Opel_Combo

Új Opel Combo Life Life

Ár: 5 940 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Opel Combo EnjoyOpel Combo InnovationOpel Combo Selection

A TÉNYEK A COMBO LIFE MELLETT SZÓLNAK.

Öt vagy hét ülés1, számtalan okos tárolási megoldás és okos biztonsági funkciók: az új Combo Life modellt az Ön igényeit szem előtt tartva terveztük.

Fő jellemzői:

 • 8 colos érintőképernyő sokoldalú csatlakozási lehetőségekkel1
 • Panoráma napfénytető tárolóval2
 • Akár 2693 literes csomagtér3
 • Szemmagasságú kijelző1
 • LED nappali menetfény2
 • Parkolóasszisztens1
 • Egyenként lehajtható hátsó ülések2 Isofix konzolokkal és
 • FlexFold4 lehajtással
 • Fűthető kormánykerék1 és ülések1
 • Adaptív sebességtartó1
 • Automatikus vészfékezés
 • Tolóajtók mindkét oldalon5

(1Külön rendelhető; 2Külön rendelhető Enjoy esetén, alapfelszereltség Innovation esetén; 3Akár 2693 literes csomagtér a hosszú tengelytávú Combo Life változathoz, és 2126 liter a normál Combo Life modellhez, a tetőig megpakolva, lehajtott hátsó üléstámlákkal, az ISO 3832 szabványnak megfelelően; 42019 második negyedévétől kapható.
5Külön rendelhető Selection esetén, alapfelszereltség Enjoy és Innovation esetén)

HÉT ÜLÉS. MÉG TÖBB LEHETŐSÉG.

Az öt vagy hét üléssel1 kapható Combo Life modellben minden a rugalmasságról szól. Nagyobb csomagtérre van szüksége? A harmadik üléssor két csúsztatható ülése2 könnyedén kivehető.

(1Külön rendelhető; 2 Harmadik üléssori ülések a normál és a hosszú tengelytávú XL változathoz is kaphatók. Az ülések csak a hosszú tengelytávú XL változatnál csúsztathatók be.)

HOZZA KI A LEGTÖBBET A TÉRBŐL!

A minimum 597 literes1 csomagtér, amely 2126 literesre2 bővíthető, rendkívül praktikussá teszi a Combo Life modellt – az egyetlen kihívást az jelenti, hogy találjunk elég rakományt megtölteni.

Még nagyobb férőhelyre van szükség? Válassza a hosszú tengelytávú Combo Life XL-t akár 2693 liter2 csomagtérrel.

1Az ötüléses, normál tengelytávú Combo Life 597 literes csomagteret kínál, ha minden ülés a helyén van. Az ötüléses, hosszú tengelytávú változat minimum 850 literes csomagtérrel rendelkezik.
2Akár 2693 literes csomagtér a hosszú tengelytávú Combo Life XL változathoz, és 2126 liter a normál Combo Life modellhez, a tetőig megpakolva, lehajtott hátsó üléstámlákkal, az ISO 3832 szabványnak megfelelően.

ÜLTESSE BE AZ EGÉSZ CSALÁDOT.

Válasszon a praktikus 60:40 arányban osztható hátsó ülések vagy a 3 egyenként lehajtható hátsó ülés1 közül, melyek mindegyike alapfelszereltségként Isofix gyermekülés rögzítésekkel rendelkezik, hogy Ön teljes biztonságban és kényelemben szállíthassa a kicsiket.

Extra hosszú rakományt kell bepakolnia, például bútorokat? Csak hajtsa síkra a hátsó üléseket a FlexFold funkció2 segítségével, és hajtsa le az első utasülést. Így akár 2,7 méter hosszú (vagy a hosszú tengelytávú XL változat esetében 3,05 méter hosszú) tárgyakat is be tud rakodni. Bármilyen igényei is legyenek, a rugalmas üléskonfigurációnak köszönhetően könnyen átalakítható a belső tér, leegyszerűsítve az életét.

1Külön rendelhető Enjoy esetén, alapfelszereltség Innovation esetén.
22019 második negyedévétől kapható.

TÁROLÓHELYEK TÁRHÁZA.

Akár 28 tárolórekeszével, melyek összesen 186 liter kapacitásúak, a Combo Life-ban mindennek van helye.

PÁRATLAN RUGALMASSÁG.

Az egy- vagy kétoldali tolóajtók1 megkönnyítik a ki- és beszállást. Választhat asszimetrikusan osztott hátsó ajtókat vagy felfelé nyíló, nyitható ablakkal3 ellátott hátsó ajtót2, hogy gyorsan és könnyen hozzáférjen a csomagtérhez.

1A kétoldali tolóajtó külön rendelhető Selection esetén, alapfelszereltség Enjoy és Innovation esetén.
2A felfelé nyíló hátsó ajtó külön rendelhető Selection esetén, alapfelszereltség Enjoy és Innovation esetén.
3A nyitható ablakkal ellátott felfelé nyíló hátsó ajtó külön rendelhető Selection és Enjoy esetén, alapfelszereltség Innovation esetén.

BŐVÍTSE KI A MINDENNAPOKAT.

A Combo Life két hosszváltozatban kapható – a normál változat 4,4 m, a Combo Life XL pedig 4,75 m hosszú, még nagyobb belső térrel és csomagtérrel.

A 35 cm-rel nagyobb hosszúságnak köszönhetően a Combo Life XL normál raktérmérete lenyűgöző 8501 literesre bővül.

1Öt üléses, hosszú tengelytávú Combo Life XL esetében mért csomagtér, minden üléssel a helyén.

ÖSSZETÉVESZTHETETLENÜL OPEL.

Az Opel formatervi elemeket felvonultató Combo Life karcsú, magabiztos megjelenésével, kiváló minőségével és okos innovációival tűnik ki.

OKOS BELSŐ TÉR.

Megemelt üléshelyzet, ösztönösen kezelhető vezérlőelemek, fűthető kormánykerék1 és rengeteg hely – a Combo Life okos utastere az okosautó-funkciókat praktikus funkciókkal ötvözi.

A vezetőülés ergonómiáját szem előtt tartva ösztönösen vezérelhető, jó elrendezésű belső teret alakítottunk ki a Combo Life modellben. A nagyméretű középkonzol1 három funkcionális területre oszlik. Az infotainment rendszer a felső részen található, a fűtés és a szellőzés vezérlői pedig alatta. Az alsó részen található kényelmes tárolóhely ideális arra, hogy az italok mindig a keze ügyében legyenek.

1Külön rendelhető

ENGEDJE BE AZ ÉGBOLTOT.

Engedje be az égboltot a tárolós panorámatetővel1 és az elektromos árnyékolóval. A fej felett lebegő tároló LED lámpái pihentető hangulatot árasztanak az utastérben.

1Külön rendelhető Enjoy esetén, alapfelszereltség Innovation esetén.

OKOS VILÁGÍTÁS.

A LED nappali menetfény1 energiahatékonyabbá teszi járművét, és segítenek megőrizni az Ön – és más vezetők – biztonságát az úton a nappali órákban.

1Külön rendelhető Enjoy esetén, alapfelszereltség Innovation esetén.

NÉZZEN HÁTRA ANÉLKÜL, HOGY HÁTRAFORDULNA.

A 180 fokos, széles látószögű panoráma tolatókamera1

1Külön rendelhető

PARKOLJON, MINT EGY PROFI.

A parkolóasszisztens1 felismeri a megfelelő parkolóhelyeket, automatikusan vezérli a kormányzást, és hang- és vizuális jelzéssel akadályozza meg az ütközést parkolás közben.

11Külön rendelhető

MELEG TÉL ELÉ NÉZ.

A szegmensben példátlan módon a Combo Life fűthető ülésekkel1 és fűthető kormánykerékkel1 van felszerelve, a kényelem érzetét keltve. A fázós téli vezetések már a múlt ködébe vesznek.

1Külön rendelhető

A SZEME AZ ÚTON MARAD.

A szemmagasságú kijelző1 olyan alapvető információkat jelenít meg a kormánykerék mögött lévő üvegen, mint például a sebesség, az ütközési figyelmeztetések és a navigáció, így Ön a szemét mindig az úton tarthatja.

1Külön rendelhető

MINDIG FIGYEL.

A gyalogosfelismerésre is képes automatikus vészfékezés funkció figyelmezteti a vezetőt a gyalogosokkal vagy más járművekkel való ütközés veszélyére1. Ha a vezető nem reagál, az autó automatikusan fékez.
1 Automatikusan működik az 5-85 km/h sebességtartományban. 0-30 km/h között az ütközéskori becsapódási sebesség csökkentését célzó lassulás mértéke 0,9 g. 30-85 km/h sebességtartományban a rendszer legfeljebb 22 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbön felül a vezetőnek magának kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. Az automatikus vészfékező rendszer működési sebességtartománya az érzékelt akadálytól függ (mozgó célpont: 5-85 km/h; fix célpont: 5-80 km/h; gyalogos: 5-60 km/h). Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad.

MARADJON A SÁVJÁBAN.

Az aktív sávtartó riasztja a vezetőt, és finoman korrigálja az útirányt, ha Combo Life járműve váratlanul elkezd kisodródni a sávból.

TARTSON BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGOT.

Az adaptív sebességtartó1 a forgalmat folyamatosan figyelve tartja fenn a beállított sebességet (30-160 km/h között), és szükség esetén automatikusan lassít vagy gyorsít, hogy megtartsa a beállított távolságot az Ön előtt haladó járműhöz képest. Biztonságos és pihentető vezetést kívánunk!

1Külön rendelhető

KOMOLYAN INTELLIGENS RENDSZER.

A jeltőtábla-felismerő leolvassa a közlekedési táblákat, felismeri a sebességkorlátozás változásait, és javasolja a vezetőnek, hogy ennek megfelelően válassza meg a sebességet.

ELSŐ OSZTÁLYÚ BIZTONSÁG.

A hat légzsák – többek között vezetőoldali, utasoldali, oldal- és függönylégzsák – mindig nagyfokú biztonságot kínál Önnek és utasainak.

MARADJON ÉBER A VOLÁNNÁL.

A fáradtságjelző1 elemzi a vezetést olyan jeleket keresve, amelyek a vezető fáradtságára utalnak. Ha szükséges, figyelmeztetésekkel jelez a vezetőnek.
1 Két óra 65 km/h feletti sebességgel történő vezetés után figyelmeztető hang riasztja a vezetőt. Ezzel egyidejűleg a rendszer a vezetési minta alapján – például annak kiértékelésével, hogy a vezető mennyire képes sávon belül tartani az autót – meghatározza a figyelmetlenség mértékét. Abban az esetben, ha a rendszer veszélyes vezetési viselkedést észlel, egy sor egyre hangosabbá váló hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, és cselekvésre készteti. A figyelmetlenségi szint tíz percnyi biztonságos vezetés után csökken. A számolás leáll, ha a jármű sebessége 65 km/h alá csökken.

TÖKÉLETES CSATLAKOZÁS.

A fejlett Multmedia Navi Pro1 rendszer teljes egészében kompatibilis az Apple CarplayTM2 rendszerrel és a Google Android AutoTM2 rendszerével, hozzáférést biztosítva okostelefonja funkcióihoz egy 8 colos érintőképernyőn keresztül.

Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ rendszerekkel a felhasználók vezetés közben kényelmesen hozzáférhetnek okostelefonjaikon a hasznos alkalmazásokhoz és funkciókhoz, mint például:

Használja a telefont a Maps alkalmazással műholdas navigációként
Játssza le kedvenc lejátszási listáit a Spotify funkcióval
Küldjön és fogadjon üzeneteket a WhatsApp és a Skype segítségével

A funkciókhoz könnyedén hozzáférhet hangvezérlés útján is, így kezét a kormánykeréken, szemét pedig az úton tarthatja.

1Külön rendelhető
2A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android a Google Inc. védjegye.
3Alapfelszereltség Dynamic esetén, külön rendelhető Selection és Enjoy esetén.

KÉSZ. BEÁLLÍT. INDUL.

A fejlett hangvezérléssel is rendelkező Multimedia Navi Pro1 és a beépített navigáció stressz nélkül juttatja el Önt úti céljához. Csak válassza ki úti célját, és a műholdas rendszer meghatározza az útvonalat.

1Külön rendelhető

KÁBELEK NÉLKÜL.

A Combo Life vezeték nélküli telefontöltője1 bármikor feltöltheti telefonját menet közben – kábelek nélkül.

1Külön rendelhető

TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG.

Függetlenül attól, hogy Ön a benzines vagy a dízelautókat részesíti-e előnyben, van az Ön igényeinek megfelelő Combo Life modellünk. Válassza a hatékony, 1,5 literes turbódízel változatot akár 130 LE teljesítménnyel, vagy az 1,2 literes benzinmotort 110LE teljesítménnyel.

SIMA MEGOLDÁS.

A Combo Life választható öt- vagy hatfokozatú manuális sebességváltóval, vagy a kifinomult nyolcfokozatú automata sebességváltóval1 – a döntés az Öné.

1A nyolcfokozatú automata sebességváltó a 130 LE teljesítményű, 1,2 literes benzinmotorral együtt 2019 második negyedévétől lesz kapható.

SZABÁLYOZZA ÖN A TAPADÁST.

Az öt különböző beállítást kínáló okos IntelliGrip tapadás optimalizálásalkalmazkodik az alacsony tapadást biztosító helyzetekhez, például sárban, homokban vagy hóban való vezetéshez.

1Külön rendelhető

Opel Combo raktarkeszlet

ctc_aktualis_arlista_opel ctc_katalogus

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

+) WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, a 715/2007/EK és a 2017/1151/EU rendeletnek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján). Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az “Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról” című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

++) NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően.

Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az “Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról” című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

+++) Kifutott járművek / könnyű haszonjárművek: Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU alapmodellre vonatkozik. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján), az üzemkész jármű súlyát figyelembe véve, a rendeletben meghatározottak szerint történik. További tartozékok használata és a gyárilag beépített extra felszereltség a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokat eredményezhetnek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Kizárólag a különböző járműváltozatok összehasonlítására szolgálnak, és eltérhetnek a valós vezetési körülmények között elért tényleges üzemanyag-fogyasztástól, amelyet nagymértékben befolyásolhat a vezetési stílus és az üzemeltetési körülmények. További felszerelések használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és össztömegét, és csökkentheti a vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű vezetővel, továbbá 125 kg terheléssel értendők. 2 A H-gáz m3/100 km-ben értendő.


Ajánlatot kérek