Opel Mokka X

IGAZÁN XTRA! PRÉMIUMKATEGÓRIÁJÚ INNOVÁCIÓK AZ ÚJ OPEL MOKKA X MODELLBEN.

AZ IGAZI NEMESSÉG BELÜLRŐL FAKAD.

A MOKKA X nívós kialakítású belső tere egy prémium kategóriájú SUV kifinomult érzését és innovatív opcióit kínálja. A magasabb hasmagasság jóvoltából felülről szemlélheti a legtöbb autót.

Ár: 5 890 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

OPEL ULTIMATE EDITION.

Szálljon be az első osztályra: próbálja ki a Mokka X modellt alapfelszereltségként kapható prémium funkciókkal.

AZ IGAZI NEMESSÉG BELÜLRŐL FAKAD.

A MOKKA X nívós kialakítású belső tere egy prémium kategóriájú SUV kifinomult érzését és innovatív opcióit kínálja. A magasabb hasmagasság jóvoltából felülről szemlélheti a legtöbb autót..

PRÉMIUM KATEGÓRIÁSRA TERVEZVE.

A MOKKA X elhozza a prémium formatervezésta városi utcákon is otthonosan mozgó SUV-ok kategóriájába. A merész, izmos vonalak magukra vonják a figyelmet, míg a nagyobb hasmagasság és a nagy könnyűfém keréktárcsák bizonyítják terepes alkalmasságát.

AMI ÖNRE VÁR.

Az új MOKKA X kárpitok és díszítőelemek lenyűgöző, új kombinációit kínálja. A finom részletekre is kiterjedő figyelem kiemeli az autó belsejének prémium-karakterét.

ALAKÍTSA KI A KARAKTERÉT!

Bármelyik keréktárcsát is válassza MOKKA X autójához, garantált a hatás. Válasszon a 16, 17, 18 és 19 colos könnyűfém keréktárcsák közül.

ENGEDJE BE A KÜLVILÁGOT.

Engedje be a külvilágot. A nagy, opcionális üveg napfénytető fokozza a hatalmas belső tér érzetét.

MUTASSA MEG EREJÉT.

Tegye energikussá és izmossá autóját az Opel Performance Center (OPC) Line Sport csomaggal (1). A küszöbdíszlécek és az első-hátsó védőlemez-betétek a versenyautózás szellemét idézik meg. (1 Hamarosan kapható lesz.)

A KÉNYELEM CSÚCSA.

Elégedettség ergonómiai tanúsítvánnyal: utazzon magas üléspozícióban, és lazítson az elektronikusan tökéletesre állítható deréktámasszal felszerelt luxus-ülésben.
Az AGR (Egészséges Hát Munkacsoport) ergonómiai kiválósági központ által tanúsított ülés többféle egyedi beállítási lehetőséget kínál, többek között az oldalirányú pozíció, az ülésmagasság és ülésszög, az integrált deréktámasz és a kihúzható combtámasz beállítását. Ezáltal az ülés tökéletesen idomul a gerincoszlop természetes helyzetéhez.
Ezen felül a Mokkára jellemző magas üléspozíciónak köszönhetően a vezető jól át tudja tekinteni az utat, és az utasok kényelmesen tudnak ki- és beszállni.

MELEG FOGADTATÁS.

A három fokozatban fűthető első ülés és a fűthető bőrborítású kormánykerék szívesen látott kényelem télen.

NAGYOBB HANGHŰSÉG.

Hat optimális elhelyezkedésű BOSE®hangszóró és egy Richbass™ mélysugárzó. A bombasztikus, koncertszerű hangzásért, mely mindenkit elkápráztat. (1 Külön rendelhető.)

TELE JÓ CUCCOKKAL.

A 60/40 arányban osztott hátsó ülések lehajtásával akár 1372 literesre is növelheti a csomagtartó térfogatát (1). (1 Gumiabroncs-javító készlettel és FlexFix® integrált kerékpárszállító nélkül.)

AFL LED. MINDEN MÁS FÉNYSZÓRÓT ÁRNYÉKBA BORÍT.Az adaptív LED-fényszórórendszer 30 százalékkal jobban világítja meg az utat a halogén fényszórónál, és automatikusan alkalmazkodik akár kilenc autózási helyzethez, az optimális kilátás és biztonság érdekében.

  • Stop mód: energiát takarít meg (amikor be van kapcsolva a start/stop mód).
  • Tolatás/manőverezés: bekapcsolja az első kanyarfényeket a könnyebb parkolás érdekében.
  • Statikus kanyarvilágítás: további LED-lámpa a kanyar jobb belátása érdekében.
  • Dinamikus kanyarfény: a beállított érték fölötti sebességnél extra fény az adott oldalon.
  • Automatikus távolsági fényszórók: teljes világítás. Ha más járműveket észlel, automatikusan tompított fényszóróra vált.
  • Országúti világítás: hosszabb, szélesebb, vakításmentes alacsony fénycsóva (55 km/h sebesség felett).
  • Városi világítás: a szélesebb fénycsóvával könnyebben észrevehetők a gyalogosok (55 km/h sebesség alatt).
  • Turista-mód: a fényszórókat baloldali közlekedéshez igazítja.

SOHA NEM ALVÓ ÉRZÉKELŐK.

Az Opel Eye kameraalapú innovációkat használ, mint a ráfutásra figyelmeztető és sávelhagyás-jelző, így segít megelőzni az ütközést és maximalizálja a biztonságot.

• Ráfutásra figyelmeztető: ha Ön hátulról túl gyorsan közeledik egy járműhöz, hangjelzéssel figyelmezteti, és piros fényjelzést jelenít meg a látómezőben.
• Sávelhagyás-jelző: figyelmezteti, ha véletlenül elhagyja a sávot. Ez segít megelőzni a veszélyes helyzeteket.
• Jelzőtábla-felismerő: felismeri és megjeleníti a sebességkorlátozásokat és egyéb közlekedési táblákat, amelyeket Ön esetleg nem vesz észre.

REFLEKTÍV LED FIGYELMEZTETŐ KIJELZÉS.

A reflektív LED-figyelmeztetés (RLAD) jelzőfénytvillant fel a vezető látóterében, ha hátulról túl gyorsan közeledik más járművekhez.

LÁTJA, MI VAN ÖN MÖGÖTT.

A tolatókamera segít biztonságosan tolatni anélkül, hogy a vezetőnek hátra kellene tekerednie. Különösen a parkolást teszi sokkal kényelmesebbé és biztonságosabbá.

A VARÁZSÉRINTÉS.

A kulcs nélküli nyitás és indítás funkcióval csak egy gombnyomásra szükség – kinyithatja az első ajtókat egyszerre, vagy beindíthatja vele a motort.

INTELLILINK. A MŰKÖDŐ HÁLÓZAT.

A csúcskategóriájú R4.0 IntelliLink-rendszerteljesen kompatibilis az Apple CarPlayTM1 és a Google Android AutoTM1 rendszerével, könnyű hozzáférést biztosítva az okostelefon-funkciókhoz a nagy érintőképernyőn.

Az Apple CarPlayTM1 és a Google Android AutoTM2 rendszerével a felhasználók kényelmesen hozzáférhetnek okostelefonjukon a hasznos, kompatibilis alkalmazásokhoz és funkciókhoz vezetés közben, mint pl.:
• Használja a telefont a Maps alkalmazással, műholdas navigációként
• Játsszon le zenét a Spotify funkcióval
• Hallgasson internetes rádióadókat a TuneIn vagy Stitcher funkcióval
• Küldjön és fogadjon üzeneteket a WhatsApp és a Skype segítségével

Könnyedén hozzáférhet ezekhez a funkciókhoz hangvezérléssel, például Apple Siri vagy Google Voice alkalmazással, így kezét a kormánykeréken, szemét pedig az úton tarthatja.

¹Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra.
²Az Android a Google Inc. védjegye. Az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra.

A CSÚCSKATEGÓRIÁJÚ MŰHOLDAS NAVIGÁCIÓ

A nyolccolos Navi 900 IntelliLink egy teljes értékű navigációs rendszer is, madártávlati nézettel. Adja meg az úti célt egyszeri hangutasítással, vagy válassza ki a kedvencek közül.

A Navi 900 IntelliLink, a csúcstechnikájú infotainment az alábbiakat kínálja:
• Apple CarPlay™¹
• Android Auto™²
• Nyolccolos színes érintőképernyő
• Beépített navigációs rendszer 3D nézetekkel
• Hangvezérlés
• 4,2 colos színes műszerfali kijelző (külön rendelhető)
• AM/FM rádió funkció, külön rendelhető DAB+

¹Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra.
²Az Android a Google Inc. védjegye. Az Android Auto™ nem feltétlenül elérhető minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra

4×4 = TÖBB ÉLVEZET KEREKENKÉNT.

A MOKKA X mindig elemében van. Nehéz helyzetekben az opcionális 4×4 intelligens összkerékhajtás jobb tapadást, nagyobb stabilitást és jobb irányíthatóságot biztosít.

Az AWD-érzékelők figyelik a fő tényezőket, például a kerék sebességét
• Szükség esetén az AWD-rendszer fronthajtásról 4×4-re vált
• A hajtóerőt elosztja az első és a hátsó tengely között
• Ideális jeges városi utakon, sáros terepen vagy havon

GOND NÉLKÜL A LEJTŐN.

Akár meredek hegyoldalon, meredek városi utcákon vagy csak lejtős parkolóban vezet, a visszagurulás-gátlóval és a lejtmenet-szabályozóval az autó nem gurulhat el rossz irányba.

1. Visszagurulás-gátló (HSA). Ha meredek lejtőn szeretne elindulni vagy leparkolni, a HSA automatikusan lenyomva tartja a féket egy pillanatig. Így az autó nem gurulhat el rossz irányba.

2. Lejtmenet-szabályozó (HDC). A HDC ellenőrzés alatt tartja a sebességet a lejtőn, így Önnek nem kell aggódnia a fékezés miatt, még meredek lejtőn vagy lejtős parkolókban sem.

HATÉKONYSÁG, AHOL SZÁMÍT.

Jó érzés a teljesítmény, ha ellenőrzés alatt tartja. Ezért fejlesztettük ki az intelligens 4×4 összkerékhajtást és az új, takarékos motorokat a MOKKA X-hez.
• A könnyű karosszéria mozgékonnyá teszi a Mokka X-et
• Válassza az 1.4 Turbo motort 4×4 összkerékhajtással a tökéletes Mokka X élményhez: hatfokozatú manuális sebességváltóval, start/stop rendszerrel és 140 lóerő teljesítménnyel.
• Hosszú utakhoz ideális választás az új 1.6 ECOTEC® dízelmotor start/stop rendszerrel, mely az egyenletes teljesítményt gazdaságossággal és gyors reakciókészséggel ötvözi. Az alacsony zajszintű dízeltechnikában is új mércét állít fel.
• Üzemanyagköltsége és ökológiai lábnyoma csökkentéséhez keresse az ECOTEC® emblémát
• Csökkentheti fogyasztását és károsanyag-kibocsátását. Kérjen start/stop rendszert, amely a csekély fogyasztású és károsanyag-kibocsátású ECOTEC®Technology csomaggal kapható.
Fogyasztás (l/100 km): városban 5,3-9,3, városon kívül 4,5-6,1, vegyes használatban 4,9-7,3; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 127-167.
1.4 ECOTEC® LPG Turbo üzemanyag-fogyasztás (l/100 km, benzin/LPG): városban: 7,9/9,9, városon kívül: 5,1/6,3, vegyes használatban: 6,1/7,6; CO2-kibocsátás (g/km, benzin/LPG): vegyes használatban: 142/124.

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján). */**/****

SIMA VÁLTÁSOK.

A kényelmes hatfokozatú automatikus, vagy a közvetlen irányítást nyújtó manuális váltó legyen, öt vagy hat fokozattal? Önnek csak azt kell eldöntenie, melyik MOKKA X sebességváltót választja.

CSÖKKENTI A FOGYASZTÁST ÉS A KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁST.

Az üzemanyagköltség és az ökológiai lábnyom csökkentéséhez keresse az ECOTEC® emblémát, és kérjen start/stop rendszert, amely a csekélyebb fogyasztású és károsanyag-kibocsátású ECOTEC® Technology csomaggal kapható.

<Opel_Mokka_X

ctc_aktualis_arlista_opel ctc_katalogus

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.
A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel Opel márkakereskedésünket.
Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.
Az Opel és az Opel Fábián az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel és a Fábián Kft. fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedésünkben tájékozódhat.


Ajánlatot kérek