Peugeot_Partner_Tepee

Peugeot Partner Tepee

A Peugeot Partner Tepee az 5008-as modellhez hasonlóan tipikus, egyterű családi autó, kétoldali tolóajtókkal a könnyebb, gyorsabb beszállás érdekében; tágas, világos belső térrel, még nagyobb csomagtartóval, és ami még fontos szempont a nagycsaládosok körében, hogy megrendelhető akár 7 üléses változatban is.

Ár: 4 175 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

A Partner Tepee karaktere robusztus és modern, a hűtőmaszk középpontjában helyezkedik el a PEUGEOT oroszlán . Kifejező tekintetet kölcsönöz az autónak, hogy a fényszórók követik a külső formavilág körvonalait, a LED-es nappali jelzőfény (ED: Fényt kibocsátó dióda – Alapfelszerelés, opció, illetve egyes változatokba nem rendelhető.) pedig belesimul a lökhárító barázdált védőelemeibe.

TECHNOLÓGIA A KÉNYELEM SZOLGÁLATÁBAN

A Partner Tepee-t a legújabb generációs technológiai újításokkal látták el : MirrorScreen funkció (A MirrorScreen funkció a MirrorLink™-en keresztül működik a MirrorLink™-kel, illetve a 2015 novembertől elérhető Carplay®-jel kompatibilis, Android, RIM vagy Windows alatt futó operációs rendszerekkel (az Apple telefonok esetén az iphone 5 modelltől), amennyiben a felhasználó internethozzáférést is tartalmazó mobil előfizetéssel rendelkezik. Kizárólag a hitelesített Mirrorlink™ illetve Carplay® applikációk működnek majd (az autó álló helyzetében és/vagy menet közben). Az érintett alkalmazások egyes funkcióit ugyanakkor a rendszer menet közben letiltja a vezetési biztonság érdekében. A hitelesített Mirrorlink™ illetve Carplay® alkalmazások előfizetéssel lesznek elérhetők., melynek köszönhetően telefonunk képernyőjét a 7″ érintőképernyőre vetíthetjük ki.); Active City Brake (opcióként rendelhető), amely a városi közlekedésben, a 30 km/h-nál kisebb sebességnél bekövetkező koccanásokat segít elkerülni; tolatókamera (változattól függően opció); első és hátsó parkolássegítő rendszer (változattól függően opció).; Grip Control® (változattól függően opció).
Az új BlueHDi motorok komfortos vezetést garantálnak, rendkívül kedvező fogyasztás és CO2-kibocsátás mellett.

MODULARITÁS

A PEUGEOT Partner Tepee páratlan modularitással ajándékozza meg utasait: a nagyméretű és felfelé nyitható hátsó ajtó külön nyitható ablakkal (alapfelszerelés, opció, illetve egyes változatokba nem rendelhető) is felszerelhető, így még könnyebben hozzáférhető a csomagtér. A Zénith tető (opcióként rendelhető, változattól függően) páratlan világosságot és térérzetet biztosít a számos rakodóhely mellett. Illetve, a Partner Tepee 7 ülésesi változatban is rendelhető.

ROBUSZTUS ÉS TETTRE KÉSZ!

A Partner Tepee karaktere robusztus és modern, a hűtőmaszk középpontjában helyezkedik el a PEUGEOT oroszlán. Kifejező tekintetet kölcsönöz az autónak, hogy a fényszórók követik a külső formavilág körvonalait, a LED-es nappali jelzőfény (LED: Fényt kibocsátó dióda – Alapfelszerelés, opció, illetve egyes változatokba nem rendelhető)pedig belesimul a lökhárító új, barázdált védőelemeibe.

CSELEKVÉSRE TEREMTVE

Az Outdoor változat, határozottabb külső megjelenésével egyértelműen utal a modell kalandvágyóan vagány lelkületére. A megemelt felfüggesztéssel ellátott, harcos megjelenésű Partner Tepee Outdoor semmilyen tereptől nem riad vissza. A Partner Tepee Outdoor mindenkor ideális tapadásáról a Grip control® (opció) gondoskodik.

IGÉZŐ TEKINTET

A Partner Tepee igéző tekintetét a LED-es nappali fény (LED: Fényt kibocsátó dióda – Alapfelszerelés, opció, illetve egyes változatokba nem rendelhető) teremti meg.

PRAKTIKUS PAKOLHATÓSÁG

A Partner Tepee rendkívül jól pakolható. A hátsó ajtó felfelé nyílik, így széles tárgyak is könnyen behelyezhetők. A csomagtartóhoz a felnyitható hátsó ablakon át (változattól függően rendelhető, széria vagy opció) könnyedén hozzáférhetünk.

TETŐRÚD

A Partner Tepee Outdoor 80 kg-ig terhelhető tetőrúddal van ellátva, így a hosszabb vagy szélesebb tárgyak szállítása sem okozhat gondot. A tetőrúd a további változatokhoz opcióként rendelhető.

KERÉKTÁRCSÁK

A 16” Managua könnyűfém keréktárcsa (változattól függően opció) kifejezetten dinamikus jelleget kölcsönöz a PEUGEOT Partner Tepee-nek.

VEZETŐHELY

A Partner Tepee belső tere tágas és kényelmes.
A nagyméretű szélvédő kellemessé teszi a vezetést és növeli a térérzetet. A vezetőhely ergonómiáját fokozza a magasságban és mélységben állítható kormányoszlop, a kartámasszal ellátott, állítható magasságú vezetőülés (széria vagy opció, változattól függően) és a műszerfalon elhelyezett sebességváltókar. A kétzónás klíma (széria vagy opció, változattól függően) megfelelő hőkomfortról gondoskodik.

ÉRINTŐKÉPERNYŐ

A Partner Tepee 7’’ érintőképernyővel (széria vagy opció, változattól függően) is rendelhető, mely többek között a következő információkat jelenítheti meg : fedélzeti computer, rádió, Bluetooth streaming funkcióval, navigáció.

MODULARITÁS

Az ötüléses Partner Tepee 2/3-1/3 arányban osztottan dönthető hátsó üléspaddal vagy három különálló, ledönthető és kivehető hátsó üléssel (csak Active változathoz rendelhető opció) rendelhető.
A hétüléses változat (csak Active egyes motorváltozataival rendelhető) igazán nagyvonalú és kényelmes. Hátul öt üléshely alakítható ki, így sokgyerekes családok és baráti társaságok is kényelmesen utazhatnak az autóban. A második sorban hárman, a harmadikban pedig ketten foglalhatnak helyet, és mindannyian élvezhetik az önálló ülés nagyfokú kényelmét.

ZÉNITH TETŐ

A Zénith tető (változattól függően rendelhető opció) nagymértékben növeli az utazás kényelmét, fényárba borítva az utastér egészét, láttatni engedve, négy tetőablaka által, a napfényes eget. Az üveg panorámatető emellett számos praktikus rakodóhelyet is kínál: egy, az autó teljes hosszát elfoglaló felső tárolót, egy első középső tárolót, egy átlátszó fedéllel ellátott hátsó, középső tárolót és egy 60 literes hátsó tárolót. Így az összes utas megtalálhatja tárgyainak a keze ügyébe eső, legkomfortosabb tárolóhelyet. A még hangulatosabb utazást a 2. üléssor szellőzőiben elhelyezett illatszóróval biztosíthatjuk, az utastérben kedvenc illatunkat érezhetjük.

RAKODÓHELYEK

Az autó számos praktikus és jól kihasználható rakodóhelyet kínál.
Elöl, a plafon alatti rakodópolcba illesztették a napellenzőt és a mennyezetlámpát. A két első ülés között egy középső rakodórekesz is található. Ez a tágas tárolóhely egy mozdulattal akár ki is emelhető. A kormány mögött, a műszerfalban található egy 4 literes kesztyűtartó, melyhez könnyen hozzáfér a vezető. Hátul, az 5 személyes konfigurációban az ülések háttámlájából egy pohártartós kis asztalka hajtható le, az utasok kényelme érdekében. Ez utóbbiak rendelkezésére áll egy átlátszó tárolórekesz is, a panoráma üvegtető alatt.

Partner_Tepee_1 Partner_Tepee_2 Partner_Tepee_3 Partner_Tepee_4

CSOMAGTARTÓ

A Partner Tepee hatalmas csomagtartóval rendelkezik, mely könnyen alkalmazkodik a legkülönbözőbb igényekhez.
Az 5 személyes konfiguráció csomagtartójának térfogata 675 liter a kalaptartó levételével, és 1 350 literes, ha kivesszük az üléseket. A 2 személyes konfiguráció (azaz hátsó ülések nélkül) csomagtartójának térfogata elérheti akár a 3 000 litert.

FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA

A PEUGEOT Partner Tepee számos olyan technológiát kínál, melyeknek segítségével vezetés közben is biztonságosan telefonálhat vagy hallgathatja kedvenc zenéit. Ilyenek: Bluetooth, USBport a és MirrorScreen-funkció (A MirrorScreen funkció a MirrorLink™-en keresztül működik a MirrorLink™-kel, illetve a 2015 novembertől elérhető Carplay®-jel kompatibilis, Android, RIM vagy Windows alatt futó operációs rendszerekkel (az Apple telefonok esetén az iphone 5 modelltől), amennyiben a felhasználó internethozzáférést is tartalmazó mobil előfizetéssel rendelkezik. Kizárólag a hitelesített Mirrorlink™ illetve Carplay® applikációk működnek majd (az autó álló helyzetében és/vagy menet közben). Az érintett alkalmazások egyes funkcióit ugyanakkor a rendszer menet közben letiltja a vezetési biztonság érdekében. A hitelesített Mirrorlink™ illetve Carplay® alkalmazások előfizetéssel lesznek elérhetők).

TOLATÓKAMERA

A tolatókamera (változattól függően rendelhető, opcióként) hátramenetbe kapcsoláskor automatikusan működésbe lép, és a hétcolos érintőképernyőre közvetíti az autó háta mögötti területet. Így a vezető biztonságosan manőverezhet az autóval.

ACTIVE CITY BRAKE

Az Active City Brake (automatikus vészfékezés kis sebességen a tipikus városi koccanások elkerülésére) (opció változattól függően) a városi közlekedésben, 30 km/óránál kisebb sebességen bekövetkező koccanásokat segít elkerülni, illetve az ütközés erejét csökkenti azokban az esetekben, amikor a vezető nem lép a gázpedálra.

ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR

Az első és hátsó parkolóradar (opcióként rendelhető, változattól függően) hang- és kijelzéssel figyelmezteti a vezetőt a manőverezés során az autó közelében észlelt akadályokra.

GRIP CONTROL®

A Grip controlnak® (opció, változattól függően) , ennek a Bosch-sal közösen kifejlesztett megerősített hajtásrendszernek köszönhetően, nem jelenthet gondot az extrém körülmények (terepen, hóban stb.) közötti haladás. A műszerfalon elhelyezett kapcsológombbal választhatjuk ki az útviszonyoknak megfelelő fokozatot.

ESC

Az ESC (Electronic Stability Program) minden körülmények között stabil úttartást garantál.
Alul- vagy túlkormányozottság esetén a rendszer egy vagy több kerék fékezésével korrigál, és szükség esetén a motor nyomatékát is módosítja, így az autó, a fizika határain belül, a megkezdett pályán haladhat tovább.

SEBESSÉGHATÁROLÓ/TEMPOMAT

A tempomat (sebességrögzítő) (változattól függően széria) az előre beprogramozott sebesség tartását teszi lehetővé a gázpedál érintése nélkül.
A sebességhatároló (változattól függően széria) megakadályozza, hogy átlépjük az előre beprogramozott sebességhatárt.

KÖDFÉNYSZÓRÓ KANYARFÉNY FUNKCIÓVAL

Kanyarban, amennyiben az autó lámpái fel vannak kapcsolva és a sebesség nem haladja meg a 40 km/h-t, felkapcsolódnak a kanyarfény-funkcióval ellátott ködfényszórók (változattól függően opció) ,plusz fényerőt biztosítva ezzel.

BlueHDi MOTOROK

A Partner Tepee motorkínálatában a legújabb BlueHDi-motorok találhatók meg, melyek kiváló vezetési élményt garantálnak, optimális fogyasztás és CO2 -kibocsátás mellett.

BlueHDi TECHNOLÓGIA

Az 1.6 literes BlueHDi 100 S&S ETG6 változat 109 gramm CO2-kibocsátásávala kiemelkedik a szegmensben. A BlueHDi motorok a tökéletesített nyomaték- és teljesítményértékeknek, valamint a BlueHDi 120 lóerős változatban alkalmazott hatfokozatú manuális váltónak köszönhetően komfortos vezetést garantálnak. Az AdBlue utántöltés egyszerű, közvetlenül az üzemanyagtartály töltőnyílás mellett található feltöltőjén keresztül történik.

A PEUGEOT Partner Tepee – 5 év garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot Partner Tepee személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

  


Ajánlatot kérek