Opel Crossland X

Fedezze fel az új Opel Crossland x modellt: innovatív, modern SUV megjelenés az ön életstílusához tökéletesen illeszkedő kimagasló rugalmassággal.

Ár: 5 125 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Opel_Crossland_X_Enjoy

Opel_Crossland_X_Innovation

Opel_Crossland_X_Ultimate

AZ ÚJ CROSSLAND X. | AZ ÉLET SZÉP.

Önnek tervezve. Munkaidő, pihenőidő, mi-idő, én-idő… az új Crossland X bármire készen áll kivételes rugalmasságának, kategóriaelső innovációinak és határozott SUV megjelenésének köszönhetően.

OPEL ULTIMATE EDITION.

Szálljon be az első osztályra: próbálja ki a Crossland X modellt alapfelszereltségként kapható prémium funkciókkal.

KIVÁLÓ HANGULATÚ CROSSOVER.

Tökéletesen illik a városi életstílushoz karcsú SUV formatervezésének és kompakt méreténekköszönhetően: a kifinomult, ugyanakkor dinamikus új Crossland X praktikumával és sportos eleganciájával tűnik ki.

TÖBB, MINT SZÉP.

Prémium formatervezés német precizitással ötvözve: élvezze a kényelmet akár már bőrülésekben is, és élje át az ösztönös kezelhetőséget illetve a SUV-ra jellemző megemelt üléshelyzetet a tökéletes kilátásért.
• Első osztályú kivitelezés
• Csúcsminőségű anyagok választéka, mint például az új bőrülések1
• Teljes kényelem az ergonomikus Active üléseknek köszönhetően (AGR) (1)
• Maximális funkcionalitás optimálisan elérhető vezérlőelemekkel

(1 Külön rendelhető.)

SZÍNEZETT TETŐ PANORÁMAKILÁTÁSSAL.

Élvezze a tágasság légies érzését: az eltérő színű lebegő tető panoráma üvegtetővel¹ kombinálva teljessé teszi az élményt. (¹ Külön rendelhető.)

30%-KAL VILÁGOSABB LED FÉNYSZÓRÓK.

A teljesen LED-alapú fényszórók 30%-kal fényesebbek a szokványos halogén izzóknál, és optimális fényviszonyokat biztosítanak minden vezetési helyzetben.

  • Automatikus távolsági fényszórók: automatikusan felismeri a szembejövő járműveket és távolsági fényről tompított fényre vált – így nem vakítja el a többi vezetőt.
  • Kanyarfény: jobb látási viszonyokat biztosít kanyarodáskor és parkoláskor. 40 km/h sebesség alatt automatikusan aktiválódik, ha Ön bekapcsolja az irányjelzőt vagy egy bizonyos szögön túl elfordítja a kormányt. Az éjszakai vezetést biztonságosabbá és nyugalmasabbá teszi.

180 FOKOS TOLATÓKAMERA.

Tiszta kilátás tolatáskor: a 180°-os panoráma tolatókamerával még a sarkokon túl is körül tud nézni, a félautomata kormányzású parkolóasszisztenssel pedig autója szinte önállóan kiáll a parkolóhelyekről.

A hagyományos illetve 180 fokos panoráma változatban kapható tolatókamera optimális kilátással, madártávlati nézettel és nagyítás funkcióval segíti Önt. Észleli a korábban láthatatlan veszélyeket, például az oldalról megközelített tárgyakat vagy a hátsó keresztirányú forgalmat, így sokkal könnyebb és biztonságosabb az elindulás. A nagyítás automatikusan bekapcsol, ha a tárgyak 70 centiméternél közelebb vannak. A parkolóhely megtalálása jóval kényelmesebb, mivel a félautomata kormányzású parkolóasszisztens elvégzi Ön helyett a munkát. Segítségével autója képes szinte önállóan kiállni az útmenti parkolóhelyekről, és manőverezni bármelyik irányba.

SZEMMAGASSÁGÚ KIJELZŐ.

A szemmagasságú kijelző megjeleníti a legfontosabb adatokat a szélvédő magasságában, így Ön biztonságosan az úton tarthatja a szemét.

Ezek a hasznos funkciók automatikusan megjelennek a szemmagasságú kijelzőn:

– pillanatnyi sebesség
– jelzőtábla-felismerés sebességkorlátozások és feloldásuk esetén
– sebességtartó és sebességkorlátozó állapota
– ráfutásos ütközés figyelmeztetés
– navigáció jelzései.

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉS.

Biztos ami biztos: köszönhetően az gyalogosfelismerésre is képes automatikus vészfékezésnek¹, a vezetés sokkal biztonságosabb Ön és mások számára.

Az automatikus vészfékezés¹ észleli azokat a gyalogosokat és egyéb járműveket is, amelyeket Ön esetleg nem. 5-85 km/h sebességtartományban a rendszer folyamatosan méri a többi jármű távolságát, és figyelmeztetést ad, ha a távolság túl gyorsan csökken, vagy túl rövid. Ha Ön nem reagál, a rendszer automatikusan vészfékezést kezdeményez, és csökkenti a jármű sebességét. 30 km/h alatti sebességnél az autót álló helyzetbe fékezi.

¹Külön rendelhető. Automatikusan működik 5-85 km/h sebességtartományban. 5-30 km/h sebességtartományban az ütközéskori becsapódási sebesség csökkentését célzó lassulás mértéke 0,9 g. 30-85 km/h sebességtartományban a rendszer maximum 22 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbön felül a vezetőnek magának kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. Az automatikus vészfékező rendszer működési sebességtartománya az érzékelt akadálytól függ (mozgó célpont: 5-85 km/h; fix célpont: 5-80 km/h; gyalogos: 5-60 km/h). Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad. Várhatóan 2017 őszétől kapható.

FOGLALJON ANNYI HELYET, AMENNYIT CSAK AKAR.

A Crossland X tökéletesen illik az Ön életstílusához, kivételesen sokoldalú és SUV-hoz illő méretű tárolóhelyet kínál – bárhogy is alakuljon az Ön napja.

410 literes csomagterével a jellegzetes SUV formatervű Crossland X a kategória legnagyobb rakterét kínálja, mely akár 1255 literesre is bővíthető. Számos módon teheti autóját még tágasabbá: a hátsó ülések mozgathatók¹ és 40/60 arányban osztottan lehajthatók. A hosszabb tárgyak szállítását a lehajtható kartámaszok teszik kényelmesebbé.

¹A külön rendelhető funkciócsomag része.

KÉNYELMES ÜLÉS – HÁTFÁJÁS NÉLKÜL.

Érkezzen meg kipihenten: ergonomikus Active üléseink AGR minőségi tanúsítvánnyal1 és 16 beállítási iránnyal rendelkeznek.

Megemelt üléshelyzetével a Crossland X többet kínál, mint csupán jobb látási viszonyokat. Speciális ergonomikus üléseinek köszönhetően (melyeket az “Egészséges Hát Munkacsoport” tanúsított), a Crossland X elősegíti az egészséges testtartást vezetés közben. Az állítható üléseknek, háttámláknak és fejtámláknak köszönhetően mindenki kényelmesen ülhet.

¹A külön rendelhető ergonomikus ülések bizonyítottan hát-barátak az “Egészséges Hát Munkacsoport”, egy különböző területek szakorvosaiból és terapeutáiból álló független testület ajánlása szerint, akiknek célja a hátfájás megelőzése.

R 4.0 INTELLILINK. AZ OKOSTELEFON LEGJOBB TÁRSA.

Csatlakoztassa okostelefonját tökéletesen Apple CarPlay™¹ és Android Auto™² rendszeren keresztül az R 4.0 rádió IntelliLink Infotainment rendszerhez – és használja okostelefonját anélkül, hogy bármi is elvonná a figyelmét.
– Nagy felbontású, hétcolos érintőképernyő
– Tökéletes csatlakoztathatóság a digitális eszközökkel3
– Okostelefonja vezeték nélküli feltöltése4
– Telefonkihangosítás és hozzáférés fényképeihez

1 Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra.
2 Az Android a Google Inc. védjegye. Az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra.
3 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készülékei kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőjével.
4 Külön rendelhető: induktív töltés csak PMA- vagy Qi-kompatibilis okostelefonokhoz érhető el.

CSÚCSKATEGÓRIÁS MŰHOLDAS NAVIGÁCIÓ.

Felhasználóbarát funkciók többek között: a Navi 5.0 IntelliLink¹ hangvezérléssel és színes érintőképernyővel gyorsan és kényelmesen eljuttatja úti céljához.

– Apple CarplayTM2 és Android AutoTM3 okostelefon-kivetítés
– 3D európai műholdas navigáció
– Nyolccolos LCD színes érintőképernyő, 3,5 colos színes vezetői információs kijelző
– Beágyazott hangvezérlés, szöveg felolvasása / válaszküldés
– Bluetooth® audióadatfolyam-lejátszás

1 Külön rendelhető. A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készülékei kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőjével.
2 Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra.
3 Az Android a Google Inc. védjegye. Az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra.

A TAKARÉKOSSÁG MÉG SOHA NEM VOLT ENNYIRE ÉLVEZETES.

A dinamikus és hatékony benzin- és dízelmotorok kínálata ugyanolyan sokoldalú, mint maga a Crossland X.
Az új Crossland X széles motorválasztékot kínál. Minden modern dízelmotorunk 17 literes AdBlue tartállyal van felszerelve, rendkívül gazdaságossá téve az autózást minimális károsanyag-kibocsátás mellett. A start/stop rendszer1 további üzemanyag-megtakarítást tesz lehetővé, az LPG motorral pedig még tovább csökkentheti üzemeltetési költségeit.

1 Alapfelszerelésként vagy opcióként is kapható bizonyos motorokhoz
Minden motor megfelel az Euro 6 előírásoknak.

Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városban: 4,5-6,5, városon kívül: 3,5-5,0, vegyes használatban: 4,0-5,6; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban: 105-127.

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).*/**/***/****

VÁLTSON KÖNNYEDÉN.

Váltson könnyedén a manuális öt- vagy hatfokozatú sebességváltókkal. Vagy csak engedje át az irányítást a hatfokozatú automata sebességváltónak – a nyugodt és zökkenőmentes autózásért.

CSÖKKENTI A FOGYASZTÁST ÉS A KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁST.

ECOTEC® motorjaink a dinamizmus, a hatékonyság és a gazdaságosság tökéletes egyensúlyát kínálják.
ECOTEC® motorjaink segítenek csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Ebben a légellenállást csökkentő aerodinamikus formatervezés és az alacsony gördülési ellenállású kerekek is segítséget nyújtanak. Takarítson meg még több üzemanyagot a közlekedési lámpáknál start/stop rendszerünkkel.

Opel_Crossland_X

ctc_aktualis_arlista_opel

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel Opel márkakereskedésünket.

*A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a NEDC szabályozás szerint kerültek meghatározásra (715/2007 és 692/2008 EK rendeletek aktuális verziói), mely biztosítja az egyéb járművekkel való összehasonlíthatóságot. 2017. szeptember 1-től egyes új járművek üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatait az új WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) szabályozás szerint határozzuk meg, és a kapott értékeket visszakonvertáljuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében. A legfrissebb adatokért keresse fel Opel márkakereskedésünket.

** A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabályozás szerint kerültek meghatározásra, a kapott értékeket pedig visszakonvertáltuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében (a 715/2007, a 2017/1153 és a 2017/1151 EK rendeleteknek megfelelően).

Az értékek meghatározása során az egyéni vezetési stílust, a vezetési körülményeket, az extra felszereltséget, illetve a változó típusú és méretű gumiabroncsokat nem vettük figyelembe. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokkal kapcsolatos további részletekért tekintse át tájékoztató anyagunkat, mely minden márkakereskedésben elérhető.

*** H-gáz, m3/100 km.

**** A BlueInjection-technikával felszerelt járművek rendszeres AdBlue®-utántöltést igényelnek, akár egy szervizintervallumon belül is. A fedélzeti számítógép jelzést ad, ha a folyadék utántöltésére van szükség. Részletek: http://www.opel.hu/tools/adblue/adblueinfo.html

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedésünknél tájékozódhat.


Ajánlatot kérek