Opel Grandland X

Fedezze fel az új Grandland X modellt, ahol az izgalmas forma élvonalbeli technikával párosul egy rendkívül tágas SUV-ban.

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

OPEL ULTIMATE EDITION.

Szálljon be az első osztályra: próbálja ki a Grandland X modellt alapfelszereltségként kapható prémium funkciókkal.

ÜDV ÚJRA, SZÍVVERÉS!

Hív a kaland, és a Grandland X válaszol. Ez az izgalmas SUV vonzza a tekintetet élesen kirajzolódó kontúrjaival, izmos formájával és atletikus megjelenésével.
Minden szögből tökéletes, kívül-belül! Még izgalmasabbá akarja tenni Grandland X-ét? Kérje hozzá a stílusos, fekete tetőt¹.

¹Külön rendelhető az Innovation és Ultimate változathoz.

KEMÉNY KÜLSŐ, KÉNYEZTETŐ BELSŐ.

Ha rázóssá válik az út, élvezze a puha, prémium anyagokat, a kontúros vonalakat és aváltozatosan testre szabható belső kialakítást. Szóljon minden Önről Grandland X-ében.
• Minőségi anyagok
• Ergonomikus AGR ülések az egészséges hátért¹
• Tágas csomagtér (514-1652 l)
• Belső kárpitok széles választéka

¹Alapfelszerelés az Ultimate változatnál. Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. Selection változathoz nem kapható. Az Opel AGR első ülései az AGR német ergonómiai kiválósági központ tanúsítványával rendelkeznek. A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

MELYIK FELEL MEG AZ ÖN ÍZLÉSÉNEK?

Okos választás vagy merész megjelenés – válasszon kárpitot és az Ön igényeinek megfelelő funkciókat.
• Stílusos fekete tető¹ vagy panoráma napfénytető²
• Bőrborítású ülések³ és kormánykerék
• Hangulatvilágítás⁴
Válassza az Ultimate felszereltséget a legfényűzőbb Grandland X élményért!

¹Külön rendelhető az Innovation és Ultimate változathoz. Nem kapható Selection változathoz.
²Külön rendelhető az Enjoy, Innovation és Ultimate változathoz. Nem kapható Selection változathoz.
³Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. Nem kapható Selection változathoz.
⁴Alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változathoz. Nem kapható a Selection és Enjoy változathoz.

KERÉKTÁRCSÁK, AMIK VONZZÁK A TEKINTETET.

Válasszon a feltűnő 16-19 colos könnyűfém keréktárcsák széles választékából. Szeretné, hogy még fényesebben ragyogjon Grandland X-e? Akkor válassza az atletikus 19 colos, két színű, gyémántvágott könnyűfém keréktárcsákat.

A TETŐ A HAB A TORTÁN.

Barátai szava garantáltan elakad a stílusos, kéttónusú tető láttán¹. Tegye autóját még vonzóbbá a lenyűgöző panoráma napfénytetővel². A napsütéses napok már soha nem lesznek ugyanolyanok – még jobbak lesznek!
¹Külön rendelhető az Innovation és Ultimate változathoz. Nem kapható Selection változathoz.
²Külön rendelhető az Enjoy, Innovation és Ultimate változathoz. Nem kapható Selection változathoz.

VÁLASSZON HANGULATOT.
Zene a szemnek. Világítsa meg a középkonzolt és az első ajtókat Grandland X-ében. ¹

¹Alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változathoz. Nem kapható a Selection és Enjoy változathoz.

FEJLETT LED FÉNYSZÓRÓK.

Az adaptív LED fényszórók¹ 30%-kal jobb látási viszonyokat biztosítanak a halogén fényszórókhoz képest. A jobb éjszakai látási viszonyok jelentősen megnövelik az Ön biztonságát. Zene a szemnek. Világítsa meg a középkonzolt és az első ajtókat Grandland X-ében. ¹

¹Alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változathoz. Nem kapható a Selection és Enjoy változathoz.

Az automatikus távolsági fényszórók tompított fényre váltanak, ha szembejövő forgalmat észlelnek. Így Ön a lehető legjobban lát, anélkül, hogy elvakítana másokat.
A körülményektől függetlenül a rendszer automatikusan módosítja a fényszórók beállításait a maximális látási viszonyok biztosítása érdekében:
• Országúti világítás
• Autópálya-világítás
• Városi világítás
• Kanyarfény
• Rosszidő-világítás
• Dinamikus kanyarvilágítás
¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. Alapfelszerelés az Ultimate változatnál. Nem kapható Selection változathoz.

ÁLLÍTSA BE SEBESSÉGÉT, ÉS HALADJON KÉNYELMESEN.

Megérkezett a vezetőtámogató rendszerek adaptív¹ generációja. A rendszer az utat folyamatosan pásztázva biztonsági zónával védi a Grandland X-et, biztosítva a nyugodt vezetést és minimálisra csökkentve a kockázatot.
Az adaptív sebességtartó¹ automatikusan tartja a sebességet 30-180 km/h között. Szükség esetén lelassít, vagy teljesen leállítja a járművet.

¹Külön rendelhető. Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad.

AUTOMATIKUS VÉSZFÉKEZÉS.

A rendszer¹ hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt a veszélyes helyzetekre a jármű előtt. Ha túl közel kerül egy másik autó vagy egy gyalogos, lassít vagy teljesen megállítja a járművet.
¹Az automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel automatikusan működik az 5-140 km/h sebességtartományban. 5-30 km/h sebességtartományban az ütközéskori becsapódási sebesség csökkentését célzó lassulás mértéke 0,9 g. 30-140 km/h sebességtartományban a rendszer legfeljebb 50 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbértéken felül a vezetőnek saját magának kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. Az automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel működési sebességtartománya az észlelt akadálytól függ (mozgó akadály: 5-140 km/h; fix akadály: 5-80 km/h; gyalogos: 5-60 km/h). Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad.

VEZETŐ BIZTONSÁGI TECHNIKA.

A Grandland X minden helyzetben védelmet nyújt Önnek: tele van élvonalbeli technikával, melyek minden eddiginél könnyebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést.
• Aktív sávtartó rendszer¹: segít elkerülni az ütközést finoman visszairányítva a járművet a sávjába, ha a vezető akaratlanul kisodródik onnan.
• Sávelhagyás-jelző: a vezetőt hangjelzéssel és vizuális jelzéssel figyelmeztetve segít megelőzni a baleseteket.
• Holttérfigyelő²: ultrahangos érzékelők ellenőrzik a jármű körüli eseményeket. Optikai jelzés figyelmezteti a vezetőt, ha mozgó tárgy található a holtterében.
• Fáradtságjelzés¹: elemzi a vezetési időt és a jármű pályáját, és riasztást küld figyelmetlenség esetén.

¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. Alapfelszerelés az Ultimate esetében.
²Enjoy esetén külön rendelhető. Alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változathoz.

360 FOKOS TOLATÓKAMERA, KÖRKÖRÖS LÁTÓTÉRREL.

Önbizalmat ad még szűk helyeken is. A fejlett 360 fokos tolatókamera¹ érzékeli az útban lévő tárgyakat. Képernyőn követheti a történéseket, így gyerekjáték lesz a parkolás és a tolatás.

¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változatokhoz (Park & Go csomag 3).

Alapfelszerelés az Ultimate változathoz. Nem kapható Selection változathoz. A Park & Go csomag 3 tartalma: Navi 5.0 IntelliLink infotainment rendszer, nyolccolos színes érintőképernyő továbbfejlesztett kezelőfelülettel, AM/FM rádió, 2 USB, iPod interfész, Bluetooth® kihangosítható telefonálás és adatfolyam-lejátszás, hangfelismerés, Apple CarPlay és Android Auto okostelefon-kivetítés, beépített navigáció, kezelőszervek a kormánykeréken, cápauszony-antenna, parkolóasszisztens félautomata kormányzással, 360 fokos tolatókamera, elektromosan állítható és behajtható, fűthető külső tükrök, holttérfigyelő.

A PROFI PARKOLÁSÉRT.

Soha többé nem kell tartania a szűk helyektől. Aktiválja a rendszert¹ gombnyomásra. A Grandland X átveszi az irányítást a kormánykerék fölött, míg Ön a gázadást és a fékezést szabályozza.

¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. Alapfelszerelés az Ultimate változatnál. Nem kapható Selection változathoz. Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad.

ŐRIZZE MEG HÁTA EGÉSZSÉGÉT.

Az AGR¹ német ergonómiai kiválósági központ által tanúsított ergonomikus ülések kimagasló kényelmet biztosítanak, hosszú utakon is.
• Pihentető üléspozíció
• 16 irányban állítható²
• Luxuskivitelű bőrülések²
• Ülésfűtés és ülésszellőztetés²

¹Alapfelszerelés az Ultimate változatnál. Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.
²Külön rendelhető bizonyos felszereltségi szintekhez.

JÖVŐ TÉLEN SEM FOG HIÁNYOZNI A MELEG.

Széleskörű fűtési megoldásainknak köszönhetőena fagy meghátrál.

• Fűthető első és hátsó ülések¹. Kényeztesse magát és utasait meleg ülésekkel.
• Fűthető kormánykerék¹. Egyetlen gombnyomás, és a kormánykerék markolata felmelegíti az Ön kezét.
• Fűthető szélvédő². Nincs több jégkapargatás. Az elektromos fűtésnek hála a hó és a jég villámgyorsan elolvad.
• Fűthető külső tükrök³. Lásson tisztán pillanatok alatt.

¹Külön rendelhető a Téli csomag 1 vagy a Téli csomag 2 részeként. A Téli csomag 1 külön rendelhető a Selection, Enjoy és Innovation változathoz. Nem kapható az Ultimate változathoz. A Téli csomag 1 tartalma: bőrborítású kormánykerék, infotainment kezelőszervek a kormánykeréken, fűthető kormánykerék, fűthető első ülések. A Téli csomag 2 külön rendelhető az Enjoy változathoz, és alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változatokhoz. Nem kapható a Selection változathoz. A Téli csomag 2 tartalma: bőrborítású kormánykerék, infotainment kezelőszervek a kormánykeréken, fűthető kormánykerék, ülésfűtés elöl és ülésfűtés hátul (csak az üléspárna), állítható csomagtérpadló, csomagtér-világítás, 60:40 arányban lehajtható üléstámlák sílécalagúttal és kihajtható kartámasszal.
²Külön rendelhető a Selection, Enjoy és Innovation változathoz. Alapfelszerelés az Ultimate változatnál.
³Nem kapható Selection változathoz. Enjoy esetén külön rendelhető. Alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változathoz. A Park & Go csomag 1 többek között az alábbiakat tartalmazza: tolatóradar elöl és hátul, elektromosan állítható és behajtható, fűthető külső tükrök.

INTELLIGENS CSOMAGTÉRAJTÓ.

A láblendítéssel működtethető csomagtérajtó¹gyorsan és könnyen kinyitható a hátsó lökhárító alatt végzett láblendítéssel, vagy akár gombnyomással is.

¹Alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változathoz. Nem elérhető Selection és Enjoy változathoz.

TÖBB HELY A KALANDOKHOZ.

A FlexFold™ hátsó ülések 60:40 arányban oszthatók, sokoldalúságukról a kihajtható kartámasz és a sílécalagút¹ gondoskodik. Az 514 literes csomagtér egyetlen gombnyomással 1652 literesre bővíthető.

¹Selection és Enjoy változatnál külön rendelhető a Sokoldalúság csomaggal. Alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változathoz.

KÖVETKEZŐ ÁLLOMÁS: KALAND!

Feszegesse határait – anélkül, hogy eltévedne. Az európai kontinens kitárul Ön előtt a Navi 5.0 IntelliLink¹ 3D térképeivel.

• Dinamikus 3D navigáció TMC forgalmi szolgáltatással
• Beépített európai térkép adatbázis
• Érdekes helyek és köztes úti cél funkciók
• Hangvezérlésű és strukturált úti cél megadás

¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz.

TÖLTSE FEL TELEFONJÁT – VEZETÉK NÉLKÜL.

Nincs szükség vezetékekre az Opel Grandland X vezeték nélküli, induktív telefontöltőjével¹.
• A vezeték nélküli töltődokk segít a töltésre szoruló telefonokon.
• Bizonyos okostelefonokkal használható.

Figyelem: egyes telefonok vezeték nélküli feltöltéséhez külön, erre alkalmas tokra lehet szükség.

¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. Alapfelszerelés az Ultimate változatnál. Nem kapható Selection változathoz. Csak PMA- vagy Qi-képes eszközökkel hazsnálható. Készülékei kompatibilitásának ellenőrzéséhez vegye fel a kapcsolatot készüléke forgalmazójával, vagy Opel márkakereskedőjével.

DENON®¹ PRÉMIUM AUDIÓRENDSZER MÉLYSUGÁRZÓVAL.

Minden utazásnak van egy izgalmas zenéje: játssza le sajátját a Denon®¹ prémium audiórendszeren, mely 8 HiFi hangszóróval és egy erős mélysugárzóval rendelkezik.
¹Külön rendelhető Navi 5.0 infotainment rendszerrel. Alapfelszerelés az Ultimate változatnál.

TELJES OKOSTELEFON-INTEGRÁLÁS.

Csatlakoztassa okostelefonját a Navi 5.0 IntelliLink infotainment rendszerhez, mely támogatja mind az Apple CarPlayTM1,3, mind az Android AutoTM2,3 szabványt.

Férjen hozzá telefonjához, zenéihez, térképeihez és üzeneteihez a nyolccolos színes érintőképernyőn keresztül:
• Zenelejátszás
• E-mail fogadás és felolvasás funkció
• Hozzáférés a fényképekhez USB-n keresztül
• Zeneadatfolyam-lejátszás és kihangosított telefonálás Bluetooth®⁴ útján

Férjen hozzá egyszerűen a funkciókhoz hangvezérléssel, például az Apple Siri™1,3 segítségével.

¹Az Apple CarPlay™ és a Siri™ az Apple Inc. védjegyei, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül elérhető minden országban (Magyarországon igen), és használatához a készülék operációs rendszerének frissítése lehet szükséges. Részletekért látogasson el a www.apple.com oldalra.
²Az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye. Az Android Auto™ nem feltétlenül elérhető minden országban, és használata a készülék operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra.
³A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készülékei kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőjével.
⁴A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye.

URAIM, INDÍTSÁK BE A MOTORT.

A Grandland X motorjai dinamikus, sima és hatékony utazást biztosítanak.
Válasszon a következők közül:
• 2.0 dízel, 177 LE/400 Nm
• 1,6 l dízel, 120 LE, 300 Nm
• 1,2 l benzin, közvetlen befecskendezésű turbó, 130 LE, 230 Nm
A Grandland X nagyszilárdságú acélból és más, könnyű anyagokból készült az optimális menetdinamika érdekében.

Az Opel Grandland X üzemanyag-fogyasztása vegyes használatban 5.5-4 l/100km; CO₂-kibocsátása vegyes használatban: 127-104 g/km.*

HATFOKOZATÚ AUTOMATA.

Ha a rendkívül simán váltó automata sebességváltó¹ mellett dönt, a következő előnyökhöz jut:

• A Quickshift technológia¹ a piac egyik legjobb váltási sebességét kínálja.
• Optimalizált belső súrlódás¹ a nagyobb hatékonyságért.
• A jobb sebességváltás¹ simábbá teszi a vezetést és csökkenti az alapjárati vibrációt.
Minden motor kapható határozott, hatfokozatú manuális sebességváltóval is. Biztosan megtalálja az Ön vezetési stílusának megfelelő típust.

¹Külön rendelhető

MINDIG MEGFELELŐ TAPADÁS.

Az IntelliGrip tapadásoptimalizálás¹ mindig optimális tapadást biztosít – az útfelület jellegétől függetlenül. Kavics, sár vagy hó? Válasszon az öt különböző mód közül, és a Grandland X mindenről gondoskodik.

• Normál menetstabilizátor mód
• Hó mód
• Terep mód
• Homok mód
• Menetstabilizátor kikapcsolása

¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. Nem kapható Selection és Ultimate változathoz.

Opel_Grandland_x

ctc_aktualis_arlista_opel

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.
A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel Opel márkakereskedésünket.
Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.
Az Opel és az Opel Fábián ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel és a Fábián Kft. fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedésünknél tájékozódhat.


Ajánlatot kérek