Peugeot e-2008

Fedezze fel az új elektromos Peugeot e-2008 SUV nyújtotta előnyöket. Tapasztalja meg az elektromos közlekedés teljesen új élményét és számtalan előnyét.

Peugeot

Design

Peugeot e-2008

KIEMELKEDŐ VONALAK

A PEUGEOT e-2008 SUV ugyanolyan karakteres, áramvonalas és lehengerlő külsővel rendelkezik, mint a hagyományos változat. Az elektromos meghajtásra különleges dizájnelemek hívják fel a figyelmet.

A PEUGEOT e-2008 kompakt SUV-n a karosszéria színére fújt hűtőmaszk, dikroikus márkaembléma és az elektromos meghajtást jelző „e” felirat található.

VEZETÉSI ÉLMÉNY

A tisztán elektromos meghajtás új élményekkel szolgál:

-320 km hatótávolság (WLTP*)
-Nyugodt, kényelmes vezetés
-Dinamikus gyorsulás az azonnal rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően
-Csendes működés
-Zéró CO2-kibocsátás

*A feltüntetett hatótávolság és áram-fogyasztási adatok a WLTP szabvány szerinti értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-től az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik. A megadott értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek, továbbá befolyásolhatja a sebesség, külső hőmérséklet, utastér hőmérséklete, vezetési stílus. A feltöltés idejét a töltőpont teljesítménye, a fedélzeti töltő típusa, a töltőkábel és a töltőoszlop típusa is befolyásolhatja. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! További információt országa PEUGEOT honlapján talál.

MEGTAKARÍTÁS

Az alábbiaknak köszönhetően jelentős megtakarításokat érhet el:

- A hagyományos üzemanyagokhoz képest alacsonyabb energiaköltség
- Állami támogatás a vásárláskor
- Ritkább karbantartás, alacsony fenntartási költség
- ECO üzemmód a maximális hatótávolságért

ÚJFAJTA KÖZLEKEDÉS

A PEUGEOT e-2008 több szempontból is megkönnyíti az életét:

- Gyors és magától értetődő feltöltés
- A töltöttségi szint és hatótáv felügyelete a MyPeugeot® alkalmazás segítségével
- Behajtás korlátozott forgalmú zónákba (a helyi szabályozástól függően)
- Díjmentes parkolás bizonyos területeken (a helyi szabályozástól függően)

Peugeot

Technológia

Peugeot e-2008

3D i-COCKPIT AZ ELEKTROMOS HAJTÁSHOZ TERVEZVE

A kisméretű kormányt, 10” HD kapacitív érintképernyőt és személyre szabható 3D digitális műszercsoportot magában foglaló új PEUGEOT 3D i-Cockpit® ergonomikus és felhasználóbarát vezetőhelyet kínál. Az érintőképernyőn a vezetés szempontjából valamennyi fontos információ elérhető. Ezen felül az elektromos vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információk a vezető közvetlen látóterében, a 3D digitális műszeregységen – holografikusan kivetítve – is kijelzésre kerülnek:

 • Vezetési mód: Eco / Normál / Sport
 • Akkumulátor töltöttségi szint
 • Energiafelhasználás kijelzése a műszerfalon: CHARGE (töltés: a regeneratív fékrendszer segítségével részlegesen tudja tölteni az autó akkumulátorát lassítás vagy fékezés közben), ECO (alacsony áramfogyasztás amivel nagyobb hatótávolság érhető el), POWER (nagyobb energiafogyasztás az erőteljes gyorsításhoz)
 • High-tech animációk a hajtáslánc működésének valós idejű illusztrálására

 

3 VEZETÉSI MÓD

A különböző vezetési módoknak köszönhetően a vezető igényeihez és a menetkörülményekhez lehet igazítani a vezetési paramétereket:

 • Sport: a teljesítményt és az intenzív érzeteket előnyben részesítő üzemmód maximális teljesítménnyel és nyomatékkal. Álló helyzetből ilyenkor 100 km/h sebességre 8,5 másodperc alatt gyorsul.
 • Normál: a mindennapos használathoz leginkább megfelelő, maximális kényelmet nyújtó vezetési mód.
 • Eco: használatával csökkenthető a fogyasztás és növelhető a megtehető hatótávolság

2 FÉKEZÉSI MÓD

A vezető a „Brake” funkció (motorfék) aktiválásával a fékpedál lenyomása nélkül is le tudja lassítani a gépjárművet úgy, hogy közben az akkumulátort is tölti.

A modellen kétféle fékezési mód közül lehet választani:

 • Mérsékelt erősségű: a belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez hasonló élménnyel
 • Fokozott: egypedálos üzem, amikor a gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.

HATÓTÁV & TÖLTÉS

A lítium-ion akkumulátor által biztosított tisztán elektromos maximális hatótávolság a PEUGEOT e-2008 SUV esetén 320 km (WLTPi mérés szerint)

A WLTP mérés pontosabb és valósabb képet nyújt a megtehető hatótávolságról a felhasználók számára.

Tudjon meg többet a WLTP-ről                   Tanácsok a hatótáv növelésére

MILYEN TÉNYEZŐK BEFOLYÁSOLJÁK A HATÓTÁVOT

SEBESSÉG

Folyamatos 130 km/h mellett a tisztán elektromos hatótávolság a WLTP által megadott érték felére esik

KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLET

A hatótávolságban 35% különbség is lehet tavasszal és télen. Ha az autó csatlakozik a hálózathoz, akkor az utastér előmelegítése vagy előhűtése az egyik leghatékonyabb megoldás a hatótávolság növelésére.

VEZETÉSI STÍLUS

Tudatos vezetés az elektromos autók esetén: Kerülje az erőteljes gázadást és használja a rekuperatív fékezést, amivel a hatótávolságot 15%-kal tudja növelni.

GYORS & EGYSZERŰ MEGOLDÁSOK

Többféle töltési lehetőség áll rendelkezésére, hogy kihasználhassa az új PEUGEOT e-2008 SUV  teljes hatótávolságát

OTTHONI ÉS MUNKAHELYI TÖLTÉS

A PEUGEOT e-2008 SUV az autóhoz kapott standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról vagy – a teljes feltöltést 17 óra alatt biztosító – megerősített csatlakozóról tölthető fel.

Autóját gyorsabban is feltöltheti a speciális fali töltőegységről: a 7,4 kW-os Wallbox segítségéve a teljes feltöltés mindössze 7 óra 30 percet vesz igénybe.

NYILVÁNOS TÖLTŐPONTOK

Az akkumulátor aktív folyadékhűtésének köszönhetően lehetőség van 100 kW-os töltők használatára, így 30 perc (a töltési idő a töltőoszlop típusától és teljesítményétől, a külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől is függ) alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el.

Peugeot

Motorizáció

Peugeot e-2008

100% ELEKTROMOS

ELEKTROMOS MOTOR

A 100 kW (136 LE) teljesítményű motor a rögtön rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak köszönhetően azonnali gyorsulást, valamint a dinamikus és csendes vezetés élményét (mindvégig ura kell, hogy maradjon azonban a gépjárműnek, és fokozottan kell figyelnie a teljesen hangtalan gépjárművekhez nem szokott külső környezetre) képes nyújtani.

NAGY KAPACITÁSÚ AKKUMULÁTOR

Az új PEUGEOT 2008 kompakt SUV elektromos változata egy nagy kapacitású (50 kWh) akkumulátorral van felszerelve, melyet úgy helyeztek el, hogy se az utastéri helykínálat, se a csomagtartó mérete ne szenvedjen csorbát.
Teljesen feltöltött akkumulátorral a WLTP szabvány szerint 320 km-t (NEDC ciklus szerint 400 km. Tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a WLTP hitelesítés folyamatban. Az akkumulátorok hatótávolsága a tényleges használati körülményektől (éghajlati viszonyok, vezetési stílus stb.) függően változhat) lehet megtenni úgy, hogy közben egyáltalán nincs CO2-kibocsátás.
Az akkumulátorra 8 év vagy 160 000 km garancia van, 70% töltőkapacitás erejéig.

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

IRÁNYÍTSA AUTÓJÁT OKOSTELEFONJÁRÓL

A MyPeugeot (célországtól függően) alkalmazással bárhol és bármikor megtekintheti a következő információkat:

 • Hatótávolság
 • A töltés előrehaladása
 • Fogyasztási statisztikák

Az alkalmazáson keresztül a gépjármű bizonyos funkciói távolról is irányíthatók:

 • A töltés indítása, leállítása és programozása,
 • Az utastér előfűtésének vagy -hűtésének beállítása: Ez a funkció lehetővé teszi a fűtés vagy a légkondicionáló beprogramozását a megfelelő utastéri hőmérséklet elérése érdekében, és ha mindez töltés közben történik, az akkumulátor is később merül le.

Galéria

Peugeot

Kapcsolódó modell

Peugeot e-2008

Peugeot
2008

Fedezze fel a Peugeot 2008 SUV-t. A lehengerlő stílusú, sokoldalú kompakt SUV, az innovatív 3D PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából egyedülálló vezetési élményt, élen járó technológiai megoldásokat, valamint nagyteljesítményű és hatékony belső égésű, illetve elektromos motorokat kínál.

Megnézem
Peugeot

Hasznos információk

Peugeot e-2008
Üzemanyag fogyasztás és CO2 kibocsátás

Az új Peugeot e-2008 elektromos modell hatótávolsága WLTP szabvány szerint: 320 km, NEDC szabvány szerint: 430 km, elektromos-energia fogyasztása: 17,3-17,5 kWh/100 km

Ajánlatot kérek