Opel Movano

Új Opel Movano

Ki mondta, hogy az Opel Movanoval csak áru szállítható? Az autó személyszállításra is éppúgy megfelelő, hiszen kellemes, 17 fő számára alkalmas belső utastérrel és kiemelkedő kényelmi funkciókkal rendelkezik, de természetesen a nagy teherbíró képessége miatt alkalmas áruszállításra is.

Ár: 8 822 750 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Mivel az Opel Movano kisterherautót általában vállalkozások, és különféle szervezetek használják, a vásárló maga döntheti el, hogy milyen tengelytávú, milyen magasságú, és mekkora teherbírású Movano illik legjobban a tevékenységi köréhez. A választékban találunk duplakabinos, fülkés alvázas és billenőplatós változatokat is.

Teljesítményével és gazdaságosságával az Opel Movano kiemelkedik az egyszerű furgonok világából. A széles választék, a kényelem és a funkcionalitás hármasságával az Opel Movano megkönnyíti életét!

Fedezze fel a nagy teherbírású, gazdaságos kisteherautónkat!

Az Opel Movano teljesítményével kiemelkedik a furgonok világában: a változatok, a tengelytávok, a terhelhetőség és magasság lenyűgöző választékával a mezőny élén jár. A Movano haszongépjárművek okos formatervezést, kiváló gazdaságosságot és teljesítményt, és kategóriavezető kényelmet kínálnak.

A minden részletében praktikus Opel Movano minimalizálja a költségeket, ugyanakkor hangsúlyossá teszi az arculatot és a kényelmet.
Lássuk, miért:

 • Raktér és tárolókapacitás
 • Széles körű kínálat
 • Továbbfejlesztett alváz
 • Tiszta, gazdaságos meghajtás
 • Meggyőző biztonság

 

Az Ön igényei szerint

A négyféle alvázhosszal, háromféle magassággal, első- vagy hátsókerékhajtással is kapható gyári választékban a zárt furgontól kezdve a duplafülkés és billenőplatós kisteherautón át minden megtalálható, így szinte biztosan létezik az Ön igényeinek is megfelelő Opel Movano. Különleges igényekhez a fülkés alvázas és a duplafülkés változatok kiváló alapul szolgálnak céljárművek építéséhez és átalakításokhoz, amelyeket az Opel megbízható szakemberei végeznek el. Még hasznosabb, ha a helyi Opel haszongépjármű-specialistája áll rendelkezésére szakértelmével, hogy ebből a sok lehetőségből a legjobbat hozhassa ki Önnek.

 

Mozgásban a kényelem

Az utasok komfortja tekintetében trendet teremtő Opel Movano meglepően sok továbbfejlesztett funkcióval és hasznos tárolóhellyel van ellátva. Légkondicionálás – semmi gond. A repülőgépekéhez fogható világítás és szellőztetés az utasok számára? Mind csakis Önre vár.

Az, hogy milyen kényelmesen ül, éppen olyan fontos, mint az, hogy hol ül. Akár Ön vezet, akár más vezet Ön helyett, létfontosságú, hogy egy volán mögött töltött nap ne járjon egy hét hátfájással.
Az Opel Movano vezetőfülkéje az ülésválasztéktól kezdve az ergonomikusan elhelyezett sebességváltókaron keresztül a dönthető kormányoszlopig úgy lett kialakítva, hogy a vezető – éppúgy, mint a jármű – nap mint nap úton lehessen.

 

Komfort vezetőülés

Opcióként rendelhető mélyített kialakítású ülés állítható deréktámasszal és kartámasszal, állítható magassággal. Az első utasüléshez is kapható.

 

Légrugós vezetőülés

Opcióként rendelhető, ideális rossz terepviszonyokra vagy hosszú távra. Négy irányban állítható, rögzített kartámasszal. A légrugózás érzékenysége szintén állítható.

Optimális kényelem és hatékonyság

Az idő pénz. Az Opel Movano utasterét a mindig mozgásban lévő profik igényei szerint alakították ki. Könnyű beszállni a gyorsan állítható üléseknek és kormánynak köszönhetően, kiváló tárolóhelyek állnak rendelkezésre a jegyzettömbök, szerszámok, számítógépek, személyes biztonsági felszerelés stb. számára. Kevesebb idő megy el a kereséssel, így több idő tölthető el hasznosan; mindez a személyautókra jellemző kényelemmel körülvéve.

 

Tárolóhely

Az utastérben mind a vezető, mind az utasok számos praktikus tárolóhelyet találnak, akár 2 literes vizespalackok számára alkalmas tárolókat is. Az Opel Movano megfelelő helyet biztosít minden üzleti vagy személyes szükséglet számára.

Az alapfelszereltséghez tartozó tárolóelemek többek között a következők:

 • Tárolórekeszek az ajtókban, amelyekben akár egy kétliteres vizespalack, aktatáska vagy más nagyobb tárgy is elfér
 • Kihajtható tárolórekesz a vezetőoldali ajtóban
 • A műszerfalon kialakított aprópénz- és bankkártya-/autópályajegy-tartó rekesz telefontartó zsebbel
 • A műszerfalon és a középső ülés hátsó részén kialakított pohártartók
 • A műszerfalon kialakított dokumentumtálca
 • Tágas, 11 literes kesztyűtartó (hűtött, ha a járműben van légkondicionáló berendezés)
 • Fej felett elhelyezett tárolópolcok a vezető és az első utas számára
 • Három kabátakasztó a válaszfalra rögzítve

További kényelmi elem az iPod-hoz, mobiltelefon-töltőkhöz stb. használható két darab 12 V-os aljzat a vezetőfülkében.

 

 

Iroda csomag

Ha mobil irodaként is használja Opel Movanóját, akkor számos külön rendelhető funkció segítheti Önt a rendezettség kialakításában. A Kényelem csomaggal mindehhez vonzó áron juthat hozzá.

 • CD 16 BT USB. CD/MP3-lejátszó, rádió RDS EON szolgáltatással, Bluetooth®-kapcsolattal, két USB-csatlakozóval, aux-in bemenettel és beépített kijelzővel, kormánykerékre telepített kezelőszervekkel. 2 x 15 W.
 • Kihúzható iratrögzítő tábla a műszerfalon
 • Komfort vezetőülés
 • Dupla üléspad, középen síkba dönthető forgatható tálcával és ülés alatti tárolórekesszel
 • Zajelnyelő panel az elválasztófalon
 • Automatikus elektromos ablakemelő a vezetőoldalon

 

Üvegezett válaszfal

A rendelhető üvegezett válaszfal megkönnyíti a kilátást hátrafelé és a rálátást a rakományra.

 

Tiszta és hatékony erő

A nagy teljesítményű BiTurbo dízelmotorok extra működési potenciált hoznak anélkül, hogy növelnék az üzemanyag-költséget. A 2.3 CDTI BiTurbo opciók Start/Stop rendszerrel és ECO móddal, valamint egy nagy teljesítményű és rendkívül csekély károsanyag-kibocsátású ecoFLEX modell gazdasági szempontból tökéletes választás. A masszív nyomatéktartalékokkal – amely a 2.3 CDTI ecoFLEX változat 285 Nm értékétől a 2.3 CDTI BiTurbo akár 360 Nm értékéig terjed, mindössze 1500 percenkénti fordulatszámnál – pontosan oda összpontosítják az erőt, ahol arra szükség van.

 

 

Navi 50 IntelliLink

E navigációs rendszernek kiváló az ár-érték aránya. A hétcolos színes érintőképernyő optimálisan látható a középkonzol felső részén.
A dinamikus navigáció két- vagy háromdimenziós madártávlati nézet mellett aktuális TMC közlekedési információkat is kínál. A térképek USB-n keresztül frissíthetők. A további jellemzők közé tartoznak a hangvezérlés a csatlakoztatott okostelefonokhoz, a kormánykerék gombjai, az USB és aux-in csatlakozás, illetve a Bluetooth® a telefonkihangosításhoz és az audióadatfolyam-lejátszáshoz. A digitális DAB+ rádió külön rendelhető.1

1 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek.

 

Aux-bemenet (aux-in) és USB-csatlakozás

Minden Opel Movano információs és szórakoztató rendszer alapfelszereltségként rendelkezik jack-csatlakozású aux-bemenettel, USB-csatlakozással és Bluetooth®kapcsolódási lehetőséggel.

 

Bluetooth®-csatlakozás

A könnyen használható és univerzális Bluetooth® segítségével a mobiltelefonos kommunikáció egyszerűbb és biztonságosabb.

 

Légkondicionáló berendezés

Jobb munkakörnyezet bármilyen időjárási körülmények között. A Klíma csomag részeként kapható, pollenszűrőt is tartalmaz.

 

Állófűtés

Azonnali klímakomfort és tiszta ablakok már az indulástól kezdve. Programozható időzítővel kapható, amely folyamatosan figyeli az utastér hőmérsékletét és a fűtési ciklust.

ÁLLÓFŰTÉS TÁVIRÁNYÍTÓVAL

Szükség esetén lehetővé teszi a rendszer elindítását és irányítását a járműbe történő beszállás előtt is. A kijelzőn az összes fontos beállítás látható.

 

Elektronikus klímaszabályozás (ECC)

Termosztatikus vezérléssel ellátott egyedi hőmérsékletszabályozás. A Komfort csomaggal is elérhető.

 

Fedélzeti számítógép

Ez a központi kijelző információkat nyújt a teljes távolságról, az utazási távolságról, az átlagos és a pillanatnyi üzemanyag-fogyasztásról, a fennmaradó üzemanyaggal megtehető hatótávolságról, valamint a legutolsó visszaállítás óta mért távolságról és átlagsebességről.

 

Digitális tachográf

A vezető által egyszerűen kezelhető. Megbízhatóan rögzíti a menetidőt és a pihenőidőt a flottakezelési adatok összeállításához és elemzéséhez.

 

Sebességtartó automatika sebességkorlátozóval

A kormánykerékről vezérelhető sebességtartó automatika azt is lehetővé teszi, hogy a járművezető ideiglenes maximális sebességet állítson be.

 

Rögzített sebességkorlátozó

Az üzemanyag-fogyasztás mérséklése és a balesetek kockázatának csökkentése érdekében olyan sebességkorlátozó is kapható, amely négy sebességkorlát (90, 100, 120 vagy 130 km/h) egyikére programozható. A járművezető ezt nem tudja inaktiválni.

 

Automatikus fényszórók és ablaktörlők

Opcióként rendelhető – használatával csökken a járművezető figyelmét elvonó zavaró tényezők száma, és nő a biztonság.

 

A személyzet és a rakomány védelme

Az ESP® nem számít luxusnak többé, hasonlóan az ABS-hez. Az Opel Movano hátsókerék-meghajtású változatain mindkettő alapfelszereltség. És még sokkal több továbbfejlesztett funkció és alapos védelem érhető el a rakomány számára.

Az Opel Movanót magas szintű aktív és passzív biztonsági elemekkel, valamint az utasteret és a rakteret egyaránt védő intelligens biztonsági rendszerrel tervezték.

 

ESP®

Minden stabilitási és biztonsági előny jelen van, amit Ön egy autótól elvárna, mégpedig kifejezetten az Opel Movanóra szabva. Elsőkerékhajtáshoz opcióként rendelhető, hátsókerékhajtás esetén alapfelszereltség.

 

Statikus kanyarvilágítás

Kis sebességnél az irányjelző-kapcsoló és a kormánykerék szöge hozza automatikusan működésbe: pontosan oda irányítja a fénycsóvát, ahol szükség van a megvilágításra.

 

Utasoldali légzsák kikapcsolása

Az Opel Movano hárompontos biztonsági övvel rendelkezik minden utas számára. A vezetőoldali légzsák az alapfelszereltség része. Az egy kapcsolóval kikapcsolható első utasoldali légzsák, valamint az oldalsó légzsákok rendelhető opciók.

 

Parkolóradar

A parkolóradar tolatáskor hangjelzéssel figyelmeztet a véletlen sérülések elkerülése érdekében.

 

Zárreteszek

Olyan területeken, ahol magas a jármű vagy a rakomány eltulajdonításának veszélye, a zárreteszek nyújtotta extra védelem minden modellhez opcionálisan rendelhető. A zárreteszek megakadályozzák a vezetőfülke ajtajának kulcs nélkül történő kinyitását a gomboknak az ajtókereten történő mechanikus zárolásával. Minden modellhez rendelhetők.

 

3 gombos kulcs

A kulccsal egymástól függetlenül nyitható és zárható mindkét első ajtó, vagy a hátsó és oldalsó ajtók, vagy valamennyi ajtó.

 • 1-es gomb

egyszer megnyomva: kinyitja mindkét fülkeajtó zárját

kétszer megnyomva: kinyitja valamennyi ajtó zárját

 • 2-es gomb (csomagtérajtó nyitása)

egyszer megnyomva: kinyitja az oldalsó és hátsó ajtók zárját

 • 3-as gomb

egyszer megnyomva: bezárja valamennyi ajtót

A három gombos kulcs a Movano zárt furgonok alapfelszereltségének része.

 

Riasztóberendezés

A távirányítású riasztóberendezés térbeli mozgásérzékelők segítségével védi a teljes járművet (motortér, fülke és raktér) a behatolások ellen.

 

Mozgatható válaszfal

A tető- és padlósínekbe 25 mm-es térközönként szerelhető fel, és különösen hasznos a csomagok és rögzítetlen tárgyak visszatartására. Átjáráshoz kinyitható.

 

Rakományrögzítő háló

A háromdimenziós, rendkívül rugalmas és illeszthető rakományrögzítő háló ideálisan használható a különböző méretű és összetételű rakományokhoz.

 

Teleszkópos zárórudak

A rögzítősínekre vízszintesen vagy függőlegesen felszerelt rudak biztonságosan rögzítik a nehéz rakományokat.

 

Mozgatható rakományrögzítő pontok

Az oldalsó rögzítősínek a 25 mm-enként elhelyezkedő rögzítőszemekkel és a hozzájuk tartozó 6 mozgatható acél rögzítőszemmel univerzális rakományrögzítést tesznek lehetővé.

 

Fix rakomány-rögzítőszemek

Ideálisan elhelyezett 6, 8, 10 vagy 12 (a jármű hosszától függően) rakomány-rögzítőszem tartja biztonságosan helyén a rakományt. 4 oldalra szerelt rögzítőszem is opcionálisan rendelhető.

 

Válaszfal ablakának védelme

Az ISO szabványoknak megfelelő tömöracél rács védi az ablakot a kilátás akadályozása nélkül

 

Üveg tetőablakok

Ezek javítják a raktérben a fényviszonyokat, így könnyebb eligazodni.

 

Szállításra kész

Első- vagy hátsókerék-meghajtás, szimpla vagy dupla hátsó kerekek – az Opel Movano könnyebb kezelhetőséget, és hosszabb szervizintervallumokat hoz. Úgy kezelhető, mint egy nagyméretű autó, de masszív teherbírási és vontatási kapacitásának köszönhetően a kiváló szállítójármű szerepét is betölti.

Az első- és hátsókerék-meghajtású változatban is elérhető Opel Movano számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik, amelyek alkalmassá teszik a nehéz terepen vagy megerőltető körülmények között történő munkavégzésre.

Alváz opciók speciális feladatokhoz:

 • Légrugózás
 • Hátsó differenciálzár
 • Segédhajtás

 

A legjobb megoldás mindkét típus számára: FWD és RWD

Nincs két egyforma munka, és nincs két egyforma út sem. Ezért ha a vállalkozás számára kiemelkedő fontosságú a nagy teherbírás, akkor bizonyára a hátsókerék-meghajtás lehet Önnek a megfelelő választás. Az Opel Movano kétféle hosszúságú, illetve tetőmagasságú hátsókerék-meghajtású (RWD) változatban is kapható, amelynek megengedett össztömege 3 500, illetve 4 500 kg, a maximális vontatható tömege pedig 3 tonna. Ha azonban olyan teherautóra van szüksége, ami akár 3,5 tonna tömeget is tud vontatni, az Opel Movano elsőkerék-meghajtású (FWD) modellváltozatai ki tudják elégíteni az igényeit.

 

Hátsókerék-meghajtás

A hátsókerék-meghajtás (RWD) jelentős előnyöket kínál az elsőkerék-meghajtással (FWD) szemben bizonyos ügyfelek számára:

 • Nagyobb tengelyterhelhetőség, amely magasabb jármű össztömeget tesz lehetővé (maximum 4,5 t, szemben az elsőkerék-meghajtású változat 3,5 t értékével)
 • Nagyobb, nehezebb utánfutók vontatására is képes: (legfeljebb 3,5 tonna dupla hátsókerékkel)
 • Jobb tapadás a szilárd burkolat nélküli utakon
 • Strapabíróbb nehéz körülmények között végzett munkák során
 • Szűkebb fordulókör

 

Elsőkerék-meghajtás

Az elsőkerék-meghajtásnak (FWD) is számos előnye van a hátsókerék-meghajtással (RWD) szemben:

 • Alacsonyabb bekerülési és üzemeltetési költségek, és főként alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás
 • Alacsonyabb berakodási magasság a raktér esetében
 • Nagyobb szélesség a sárvédőívek között
 • Alacsonyabb menetkész tömeg
 • Magasabb hasznos teher

 

Tiszta dízel teljesítmény

A munkára termett öt dízelmotor – köztük egy meglepően erős ecoFLEX modellel – az erő új szintjével gazdagítja az Opel Movanót. A csúcstechnikájú BiTurbo motorok turbólyuk nélküli teljesítményt biztosítanak; 100 kW (136 LE) teljesítménytől és 340 Nm nyomatéktól 120 kW (163 LE) teljesítményig és 360 Nm nyomatékig terjedő változatok közül lehet választani. A BiTurbo és az ecoFLEX változatok elérhetők Start/Stop rendszerrel, amely csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, különösen városi forgalomban. A BiTurbo változatok ECO móddal is elérhetők, amely még gazdaságosabbá teszi az üzemanyag-felhasználást.

ctc_aktualis_arlista_opel


Ajánlatot kérek