Opel_Insignia_Country_Tourer

Opel Insignia Country Tourer

Munka vagy szabadidő? Nem számít! Az Insignia Country Tourer az Ön előnyére fordítja a nehéz terepviszonyokat. Ha le akar térni az útról, a robusztus Insignia támogatni fogja az ötletét.

Ár: 10 670 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

AZ IGAZI TEREPJÁRÓ.

Munka vagy szabadidő? Nem számít! Az Insignia Country Tourer az Ön előnyére fordítja a nehéz terepviszonyokat. Ha le akar térni az útról, a robusztus Insignia támogatni fogja az ötletét.
• Rugalmas térkialakítás és prémium kategóriájú innovációk
• Igazi terepjáró 4×4 összkerékhajtással
• Ezüst védőlemezek és burkolat
• FlexRide© folytonos lengéscsillapítás-szabályozás (1 Külön rendelhető)

KEMÉNY SZERELEM.

Kialakítása az Ön előnyére fordítja a nehéz terepviszonyokat. Ezüst színűvédőlemezek és burkolat védi az alvázat, és teszi széles és erős megjelenésűvé a Country Tourert.

AZ ÖN LUXUSKIVITELŰ UTASFÜLKÉJE.

IntelliLinkkel, Wi-Fi Hotspottal (1), kétzónás légkondicionálással és elektromosan állítható, fűthető első ülésekkel (2).
(1 Az OnStar-szolgáltatásokhoz előfizetői szerződésre van szükség az OnStar Europe Ltd. vállalattal, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. A Wi-Fi Hotspot szolgáltatáshoz külön előfizetői szerződésre van szükség a kijelölt mobilszolgáltatóval. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakokat követően. Az OnStar-előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomagban szereplő szolgáltatásoktól. A szerződési feltételek érvényesek. Tekintse meg a www.opel.hu/onstar oldalon az elérhetőséggel, lefedettséggel és díjakkal kapcsolatos részleteket, vagy érdeklődjön Opel márkakereskedőjénél. / 2 Az ülésfűtés alapfelszerelés a külön rendelhető bőr kárpittal.)

MEGKÖNNYÍTI AZ ÉLETET.

Kapacitása és sokoldalúsága kiváló többfunkciós társsá teszi a Country Tourert. 560-1665 literes rakterében mindenféle rakomány könnyen elhelyezhető.

ALAKÍTSA KI A KARAKTERÉT!

Dinamikus 18 colos, 10 ikerküllős könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé a jármű megjelenését, dinamikus, csillogó ezüst vagy két színű Technical szürke fényezéssel.

NAPFÉNY ÉS FRISS LEVEGŐ.

Jusson ki gyakrabban a természetbe, és engedje be jobban a természetet. Élvezze a stílusos panoráma napfénytető (1) nyújtotta kitűnő kilátást és fényt. (1 Külön rendelhető.)

LÁBLENDÍTÉSSEL NYITHATÓ CSOMAGTÉRAJTÓ.

Az elektromos, láblendítéssel nyitható csomagtérajtónak (1) köszönhetően automatikusan, egyetlen lábmozdulattal nyílik és zárul a csomagtartó.
A jármű alatt kivetítés jelzi a mozgásérzékelő helyzetét. A funkció segítségével még a csomagokat a kezében tartva is hozzáférhet a tágas, 1665 literes csomagtérhez.

Természetesen a csomagtérajtón, az utastérben vagy a kulcson lévő gomb megnyomásával is kinyithatja a csomagtérajtót. (1 Külön rendelhető.)

INTELLILUX LED® MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK.

A vakításmentes távfénnyel rendelkező IntelliLux LED®Mátrix fényszórók (1) automatikusan tompítják a fénysugarat az úton közlekedő más járművek körül, míg az út többi részét továbbra is erősen világítják meg – akár 400 méteres látótávolságot biztosítva.

• Nem vakítja el a többi járművezetőt.
• Az éjszakai vezetést biztonságosabbá, és Önt nyugodtabbá teszi.
• A kanyarfény kiküszöböli a sötét foltokat az éles kanyarokban. A 40-70 km/h közötti sebességtartományban aktiválódik (1).

(1 Ha a rendszer aktiválva van, a távolsági fényszóró 50 km/h sebesség fölött bekapcsol, 35 km/h sebesség alatt pedig automatikusan kikapcsol.)

BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGOT TART.

Az adaptív sebességtartó1 automatikus fékezéssel és gyorsítással tartja a beállított követési távolságot az Ön előtt haladó jármű mögött, így segít megakadályozni a ráfutásos ütközéseket, és biztosítja Önnek a nyugodtabb vezetést.
Megérkezett a vezetéstámogató rendszerek autonóm (1) generációja. Az utat folyamatosan pásztázva olyan biztonsági zónával védik az Insigniát, mely nyugodt vezetést biztosít, a kockázatot pedig minimálisra csökkenti.

(1 Az Opel külön rendelhető vezetéstámogató rendszerei a vezetést a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad. )

A VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK ÚJ SZINTJE.

A szélvédőre vetített kijelző1 megjeleníti a legfontosabb adatokat a szélvédőn, így Ön az úton tarthatja tekintetét. Ilyen információk pl. a sebesség, a fordulatszám, a műholdas navigáció útmutatásai, és a vészjelzések. (1 Külön rendelhető.)

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMFIGYELŐ.

A hátsó keresztirányú forgalomfigyelő (1) a parkolóhelyről való kitolatáskor figyelmeztet az elhaladó járművekre. Ami korábban láthatatlan veszélyt jelentett, ma már könnyen kezelhető. (1 Külön rendelhető.)

FEJLETT BIZTONSÁGI RENDSZEREK.

Az Opel biztonsági technikái1 a következőket kínálják Önnek:
• Automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel.
• Oldalsó holttérfigyelő.
• Aktív sávtartó asszisztens.

Fejlett biztonsági rendszereink (1) ötvözik a kamera-, illetve a radaralapú technikákat. Úgy terveztük őket, hogy fokozzák a vezető éberségét és segítsenek elkerülni az ütközéseket, a gyorshajtási bírságokat és más veszélyhelyzeteket.

• Folyamatos támogatásukkal segítenek abban, hogy Ön nyugodtan vezethessen.
• Tökéletes támogató rendszerek a vezetést uralni kívánó stílushoz.
• Az Insignia irányítása az Ön kezében marad. (1 Külön rendelhető.)

VARÁZSLATOS ÉRINTÉS.

Szálljon be és induljon el! Az Insignia “kulcs nélküli nyitás és indítás” funkciójával kulcs nélkül szállhat be a vezetőülésbe, és egy gombnyomással elindíthatja az autót.

INTELLILINK INFOTAINMENT NAVIGÁCIÓVAL.

Az új Multimedia Navi Pro rendszerrel élvezheti az élő navigációs szolgáltatásokat (1), például a prediktív útvonaltervezést, az élő közlekedési figyelmeztetéseket, az aktuális parkolási információkat, üzemanyagárakat és online térképfrissítéseket (2).

Tökéletes és intuitív vezetés egy pillantással:

• Nyolccolos HD színes érintőképernyő
• AM/FM rádió, DAB/DAB+ (3)
• 3D európai navigáció élő navigációs1 szolgáltatásokkal, úgy mint prediktív navigáció és élő közlekedési információk2
• Fedélzeti hangvezérlés az audió-, telefon- és navigációs funkciókhoz.
• Kompatibilis az Apple CarPlay™ (4) és Android Auto™ (4) rendszerekkel
• Bluetooth®-kapcsolat zeneadatfolyam-lejátszáshoz és telefonkihangosításhoz (5,6)
• Tároljon el akár öt felhasználói profilt az egyéni kedvencekhez
• Az infotainment rendszer információi a műszercsoporton és a szélvédőre vetített kijelzőn (3) jelennek meg

Az infotainment rendszerekről bővebb információt az opel.hu/infotainment oldalon talál.

(1 Használatához el kell fogadni a Telenav végfelhasználói licencszerződést, és hozzá kell járulni a személyes adatok felhasználásához a Telenav adatvédelmi szabályzatában rögzítettek szerint. A licenc 2031 végén jár le. / 2 Nem tartalmazza az adatokat, azokat okostelefonján vagy Wi-Fi hotspoton keresztül a mobilinternethez való csatlakozáskor kell megadni. Mobilhálózati adatátviteli díjakat vonhat maga után./ 3 Külön rendelhető / 4 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye. Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra. / 5 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. / 6 A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye.)

R 4.0 INTELLILINK. AZ OKOSTELEFON LEGJOBB TÁRSA.

Az okos multimédia rendszer alapfelszereltség minden Insigniánál. Az Apple CarPlayTM (1) vagy az Android AutoTM (1) rendszerrel tökéletesen kivetítheti okostelefonja (1) főbb alkalmazásait és funkcióit a nagy, hétcolos színes kijelzőre.

A kifinomult multimédia rendszer áttekintése:

• Új, jobban használható hétcolos színes érintőképernyő
• AM/FM rádió, DAB/DAB+ (2)
• Kompatibilis az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ (1) rendszerekkel.
• Bluetooth® (3) telefon-kihangosításhoz, a telefonkönyvhöz való hozzáféréshez és zeneadatfolyam-lejátszáshoz (4)
• 2 USB interfész és egy aux-in bemenet a mobil eszközök csatlakoztatásához vagy töltéséhez
• 7 hangszóró, 4x20W teljesítmény.

(1 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye. Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra. / 2 Opció/bizonyos piacokra vonatkozik / 3 A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye. A kompatibilitásnak a www.url.com oldalon nézhet utána. / 4 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek.)

TÖLTÉS MENET KÖZBEN.

Nem megfelelő kábel? Megfelelő autó! Induktív töltéssel (1) vezeték nélkül töltheti fel okostelefonja akkumulátorát. (1 Külön rendelhető. Használatához okostelefon-tartozékra lehet szükség.)

NAGYOBB HANGHŰSÉG.

A 8 hangszórós Bose® prémium hangrendszer (1) rendkívüli akusztikai skálája felemelő teljesítményt és egyedülálló zenei élményt kínál. (1 Külön rendelhető)

ERGONOMIKUS ÜLÉSEK. A LEGJOBB A HÁTNAK.

Az ergonómiai tanúsítvánnyal rendelkező1 első ülések segítenek a vezetőnek és az utasoknak elkerülni a hátfájást, valamint fokozzák a figyelmet és a kényelmet.

Kényeztesse hátát ergonomikus üléssel1 – amely az AGR független német ergonómiai kiválósági központ tanúsítványával rendelkezik.

Az ergonomikus Active ülések1 segítenek elkerülni a hátfájást, valamint fokozzák a figyelmet és a kényelmet.

• Németországi ergonómiai tanúsítvány
• Meghosszabbítható ülőfelület, hogy az ülés pontosan a lábának megfelelő hosszúságú legyen
• A szellőztetés és a fűtés hűti vagy melegíti a hátát

Válassza a még kényelmesebb első osztályú funkciókat:

• Masszázs funkció
• 18 irányban állítható ülés memória funkcióval

(1 Külön rendelhető. A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.)

HANGULATVILÁGÍTÁS.

Az ajtókban és a középkonzolban elhelyezett hangulatvilágítás (¹) gyönyörűen megvilágítja a belső teret, és szalonszerű hatást kölcsönöz neki. (1 Külön rendelhető.)

ÚJ MOTOROK, ÚJ FUTÓMŰ, ÚJ ÉRZETEK.

A német mérnöki remekmű Insignia vezetői megtapasztalhatják a tökélyre fejlesztett teljesítményt.
Az új Insigniát úgy terveztük, hogy minden tekintetben túlszárnyalja az elvárásokat. Leginkább a teljesítménnyel kapcsolatosakat.

• Az új motorok tökéletes vezetési élményt nyújtanak.
• A dinamikus autózás és a kifinomult, hatékony teljesítmény ötvözete.

NÉMET MÉRNÖKI TELJESÍTMÉNY REPÍTI ÖNT ELŐRE.

A választás az Öné – válassza akár a sportos, manuális hatfokozatú sebességváltót, akár a kifinomult nyolcfokozatú automata változatot (1), az Insignia mindazon jellemzőkkel rendelkezik, amelyek előbbre juttatják Önt. (1 Kapható 2.0 dízelmotorhoz (125 kW/170 LE) és 2.0 BiTurbo dízelváltozathoz (154 kW/210 LE).)

A 2.0 dízelmotor fogyasztása (l/100 km): városban 7,2-7,8, városon kívül 4,7-5,3, vegyes használatban 5,7-6,2; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 150-164.
A 2.0 BiTurbo dízelmotor fogyasztása (l/100 km): városban: 9,4, városon kívül: 5,8, vegyes használatban: 7,2; CO2 -kibocsátás (g/km): vegyes használatban: 188.

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).*/**/****

ADAPTÍV ÖSSZKERÉKHAJTÁS AKTÍV NYOMATÉKELOSZTÁSSAL.

Az új adaptív összkerékhajtás (1) aktív nyomatékelosztása révén még simább és dinamikusabb autózást biztosít. A kiegyensúlyozott kezelhetőségnek köszönhetően a kanyarokban sem éri meglepetés. Az adaptív összkerékhajtású rendszer ott is tapad, ahol mások már nem.

Az aktív nyomatékelosztás révén a rendelkezésre álló nyomaték akár 100%-a is továbbítható a hátsó kerekekhez, vagy helyzettől függően megosztható a négy kerék között.

A rendszer automatikusan osztja el a nyomatékot az első és a hátsó kerekek, valamint a bal és a jobb oldali kerekek között. A rendszer nem elveszi a teljesítményt, hanem növeli annál a keréknél, amelyik az adott vezetési helyzetben a legjobb tapadást és a legnagyobb biztonságot nyújtja. (1 Külön rendelhető.)

SZEMÉLYRE SZABHATÓ VEZETÉSI TELJESÍTMÉNY.

A FlexRide® (¹) segítségével három autója lehet egyben. Kapcsoljon a Standard beállításról Tourvagy Sport módba, hogy Insigniája még simábban guruljon vagy igazi sportautóvá váljon.
A FlexRide® egy gombnyomással az útviszonyokhoz és a kiválasztott vezetési stílushoz igazítja a különböző rendszerek érzékenységét, többek között a kormánykereket, a gázpedált, az automatikus sebességváltót és a kipörgésgátlót.

• A FlexRide® másodpercenként 500-szor állítja be a lengéscsillapítókat.
• Érzékelők ellenőrzik az útfelületet és az autó mozgását.
• A Sport mód növeli az úttartást a dinamikus autózás érdekében.
• A Tour mód puhábbá és pihentetőbbé teszi az autózást.
• A Standard mód folyamatosan igazodik az Ön vezetési stílusához. (1 Külön rendelhető.)

VALÓS ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS.

Az Insignia az üzemanyag-takarékosságot vezetési dinamikával ötvözi.

Valós körülmények között végzett tesztek bizonyítják, hogy akár 10%-kal kevesebb üzemanyagot fogyaszt a hajtáslánctól (1) függően. Az új Insignia kimagasló dinamikája az elődjéhez (2) képest akár 200 kg-os súlycsökkenésnek is köszönhető.

Mostantól a megjelenített üzemanyag-fogyasztási adatok a jövőbeni WLTP3 menetcikluson alapulnak.

2017 őszétől a WLTP menetciklus kötelező érvényű, mivel jobban szemlélteti a modern vezetési magatartást. Ügyfeleink egyszerűbben megbecsülhetik a járművek mindennapi körülmények között mutatott fogyasztását.

A WLTP menetciklusról, a károsanyag-kibocsátási és fogyasztási adatokról további információért kattintson ide

(1 pl. 1.6 CDTI / WLTP menetciklus./ 2 pl. Insignia Sports Tourer; akár 175 kg-mal könnyebb a Grand Sportnál. / 3 Világszerte összehangolt könnyű jármű vizsgálati eljárás.)

ctc_katalogus ctc_aktualis_arlista_opel

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.
A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel Opel márkakereskedésünket.
A leírások és képek az alapfelszereltség részét nem képező, külön rendelhető felszereléseket tartalmazhatnak. A jelen katalógus adatai a nyomdába kerülés időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy a formatervezést vagy a felszereltséget módosítsuk. A bemutatott színek eltérhetnek a tényleges színektől. A képeken látható opcionális felszerelések felár ellenében kaphatók. Gépjárműveink elérhetősége, a különböző műszaki megoldások és felszereltségek eltérhetnek, vagy csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár ellenében kaphatók. Járműveink felszereltségére vonatkozó pontos tájékoztatásért keresse fel Opel márkakereskedésünket.

*A fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozóan említett adatok meghatározása a NEDC rendeleteknek megfelelően (715/2007/EK és 692/2008/EK rendeletek, azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján) történt, ami lehetővé teszi az összehasonlíthatóságot más járművekkel. 2017. 09. 01-től bizonyos új járművek fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó értékeinek meghatározása az új, világszerte összehangolt könnyű jármű vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében. Kérjük vegye fel a kapcsolatot márkakereskedésünket a legfrissebb információkért, és ellenőrizze, hogy változtak-e az értékek.

**A fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a világszerte összehangolt könnyű jármű vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 1153/2017/EK és 1151/2017/EK rendeleteknek megfelelően. További információért látogasson el az opel.hu/wltp oldalra.
Az értékek nem veszik figyelembe a használatot, a vezetési körülményeket, a felszereltséget vagy az opcionális felszereltséget, és eltérhetnek az abroncsok formátumától függően. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető “Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról” című útmutatót.

***H gáz, m3/100 km.

****A BlueInjection technikával felszerelt járműveket rendszeresen újra kell tölteni AdBlue®-adalékkal a javasolt szervizintervallumok között is. A fedélzeti számítógépbe épített jelző figyelmezteti, ha fel kell töltenie. További információkat a www.opel.hu oldalon találhat.


Ajánlatot kérek