Opel_Insignia_GSI_fokep

Opel Insignia GSI

Az Insignia GSi modellt tökélyre fejlesztette az Opel, minden utazást a lehető legélvezetesebbé téve.

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

INSIGNIA GSI. | NAGYON GYORS.

Üzemanyag-fogyasztás vegyes használatban: 7,2–8,1 l/100 km; CO₂-kibocsátás vegyes használatban: 190–212 g/km (a 715/2007/EK rendelet szerint).

AZ ELEGÁNS ATLÉTA.

Az Insignia GSi Grand Sport az erős, sportos vonalakat 20 colos, két színű könnyűfém keréktárcsákkal (¹), króm légbeszívókkal és hátsó légterelővel ötvözi, kiemelve dinamikus karakterét.(¹ Külön rendelhető.)

ERGONÓMIAILAG TÖKÉLETES.

A vezetőközpontú beltér jellegzetes GSi érzést kínál az alul lapított kormánykeréknek, az ergonomikus performance első üléseknek (¹) és az alumínium sportpedáloknak köszönhetően. (¹ Külön rendelhető.)

AZ ÖN VÁLASZTÁSA.

A teljesítmény és a stílus kéz a kézben járnak. Grand Sport vagy rugalmas Sports Tourer – az atletikus formatervezés és az innovatív technológia ötvözete ellenállhatatlanná teszi az Insignia GSi-t.

TELJES TAPADÁS.

Növelje a tapadást, a GSi stílusában. A Michelin Pilot Sport 4 S abroncsok vonzó 20 colos, két színű könnyűfém keréktárcsákkal (¹) párosítva még nagyobb tapadást biztosítanak az igazán lenyűgöző vezetési élmény érdekében. (¹Külön rendelhető.)

KIMAGASLÓ NÉMET MÉRNÖKI TELJESÍTMÉNY.

Az Insignia GSi modellt tökélyre fejlesztette az Opel, minden utazást a lehető legélvezetesebbé téve.

FEJLETT INTELLILUX LED®MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK.

A vakításmentes távfényt biztosító IntelliLux LED®Mátrix fényszórók¹ automatikusan tompítják a fénysugarat az úton közlekedő más járművek körül, míg az út többi részét továbbra is erősen világítják meg – akár 400 méteres látótávolságot biztosítva.
• Nem vakítja el a többi járművezetőt
• Az éjszakai vezetést biztonságosabbá, Önt pedig nyugodtabbá teszi
• A kanyarfény kiküszöböli a “fekete lyukakat” az éles kanyarokban. 40-70 km/h közötti sebességtartományban aktiválódik¹

¹Az IntelliLux LED® Mátrix fényszórók külön rendelhetők. Ha a rendszer aktiválva van, a távolsági fényszóró 50 km/h sebesség fölött bekapcsol, 35 km/h sebesség alatt pedig automatikusan kikapcsol.

BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGOT TART.

Az adaptív sebességtartó¹ fékezéssel és gyorsítással tartja a beállított követési távolságot az Ön előtt haladó jármű mögött, így segít megakadályozni a ráfutásos ütközéseket, és biztosítja Önnek a nyugodtabb vezetést.
Az adaptív sebességtartó (¹) segít elkerülni a ráfutásos baleseteket, megfelelő távolságot tartva az elöl haladó járműtől és álló helyzetig fékezve az Ön járművét. (²) A vezetési asszisztens pásztázza az utat, és biztonsági zónával védi járművét a maximális nyugalom és a minimális kockázat érdekében.

(¹ Külön rendelhető. A rendszer támogatja a vezetőt veszélyes helyzetekben. Azonban a jármű vezetéséért a vezető saját maga felelős. / ² Külön rendelhető. A rendszer 30 km/h és 180 km/h közötti sebességeknél aktiválódik, 150 m hatótávig. Automatikus inaktiválódás 20 km/h sebesség felett minden manuális sebességváltó esetén. Automatikus sebességváltókkal kombinálva a rendszer Stop & Go funkciót is kínál: a járművet álló helyzetbe fékezi le, és automatikusan követni tudja az elöl haladó járművet minden közlekedési helyzetben.)

A VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK ÚJ SZINTJE.

A szélvédőre vetített kijelző (¹) megjeleníti a legfontosabb adatokat a szélvédőn, így Ön az úton tarthatja szemét. Ilyen információk pl. a sebesség, a műholdas navigáció útmutatásai és a vészjelzések. (¹ Külön rendelhető.)

FEJLETT BIZTONSÁGI RENDSZEREK.

Az Opel biztonsági technikái¹ többek között a következő funkciókat kínálják Önnek:
• Automatikus vészfékezés (²) gyalogosfelismeréssel
• Oldalsó holttérfigyelő
• Aktív sávtartó

A vezetéstámogató rendszerek legújabb generációjában¹ az érzékelők, kamerák és radarok folyamatosan egy cél érdekében működnek együtt: hogy biztonságosabb, nyugodtabb vezetési élményt teremtsenek, segítsék növelni a vezető éberségét, és elkerülni a lehetséges baleseteket vagy szükségtelen büntetéseket. Ezek a rendszerek az Ön kezében hagyják az Insignia irányítását, és csak közvetlen veszély esetén avatkoznak be.

(¹ Külön rendelhető. Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. Azonban a jármű vezetéséért a vezető saját maga felelős. / ² Külön rendelhető. A rendszer 8 km/h és 80 km/h sebesség között aktív. Egy esetleges baleset esetén a becsapódási sebesség csökkentése érdekében a rendszer 8 km/h és 40 km/h sebesség között akár 1 g fékerővel fékezi le a járművet. 40 km/h és 80 km/h között a rendszer legfeljebb 15 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbön felül a vezetőnek kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. A rendszert a vezető bármikor aktiválhatja vagy inaktiválhatja.)

VARÁZSLATOS ÉRINTÉS.

Üljön be, és induljon! A kulcs nélküli indítás alapfelszerelés az Insigniában, így autóját Ön is egyetlen gombnyomással indíthatja majd.

MULTIMEDIA NAVI PRO. INFOTAINMENT NAVIGÁCIÓVAL.

Az új Multimedia Navi Pro rendszerrel élvezheti az élő navigáció szolgáltatásokat (1), például a prediktív útvonaltervezést, az élő közlekedési figyelmeztetéseket, az aktuális parkolási információkat, üzemanyagárakat és online térképfrissítéseket (2).

Tökéletes és intuitív vezetés egy pillantással:

• Nyolccolos HD színes érintőképernyő
• AM/FM rádió, DAB/DAB+3
• 3D európai navigáció élő navigációs1 szolgáltatásokkal, úgy mint prediktív navigáció és élő közlekedési információk2
• Fedélzeti hangvezérlés az audió-, telefon- és navigációs funkciókhoz.
• Kompatibilis Apple CarPlay™4 és Android Auto™4 rendszerekkel
• Bluetooth®-kapcsolat zeneadatfolyam-lejátszáshoz és telefonkihangosításhoz5,6
• Mentsen akár öt felhasználói profilt az egyéni kedvencekhez
• Az infotainment rendszer információi a műszercsoporton és a szélvédőre vetített kijelzőn3 jelennek meg

Az infotainment rendszerekről bővebb információt az opel.hu/infotainment oldalon talál.

(1 Használatához el kell fogadni a Telenav végfelhasználói licencszerződést, és hozzá kell járulni a személyes adatok felhasználásához a Telenav adatvédelmi szabályzatában rögzítettek szerint. A licenc 2031 végén jár le. / 2 Nem tartalmazza az adatokat, azokat okostelefonján vagy Wi-Fi hotspoton keresztül a mobilinternethez való csatlakozáskor kell megadni. Mobilhálózati adatátviteli díjakat vonhat maga után. / 3 Külön rendelhető / 4 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és használata a készülék operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra. / 5 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. / 6 A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye. )

MULTIMÉDIA. AZ OKOSTELEFON LEGJOBB TÁRSA.

Az okos multimédia rendszer alapfelszereltség minden Insigniánál. Az Apple CarPlayTM1 vagy az Android AutoTM (1) rendszerrel tökéletesen kivetítheti okostelefonja (1) főbb alkalmazásait és funkcióit a nagy, hétcolos színes kijelzőre.

A kifinomult multimédia rendszer áttekintése:

• Új, könnyebben használható hétcolos színes érintőképernyő
• AM/FM rádió, DAB/DAB+ (2)
• Kompatibilis az Apple CarPlay™ (1) és az Android Auto™ (1) rendszerekkel.
• Bluetooth® (3) telefon-kihangosításhoz, a telefonkönyvhöz való hozzáféréshez és zeneadatfolyam-lejátszáshoz (4)
• 2 USB interfész és egy aux-in bemenet a mobil eszközök csatlakoztatásához vagy töltéséhez
• 7 hangszóró, 4x20W teljesítmény.

(1 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és használata a készülék operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra. / 2 Opció/bizonyos piacokra vonatkozik. / 3 A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye. / 4 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek.)

TÖLTÉS MENET KÖZBEN.

Nem megfelelő kábel? Megfelelő autó! Az induktív töltéssel (1) vezeték nélkül töltheti fel okostelefonja akkumulátorát.

(1 Külön rendelhető. Használatához okostelefon-tartozékra lehet szükség. / ¹ Külön rendelhető. Speciális töltő szükséges azokhoz az okostelefonokhoz, amelyek nem rendelkeznek vezeték nélküli töltési funkcióval. Csak PMA- és Qi-kompatibilis mobiltelefonok tölthetők.)

BOSE® PRÉMIUM AUDIÓRENDSZER.

A 8 hangszórós Bose® prémium audiórendszer¹ rendkívüli akusztikai skálája felemelő teljesítményt és egyedülálló zenei élményt kínál. (¹ Külön rendelhető.)

TESTRESZABOTT ERGONOMIKUS ÜLÉSEK.

A hosszú távú kényelem és a teljesítmény találkozása: az ergonomikus Active ülések1 nem csak stílusossá teszik az autót, hanem optimális üléspozíciót, valamint megfelelő oldaltámaszt is biztosítanak a vezetőnek.
(1 Külön rendelhető. A GSi ergonomikus Active üléseket a német AGR ergonómiai kiválósági központ tanúsítja. A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.)

A SPORTOS EGYÉNISÉG.

Tervezze meg Opel Insignia GSi Exclusive autóját pont olyanra, amilyenre szeretné¹: testreszabás az Ön legmagasabb igényeinek megfelelően.

• Személyre szabott szín: válassza ki kedvenc színét több millió közül, vagy küldje el nekünk, milyen színre vágyik
• A prémium kategória luxusa kívül-belül
• Exclusive fényezés a tükörházon és a könnyűfém keréktárcsákon
• Magasfényű fekete csomag: cserélje autója külsejének krómozott részleteit sportos, csillogó fekete fényezésűekre.
(1 Külön rendelhető.)

TELJESEN DINAMIKUS.

A GSi alapfelszereltségéhez tartozó nyolcfokozatú automatikus sebességváltót a kormánykerékre szerelt sebességváltók egészítik ki azokért a pillanatokért, amikor Ön maximálisan uralni szeretné az utat.

ADAPTÍV 4×4 ÖSSZKERÉKHAJTÁS NYOMATÉKELOSZTÁSSAL.

Élvezze a kiváló menetdinamika és kezelhetőség egyensúlyát a 4×4 összkerékhajtással és az aktív nyomatékelosztással, és érezze magát biztonságban még extrém vezetési körülmények között, mostoha terepen is.

• A GSi intelligens, adaptív összkerékhajtású rendszere ott is biztosítja a tapadást, ahol más rendszerek csődöt mondanak
• A hátsó kerekekre irányuló akár 60%-os erőátvitellel és az aktív nyomatékelosztással ez az innovatív rendszer kiváló tapadást biztosít, a nyomatéknak az egyes kerekek között történő szükség szerinti elosztása révén
• A rendszer nem elveszi a teljesítményt, hanem többletenergiát irányít a megfelelő kerekekre, így biztosítva a leghatékonyabb tapadást és a legjobb reakciót minden vezetési helyzetben

FLEXRIDE® PERFORMANCE FUTÓMŰ.

FlexRide® Performance futómű: a másodpercek töredéke alatt igazítja a körülményekhez a lengéscsillapítókat, illetőleg a vezetési módnak („Standard”, „Tour” és „Sport”) megfelelően állítja be a kormánykerék és a gázpedál reakcióját.
Az Insignia GSi alapfelszereltségéhez tartozó elektromechanikus FlexRide® futóművel a vezető szabályozza a futómű reakciójának közvetlenségét. Válasszon a Standard, a Tour és a Sport vezetési módok közül. Ezenkívül a kizárólag a GSi modellhez kapható Competition módban az ESP gomb kétszeri megnyomásával kikapcsolható a kipörgésgátló, így még precízebb lesz a menetdinamika.

TAPOSSON A FÉKBE!

A festett féknyereggel büszkélkedő BREMBO fékek erős és pontos lassulást tesznek lehetővé.

ctc_katalogus ctc_aktualis_arlista_opel

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.
A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel Opel márkakereskedésünket.
A leírások és képek az alapfelszereltség részét nem képező, külön rendelhető felszereléseket tartalmazhatnak. A jelen katalógus adatai a nyomdába kerülés időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy a formatervezést vagy a felszereltséget módosítsuk. A bemutatott színek eltérhetnek a tényleges színektől. A képeken látható opcionális felszerelések felár ellenében kaphatók. Gépjárműveink elérhetősége, a különböző műszaki megoldások és felszereltségek eltérhetnek, vagy csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár ellenében kaphatók. Járműveink felszereltségére vonatkozó pontos tájékoztatásért keresse fel Opel márkakereskedésünket.

*A fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozóan említett adatok meghatározása a NEDC rendeleteknek megfelelően (715/2007/EK és 692/2008/EK rendeletek, azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján) történt, ami lehetővé teszi az összehasonlíthatóságot más járművekkel. 2017. 09. 01-től bizonyos új járművek fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó értékeinek meghatározása az új, világszerte összehangolt könnyű jármű vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében. Kérjük vegye fel a kapcsolatot márkakereskedésünket a legfrissebb információkért, és ellenőrizze, hogy változtak-e az értékek.

**A fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a világszerte összehangolt könnyű jármű vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 1153/2017/EK és 1151/2017/EK rendeleteknek megfelelően.
További információért látogasson el az opel.hu/wltp oldalra.

Az értékek nem veszik figyelembe a használatot, a vezetési körülményeket, a felszereltséget vagy az opcionális felszereltséget, és eltérhetnek az abroncsok formátumától függően. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető “Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról” című útmutatót.

***H gáz, m3/100 km.

****A BlueInjection technikával felszerelt járműveket rendszeresen újra kell tölteni AdBlue®-adalékkal a javasolt szervizintervallumok között is. A fedélzeti számítógépbe épített jelző figyelmezteti, ha fel kell töltenie. További információkat a www.opel.hu oldalon találhat.


Ajánlatot kérek