Peugeot Partner Tepee

A Peugeot Partner Tepee az 5008-as modellhez hasonlóan tipikus, egyterű családi autó, kétoldali tolóajtókkal a könnyebb, gyorsabb beszállás érdekében; tágas, világos belső térrel, még nagyobb csomagtartóval, és ami még fontos szempont a nagycsaládosok körében, hogy megrendelhető akár 7 üléses változatban is.

Ár: 4 175 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

KÜLSŐ DESIGN

 

ROBUSZTUS ÉS TETTRE KÉSZ

A Partner Tepee karaktere robusztus és modern, a hűtőmaszk középpontjában helyezkedik el a PEUGEOT oroszlánKifejező tekintetet kölcsönöz az autónak, hogy a fényszórók követik a külső formavilág körvonalait, a LED-es nappali jelzőfény (LED: Fényt kibocsátó dióda – Alapfelszerelés, opció, illetve egyes változatokba nem rendelhető) pedig belesimul a lökhárító új, barázdált védőelemeibe.

 

CSELEKVÉSRE TEREMTVE

Az Outdoor változat, határozottabb külső megjelenésével egyértelműen utal a modell kalandvágyóan vagány lelkületére. A megemelt felfüggesztéssel ellátott, harcos megjelenésű Partner Tepee Outdoor semmilyen tereptől nem riad vissza. A Partner Tepee Outdoor mindenkor ideális tapadásáról a Grip control® (opció) gondoskodik.

 

PRAKTIKUS PAKOLHATÓSÁG

A Partner Tepee rendkívül jól pakolható. A hátsó ajtó felfelé nyílik, így széles tárgyak is könnyen behelyezhetők. A csomagtartóhoz a felnyitható hátsó ablakon át (változattól függően rendelhető, széria vagy opció) könnyedén hozzáférhetünk.

 

TETŐRÚD

A  Partner Tepee Outdoor 80 kg-ig terhelhető tetőrúddal van ellátva, így a hosszabb vagy szélesebb tárgyak szállítása sem okozhat gondot. A tetőrúd a további változatokhoz opcióként rendelhető.

 

KERÉKTÁRCSÁK

A 16” Managua könnyűfém keréktárcsa (változattól függően opció) kifejezetten dinamikus jelleget kölcsönöz a PEUGEOT Partner Tepee-nek.

 

BELSŐ DESIGN

 

VEZETŐHELY

Partner Tepee belső tere tágas és kényelmes.
nagyméretű szélvédő kellemessé teszi a vezetést és növeli a térérzetet. A vezetőhely ergonómiáját fokozza a magasságban és mélységben állítható kormányoszlop, a kartámasszal ellátott, állítható magasságú vezetőülés (széria vagy opció, változattól függően) és a műszerfalon elhelyezett sebességváltókar. A kétzónás klíma (széria vagy opció, változattól függően) megfelelő hőkomfortról gondoskodik.

 

ÉRINTŐKÉPERNYŐ

A Partner Tepee 7’’ érintőképernyővel széria vagy opció, változattól függően) is rendelhető, mely többek között a következő információkat jelenítheti meg : fedélzeti computer, rádió, Bluetooth streaming funkcióval, navigáció.

 

MODULARITÁS

Az ötüléses Partner Tepee 2/3-1/3 arányban osztottan dönthető hátsó üléspaddal vagy három különálló, ledönthető és kivehető hátsó üléssel (csak Active változathoz rendelhető opció) rendelhető. A hétüléses változat (csak Active egyes motorváltozataival rendelhető)

igazán nagyvonalú és kényelmes. Hátul öt üléshely alakítható ki, így sokgyerekes családok és baráti társaságok is kényelmesen utazhatnak az autóban. A második sorban hárman, a harmadikban pedig ketten foglalhatnak helyet, és mindannyian élvezhetik az önálló ülés nagyfokú kényelmét.

 

ZÉNITH TETŐ

Zénith tető (változattól függően rendelhető opció) nagymértékben növeli az utazás kényelmét, fényárba borítva az utastér egészét, láttatni engedve, négy tetőablaka által, a napfényes eget. Az üveg panorámatető emellett számos praktikus rakodóhelyet is kínál: egy, az autó teljes hosszát elfoglaló felső tárolót, egy első középső tárolót, egy átlátszó fedéllel ellátott hátsó, középső tárolót és egy 60 literes hátsó tárolót. Így az összes utas megtalálhatja tárgyainak a keze ügyébe eső, legkomfortosabb tárolóhelyet. A még hangulatosabb utazást a 2. üléssor szellőzőiben elhelyezett illatszóróval biztosíthatjuk, az utastérben kedvenc illatunkat érezhetjük.

 

RAKODÓHELYEK

Az autó számos praktikus és jól kihasználható rakodóhelyet kínál.
Elöl, a plafon alatti rakodópolcba illesztették a napellenzőt és a mennyezetlámpát. A két első ülés között egy középső rakodórekesz is található. Ez a tágas tárolóhely egy mozdulattal akár ki is emelhető. A kormány mögött, a műszerfalban található egy 4 literes kesztyűtartó, melyhez könnyen hozzáfér a vezető. Hátul, az 5 személyes konfigurációban az ülések háttámlájából egy pohártartós kis asztalka hajtható le, az utasok kényelme érdekében. Ez utóbbiak rendelkezésére áll egy átlátszó tárolórekesz is, a panoráma üvegtető alatt.

 

CSOMAGTARTÓ

Partner Tepee hatalmas csomagtartóval rendelkezik, mely könnyen alkalmazkodik a legkülönbözőbb igényekhez.
Az 5 személyes konfiguráció csomagtartójának térfogata 675 liter a kalaptartó levételével, és 1 350 literes, ha kivesszük az üléseket. A 2 személyes konfiguráció (azaz hátsó ülések nélkül) csomagtartójának térfogata elérheti akár a 3 000 litert.

MÉRETEK

 

 

BlueHDi MOTOROK

A Partner Tepee motorkínálatában a legújabb BlueHDi-motorok találhatók meg, melyek kiváló vezetési élményt garantálnak, optimális fogyasztás és CO2 -kibocsátás mellett.

 

BlueHDi TECHNOLÓGIA

Az 1.6 literes BlueHDi 100 S&S ETG6 változat 109 gramm CO2-kibocsátásávala kiemelkedik a szegmensben. A BlueHDi motorok a tökéletesített nyomaték- és teljesítményértékeknek, valamint a BlueHDi 120 lóerős változatban alkalmazott hatfokozatú manuális váltónak köszönhetően komfortos vezetést garantálnak. Az AdBlue utántöltés egyszerű, közvetlenül az üzemanyagtartály töltőnyílás mellett található feltöltőjén keresztül történik.

 

ROBOTIZÁLT VÁLTÓ

Az 100 LÓERŐS, 1.6 l BlueHDi erőforrással szerelt PEUGEOT Partner Tepeehatfokozató robotizált váltóval is rendelhető. A középkonzolon elhelyezett hatfokozató robotizált váltóval könnyedén választhatunk az automata (A) és a manuális vezérlés (M) között.

 

FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA

A  PEUGEOT Partner Tepee számos olyan technológiát kínál, melyeknek segítségével vezetés közben is biztonságosan telefonálhat vagy hallgathatja kedvenc zenéit. Ilyenek: Bluetooth, USBport a és MirrorScreen-funkció (KIZÁRÓLAG a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM, illetve az Android Auto  által hitelesített alkalmazások működnek majd A jármű leállított állapotában és menet közben, esettől függően. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az ön okostelefonján elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM vagy az Android Auto által hitelesített, azonos alkalmazást . A Mirror Screen funkció a MirrorLink® (a MirrorLink®-kel kompatibilis Android, BlackBerry és Windows Phone) eszközökkel, vagy az Apple CarPlayTM-mel (iOS-es telefonok) illetve az Android Auto-val (androidos telefonok) működik, amennyiben ön rendelkezik a szolgáltatóhoz való internethozzáférést is tartalmazó telefonelőfizetéssel).

TOLATÓKAMERA

A tolatókamera (változattól függően rendelhető, opcióként) hátramenetbe kapcsoláskor automatikusan működésbe lép, és a hétcolos érintőképernyőre közvetíti az autó háta mögötti területet. Így a vezető biztonságosan manőverezhet az autóval.

 

ACTIVE CITY BRAKE

Az Active City Brake (automatikus vészfékezés kis sebességen a tipikus városi koccanások elkerülésére) (opció változattól függően) a városi közlekedésben, 30 km/óránál kisebb sebességen bekövetkező koccanásokat segít elkerülni, illetve az ütközés erejét csökkenti azokban az esetekben, amikor a vezető nem lép a gázpedálra.

 

ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR

Az első és hátsó parkolóradar (opcióként rendelhető, változattól függően) hang- és kijelzéssel figyelmezteti a vezetőt a manőverezés során az autó közelében észlelt akadályokra.

 

GRIP CONTROL®

A Grip controlnak® (opció, változattól függően), ennek a Bosch-sal közösen kifejlesztett megerősített hajtásrendszernek köszönhetően, nem jelenthet gondot az extrém körülmények (terepen, hóban stb.) közötti haladás. A műszerfalon elhelyezett kapcsológombbal választhatjuk ki az útviszonyoknak megfelelő fokozatot.

 

ESC

Az ESC (Electronic Stability Program) minden körülmények között stabil úttartást garantál.
Alul- vagy túlkormányozottság esetén a rendszer egy vagy több kerék fékezésével korrigál, és szükség esetén a motor nyomatékát is módosítja, így az autó, a fizika határain belül, a megkezdett pályán haladhat tovább.

 

SEBESSÉGHATÁROLÓ/TEMPOMAT

A tempomat (sebességrögzítő) (változattól függően széria) az előre beprogramozott sebesség tartását teszi lehetővé a gázpedál érintése nélkül.
A sebességhatároló (változattól függően széria) megakadályozza, hogy átlépjük az előre beprogramozott sebességhatárt.

 

KÖDFÉNYSZÓRÓ KANYARFÉNY FUNKCIÓVAL

Kanyarban, amennyiben az autó lámpái fel vannak kapcsolva és a sebesség nem haladja meg a 40 km/h-t, felkapcsolódnak a kanyarfény-funkcióval ellátott ködfényszórók (változattól függően opció),plusz fényerőt biztosítva ezzel.

A PEUGEOT Partner Tepee – 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot Partner Tepee személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

  


Ajánlatot kérek