Peugeot_301

Peugeot 301

A megújult Peugeot 301 minden elemében képviseli a márka legutóbbi stílusjegyeit. A függőleges hűtőmaszk közepén az oroszlán embléma, felső díszcsíkjában pedig a PEUGEOT név díszeleg. A karosszéria vonalába simuló, háromféle anyagból készült fényszórók a sportosságot sugárzó lökhárító fölé magasodva fogják közre a hűtőmaszkot. A karosszéria színére fényezett lökhárító magában foglalja a LED-lámpákat, a ködlámpákat (változattól függően széria vagy opció), valamint a motor hűtését szolgáló széles légbeömlőket.

Ár: 4 767 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

MEGÚJULT DESIGN

Az új márkajegyekkel felruházott, hármas tagolású karosszériát elegáns vonalvezetés jellemzi. A Peugeot 301 tökéletes egységet alkot, köszönhetően a robosztus megjelenésnek, a hatalmas belső térnek és a dinamikus vezethetőségnek.

TECHNOLÓGIA ÉS PRAKTIKUM

A Mirror Screen triple play (Kizárólag MirrorLink®, Android Auto® vagy Apple Carplay™ protokollal kompatibilis alkalmazások esetén, helyzettől függően álló vagy mozgó gépjárműben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkciói letiltódnak. Az okostelefonon ingyenesen elérhető tartalmak egy része csak egy hasonló, MirrorLink®-, Android Auto®- vagy Apple Carplay™-kompatibilis alkalmazásra való előfizetés esetén elérhető. A Mirror Screen funkció MirrorLink® (MirrorLink® technológiával kompatibilis androidos telefonok), Android Auto® (androidos telefonok) vagy Apple Carplay™ (iOs rendszerű telefonok) technológiával működik. Minden esetben internet-hozzáférést is biztosító telefon-előfizetésre van szükség.) segítségével kommunikációs kapcsolatot teremthetünk az autó és a telefonunk között.
A Peugeot 301 ráadásul tágas utastérrel és csomagtartóval büszkélkedhet, ami kategóriájában kiemelkedő.

HATÉKONYSÁG A MINDENNAPOKBAN

Bárhová is vezessen az útja, a PEUGEOT 301 mindenütt hűséges társa lesz. A PEUGEOT szakértelmét kamatoztató dinamikus menettulajdonságoknak köszönhetően bátran róhatja vele az utakat. A jobb motorteljesítményt biztosító EAT6 automata váltó és a 115 lóerős 1,6 L Vti motor jóvoltából a PEUGEOT 301 a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét.

ELEGÁNS ÉS KARAKTERES

A megújult Peugeot 301 minden elemében képviseli a márka legútóbbi stílusjegyeit. A függőleges hűtőmaszk közepén az oroszlán embléma, felső díszcsíkjában pedig a PEUGEOT név díszeleg. A karosszéria vonalába simuló, háromféle anyagból készült fényszórók a sportosságot sugárzó lökhárító fölé magasodva fogják közre a hűtőmaszkot. A karosszéria színére fényezett lökhárító magában foglalja a LED-lámpákat, a ködlámpákat (változattól függően széria vagy opció) , valamint a motor hűtését szolgáló széles légbeömlőket.

MINŐSÉGI BELSŐ TÉR

A szélesre nyitható ajtók mögött minden részletében modern belső tér tárul fel.Az ergonomikus vezetőülésben elhelyezkedett vezető tetszése szerint állíthatja be az ülést és a kormány magasságát.
A középkonzolon elhelyezett 7 colos, széles, érintőképernyő (változattól függően opció) ezüstös szegélye megragadja a tekintetet.

FELNIK

Tegye meg az utolsó lépést: válasszon az új PEUGEOT 301-hez kínált hatféle 15″ és 16″ dísztárcsák és alumínium keréktárcsák (változattól függően széria – vagy opció) közül, ezzel is kifejezésre juttatva egyéni stílusát.

Peugeot_301_méretek

Peugeot_301_méretek_belso

Peugeot_301_méretek_csomagtarto

DINAMIKUS VEZETÉS

A Peugeot 301 dinamikus vezethetőségi stílusa magas szintű kényelmet és biztos úttartást garantál minden körülmények között.

ÉLENJÁRÓ TECHNOLÓGIA

Helyezkedjen el kényelmesen és adja át magát a vezetés egészen újszerű élményének. A TomTom 3D navigációt (változattól függően opció) is magában foglaló 7” érintőképernyő (változattól függően opció) és a tolatókamera (változattól függően opció) kényelmes körülményeket biztosít a vezetéshez. Semmiről nem fog lemaradni!

A PEUGEOT 301 exkluzív felszerelései és megoldásai túlmutatnak a szegmens megszokott kínálatán: nagyméretű, 7 colos érintőképernyő (változattól függően opció), triple play Mirror Screen (Kizárólag MirrorLink®, Android Auto® vagy Apple Carplay™ protokollal kompatibilis alkalmazások esetén, helyzettől függően álló vagy mozgó gépjárműben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkciói letiltódnak. Az okostelefonon ingyenesen elérhető tartalmak egy része csak egy hasonló, MirrorLink®-, Android Auto®- vagy Apple Carplay™-kompatibilis alkalmazásra való előfizetés esetén elérhető. A Mirror Screen funkció MirrorLink® (MirrorLink® technológiával kompatibilis androidos telefonok), Android Auto® (androidos telefonok) vagy Apple Carplay™ (iOs rendszerű telefonok) technológiával működik. Minden esetben internet-hozzáférést is biztosító telefon-előfizetésre van szükség), MirrorLink® (A MirrorLink® segítségével könnyen és teljes biztonságban használhatjuk az autó kijelzőjén a rendszerrel kompatibilis okostelefonunk alkalmazásait, a vezetés közbeni használathoz kialakított kezelőfelületen: navigáció, vezetéstámogató rendszerek, zenehallgatás, telefonálásn stb. Az alkalmazások az okostelefonon futnak, de az autó kijelzőjén jelennek meg, a hangot az autó audiorendszere közvetíti), Android Auto®, Apple CarplayTM) (Az Apple CarPlayTM az Apple kommunikációs protokollja), 3DTomTom navigáció (változattól függően opció), tolatókamera (változattól függően opció).

KÉNYELMES ÉS FUNKCIONÁLIS UTASTÉR

Az utastér nemcsak minőségi és modern, hanem tágas és praktikus is, elöl és hátul egyaránt, így a vezető és 4 utasa maximálisan kényelemben utazhat. A csomagtartó helykínálata sem hagy kívánnivalót maga után – ez az egyik legnagyobb csomagtér a szegmensben -, ráadásul szögletes kialakításának köszönhetően igen praktikus, jól pakolható. Szükség esetén az 1/3-2/3 arányban osztott hátsó üléspad (változattól függően széria) lehajtásával a helykínálat tovább növelhető. Az összes rendelkezésre álló hely kihasználásával a csomagtartó térfogata akár az 1332 köbmétert (VDA 210) is elérheti.

BIZTONSÁG

A legújabb technógiákkal felszerelt PEUGEOT 301 a vezetők minden elvárásának megfelel. Kátyús utak, hideg vagy meleg éghajlat, magas páratartalom…A megújult Peugeot 301 garantálja, hogy az utasai mindig biztonságban utazhassanak.

A megújult Peugeot 301 sebességrögzítővel/sebességhatárolóval felszerelt, így növelve a biztonságot és a kényelmet utazás közben. Az ESP, az ABS, a vészfékasszisztens (AFU), az automatikus fényszóró-bekapcsolás intenzív fékezéskor és az abroncsnyomás-érzékelő folyamatos készenlétben várja, hogy szükség esetén működésbe lépjen.
Ütközés esetén az utasok védelméről a front- és oldallégzsákok, valamint a hárompontos hátsó biztonsági övek gondoskodnak. Az ISOFIX rendszerű rögzítések maximálisan biztonságos utazást garantálnak a hátsó üléspadon elhelyezett gyermekülésben is.

ÚJ EAT6 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

A 115 lóerős 1,6 L VTi motor az Aisin által gyártott új EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) jelzésű, 6 sebességes automata váltóval is rendelhető.
Quickshift technológiája könnyed és gyors fokozatváltásra ad lehetőséget, és ezzel magas szintű vezetési komfortot biztosít. A zárható nyomatékváltók alkalmazásával csökkent a belső súrlódás, ami kisebb CO2-kibocsátást eredményezett.
Vegyes ciklusban kilométerenként 154 gramm CO2-t bocsát ki a hatfokozatú EAT6 automatikus váltóval szerelt modell.

 

Figyelem! A gyártó a változó EU környezetvédelmi előírások miatt a rendelhető motorválasztékot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja. Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!

PEUGEOT 301 – 5 év garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén

* Minden 2017.04.18. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített új Peugeot 301 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimumszerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

  


Ajánlatot kérek