Opel Zafira

Fedezze fel az Opel Zafirát, új mércét teremtő flex 7 plus ülésrendszerével. A tökéletes hétüléses családi autó.


Ár: 8 136 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

AZ ÚJ OPEL ZAFIRA.

Hét ok, hogy miért vegyen Opel Zafirát

• Ez az igazi hétüléses úgy vezethető, mint egy szokványos méretű autó
• Sokoldalú tárolás és üléselrendezés
• Stílusos külső és prémiumkategóriájú belső
• Kifinomult vezetőtámogató rendszerek
• Vezető AFL LED-fényszórótechnika
• Hatékony, német gyártmányú hajtásláncok
• Továbbfejlesztett csatlakoztathatóság

FELTŰNŐ DESIGN.

A megújult formatervű, új hétüléses Zafira vadonatúj hűtőrácsával és dupla szárny formájú LED lámpáival azt a lenyűgöző megjelenést hordozza, amit az ember egy élvonalbeli német mérnöki remekműtől elvár.

SZERELEM ELSŐ ÜLÉSRE.

A megújult belső tér világos, tágas és hívogató. Aprólékos figyelem és remek kivitelezés teszi páratlanná a prémium minőségű új anyagokat, a stílusos vonalakat és üléseket.
• Letisztult, rendezett kialakítás, okos tárolási lehetőségek
• Bőrborítású kormánykerék1
• FlexConsole® tároló és kartámasz2
• Ergonomikus Active ülések3

1 Alapfelszerelés Innovation esetén. Külön rendelhető Edition változathoz.
2 Külön rendelhető Innovation esetén, nem kapható Edition változathoz.
3 Az ergonomikus Active első ülések külön rendelhetők. Az ergonomikus Active üléseket a német AGR ergonómiai kiválósági központ tanúsítja. A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

PANORÁMA KILÁTÁS.

Élvezze a panoráma szélvédő nyújtotta jobb kilátást, és az első ülésektől a jármű végéig nyúló hőálló, panoráma napfénytetőn beáramló extra fényt.1 (1 Külön rendelhető)

VILÁGÍTSA MEG AZ UTAT.

A Zafira opcionális első és hátsó LED lámpái nem csak vagányak, hanem jelentősen javítják a látási viszonyokat éjjel.1
(1 Alapfelszerelés Innovation esetén.)

ÜLÉSELRENDEZÉS BÁRMILYEN HELYZETRE.

Az új mércét felállító FLEX 7® PLUS ülésrendszerrel Ön szabadon átrendezheti az üléseket a szállított utasok, csomagok és teher kombinációjának megfelelően.
• Hajtsa le bármelyik üléskombinációt másodpercek alatt
• Ha ötülésest szeretne, csak vegye ki a harmadik üléssort

SZERVEZÉS ÉS OPTIMALIZÁLÁS.

A FlexRail®1 középkonzol az első ülések közötti helyet variálható tárolórendszerré alakítja. (1 Külön rendelhető Innovation) változathoz.

NAGY CSOMAGTÉR.

A Zafira ötüléses konfigurációjában tágas, 1860 literes csomagteret és akár 34 tárolóhelyet kínál. Hétüléses konfigurációban még mindig 152 liter marad a csomagoknak.

HOZZÁFÉRÉS TÉRKÉPEKHEZ ÉS SZÓRAKOZÁSHOZ.

Kapjon pontos és kényelmes útmutatást a beágyazott Navi 4.0 IntelliLink rendszertől, mely forradalmi csatlakozási jellemzőkkel rendelkezik.
A Navi 4.0 IntelliLink a következő funkciókat tartalmazza:

• Beágyazott műholdas navigáció
• Továbbfejlesztett forgalmi szolgáltatás
• Egysoros vagy strukturált úticél-megadás
• Hétcolos színes érintőképernyő
• Kompatibilis az Apple CarPlay™¹ és az Android Auto™² rendszerekkel
• Bluetooth®-kapcsolat mobiltelefon-kihangosításhoz, zeneadatfolyam-lejátszáshoz és a telefonkönyvhöz való hozzáféréshez3
• AM/FM rádió funkció
• Fénykép- és videólejátszás USB-ről3

1 Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra.
2 Az Android a Google Inc. védjegye. Az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra.
3 Csak kompatibilis készülékekkel használható

AZ ÖN ÖSZTÖNÖS, SOKOLDALÚ SEGÍTŐJE.

Apple CarPlay™2- és Android Auto™2-kompatibilis, így az R 4.0 IntelliLink kivetítheti a képernyőre az okostelefon funkcióit, mint például a térképeket, Spotify-t és hasonló alkalmazásokat.

  • Vezérelje az IntelliLink rendszert a hatalmas, hétcolos színes érintőképernyővel
  • Kezelje készülékeit Bluetooth®-kapcsolat és USB útján
  • Ha csak lejátszani szeretne, csatlakozzon az aux-in bemeneten keresztül
  • Kezét mindvégig a kormányon tarthatja a telefonkihangosításnak köszönhetően
  • USB útján hozzáférhet készülékein tárolt fényképeihez és videóihoz, és megjelenítheti őket a hétcolos színes érintőképernyőn.
  • Integrálja egyszerűen iPhone vagy Android okostelefonjának funkcióit és alkalmazásait:
    – Apple CarPlay™¹ az Apple iPhone készülékekhez
    – A Google Android Auto™² az Android alapú okostelefonokat integrálja

1 Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra.
2 Az Android a Google Inc. védjegye. Az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra.

CSATLAKOZÓK AZ UTASOKNAK.

Mindenki szórakozásáról gondoskodhat a hosszú utakon az USB csatlakozási lehetőséggel. Mindig kapcsolatban maradhat, és soha többé nem merül le a telefonja.

INTSEN BÚCSÚT A HÁTFÁJÁSNAK.

Az ergonómiai tanúsítvánnyal rendelkező ülések (1) elektromosan kitolható combtámasszal és állítható derékrésszel segítenek ellazulni a hosszú utakon. (1 Külön rendelhető)

MELENGETŐ KÉNYELEM.

A bőrkárpit kombinálható az opcionális téli csomaggal. A csomag fűthető kormánykereket és fűthető első üléseket tartalmaz.

SZALONFÉNY.

Az ajtózsebekben a hangulatvilágítás (1), valamint a tetőbe épített első és hátsó olvasólámpák stílusos, barátságos hangulatot teremtenek az autóban. (1 Alapfelszerelés csak Innovation esetén)

EGY IGAZÁN RAGYOGÓ ÖTLET.
A teljes LED adaptív fényszóró (AFL)1 kiváló láthatóságot és biztonságos éjszakai vezetést nyújt. (1 Külön rendelhető az Edition esetén, alapfelszerelés az Innovation modellhez)

A LED fényszórók – amelyek 25 százalékkal fényesebben világítanak a halogén fényszóróknál – automatikusan alkalmazkodnak a kormányzási szöghöz, a sebességhez és a vezetési körülményekhez.
• Városi világítás: a szélesebb fénycsóvának köszönhetően jobban láthatók az útszélek
• Országúti világítás: extra fényes, vakításmentes tompított fény, amely az út szélét is megvilágítja
• Automatikus távolsági fényszórók: automatikusan tompított fényszóróra váltó távolsági fényszórók
• Statikus kanyarvilágítás: lassú bekanyarodáshoz a városban (40 km/h alatt)
• Dinamikus kanyarvilágítás: gyorsabb kanyarvételhez (40 km/h – 70 km/h)
• Stop mód: lekapcsolja a kanyarvilágítást, ha be van kapcsolva a start/stop mód
• Tolatófény: segít megvilágítani az autó körüli területet

A BIZTONSÁG A LEGFONTOSABB.

Opel Eye: a csúcsminőségű vezetőtámogató rendszerfolyamatosan figyeli a forgalmat, az Ön vezetési manővereit és a táblákat, őrizve az Ön biztonságát és éberségét.(1) (1 Külön rendelhető)
• Sávelhagyásjelző1
• Ráfutásra figyelmeztető1
• Jelzőtábla-figyelő1
• Tolatókamera2

1 A vezetőtámogató csomagok része  
2 Külön rendelhető

ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ.

Az adaptív sebességtartó1 érzékeli az elöl haladó autó helyzetét, és automatikus gyorsítással vagy fékezéssel megtartja a biztonságos távolságot. Segít a ráfutásos ütközések megelőzésében.
Az adaptív sebességtartó1 a forgalmi helyzet függvényében automatikusan gyorsít vagy lassít. Érzékeli az elöl haladó autó helyzetét, és megtartja a biztonságos távolságot. A rendszer együttműködik a ráfutásos ütközés figyelmeztetéssel2.

1 Külön rendelhető
2 A vezetőtámogató csomag része

MAXIMALIZÁLJA A BIZTONSÁGOT.

Az oldalsó holttérfigyelő (1) megóv a veszélyes sávváltásoktól. Ha egy jármű érkezik autója holtterébe, figyelmeztetés jelenik meg az oldalsó tükörben. (1 A vezetőtámogató csomag része)

PARKOLJON KÖNNYEDÉN.
Legyen jobb rálátása az autó mögötti területre, és tolasson biztonságosabban a tolatókamerával és a nagy IntelliLink kijelzővel. (1 Külön rendelhető)

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ESZKÖZÖK.

A rendkívül gazdaságos, német gyártmányú hajtásláncok széles választéka a 88 kW (120 LE) teljesítményűtől a 125 kW (170 LE) teljesítményűig terjed. Erős, gazdaságos motorok, amelyek kifinomultsággal ötvözik a teljesítményt.
Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városban: 5,1-7,5, városon kívül: 5,1-7,5, vegyes használatban: 5,1-7,5; CO2 -kibocsátás (g/km): vegyes használatban: 134-183.

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).*/**/****

KIVÁLÓ SEBESSÉGVÁLTÓK.

Legyen szó automatikus vagy manuális sebességváltókról, az új Zafira simán működő, pontos és precíz, és ugyanakkor rendkívül megbízható sebességváltókat kínál.

VIGYE KÖNNYEDÉN.

Egy bizonyos ponton még a legnagyobb csomagtér is megtelik – innentől kap szerepet a kényelmes vonóhorog és utánfutó. Akár 1 650 kiló teher vontatására is alkalmas.

ECOTEC® TECHNIKA.

Az ECOTEC® technika és a start/stop rendszer segítenek csökkenteni az üzemanyagköltséget és a kibocsátást. Két motortípus közül választhat: benzin és turbódízel.

Opel_Zafira

<https://www.opelfabian.hu/opelgepjarmuvek/arlista/” target=”_blank”>ctc_aktualis_arlista_opel ctc_katalogus

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.
A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel Opel márkakereskedésünket.
A leírások és képek az alapfelszereltség részét nem képező, külön rendelhető felszereléseket tartalmazhatnak. A jelen katalógus adatai a nyomdába kerülés időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy a formatervezést vagy a felszereltséget módosítsuk. A bemutatott színek eltérhetnek a tényleges színektől. A képeken látható opcionális felszerelések felár ellenében kaphatók. Gépjárműveink elérhetősége, a különböző műszaki megoldások és felszereltségek eltérhetnek, vagy csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár ellenében kaphatók. Járműveink felszereltségére vonatkozó pontos tájékoztatásért keresse fel Opel márkakereskedésünket.

*A fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozóan említett adatok meghatározása a NEDC rendeleteknek megfelelően (715/2007/EK és 692/2008/EK rendeletek, azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján) történt, ami lehetővé teszi az összehasonlíthatóságot más járművekkel. 2017. 09. 01-től bizonyos új járművek fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó értékeinek meghatározása az új, világszerte összehangolt könnyű jármű vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében. Kérjük vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével a legfrissebb információkért, és ellenőrizze, hogy változtak-e az értékek.

** A fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a világszerte összehangolt könnyű jármű vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 1153/2017/EK és 1151/2017/EK rendeleteknek megfelelően.
További információért látogasson el az opel.hu/wltp oldalra.
Az értékek nem veszik figyelembe a használatot, a vezetési körülményeket, a felszereltséget vagy az opcionális felszereltséget, és eltérhetnek az abroncsok formátumától függően. A hivatalos fogyasztásról és a CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető “Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról” című útmutatót.

***H gáz, m3/100 km.

****A BlueInjection technikával felszerelt járműveket rendszeresen újra kell tölteni AdBlue®-adalékkal a javasolt szervizintervallumok között is. A fedélzeti számítógépbe épített jelző figyelmezteti, ha fel kell töltenie. További információkat a www.opel.hu oldalon találhat.


Ajánlatot kérek