ülések a sportosság és a támasz tökéletes kombinációját nyújtják, tökéletesen illeszkedve az Opel Cascada természetéhez.
Az ergonómiai tanúsítványú ülések1 elektromosan kinyújtható combtámaszát és állítható deréktámaszát2, valamint bőr kárpitozását meg kell tapasztalnia ahhoz, hogy értékelni tudja. A háromfokozatú ülésszellőztetés3 választásával kivételes luxus mellett teheti le a voksát. (1 Külön rendelhető. /2 Csak a Vezető- és utasoldali ergonomikus sportülés csomaggal kapható./ 3 Csak az Elektromos ülés csomag 2-vel kapható.)

BIZTONSÁGI ÖV ELŐRENYÚJTÁS.

A széles ajtók megkönnyítik a ki- és beszállást. Az első ülésekhez a Cascada elektromosan adja előre a biztonsági övet1, a kényelmes elérhetőség érdekében. (1 Alapfelszerelés Innovation esetén.)

KÖNNYŰ BESZÁLLÁS.

Nincsenek eldugott kapcsolók: egyszerűen tolja előre az első ülések háttámláját, és az ülések automatikusan előrecsúsznak1, teret adva a hátsó utasok ki- és beszálláshoz. (1 Külön rendelhető)

MINDEN A HŐMÉRSÉKLETRŐL SZÓL.

Csúcsminőségű jellemzők fokozzák a Cascada lenyűgöző, minden időjárásnak ellenálló természetét: elektronikus klímavezérlés, hővisszaverő bőr1 és fűthető kormánykerék (1). (1 Külön rendelhető.)

TÖKÉLETES ELSŐ AUTÓ.

A tárolás sok kabrió gyengéje, de nem az Opel Cascadáé. Tizenhárom kényelmesen elhelyezett tároló tart rendet az autóban.
A csomagtér 280–380 literes, a tető nyitott vagy zárt állapotától függően. A FlexFold rendszer segítségével mindössze néhány másodperc alatt lehajtható az egyik vagy mindkét hátsó ülés, amivel akár 750 literes tér szabadítható fel. A kapcsolók a csomagtér hátsó részében mindkét oldalon kényelmesen elérhetőek.

RENDSZEREK SZÉLES VÁLASZTÉKA.

Mindig találja meg a legrövidebb utat úti céljához a Cascada valamelyik navigációs rendszerével.
A Navi 950 IntelliLink1 a navigációs rendszerek csúcsmodellje – széleskörű okostelefon-integráció Bluetooth® zeneadatfolyam-lejátszással, rádió plusz navigáció 3D-s madártávlati nézettel. (1 Külön rendelhető.)

LEGJOBB KAPCSOLATOK.

A rádiós CD 600 IntelliLink1 integrálja az Ön okostelefonját az autóba, és megjeleníti a hétcolos színes kijelzőn. (1  Alapfelszerelés az Cosmo esetén.)

JÓL HANGZIK.

A CD 300 rendszer jellemzői: 3 x 6 rádióállomás előválasztása, 4 x 20 W teljesítmény, hat egyedi hangszóró, továbbá MP3, aux-in bemenet és kormánykerékre telepített kezelőszervek.

KIVÁLÓ DINAMIKA.

A Cascada Opel HiPerStrut első és Watt lengőkaroshátsó felfüggesztésű. A futómű és a karosszéria nagy torziós merevsége maximálisan kihasználja a fejlett felfüggesztésben rejlő potenciált.
A Watt lengőkaros hátsó felfüggesztés pontos kormányozhatóságot, zökkenőmentes menettulajdonságokat és kimagasló kezelhetőséget biztosít.
Az általános merevség a HiPerStrut első felfüggesztéssel együtt ugyancsak hozzájárul a vezetési kényelemhez és az alacsony zaj- és vibrációs szinthez.

NYUGODT ERŐ, VÉGTELEN NYOMATÉK.

Az Opel Cascada kitűnő megjelenéséhez a két benzinmotorválasztéka által nyújtott egyenletes, minden igényt kielégítő teljesítmény társul.
• 1.6 Turbo ECOTEC® közvetlen befecskendezéssel, 100 kW (136 LE) teljesítménnyel, hatfokozatú automata vagy hatfokozatú manuális sebességváltóval.
• 1.6 Turbo közvetlen befecskendezéssel, 125 kW (170 LE) teljesítménnyel, hatfokozatú manuális sebességváltóval
Minden motor megfelel az Euro 6 előírásoknak.

Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városban: 7,0-7,6, városon kívül: 7,0-7,5, vegyes használatban: 7,0-7,6; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban: 161-175.

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).*/**

Opel_cascada_raktarkeszlet

ctc_aktualis_arlista_opel ctc_katalogus

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.
A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel Opel márkakereskedésünket.
*A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a NEDC szabályozás szerint kerültek meghatározásra (715/2007 és 692/2008 EK rendeletek aktuális verziói), mely biztosítja az egyéb járművekkel való összehasonlíthatóságot. 2017. szeptember 1-től egyes új járművek üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatait az új WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) szabályozás szerint határozzuk meg, és a kapott értékeket visszakonvertáljuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében. A legfrissebb adatokért keresse fel Opel márkakereskedésünket.
** A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabályozás szerint kerültek meghatározásra, a kapott értékeket pedig visszakonvertáltuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében (a 715/2007, a 2017/1153 és a 2017/1151 EK rendeleteknek megfelelően).
Az értékek meghatározása során az egyéni vezetési stílust, a vezetési körülményeket, az extra felszereltséget, illetve a változó típusú és méretű gumiabroncsokat nem vettük figyelembe. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokkal kapcsolatos további részletekért tekintse át tájékoztató anyagunkat, mely minden márkakereskedésben elérhető.
*** H-gáz, m3/100 km.
**** A BlueInjection-technikával felszerelt járművek rendszeres AdBlue®-utántöltést igényelnek, akár egy szervizintervallumon belül is. A fedélzeti számítógép jelzést ad, ha a folyadék utántöltésére van szükség. Részletek:http://www.opel.hu/tools/adblue/adblueinfo.html
Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.
Az Opel minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a weboldal tartalma pontos és naprakész legyen, de nem vállal felelősséget semmiféle kárért vagy veszteségért, amely a weboldalon található információkból fakad. Előfordulhat, hogy néhány weboldalon található információ nem pontos a termék piacra kerülése óta bekövetkezett változásai miatt. Néhány leírt vagy bemutatott felszerelés csak bizonyos országokban vagy csak felár ellenében kapható. Az Opel fenntartja a jogot arra, hogy a termékspecifikációkat bármikor megváltoztassa. Az Ön országában érvényes aktuális termékspecifikációért keresse fel Opel márkakereskedésünket.


Ajánlatot kérek