Peugeot 508 SW

A Peugeot 508 SW megújított változata sokkal karakteresebb és high tech jellegűbb lett korábbi társánál. A részletgazdag kimunkáltságot, a pontosságot és az igényességet nem csak a sofőrök, hanem az utasok is élvezhetik.


Ár: 7 490 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

KÜLSŐ DESIGN

 

URALJA AZ UTAT

A Peugeot 508 SW-t tiszta és megnyújtott, ízléses vonalak jellemzik. Új, függőleges hűtőrácsa, a közepére helyezett PEUGEOT oroszlán, a karakteresebb és méltóságteljesebb orr-rész – a Peugeot 508 SW egyedi stílusával új design-kategóriát hozott létre a kombi modelleken belül.

 

ÁTHATÓ TEKINTET

Az orr-rész egyéniségét a jellegzetes lámpák is kiemelik. Csúcskategóriás fénydiódasorok világítanak az első fényszórókban, a nappali világításról gondoskodó lámpákban, az irányjelzőkben és a ködlámpákban.

 

KARAKTERES VEZETÉS

A futóművön műszaki megoldásai kellemessé és biztonságossá teszik a Peugeot 508 SW vezetését. Az első futóművet az erősebb dízelmotorokkal felszerelt változatokban kettős háromszög lengőkarral és nyomatékmentesített tengellyel látják el, a többié pseudo Mc-Pherson típusú; hátul pedig több lengőkaros – ezzel a kialakítással a Peugeot 508 SW továbbra is nagyszerű kompromisszumot kínál a kényelem és az autó viselkedése között.
Ha a Peugeot 508 GT SW-re esik a választása, biztos lehet benne, hogy a legjobb mellett döntött. Magas szériafelszereltség, különleges belső és kifinomult külső jellemzi.Az 508 GT SW kettős keresztlengőkaros első futóművet kapott. A rugózási és kormányzási funkciók szétválasztása nagyon precíz irányíthatóságot eredményez.

 

BELSŐ DESIGN

 

KIDOLGOZOTT RÉSZLETEK

Peugeot 508 SW designjának eleganciája a belső tér legapróbb részleteiben is visszaköszön. Foglaljon helyet és fedezze fel a a legmagasabb szintű kényelmet és technológiát. A head-up display (változattól függően rendelhető, széria vagy opció), az érintőképernyő (változattól függően rendelhető, széria vagy opció), a műszerfal letisztult stílusa azonnal magukkal ragadják a vezetőt.
Peugeot 508 SW belső terét a króm, a fekete selymes- és lakkborítás jellemzi, a modell az elegáns kárpitok széles választékát nyújtja.

 

KÉNYELEM FELSŐFOKON

A Peugeot 508 SW belső terének kialakításánál különös figyelmet fordítottak a vezető és utasainak legmagasabb szintű kényelmére.
Elegáns belső tér, magas szintű térkínálat és felszereltség.

 

KULCS NÉLKÜLI INDÍTÁS

Felejtse el a megszokott régi kocsikulcsot, az 508 SW modellek új megoldással szolgálnak: az autó kulcsa a zsebben vagy a táskában maradhat, a motort a Start/Stop gomb egyetlen megnyomásával elindíthatjuk vagy leállíthatjuk (változattól függően rendelhető, széria vagy opció). Be- és kiszálláskor a kilincs egyetlen érintése elég az ajtók kinyitásához vagy bezárásához.

 

PANORÁMA ÜVEGTETŐ

508 SW 1,62 m2 méretű üvegteteje (felszereltségtől függően széria vagy opció) egészen a hátsó ülésekig nyúlik, a belső térnek kivételes fény- és térérzetet, dinamikus és modern stílust kölcsönözve.
Az optimális hőkomfortról hővédő réteg és egy 5 pozícióban állítható elektromos roló gondoskodik.

 

SZÁMOS TÁROLÓHELY

A Peugeot 508 SW számos belső rakodóhellyel áll utasai rendelkezésére : tárolóhely a középkonzolon, hűthető kesztyűtartó, 2 pohártartó elöl és hátul, üvegtartó minden ajtóban, tároló a könyöklő alatt elöl és kivehető hamutartó.

 

MODULARITÁS

Az 508 SW csomagtartójának alján található merev szőnyeg harmónikaszerűen felhajtható, így az alatta lévő tárolórekeszekhez rendkívül könnyű a hozzáférés. Az  508 SW csomagtere a motorizált csomagtérajtóval (változattól függően rendelhető, opció) is hozzáférhető, melyet az utastérből az autó kulcsával vagy a rendszám felett található gombbal is ki tudunk nyitni.

 

CSOMAGTARTÓ

A Peugeot 508 SW 660 literes csomagtere (560 dm3, VDA-szabvány szerint) a hátsó ülések lehajtásával 1865 literre (1598 dm3, VDA-szabvány szerint) növelhető (defektjavító készlettel mért értékek). A csomagtartó szőnyeg alatt további 48 l rakodóhely áll az utasok rendelkezésére (42 dm3, VDA-szabvány szerint).

 

NÉGYZÓNÁS KLÍMA

A manuális és a kétzónás automata (változattól függően széria vagy opció) klímaberendezés mellett az  508 SW négyzónás automata klímával (változattól függően rendelhető, széria vagy opció)  is rendelhető, melynek köszönhetően mind az elöl, mind a hátul ülők kedvük szerint szabályozhatják a nekik megfelelő hőfokot.

MÉRETEK

 

EAT6 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

PEUGEOT 508  6 sebességes automata váltóval is rendelhető.

 

BlueHDi TECHNOLÓGIA

A BlueHDi név a márka EURO 6 dízelmotorjait jelöli. Ez a technika egy olyan dízel károsanyag-kibocsátás szabályozási rendszert jelent, amely egyedülálló módon egyesíti a katalitikus oxidációt, az SCR technikát (Selective Catalytic Reduction) és az adalékolt részecskeszűrőt (FAP). Jelenleg ez az egyetlen technika, amely képes jelentős mértékben, akár 90 százalékkal csökkenti a nitrogén-oxidok kibocsátását, mérsékli a CO2-kibocsátást és továbbra is 99,9 százalékban kiszűri a részecskéket.
A 150 lóerős, hatfokozatú manuális váltóval szerelt 2,0 l BlueHDi a szegmens legjobbja címre pályázhat a kategória azonos teljesítményű modelljei között a CO2-kibocsátás és a fogyasztás tekintetében. Az új 180 lóerős 2,0 l BlueHDi EAT6 (automata) változat pedig a lehető legjobb kompromisszumot kínálja kimagasló menetteljesítmények és mértéktartó fogyasztás között.

 

ÉRINTŐKÉPERNYŐ

A SMEG+ nagyméretű, 7″-os érintőképernyős egység (változattól függően széria vagy opció) beépített Bluetooth kihangosítót is tartalmaz és kombinálható színes navigációs rendszerrel (változattól függően széria vagy opció), valamint vetített kijelzővel (változattól függően széria vagy opció) is. A nagyméretű érintőképernyő a műszerfal felső részén helyezkedik el, így könnyen, intuitív módon kezelhető. Segítségével közvetlenül elérhető a jármű beállításainak zöme, a klíma és a szellőzés, a rádió, valamint a Bluetooth-n keresztül csatlakoztatott telefon. Természetesen az érintőképernyő segítségével kezelhetjük a navigációs rendszert is.

 

ARKAMYS HANGRENDSZER ÉS JBL ERŐSÍTŐRENDSZER

Az 508 SW szériában Arkamys hangrendszerrel van ellátva, mely tökéletes térhatást biztosít a beépített hangzásjavító chipnek köszönhetően. Beállítható, hogy egyedül vagy többen utaznak, így mindig mindenkinek tökéletes akusztikai élményt biztosít.
A hifikedvelőknek a 10 hangszóróval és 500 W-os erősítővel ellátott JBL rendszert (változattól függően opció) ajánljuk. A 10 hangszóró közül egy a műszerfal közepén helyezkedik el. Az erősítő a csomagtartóban kapott helyet.

TOLATÓKAMERA

A tolatókamera (széria vagy opció, változattól függően) tolatásnál automatikusan bekapcsol. Hogy megkönnyítse a vezető dolgát, a központi kijelzőn azonnal láthatóvá is válik az éppen végzett manőver.

 

ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÁSSEGÍTŐ- ÉS HOLTTÉR-FIGYELŐ BERENDEZÉS

Az első és hátsó parkolóradar (széria vagy opció, változattól függően) hang- és fényjelzéssel tájékoztatja a vezetőt az esetleges akadályokról. A holttér-figyelő berendezésnél (széria vagy opció, változattól függően) a visszapillantó tükörbe épített fénydióda figyelmezteti a vezetőt a holttérben megjelenő autóra vagy motorra.

 

HEAD-UP DISPLAY

A vezetést segítő fontos információk egy, a műszerfal tetejéből kinyíló, nem tükröződő, polikarbonát lemezre (változattól függően rendelhető, széria vagy opció) vetítve jelennek meg. A vezető látja a sebességet, a sebességrögzítő (változattól függően széria vagy opció) vagy sebességhatároló (változattól függően széria vagy opció) beállítását és a navigációs berendezés (változattól függően rendelhető, széria vagy opció) utasításait, anélkül, hogy levenné a szemét az útról.

 

KÖDFÉNYSZÓRÓK KANYARFÉNY FUNKCIÓVAL

40 km/h sebesség alatt, ha egy bizonyos szögben el van fordítva a kormány, a ködfényszóró felkapcsolódik (változattól függően rendelhető, széria vagy opció), és bevilágítja a kanyart vagy az útkereszteződést. Ez a funkció elsősorban városban és parkoláskor lehet hasznos.

 

ELEKTROMOS KÉZIFÉK

Az elektromos kézifék (változattól függően rendelhető, széria vagy opció) használata nagyon kényelmes: azonnal kiold, amikor elindul az autó, a motor leállításakor pedig behúz. Az elektromos kézifékhez kapcsolódó, emelkedőn való elindulást segítő rendszer két másodpercig álló helyzetben tartja az autót, míg a vezető a fékről átlép a gázpedálra.

 

ESP

Az 508 és 508 SW modellek kiváló dinamikai tulajdonságaik mellett magas fokú aktív biztonsággal is rendelkeznek, köszönhetően a szériaként megtalálható ESP-nek. A rendszer magában foglalja az ABS-t, az elektronikus fékerőelosztót, a vészfékrásegítést, az automata vészvillogót, az intelligens kipörgésgátlót és az emelkedőn való elindulást segítő rendszert.

 

LÉGZSÁKOK

Ütközés esetén 6 légzsák szolgálja a bent ülők biztonságát: vezető- és utasoldali légzsák, 2 első oldallégzsák és 2 függönylégzsák.

 

PEUGEOT 508 – 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 508 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimumszerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

     


Ajánlatot kérek