Opel Insignia Grand Sport

Egy pillanat alatt lenyűgöz.
Új mércét teremtő ferdehátú kialakítás, kupé stílusú kontúrok, határozott és kecses vonalak - a sportos megjelenés és a kimagasló aerodinamikai jellemzők ötvözete.

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

EGY PILLANAT ALATT LENYŰGÖZ.

Új mércét teremtő ferdehátú kialakítás, kupé stílusú kontúrok, határozott és kecses vonalak – a sportos megjelenés és a kimagasló aerodinamikai jellemzők ötvözete.

MINDENBEN TÖKÉLETES.

A vezető felé enyhén megdöntött műszerektől a külön rendelhető ergonomikus Active üléseken át aminőségi anyagokig minden a legmagasabb elvárásoknak megfelelően készült.

• Első osztályú kivitelezés.
• Wellness luxusvonások, pl. ergonomikus ülések, a német AGR független ergonómiai kiválósági központ tanúsítványával¹.
• Hangulatvilágítás², mely a világosság és tágasság érzetét kelti.

(¹ Az ergonomikus vezetőülés alapfelszerelés az Insignia Dynamic és Innovation esetén. Külön rendelhető Selection és Enjoy esetén. A bőr változat külön rendelhető, csak az ülés ülőfelületei készülnek bőrből. / ² Az ajtókban és a középkonzolban Dynamic és Innovation esetén.)

SZÉPSÉG A LEGPRAKTIKUSABB FORMÁBAN.

Alkalmazkodjon könnyedén az utasok számához és bármilyen méretű rakományhoz. A hátsó rész nagyvonalú méretei és a 490 literes csomagtérminden utazást élménnyé tesznek – mind a vezető, mind az utasok számára.
A hatalmas lábtér mellett a Grand Sport 490 literes csomagteret is kínál, amely akár 1450 literesre is bővíthető az összes hátsó ülés lehajtásával.

ALAKÍTSA KI A KARAKTERÉT!

Tegye egyedivé Insignia Grand Sportját a 17-20 colos méretben kapható abroncsok és könnyűfém keréktárcsák látványos kínálatával.

NAPFÉNY ÉS FRISS LEVEGŐ.

A napfénytető¹ természetes fénnyel árasztja el az autó belsejét, a légterelő pedig védi a huzattól.

¹Külön rendelhető a Dynamic és Innovation változathoz.

INTELLILUX LED® MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK.

A vakításmentes távfénnyel rendelkező IntelliLux LED® Mátrix fényszórók(¹) automatikusan tompítják a fénysugarat az úton észlelt más járművek körül, míg az út többi részét továbbra is erősen világítják meg – akár 400 méteres látótávolságot biztosítva.

• Nem vakítja el a többi járművezetőt.
• Az éjszakai vezetést biztonságosabbá, Önt pedig nyugodtabbá teszi.
• A kanyarfény kiküszöböli a ‘fekete lyukakat’ az éles kanyarokban. A 40-70 km/h közötti sebességtartományban aktiválódik(¹).

(¹ Az IntelliLux LED® Mátrix fényszórók külön rendelhetőek Dynamic, Innovation és Country Tourer változathoz. Ha a rendszer aktiválva van, a távolsági fényszóró 50 km/h sebesség fölött bekapcsol, 35 km/h sebesség alatt pedig kikapcsol.)

BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGOT TART.

Az adaptív sebességtartó¹ automatikus fékezéssel és gyorsítással tartja a beállított követési távolságot az Ön előtt haladó jármű mögött, így segít megakadályozni a ráfutásos ütközéseket.
Megérkezett a vezetéstámogató rendszerek autonóm(¹) generációja. Az utat folyamatosan pásztázva olyan biztonsági zónával védik az Insigniát, mely a nyugalmat maximalizálja, a kockázatot pedig minimálisra csökkenti.

(¹ Külön rendelhetők. Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetést a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad.)

A VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK ÚJ SZINTJE.

A szélvédőre vetített kijelző (¹) megjeleníti a legfontosabb adatokat a szélvédőn, így Ön az úton tarthatja tekintetét. Ilyen információk pl. a sebesség, a műholdas navigáció útmutatásai és a vészjelzések. (¹ Külön rendelhető.)

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMFIGYELŐ.

A hátsó keresztirányú forgalomfigyelő (¹) a parkolóhelyről való kitolatáskor figyelmeztet az elhaladó járművekre. Ami korábban láthatatlan veszélyt jelentett, ma már könnyen kezelhető. (¹ Külön rendelhető.)

FEJLETT BIZTONSÁGI RENDSZEREK.

Az Opel biztonsági technikái (¹) a következőket kínálják Önnek:

• Automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel.
• Oldalsó holttérfigyelő.
• Sávtartó asszisztens.

Fejlett biztonsági rendszereink (¹) a kamera- és a radartechnikát ötvözik. Úgy terveztük őket, hogy fokozzák a vezető éberségét és segítsenek elkerülni az ütközéseket, a gyorshajtási bírságokat és más veszélyhelyzeteket.

• Folyamatos támogatásukkal segítenek abban, hogy Ön nyugodtan vezethessen.
• Tökéletes támogató rendszerek a vezetést uralni kívánó stílushoz.
• Az Insignia irányítását az Ön kezében hagyják. (¹ Külön rendelhető.)

VARÁZSLATOS ÉRINTÉS.

Üljön be autójába és induljon egyetlen gombnyomással. A kulcs nélküli nyitás és indítás alapfelszerelés az Insigniában.

MULTIMEDIA NAVI PRO. INFOTAINMENT NAVIGÁCIÓVAL.

Az új Multimedia Navi Pro rendszerrel élvezheti az élő navigáció szolgáltatásokat (1), például a prediktív útvonaltervezést, az élő közlekedési figyelmeztetéseket, az aktuális parkolási információkat, üzemanyagárakat és online térkép frissítéseket (2).

Tökéletes és intuitív vezetés egy pillantással:
• Nyolccolos HD színes érintőképernyő
• AM/FM rádió, DAB/DAB+ (3)
• 3D európai navigáció élő navigációs1 szolgáltatásokkal, úgy mint prediktív navigáció és élő közlekedési információk (2)
• Fedélzeti hangvezérlés az audió-, telefon- és navigációs funkciókhoz.
• Kompatibilis az Apple CarPlay™ (4) és Android Auto™ (4) rendszerekkel
• Bluetooth®-kapcsolat zeneadatfolyam-lejátszáshoz és telefonkihangosításhoz (5,6)
• Mentsen akár öt felhasználói profilt az egyéni kedvencekhez
• Az infotainment rendszer információi a műszercsoporton
és a szélvédőre vetített kijelzőn (3) jelennek meg

Az infotainment rendszerekről bővebb információt az opel.hu/infotainment oldalon talál.

(1 Használatához el kell fogadni a Telenav végfelhasználói licencszerződést, és hozzá kell járulni a személyes adatok felhasználásához a Telenav adatvédelmi szabályzatában rögzítettek szerint. A licenc 2031 végén jár le. / 2 Nem tartalmazza az adatokat, azokat okostelefonján vagy Wi-Fi hotspoton keresztül a mobilinternethez való csatlakozáskor kell megadni. Mobilhálózati adatátviteli díjakat vonhat maga után. / 3 Külön rendelhető / 4 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és használata a készülék operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra. / 5 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. / 6 A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye. A kompatibilitásnak a www.url.com oldalon nézhet utána)

MULTIMEDIA. AZ OKOSTELEFON LEGJOBB TÁRSA.

Az okos multimédia rendszer alapfelszereltség minden Insigniánál. Az Apple CarPlayTM (1) vagy az Android AutoTM (1) rendszerrel tökéletesen kivetítheti okostelefonja (1) főbb alkalmazásait és funkcióit a nagy, hétcolos színes kijelzőre.

A kifinomult multimédia rendszer áttekintése:
• Új, jobban használható hétcolos színes érintőképernyő
• AM/FM rádió, DAB/DAB+ (2)
• Kompatibilis az Apple CarPlay™ (1) és az Android Auto™(1) rendszerekkel.
• Bluetooth® (3) telefon-kihangosításhoz, a telefonkönyvhöz való hozzáféréshez és zeneadatfolyam-lejátszáshoz (4)
• 2 USB interfész és egy aux-in bemenet a mobil eszközök csatlakoztatásához vagy töltéséhez
• 7 hangszóró, 4x20W teljesítmény.

(1 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye. / 2 Opció/bizonyos piacokra vonatkozik / 3 A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye. A kompatibilitásnak a www.url.com oldalon nézhet utána. / 4 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek.)

TÖLTÉS MENET KÖZBEN.

Nem megfelelő kábel? Megfelelő autó! Induktív töltéssel (¹) vezeték nélkül töltheti fel okostelefonja akkumulátorát.

(¹ Külön rendelhető. Használatához vezeték nélküli töltésre alkalmas okostelefonra, vagy azt lehetővé tevő okostelefon-tartozékra van szükség.)

NAGYOBB HANGHŰSÉG.

A 9 hangszórós BOSE® prémium audiórendszer (¹)rendkívüli akusztikai skálája felemelő teljesítményt és egyedi zenei élményt kínál. (¹ Külön rendelhető.)

ERGONOMIKUS ÜLÉSEK. A LEGJOBB A HÁTNAK.

Az ergonómiai tanúsítvánnyal rendelkező (¹) első ülések segítenek a vezetőnek és az utasoknak elkerülni a hátfájást, valamint fokozzák a figyelmet és a kényelmet.

Kényeztesse hátát ergonomikus üléssel (¹) – amely a német AGR független ergonómiai kiválósági központ tanúsítványával rendelkezik:

Az ergonomikus Active ülések1 segítenek elkerülni a hátfájást, valamint fokozzák a figyelmet és a kényelmet.

• Németországi ergonómiai tanúsítvány.
• Meghosszabbítható ülőfelület, hogy az ülés pontosan a lábának megfelelő hosszúságú legyen.
• A szellőztetés és a fűtés hűti vagy melegíti a hátat.

Válassza a még kényelmesebb első osztályú funkciókat:

• Masszázs igény szerint.
• 18 irányban állítható ülés memória funkcióval.

(¹ Külön rendelhető bizonyos felszereltségi szintekhez. A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.)

SZALONFÉNY.

Az ajtókban és a középkonzolban elhelyezett hangulatvilágítás (¹) gyönyörűen megvilágítja a belső teret, és szalonszerű hatást kölcsönöz neki. (¹ Külön rendelhető.)

EGYETLEN GOMBNYOMÁSSAL LEHAJTHATÓ.

Alkalmazkodjon könnyedén az utasok számához és bármilyen méretű rakományhoz. A 40:60 vagy 40:20:40 arányban osztott hátsó ülésekkel az Insignia megkönnyíti az életet.

ÚJ MOTOROK, ÚJ FUTÓMŰ, ÚJ ÉRZETEK.

A német mérnöki remekmű Insignia vezetői megtapasztalhatják a tökélyre fejlesztett teljesítményt.

Az új Insigniát úgy terveztük, hogy minden tekintetben túlszárnyalja az elvárásokat. Leginkább a teljesítménnyel kapcsolatosakat.

• Az új motorok tökéletes vezetési élményt nyújtanak.
• A dinamikus autózás és a kifinomult, hatékony teljesítmény ötvözete.

NÉMET MÉRNÖKI TELJESÍTMÉNY.

A választás az Öné – válassza akár a sportos, manuális hatfokozatú sebességváltót, akár a kifinomult nyolcfokozatú automata változatot (¹), az Insignia mindazon jellemzőkkel rendelkezik, amelyek előbbre juttatják Önt. (1 Kapható 2.0 dízelmotorhoz (125 kW/170 LE) és 2.0 BiTurbo dízelváltozathoz (154 kW/210 LE).)

A 2.0 dízelmotor fogyasztása (l/100 km): városban 6,6-7,8, városon kívül 4,6-5, vegyes használatban 5,4-6; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 141-158.
A 2.0 BiTurbo dízelmotor fogyasztása (l/100 km): városban: 9,3, városon kívül: 5,7, vegyes használatban: 7; CO2 -kibocsátás (g/km): vegyes használatban: 184.

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).

ADAPTÍV ÖSSZKERÉKHAJTÁS AKTÍV NYOMATÉKELOSZTÁSSAL.

Az új Twinster adaptív 4×4 összkerékhajtás (¹) még simább és dinamikusabb autózást biztosít a szűk kanyarokban. A kiegyensúlyozott kezelhetőségnek és az aktív nyomatékelosztásnak köszönhetően a kanyarokban sem éri meglepetés.

A Twinster összkerékhajtású rendszer ott is tapad, ahol mások nem.

A rendelkezésre álló nyomaték akár 100%-a is továbbítható a hátsó kerekekhez, vagy helyzettől függően megosztható a négy kerék között.

A rendszer automatikusan osztja el a nyomatékot az első és a hátsó kerekek, valamint a bal és a jobb oldali kerekek között. A titok abban rejlik, hogy a rendszer nem elveszi a teljesítményt, hanem növeli annál a keréknél, amelyik az adott vezetési igény esetében a legjobb tapadást és a legnagyobb biztonságot nyújtja. (¹ Külön rendelhető.)

SZEMÉLYRE SZABOTT VEZETÉSI TELJESÍTMÉNY.

A FlexRide® (¹) segítségével három autója lehet egyben. Kapcsoljon a Standard beállításról Tour vagy Sport módba, hogy Insigniája még simábban guruljon vagy igazi sportautóvá váljon.

A FlexRide® egy gombnyomással az útviszonyokhoz és a kiválasztott vezetési stílushoz igazítja a különböző rendszerek érzékenységét, többek között a kormánykereket, a gázpedált, az automatikus sebességváltót és a kipörgésgátlót.

• A FlexRide® másodpercenként 500-szor állítja be a lengéscsillapítókat.
• Érzékelők ellenőrzik az útfelületet és az autó mozgását.
• A Sport mód növeli az úttartást a dinamikus autózás érdekében.
• A Tour mód puhábbá és pihentetőbbé teszi az autózást.
• A Standard mód folyamatosan igazodik a vezetési stílusához.

(¹ Külön rendelhető.)

VALÓS ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS.

Az új Insignia ötvözi az üzemanyag-hatékonyságot és a dinamikus kezelhetőséget.
Valós körülmények között végzett mérések szerint a motortól függően akár 10%-kal kevesebbet fogyaszt (1).

Az új Insignia kiemelkedő kezelhetősége a kisebb össztömegének is köszönhető – az autó akár 200 kg-mal könnyebb elődjénél2.

A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási adatok az új WLTP3-ciklus szerinti mérések eredményei.
2017 őszétől kötelező lesz a WLTP szerinti mérés, mely közelebb áll a modern vezetési szokásokhoz. Ennek megfelelően az Opel már most elérhetővé teszi az új módszer szerinti méréseket, hogy ezzel is megkönnyítse ügyfelei számára a valós fogyasztással kapcsolatos kalkulációkat.

A WLTP-ciklusról illetve az eszerint mért értékekről további információért kérjük, kattintson ide.

(1 A WLTP ciklus szerint, 1.6 CDTI motorral mérve. / 2 Az új Insignia Sports Tourer akár 200 kg-mal, a Grand Sport akár 175 kg-mal könnyebb elődjénél, hajtáslánctól és felszereltségtől függően. / 3 Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure.)

Opel_Insignia_Grand_Sport_raktárkészlet

ctc_aktualis_arlista_opel

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.
A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel Opel márkakereskedésünket.
A leírások és képek az alapfelszereltség részét nem képező, külön rendelhető felszereléseket tartalmazhatnak. A jelen katalógus adatai a nyomdába kerülés időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy a formatervezést vagy a felszereltséget módosítsuk. A bemutatott színek eltérhetnek a tényleges színektől. A képeken látható opcionális felszerelések felár ellenében kaphatók. Gépjárműveink elérhetősége, a különböző műszaki megoldások és felszereltségek eltérhetnek, vagy csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár ellenében kaphatók. Járműveink felszereltségére vonatkozó pontos tájékoztatásért keresse fel Opel márkakereskedésünket.

*A fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozóan említett adatok meghatározása a NEDC rendeleteknek megfelelően (715/2007/EK és 692/2008/EK rendeletek, azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján) történt, ami lehetővé teszi az összehasonlíthatóságot más járművekkel. 2017. 09. 01-től bizonyos új járművek fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó értékeinek meghatározása az új, világszerte összehangolt könnyű jármű vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében. Kérjük vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével a legfrissebb információkért, és ellenőrizze, hogy változtak-e az értékek.

**A fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a világszerte összehangolt könnyű jármű vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 1153/2017/EK és 1151/2017/EK rendeleteknek megfelelően.
További információért látogasson el az opel.hu/wltp oldalra.
Az értékek nem veszik figyelembe a használatot, a vezetési körülményeket, a felszereltséget vagy az opcionális felszereltséget, és eltérhetnek az abroncsok formátumától függően. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető “Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról” című útmutatót.

***H gáz, m3/100 km.

****A BlueInjection technikával felszerelt járműveket rendszeresen újra kell tölteni AdBlue®-adalékkal a javasolt szervizintervallumok között is. A fedélzeti számítógépbe épített jelző figyelmezteti, ha fel kell töltenie. További információkat a www.opel.hu oldalon találhat.


Ajánlatot kérek